![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Isa nie wiem czy aparat ją ładnie ujmie
![]() ![]() A koszula biała długa, luźnawa ale z serii "skinny", z paskiem na dole.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2011-04-12 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | ||||
Zakorzenienie
|
No nie zeżarło mi wszystko co naprodukowałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Faktycznie sporo nas tu w podobnym wieku ![]() Cytat:
![]() Do rurek nie umiem się przekonać, czuję się w nich jak baleron ![]() Muszę mieć lekko rozszerzane, albo proste nogawki. Cytat:
![]() Eeej co mi nie piszesz ile kasy przelewać ![]() Giggly ![]() ![]() Kusi mnie jeszcze kremowy, ale w GM nie mają Something Special (Pan nawet sprawiał wrażenie jakby nigdy o takim nie słyszał ![]() Cytat:
![]() ![]() Doszłam kiedyś do 3/4, ale dopadła mnie choroba i musiałam przerwać a potem już nie wróciłam.
![]() |
#1743 |
Wtajemniczenie
|
No bo ten, dopiero teraz złożyłam zamówienie z sigmy... Ale jak tylko mi pobierze pieniądze z konta, to wszystko policzę i napiszę
![]() A i zapomniałam w końcu, rzyrafka i Magja Was pozdrawiają ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-04-12 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z kolei w prostych i rozszerzanych czuję się grubiej, choć mam szeroki tyłek i biodra a nóżki chude i teoretycznie rurki jeszcze bardziej to podkreślają. Jestem z siebie dumna, bo udało mi się wczoraj w pracy zjeść wreszcie porządne śniadanie, dziś też sobie takie zrobię. Dzięki temu wieczorem nie miałam napadu głodu, a na słodko zjadłam tylko trochę lodów ![]()
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Laski!!! Jakiego idiota z siebie dziś zrobiłam
![]() Jak już Wam pisałam pracowałam przed Świętami Boż Narodz w drogerii na zlecenie. I sytuacja jest taka, że kierownik mi obiecał zlecenie też na luty/marzec (mojej koleżance też). Okazało się potem, że dwie dziewczyny z tej drogerii zaszły w ciążę i poszły na L4. Więc logicznie myśląc przypuszczałyśmy z koleżanką, że zatrudni nas obie - bo bardzo nas chwalił ![]() A dziś... Zadzwoniła do mnie koleżanka z numeru drogerii i pyta czy nie pomogłabym im sprzątać przez 3 dni w drogerii za...gratisy. No to się wkurzyłam i powiedziałam żeby dała mi kierownika do telefonu i rozgoryczona powiedziałam, że skoro miał TYLE okazji do zatrudnienia mnie to niech sobie znajdzie jakąś inną głupią do sprzątanie za gratisy i się rozłączyłam. Tyle że wyszło że to był pomysł tej koleżanki żeby mnie ściągnąć ![]() Co o tym myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Powiedział wtedy, że stawka będzie ok 630zł. za te zlecenie i ze każdy grosz mi sie pewnie przyda i jak da radę to na 2 miesiące. Plus chwalił, że dobrze pracuję i że nie ściemniam po kątach, tylko zawsze mam coś do roboty - chociażby dosuwanie towaru na półkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
To niefajnie się zachował w takim razie
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście od wczoraj
![]() Znów się właśnie zdenerwowałam na współpracującą z nami firmę (tym razem inną, nie tą od komputerów). Jak można wysłać maila wczoraj o 19.00 z informacją, że na dziś pilnie potrzebuje się mieć pewne rzeczy? ![]() ![]() ![]() EDIT: Dziewczyny macie jakiś sposób na zmywanie lakieru z brokatem? Ten brokatowy top coat z Essence, który kupiłam jakiś czas temu po prostu nie chce zejść z paznokci. Mimo, że mam np. kolorowy lakier i na niego dopiero daję brokat to i tak przy zmywaniu brokat trzyma się płytki tak, że niemal muszę go od niej zeskrobywać ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-04-14 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam sposób Isa:
Tniesz wacik na kilka kawałków, każdy przykładasz do płytki paznokcia i owijasz kawałkiem folii aluminiowej. Zostawiasz na jakieś 5 minut i delikatnie ściągasz. Może brzmi jak dużo roboty, ale uwierz, to najlepszy sposób - człowiek nie upaprze całych rąk ![]() ![]() Czekam na 3 paczki ![]() ![]()
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja intensywnie regeneruję skórki, bo ostatnio mi się znowu popsuły i wyglądają okropnie...
