sylwester - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-02, 16:48   #121
*beatriz*
Raczkowanie

Dot.: sylwester

Cytat:
Napisane przez Brahenn
Ja również się dołaczam, w lecie było cudownie 56kg głównie za sprawą Diety Plaż południa i duuuużej ilości fitnesu. A potem przyszedł wrzesień skończył się urlop i pogrążona w smutku zaczęlam się objadać. Aż do dzisiaj... 60kg niestety a 6 na pierwszym miejscu doprowadza mnie do szału łagodnie mówiąc. A więc do sylwestra wracam do 56
Czy mozesz mi powiedziec,co zrobilas,ze nie bylo Ci slabo podczas SB?
I czy spadł Ci brzuszek wtedy? Aha-i czy polecasz...bo ja wlasnie przestalam,bo mi odradzono,ale nie wiem,czy nie zaczac jeszcze raz...
dziękuję!
Stary 2005-11-02, 19:28   #122
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Wiem ze nie mnie pytalas ale odpowiem...
Uwazam ze pierwszy etap SB jest zbyt restrukcyjny ( zadnych owocow, jogurtow, tluszczy) no i co przez to sie rozumie stosunkowo drogi, bo produkty odtluszczone sa dosc drogie. Ja pamietam ze schudlam na pierwszym etapie, ale masakrycznie mnie znudzil, a ja potrzebuje urozmaicenia.
Jezeli juz mam komus polecac to zaczac od razu od 2 etapu - pierwszy jest wg mnie niebyt zdrowy, bo zbyt restrykcyjny i naprawde malo kcal wychodzi (ja chociaz chcialam jesc wiecej to nawet do 1000 nie dochodzilam)

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-02, 19:51   #123
*beatriz*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tiara
Wiem ze nie mnie pytalas ale odpowiem...
Uwazam ze pierwszy etap SB jest zbyt restrukcyjny ( zadnych owocow, jogurtow, tluszczy) no i co przez to sie rozumie stosunkowo drogi, bo produkty odtluszczone sa dosc drogie. Ja pamietam ze schudlam na pierwszym etapie, ale masakrycznie mnie znudzil, a ja potrzebuje urozmaicenia.
Jezeli juz mam komus polecac to zaczac od razu od 2 etapu - pierwszy jest wg mnie niebyt zdrowy, bo zbyt restrykcyjny i naprawde malo kcal wychodzi (ja chociaz chcialam jesc wiecej to nawet do 1000 nie dochodzilam)
bardzo Ci dziękuję bo własnie tak miałam zamiar zrobić
Stary 2005-11-02, 19:57   #124
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Alez prosze bardzo

Stary 2005-11-02, 20:38   #125
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Doszła do mnie dziś chyba jakaś mała motywacja. Może nie konkretnie do sylwestra, ale napewno do 30.06 (moja i TŻ magiczna data ) wyrzeźbię ciałko i spalę trochę tłuszczu. Włoski wyhoduję

Trzeba się wziąść za siebie.

PS. Po moich dołowych eskapadach obżartuszkowych nic się na szczęście z moim ciałem nie zmieniło
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-02, 20:51   #126
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzana
Nati Tak nie wolno, az mi serce scisnelo ! ja tez chce dlugie wloski!
One sa juz krotkie

Cytat:
Napisane przez *beatriz*
Nati- Piękne!!!!!!!!!!

Dziekuje
Stary 2005-11-03, 05:48   #127
Akane
Zakorzenienie

Ja chciałam obciąć włosy, ale fryzjerka (znajoma zresztą) zrobiła niezły raban i kategorycznie zabroniła mi się ścinać Uznała, że do czerwca włosy mi nie zdążą na tyle odrosnąć, żeby zrobić z nimi coś eleganckiego i mowy nie ma teraz o żadnym skracaniu. Chodziłam wściekła cały wczorajszy wieczór Nienawidzę długich włosów
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 08:38   #128
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Nati ja dopiero do ramion mam a ta dlugosc pasuje mi chyba najmniej :/

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 10:52   #129
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzana
Nati ja dopiero do ramion mam a ta dlugosc pasuje mi chyba najmniej :/
zmieniłabys zdanie, gdybyś zobaczyła moja niepraktyczną długość.
inch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 10:54   #130
inch
Zakorzenienie

Nati, uwiodłaś mnie tym zdjęciem...

