|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Dzięki
![]() Cytat:
![]() A Ty o ile zrozumiałam po 7 dni planujesz ćwiczyć każdy level? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak Ci się będzie po BR podobać Cytat:
![]() A ja dziś mam dzień przerwy, jutro ważenie. Może już nie mam nadwagi? Kto wie? Ale przed okresem jestem, więc nie wiadomo, czy coś spadło.
|
||||||
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że ripped daje mi w kość
![]() Ale robię z 2 kg na rękę
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, zamierzam ćwiczyć po 7 dni każdy level - najpierw meltdown później inferno. inferno na drugim poziomie przypomina ripped (ćwiczy się z ciężarkami), więc będzie łatwiej mi do niego wrócić (wskoczę od razu na 3 poziom - 3 i 4 poziom po 10 dni) jeśli chodzi o meltdown... ćwiczenia są dość dynamiczne i średnio męczące (płuc się nie wypluwa, ale można się spocić i zasapać ) po 4 dniach mogę śmiało stwierdzić, że stałam się bardziej wyciszona, elastyczna i smukła (nogi!). brzuch mam bardziej płaski (ale może to dieta). jestem z siebie zadowolona: ćwiczę codziennie z ogromną chęcią, waga ciut spadła, mimo diety mam siłę na inne sprawy.jogę z jillian polecam zwłaszcza tym, którzy jak ja nie przepadają za cardio, albo czują się zmęczeni ćwiczeniami, dietą czy czymkolwiek. ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- szacunek
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-06-25 o 14:41 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak polecałyście tą jogę, że aż spróbowałam. Właśnie jestem po. Rewelacja! Rzeczywiście można się nieco zmęczyć. Miałam problem jedynie z tym bocznym plankiem na jednej ręce, ale to kwestia słabych jeszcze mięśni.
Wczoraj spróbowałam też po raz pierwszy BFBM. Dał moim płucom trochę w kość ![]() Będę kontynuowała teraz naprzemiennie jogę i BFBM, do tego wyzwanie pompkowe na wzmocnienie łapek. ![]() I bardzo liczę na wysmuklenie nóg!
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Mam trudność z wykonywaniem ostatniego ćwiczenia z week 1 ripped in 30. Jak próbuję podnosić tyłek z nogami łącznie z rękami i głową, to tracę równowagę
Co mam z tym zrobić? A i co to to cardio z ows??
|
|
|
#127 |
|
Copyraptor
|
Po 7 dniu shreda zaczęły mnie pobolewać kolana
Czy są tu dziewczyny, początkujące, które robiły shreda? Robiłyście wszystko ciągiem czy dawałyście sobie dzień na regenerację? Trochę się boję, że sobie te kolana rozwalę. Jutro robię "przerwę" i idę na basen.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz robię ripped i bolą tylko mięśnie na razie. 3 dni już za mną.
|
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie robilam przerw. kolana tez mnie bolaly, dlatego niektore cwiczenia robilam w wersji podstawowej.
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-06-26 o 06:50 |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was ćwiczyła jogę inferno jeśli tak to jakie były efekty?
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- w obecnej Vicie jest trening NMTZ - idealnie wyrzeźbione ciało a 24 lipca Schudnij i przyspiesz swoj metabolizm czyli jak mniemam BFBM |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie, co daje ta cała joga? Z Jillian lub z coś
|
|
|
|
|
#132 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zrobiłam dzisiaj po Killerze Abs 1 level Yogi Meltown - ćwiczenia spoko, aczkolwiek trzeba nauczyć sie najpierw poprawnie wykonywac każde i płynnie przechodzić w pozy. Myślę, ze Yoga jako dodatkowe rozciagające ćwiczenia po głownych wrokoutach będzie w sam raz. Cwiczona jednak sama tylko, to dla mnie za mało.
|
|
#133 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
inferno jest bardziej dynamiczne niż meltdown, asany przeplatane są ćwiczeniami ze shreda i ripped. ma też chyba więcej rozciągania.
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj jest mój 3 dzień z Body Revolution. Jak na razie jest łatwo, a jeszcze osoby, które stoją za Jillian mnie bardziej motywują.
![]() Przed BR zrobiłam 30 dniowy Shred, który jak czytałam na początku tego tematu, został uznany za najłatwiejszy program Jillian. Dla mnie aż taki łatwy nie był, no ale na szczęście mam go już za sobą.