![]() |
#1753 |
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie, wiecie, od kilku dni miałam coraz większego doła, że nie mogę znaleźć stałego zajęcia, wczoraj czułam się strasznie w pracy... A dziś robię już coś całkiem nowego, uczę się nowego programu, mogę sobie to wpisać w cv, bo to już coś znaczy... i w ogóle super
![]()
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam dziś szkolenie z wrzucania reklam na portal. Kolejny obowiązek mi dojdzie, natomiast na wypłatę to sie nie przełoży niestety
![]() |
#1755 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Ja się nie nastawiałam na jakies szalone zakupy, miałam tylko listy co kupić rodzinie i znajomym. Sporą część się udało dostać. Dla siebie nie planowałam nic konkretnego więc kupiłam przy okazji w Primarku tandetne balerinki zwykłe sztuczne czarne, sweterek bladoróżowy i 6 koszulek prawie bokserek w różnych kolorach. I okukary różowe śmieszne na imprezy. Potem w HM czarne spodnie i okulary, ale na drugi dzień jednak spodnie oddałam bo za duże (a to niespodzianka ![]() ![]() Natomiast kosmetykowo to porażka wyszła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jednym słowem MASAKRA ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ooo, gdybym ja miała taką motywacje to pewnie bym dotrwała do końca, udało mi się dojśc tylko do połowy z jednym dniem przerwy gdzieś tam pośrodku. Ale bardzo nie lubiłam któregoś ćwiczenia z zestawu, już nie pamiętam co to było nawet. Na fitness wrócę chyba w maju- teraz nie ma sensu kupowac karnetu, bo wyjazd na święta, potem zaraz przerwa majowa, a mam ważne na miesiąc. Oby pogoda bytła to nadrobię rowerkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() No to świetnie ![]() ![]() ![]() Odwiozłam MagJę na PKSa a potem cały dzień nadrabiałam zaległości telewizyjne z tygodnia ![]() Z wycieczki jestem strasznie zadowolona, uwielbiam miasta! No i ta cudowna pogoda ![]() ![]() ![]() Zmykam spać, miałam się dziś porządnie porolniczyć, ale przez telewizję zdazyłam tylko maseczkę nałożyć (wykończona SPA tajska Avonu ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-04-15 o 00:28 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wyjazd się udał ![]()
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na otwarciu nowego centrum handlowego. Pierwsze co to musiałam iść do drogerii Wispol
![]() Troszkę się zawiodłam, bo niby mają firmy, które są trudno u mnie odstępne czy nawet w ogóle jak Isa Dora, Pupa, Gosh, Revlon, Art Deco, Lumene, Gosh, Marion, lakiery Ados, Smackersy (co prawda tylko 4 rodzaje, ale są ![]() ![]() Ceny mają bardzo dobre, także w części perfumeryjnej. W Douglasie wypatrzyliśmy dla TŻ czarnego Hugo Bossa - w D. 50 ml było po 226 zł, a w Wispolu 190 zł. Ilość nowości mnie przytłoczyła (teraz nawet nie pamiętam co, wczoraj w kółko powtarzałam widząc coś nowego czy ciekawego: nie wierze że to mają ![]()
#1758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że to będzie dobry dla Ciebie kolor ![]() A zakupy super, zazdroszczę takiego szaleństwa ![]() Jej, próbujemy załatwić papiery do ślubu i w różnych miejscach mówią nam sprzeczne rzeczy ![]() ![]() ![]() Ale za to byłam wczoraj na piwie ze znajomymi ze studiów i się uśmiałam strasznie, trochę krótko spałam, ale co tam, prawie weekend ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko ale poszalałaś, zazdroszczę.