PS. Jak krótkie teraz są?
Stary 2005-11-03, 14:32   #131
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
Ja chciałam obciąć włosy, ale fryzjerka (znajoma zresztą) zrobiła niezły raban i kategorycznie zabroniła mi się ścinać Uznała, że do czerwca włosy mi nie zdążą na tyle odrosnąć, żeby zrobić z nimi coś eleganckiego i mowy nie ma teraz o żadnym skracaniu. Chodziłam wściekła cały wczorajszy wieczór Nienawidzę długich włosów

a co planujesz w czerwcu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-03, 14:42   #132
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inch
Nati, uwiodłaś mnie tym zdjęciem...

PS. Jak krótkie teraz są?
Troche krotsze niz te
Inch, nie wiedzialam, ze lubisz dziewczynki
Stary 2005-11-03, 21:00   #133
inch
Zakorzenienie

Nati, spryciaro Wole chlopcow, a juz najbardziej prawidzych mezczyzn ale na dziewczynki czasem fajnie popatrzec ( w zdrowym sensie!!) Szczegolnie takie długowłose. No powiedz mi, że nie masz zalotnej miny na tym JPGu!
Stary 2005-11-03, 21:43   #134
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

A Madzia idzie w sobotę do fryzjera obciąć swoje kłaki

A co u was z odchudzaniem?

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-03, 21:47   #135
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
a co planujesz w czerwcu?
Wychodzę za mąż Chociaż ostatnio zastanawiam się, czy nie lepiej przesunąć ślubu na sierpień - będę już po obronie magisterki...
Stary 2005-11-03, 21:56   #136
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

U la la... Ja proponowałabym w czerwcu ślubik, bo spędzisz bajeczną podróż poślubna w lecie hihi Gratulacje

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 05:28   #137
Akane
Zakorzenienie

Dzięki Madziu Rzecz w tym, że początek czerwca może być chłodny, a połowa sierpnia - hmmm.. to by dopiero była bajka Ale w chwili obecnej mam inne sprawy na głowie niż ślub. Do załatwianiaa różnych rzeczy zostało jeszcze sporo czasu, nie mogę tylko tknąć tych włosów
Stary 2005-11-04, 06:29   #138
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Akane zastanow sie tez nad tym ze sierpien to najpopularniejszy miesiac na sluby. I wtej chwili moze juz nie byc terminow na sale, czy dobra godzine w kosciele ( nie 13sta). No i ceny tez na fryzurce,wiazanke w sierpniu z reguly sa troche wyzsze. A czerwiec jakis taki piekny mi sie wydaje ja bym zostala przy czerwcu.Ja wychodze za maz 14 lipca 2007 - ale to data dla daty - bo urodziny mojego ukochanego i rocznica slubu moich rodzicow

Do sylwestra zostalo 58 dni! ;-) trzymajcie sie dziewczynki nie jesc slodyczy i wlosow nie tykac
Milego, udanego dnia

Stary 2005-11-04, 07:17   #139
Akane
Zakorzenienie

tiara: może i masz rację, ale waham się... zresztą im bliżej tego dnia, tym bardziej mam dosyć - za dużo rzeczy uzbierało mi się równocześnie. Kłopoty w pracy, studia, magisterka, rodzina, prawdopodobna przeprowadzka... Ech, za dużo trochę tego Może przesunięcie ślubu o te 2 miesiące dałoby mi chociaż trochę oddechu... Nie mam pojęcia, będę musiała się na poważnie zastanowić. TŻ upiera się przy czerwcu, ale on to i za tydzień stanąłby przed ołtarzem gdyby była taka możliwość, więc traktuję to jego upieranie się z lekkim przymrużeniem oka...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-04, 07:43   #140
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