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też bolały
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 7 wymiękałam, na 9 płakałam, a jest ich 13 ![]() Wg mnie shred jest najprostszy ze wszystkich, które robiłam ![]() Poza tym pamiętaj, że Jill ma poziom hard, harder i impossible
|
|
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzuciłam shreda, robię BFBM już drugi tydzień i jak na razie bólu w kolanach nie ma
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja dzisiaj zrobiłam pierwszy raz od dawna NMTZ i w pewnym momencie mięsnie brzucha tak poczułam, ze az zabolały
czego przy Killer Abs nigdy nie miałam ![]() Ale wrazenia po powrocie do NMTZ po czasie są takie, ze to za lekki programik, chociaz godzinny i wolę chyba Jillianowe krótsze intensywniejsze ![]() Jeszcze musze ponownie BFBM zweryfikowac po przerwie
|
|
#139 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
witajcie, od kilku dni ogólnie padam na twarz - całą noc karmię, cały dzień walczę z dwójką dzieci (przedszkolak ma wakacje
.
|
|
|
#141 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzisiaj z rana było cardio ows. I tak sobie myślę, ze zajębiscie te workouty Jillian mi wysmukliły sylwetkę, a jednoczesnie ładnie ukształtowały mięsnie. Nawet szwagierka przyznała, ze wychodzi na inplus. Ciesyz mnie to, bo praca nie idzie na marne. Chociaż przyznam się, ze po tych 5 dniach przerwy miałam myśli typu "a nie chce mi sie, odpuszczę", ale póki co je z głowy przegoniłam
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
joga joga
|
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Głównie dlatego, że to w sumie 50 minut ostrego zasuwania cardio.Jak wrócę do domu, zacznę OWS, nie mogę się doczekać
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej! Nieśmiało dołączam do Was i zaczynam dziś Ripped in 30
Miłej niedzieli! |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Mam wrażenie, że dopiero po tygodniu ćwiczeń Killer ABS nauczyłam się poprawnie wykonywać dane ćwiczenia, gdyż dopiero teraz podczas tego treningu jestem spocona jak świnia, wcześniej nic...
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- A więc życzę wytrwałości ! ;D |
|
|
|
|
#146 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Zastanawiam się co teraz, bo czytam ksiazek Jill i jestem przerazona ile rzeczy powinnam wywalic z codziennego jedzenia,nie jestem w stanie biegac za eko zywnoscia tyle, ani myslec czy cos zdrowe czy nie, wiec pewno oleje to, ale w kwestii cwiczeniowej, w której pisze aby zmieniac czesto cwiczenia i co dzien inne partie, to nie wiem, jak to odniesc do np. jej programu six pack, który ma przeciez trwać 6 tygodni, nie wiem jak to ugryżć ...
|
|
|
#147 |
|
Copyraptor
|
Skończyłam level 1 30 day shreda, w 11 dni (jeden dzień przerwy na basen). Co oznacza, że ćwiczę 11 dni bez przerwy, co jak na mnie - jest wyczynem! Wzięłam nawet ze sobą buty, ciężarki i filmik na wyjazd do rodziny i poćwiczyłam, chociaż normalnie tylko się tam lenię i nic nie robię
jutro zaczynam level 2.
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio ,,przejadłam'' się treningami Jillian na brzuch (przerobiłam killera abs i 6w6p) teraz ,szukam czegoś nowego , wczoraj ćwiczyłam z Natalią Gacką (14minut) dzisiaj mam straszne zakwasy dawno już tak nie czułam brzucha jak podczas tych ćwiczeń z Gacką
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo nie mam czasu na szukanie, więc kupuje zwykłe, mówię tu głównie o warzywach i owocach. Wydaje mi się że jem zdrowo, ale pewnie się okaże że nie tak do końca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
oryginalna pisownia ![]() Wszystko przetworzone wywalic, zas warzywa, owoce z cienka skórka tylko ekologiczne kupować, bo inaczej szkodliwe i pestycydy nas dopadna. Jaja, nabiał, drób - najlepiej u rolnika i pytac czy nie tuczy drobiu antybiotykami ...etc. jakos siebie nei widze, ajk latam po rolnikach i sie pytam i otrzymuje szczera odpowiedź ![]() Generalnie najlepiej uprawiac wlasny ogródek warzywno-owocowy plus hodowac bydełko i inne takie ![]() Zapomniec o tłuszczac trans, słodyczach, napojach gazowanych i innych takich umilaczach ![]() Jesc na zasadze 4x4 czyli 4 lekkie posiłki dziennie co 4 godziny. Ponoc to najlepszy sposób zywienia. Bron boze nie podjadać w trakcie, bo to tylko rozwala nasz metabolizm ![]() A i staracsię stosowac zasade "na pół" czyli połowa porcji
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-06-30 o 13:41 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Dodatkowo dieta leży i kwiczy- jem w biegu, śmieciowe żarcie itp.

Czy są tu dziewczyny, początkujące, które robiły shreda? Robiłyście wszystko ciągiem czy dawałyście sobie dzień na regenerację? Trochę się boję, że sobie te kolana rozwalę. Jutro robię "przerwę" i idę na basen.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)