![]() A ja odebrałam właśnie paczkę z nagrodą IsaDora. ![]() ![]()
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pamiętacie może czy Sephora wysyła zniżkowe smsiki w okresie Wielkanocy?
![]() ![]() Jak ktoś dostanie to napiszcie ![]() ![]()
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
rzyrafko, cieszę się, że się dobrze bawiłyście
![]() Cytat:
![]() ja się rozłożyłam.. podejrzewam, że przez pogodę ostatnich kilku dni, rano zimno, potem pełne słońce, żeby w końcu padało i wiał silny wiatr - nawet w te zimowe mrozy mnie tak mocno nie brało, a teraz czuję się fatalnie ![]() Bossy, ja dostałam dziś sms od 15 do 23 ![]() ![]()
![]() |
#1763 | ||
Wtajemniczenie
|
ślub w innej parafii niż każde z nas mieszka... i dodatku jesteśmy zameldowani poza Warszawą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1764 | ||||
Zakorzenienie
|
Bedą, będą, może jeszcze dzisiaj jak się ogarnę trochę z bałaganu
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie, za mną chyba się stęsknili bo już mam zaproszenia na 4 imprezy na dziś i jedną jutro ![]() Cytat:
![]() No, trochę poszalałam. Ale i tak bym to jakoś gdzieś dorwała więc tyle dobrze, że się opłacało bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj, nie dobrze. mam nadzieję, że rowerkiem się dziś nie doprawiłam, zapowiadało się słońce więc wzięłam tylko bluzę dłuższą ale cienką i szalik. a w międyczasie padało ![]() A jaka zniżka jest? Odebrałam dziś 2 mini cienie w Sephorze na bon urodzinowy ![]() ![]() Ale chyba nic nie kupię, nie wiem jak sie zmieścić w obecnych kartonach z tym co zwiozłam i wygrałam z ID ![]() I trzymajcie bardzo mocno kciuki o 20 dziś, mam wizytę na komisiariacie policji w związku ze złamaniem paru przepisów wczoraj w drodze z MagJą na dworzec ![]() ![]() aha i kupiłam korektor brązowy do brwi Delii ![]()
![]() |
#1765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja czekam niecierpliwie na zdjęcia. Kciuki trzymam ![]() ![]()
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dotarła do mnie paletka Sleek Bad Girl ![]()
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba kliknę ten zestawik Avene: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-promocja.html
Taki filtr o niższym faktorze będzie w sam raz na codzień do pracy (pięćdziesiątkę zostawię na opalanie) a ponieważ żelu Cleanance nigdy nie miałam (chyba jako jedyna ![]() ![]() EDIT: Kliknęłam razem z Biovaxem do ciemnych włosów ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-04-16 o 11:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z 50tką Avene wróciłabym całkiem blada
![]() |
#1769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, yyy, ten tego ![]() ![]() ![]() takie tam bzdury- zakazy skrętu, pas mpk, podwójna ciągła, zakaz wjazdu itp. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ano dobrze i nie dobrze- 200 zł i 5 punktów tylko ![]() ![]() Ja w te wakacje co byłam na zaglach nie mogłam się opalić na rossmannową 20stkę nawet! odgruzowałam trochę twarz- dziś wypróbowałam Lusha Sacred Truth- fajne to, ma papainę i działa jak taki peeling enzymatyczny, polubimy się ![]() ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-04-16 o 13:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zakupy super, ja chyba nie mam tyle mojej kolorówki jeśli chodzi o cały zbiór a u Ciebie to tylko aktualizacja ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.