No tak to twoja decyzja i pewnie rozne czynniki o ktorych nie wiem bierzesz pod uwage. Mam nadzieje ze wszystko sie uda, klopoty mina i bedziesz sie rozkoszowac przygotowaniami do slubu, bo sa wspaniale

Stary 2005-11-04, 14:34   #141
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Dzis po miesiącu ćwiczeń na siłowni, zważyłam się i zmierzono mi tkankę tłuszczową i.... przytyłam i nie w mięśniach tylko w tłuszczu. No i teraz nie wiem jak będzie z moim Sylwestrowym planem... No załamka. Daję sobie jeszcze czas do końca grudnia a potem zaczynam zbierać na odsysanie tłuszczu . Mam też przykazanie od instruktora żeby jeden dzień na same aeroby sobie przeznaczyć. Nastepny meldunek za miesiąc Włosków nie tykam od 8 lat, tylko podcinam końcówki i nie u fryzjera, bo tym jakoś nie ufam, a w domku fryzjerskimi nożyczakami rekoma mamusi.
carla1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-04, 15:35   #142
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
tiara: może i masz rację, ale waham się... zresztą im bliżej tego dnia, tym bardziej mam dosyć - za dużo rzeczy uzbierało mi się równocześnie. Kłopoty w pracy, studia, magisterka, rodzina, prawdopodobna przeprowadzka... Ech, za dużo trochę tego Może przesunięcie ślubu o te 2 miesiące dałoby mi chociaż trochę oddechu... Nie mam pojęcia, będę musiała się na poważnie zastanowić. TŻ upiera się przy czerwcu, ale on to i za tydzień stanąłby przed ołtarzem gdyby była taka możliwość, więc traktuję to jego upieranie się z lekkim przymrużeniem oka...
to dobrze, ze sie Mu spieszy Nie moze się doczekać biedak
Stary 2005-11-07, 15:46   #143
nurthena
Raczkowanie

Wink Dot.: sylwester

Hey dziewczynki

Dzisiaj wlasciwie to wczoraj) postanowilam sie przylaczyc do was . Przezylam urodziny brata, tydzien wczensiej sie obzeralam. I teraz mam efekty moja wczesniejsza diete szlag trafil :/
Ale musze sie za siebie wziasc do sylwestra tylko 1,5 miesiaca a ja musze 4 kg zrzucic i zrobic cos z tymi ramionami zeby takie szczuplejsze byly. Bo jak zaloze bluzeczke z odkrtymi ramionami to az mnie trzącha . Wiec to moj cel
4 kilogramy i szczuple rece !!!!!!

A wam jak idzie? Sa juz jakies efekty bo ja troche opozniona jestem . Powodzonka wam tez zycze. Razem na sie uda D
Stary 2005-11-08, 17:15   #144
Midi
Zakorzenienie

No właśnie, może pora podzielić się wrażeniami i opisać piuerwsze efekty, co? A więc dam dobry przykład
W kwestii motywacji: u mnie w klubie od listopada przyszła nowa trenerka. No i to, co ona ma zamiast brzucha, ściska mi serce w porywach dzikiej zadrości... Prześliczną krateczkę mięśni tam ma, a nie brzuch w potocznym znaczeniu tego słowa! Eeh, musiałybyście ją zobaczyć... Cudo! Jeszcze nie widziałam na żywo takiej ładnej sylwetki, przyczym nie są przesadne te mięsnie - tylko własnie bardzo kobieco to wygląda i proporcjonalnie. Ja też tak chcę Ciekawe, ile lat będę musiała ćwiczyć?...
W każdym razie ta zazdrość mnie zmobilizowała (a mówią, że to takie brzydkie uczucie ) i od 4 dni ćwiczę brzuch i boczki w domu wieczorem. To jest jak na mnie ogromne osiągnięcie, bo chociaż od kilku lat dużo ćwiczę, to w domu tylko ręce po 15 min. przed tv wieczorem, a do innych ćwiczeń jakoś nigdy nie umiałam się zmusić (tzn. samodzielnych, bo tak to chodzę do klubu na stepa kilka razy w tyg.).
Efektów oczywiście żadnych nie ma na razie, ale może do 31 grudnia coś się zacznie dziać w tej kwestii, to napiszę
A jak Wam idzie realizacja postanowień?
Midi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-08, 19:13   #145
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

A ja dzis postanowilam, ze nastepne mierzenie u mnie nastapi 6 grudnia, i jesli do tego czasu choc troszke uda mi sie wyrzezbic cialko i zrzucic kilka gramow, to bede szczesliwa i pozwole sobie na male co nieco w Święta, a jesli bedzie nadal zle-to bede dietowac przez cale swieta(a tego chyba nie zniose) wiec to jest dla mnie tez spora motywacja-nie odpuscze pierozkow i rybki hehe
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-08, 19:56   #146
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inch
Nati, spryciaro Wole chlopcow, a juz najbardziej prawidzych mezczyzn ale na dziewczynki czasem fajnie popatrzec ( w zdrowym sensie!!) Szczegolnie takie długowłose. No powiedz mi, że nie masz zalotnej miny na tym JPGu!
Nie mam zalotnej Tak sie normalnie usmiecham
Stary 2005-11-08, 20:02   #147
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akane
Wychodzę za mąż Chociaż ostatnio zastanawiam się, czy nie lepiej przesunąć ślubu na sierpień - będę już po obronie magisterki...
Tak tez myslalam

Gratuluje Kochana

I nie obcinaj wloskow bo musisz pieknie wygladac (choc i tak bedziesz sliczna )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-08, 20:25   #148
Mona Lisa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Akane
(...) mowy nie ma teraz o żadnym skracaniu. Chodziłam wściekła cały wczorajszy wieczór Nienawidzę długich włosów
Dziewczyny, może nie warto tak sie męczyć? Bo i po co? (Dla fryzjerki?) Kiedy wychodziłam za mąż miałam nieprzyzwoicie króciutkie włosy, nie chciały nawet nawijać się na szczotkę do modelowania... Ale wtedy to byłam cała ja - nic dodać, nic ująć. Miałam extrawagancką suknię bez welonu, czerwoną szminkę na ustach i srebrne buty na nogach. A co! Od tej pory zmieniłam się: mam bardzo długie włosy, które na każdym etapie traktowałam jako fryzurę i długość docelową. Może dzięki temu w ogóle nie miałam kłopotów zwiazanych z tzw. "okresem przejściowym", ponieważ po prostu go nie było. Co do odchudzania - dziękuję za ten wątek ) Pomaga mi wytrwać przy moich codziennych ćwiczeniach na piłce i stepperze. To niesamowite, ale chudnąc jedynie 2 kg zgubiłam po kilka centymetrów z talii i bioder!!! Powodzenia!
Mona Lisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-09, 16:56   #149
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Nie mam zalotnej Tak sie normalnie usmiecham
to zmień nick na Zalotka
Stary 2005-11-09, 19:54   #150
lil' sexy
Zadomowienie

Ja muszę zrobić przymusową przerwę w ćwiczeniach Ponieważ czasami zapominam , że mam taki organ potocznie nazywany mózgiem, to przez dwa tygodnie nie zrobiłam sobie nawet dnia przerwy, a w ciągu ostatnich 10 dni zrobiłam 7 bardzo mocnych treningów siłowych, to... chyba nie muszę kończyć. Wprawdzie fizycznie jeszcze nie czuję się jakoś kiepsko, ale dzisiaj po ćwiczeniach każdy pytał się mnie czy jestem chora, bo wyglądam jak na 5 minut przed zejściem. A ja tak kocham ćwiczyć

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości