Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 16:23   #1741
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Isa nie wiem czy aparat ją ładnie ujmie W każdym razie jest czarna, prosta, ma rękawy 3/4, i jest tak przed kolano. Jest cała obcisła, i ma delikatny paseczek brązowy na talii. Ale nie jest taka typowo elegancka. Materiał jest taki, że może być rownie dobrze do sandałków i kapelusza na lato jak i do pracy do szpilek
A koszula biała długa, luźnawa ale z serii "skinny", z paskiem na dole.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2011-04-12 o 16:41
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:44   #1742
karolina1985
Zakorzenienie

No nie zeżarło mi wszystko co naprodukowałam ((

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z Londynu. Pogoda była boska, bawiłam się przecudownie. W każdym razie zakupowo NIE poszalałam, mimo, że byłam na to totalnie nastawiona. NIC mnie nie urzekło. Ani kosmetycznie, ani ciuchowo. Jechałam z myslą zakupu płaszczyka, kilku koszul, kilku sukienek, z 2 par spodni a wróciłam z 1 luźniejszą, dłuższą koszulą i 1 sukienką!
Mam tak za każdym razem jak się nastawię na duże zakupyZa to z niewinnego wypadu do sklepu w czasie lunchu potrafię wrócić z upatrzonymi butami,2 spódnicami, sukienkami itp.

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Szprycha174 Pokaż wiadomość
Widzę sporo moich rówieśniczek
1985 rulez
Faktycznie sporo nas tu w podobnym wieku

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ojej, czyżby piekielni sąsiedzi?

Ja też chcę nowe jeansy, najlepiej rurki w ciemnogranatowym kolorze (czyli mój ulubiony fason i kolor ).
Niestety tak. Miałam już z nimi jedną miłą rozmowę i wiem, że nie są to ludzie z którymi można się kulturalnie dogadać

Do rurek nie umiem się przekonać, czuję się w nich jak baleron
Muszę mieć lekko rozszerzane, albo proste nogawki.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Ja teraz nie mogę na swoich narzekać, ale mieszkanie nade mną jest wynajmowane, więc działy się kiedyś dziwne rzeczy...
I mi też się puszą włosy na deszczu

Eeej co mi nie piszesz ile kasy przelewać

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
jaki jaki jaki
Giggly A miałam nie kupować
Kusi mnie jeszcze kremowy, ale w GM nie mają Something Special (Pan nawet sprawiał wrażenie jakby nigdy o takim nie słyszał) a to jedyny kolor, który mi odpowiada. Myślałam jeszcze nad So Sweet So Easy bodajże, ale tego z kolei w ogóle na mnie nie widać.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja tak samo, poszłam z TŻ po upatrzoną wcześniej spódnicę, ale nie było rozmiaru, po drodze do domu miałam Naturę i wróciłam z Catrice Pink Grapefruit Shake kuszą jeszcze pozostałe (tak ze 2 ) i pędzel do pudru
Bardzo fajny Na szczęście jakoś mnie też róże nie urzekły kiedy byłam w Naturze i na wszelki wypadek już się do nich nie zbliżam

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zaczęliśmy wczoraj z TŻem ćwiczyć osławioną 6 Weidera. Ciekawa jestem czy dotrwamy cały cykl.
Doszłam kiedyś do 3/4, ale dopadła mnie choroba i musiałam przerwać a potem już nie wróciłam.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:55   #1743
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Eeej co mi nie piszesz ile kasy przelewać
No bo ten, dopiero teraz złożyłam zamówienie z sigmy... Ale jak tylko mi pobierze pieniądze z konta, to wszystko policzę i napiszę

A i zapomniałam w końcu, rzyrafka i Magja Was pozdrawiają
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:57
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 06:11   #1744
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa nie wiem czy aparat ją ładnie ujmie W każdym razie jest czarna, prosta, ma rękawy 3/4, i jest tak przed kolano. Jest cała obcisła, i ma delikatny paseczek brązowy na talii. Ale nie jest taka typowo elegancka. Materiał jest taki, że może być rownie dobrze do sandałków i kapelusza na lato jak i do pracy do szpilek
A koszula biała długa, luźnawa ale z serii "skinny", z paskiem na dole.
To już chyba wiem jaka to sukienka. Sama chciałabym kupić sobie do pracy jakąś kieckę, ale wszystkie w sklepach wydają mi się takie eleganckie i bardziej na przyjęcia. Muszę poszukać czegoś prostego co się nada do biura

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Do rurek nie umiem się przekonać, czuję się w nich jak baleron
Muszę mieć lekko rozszerzane, albo proste nogawki.
Jaki baleron?
Ja z kolei w prostych i rozszerzanych czuję się grubiej, choć mam szeroki tyłek i biodra a nóżki chude i teoretycznie rurki jeszcze bardziej to podkreślają.

Jestem z siebie dumna, bo udało mi się wczoraj w pracy zjeść wreszcie porządne śniadanie, dziś też sobie takie zrobię. Dzięki temu wieczorem nie miałam napadu głodu, a na słodko zjadłam tylko trochę lodów
Stary 2011-04-13, 10:33   #1745
Szprycha174
Zakorzenienie

Laski!!! Jakiego idiota z siebie dziś zrobiłam
Jak już Wam pisałam pracowałam przed Świętami Boż Narodz w drogerii na zlecenie. I sytuacja jest taka, że kierownik mi obiecał zlecenie też na luty/marzec (mojej koleżance też). Okazało się potem, że dwie dziewczyny z tej drogerii zaszły w ciążę i poszły na L4. Więc logicznie myśląc przypuszczałyśmy z koleżanką, że zatrudni nas obie - bo bardzo nas chwalił Zatrudnił JĄ i dodatkowo 3 inne dziewczyny nie wiedomo skąd na zlecenia!!!! A do mnie do tej pory się nie odezwał - ani be ani me.
A dziś... Zadzwoniła do mnie koleżanka z numeru drogerii i pyta czy nie pomogłabym im sprzątać przez 3 dni w drogerii za...gratisy. No to się wkurzyłam i powiedziałam żeby dała mi kierownika do telefonu i rozgoryczona powiedziałam, że skoro miał TYLE okazji do zatrudnienia mnie to niech sobie znajdzie jakąś inną głupią do sprzątanie za gratisy i się rozłączyłam. Tyle że wyszło że to był pomysł tej koleżanki żeby mnie ściągnąć
Co o tym myślicie?
Szprycha174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:45   #1746
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Laski!!! Jakiego idiota z siebie dziś zrobiłam
Jak już Wam pisałam pracowałam przed Świętami Boż Narodz w drogerii na zlecenie. I sytuacja jest taka, że kierownik mi obiecał zlecenie też na luty/marzec (mojej koleżance też). Okazało się potem, że dwie dziewczyny z tej drogerii zaszły w ciążę i poszły na L4. Więc logicznie myśląc przypuszczałyśmy z koleżanką, że zatrudni nas obie - bo bardzo nas chwalił Zatrudnił JĄ i dodatkowo 3 inne dziewczyny nie wiedomo skąd na zlecenia!!!! A do mnie do tej pory się nie odezwał - ani be ani me.
A dziś... Zadzwoniła do mnie koleżanka z numeru drogerii i pyta czy nie pomogłabym im sprzątać przez 3 dni w drogerii za...gratisy. No to się wkurzyłam i powiedziałam żeby dała mi kierownika do telefonu i rozgoryczona powiedziałam, że skoro miał TYLE okazji do zatrudnienia mnie to niech sobie znajdzie jakąś inną głupią do sprzątanie za gratisy i się rozłączyłam. Tyle że wyszło że to był pomysł tej koleżanki żeby mnie ściągnąć
Co o tym myślicie?
Że cię trochę poniosło. Trzeba było zapytać skąd w ogóle taki pomysł. Napisałaś, że obiecał - więc powinien się wywiązać, ale może powiedział też tak tylko, żeby cię zbyć? Może mu do końca nie podpasowałaś jako pracownik. Ale to mógł nie obiecywać.

.supergirls just fly.
Stary 2011-04-13, 12:38   #1747
Szprycha174
Zakorzenienie

Powiedział wtedy, że stawka będzie ok 630zł. za te zlecenie i ze każdy grosz mi sie pewnie przyda i jak da radę to na 2 miesiące. Plus chwalił, że dobrze pracuję i że nie ściemniam po kątach, tylko zawsze mam coś do roboty - chociażby dosuwanie towaru na półkach
Szprycha174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:52   #1748
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedział wtedy, że stawka będzie ok 630zł. za te zlecenie i ze każdy grosz mi sie pewnie przyda i jak da radę to na 2 miesiące. Plus chwalił, że dobrze pracuję i że nie ściemniam po kątach, tylko zawsze mam coś do roboty - chociażby dosuwanie towaru na półkach
To niefajnie się zachował w takim razie

.supergirls just fly.
Stary 2011-04-14, 06:12   #1749
isa666
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście od wczoraj

Znów się właśnie zdenerwowałam na współpracującą z nami firmę (tym razem inną, nie tą od komputerów). Jak można wysłać maila wczoraj o 19.00 z informacją, że na dziś pilnie potrzebuje się mieć pewne rzeczy? Nie wiem czy ludzie myślą, że jak oni siedzą po kilkanaście h na dobę w pracy to inni też? Cycki opadają

EDIT: Dziewczyny macie jakiś sposób na zmywanie lakieru z brokatem? Ten brokatowy top coat z Essence, który kupiłam jakiś czas temu po prostu nie chce zejść z paznokci. Mimo, że mam np. kolorowy lakier i na niego dopiero daję brokat to i tak przy zmywaniu brokat trzyma się płytki tak, że niemal muszę go od niej zeskrobywać

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-04-14 o 06:13
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 07:08   #1750
kochanie
Wtajemniczenie

Ja mam sposób Isa:

Tniesz wacik na kilka kawałków, każdy przykładasz do płytki paznokcia i owijasz kawałkiem folii aluminiowej. Zostawiasz na jakieś 5 minut i delikatnie ściągasz. Może brzmi jak dużo roboty, ale uwierz, to najlepszy sposób - człowiek nie upaprze całych rąk i każdy brokat zejdzie

Czekam na 3 paczki Ale tak to nie chodzę do sklepów i nic nie kupuję

Stary 2011-04-14, 08:47   #1751
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam sposób Isa:

Tniesz wacik na kilka kawałków, każdy przykładasz do płytki paznokcia i owijasz kawałkiem folii aluminiowej. Zostawiasz na jakieś 5 minut i delikatnie ściągasz. Może brzmi jak dużo roboty, ale uwierz, to najlepszy sposób - człowiek nie upaprze całych rąk i każdy brokat zejdzie

Czekam na 3 paczki Ale tak to nie chodzę do sklepów i nic nie kupuję
Rozumiem, wacik nasączony zmywaczem? Spróbuję, bo wczoraj chyba z 10 minut zdłubywałam brokat z paznokci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 09:01   #1752
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem, wacik nasączony zmywaczem? Spróbuję, bo wczoraj chyba z 10 minut zdłubywałam brokat z paznokci.
Haha, tak się spieszyłam, żeby to napisać, że zapomniałam - pewnie, że zmywaczem, najlepiej jakimś mocnym (ja lubię Isanę zieloną i taki miętowy z eurofashion)

Ja intensywnie regeneruję skórki, bo ostatnio mi się znowu popsuły i wyglądają okropnie...

Stary 2011-04-14, 14:38   #1753
kochanie
Wtajemniczenie

Ale fajnie, wiecie, od kilku dni miałam coraz większego doła, że nie mogę znaleźć stałego zajęcia, wczoraj czułam się strasznie w pracy... A dziś robię już coś całkiem nowego, uczę się nowego programu, mogę sobie to wpisać w cv, bo to już coś znaczy... i w ogóle super

Stary 2011-04-14, 14:51   #1754
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie, wiecie, od kilku dni miałam coraz większego doła, że nie mogę znaleźć stałego zajęcia, wczoraj czułam się strasznie w pracy... A dziś robię już coś całkiem nowego, uczę się nowego programu, mogę sobie to wpisać w cv, bo to już coś znaczy... i w ogóle super
Fajnie

Ja miałam dziś szkolenie z wrzucania reklam na portal. Kolejny obowiązek mi dojdzie, natomiast na wypłatę to sie nie przełoży niestety

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 00:25   #1755
rzyrafka
Zakorzenienie

Witajcie
Cytat:
A ja wróciłam z Londynu. Pogoda była boska, bawiłam się przecudownie. W każdym razie zakupowo NIE poszalałam, mimo, że byłam na to totalnie nastawiona. NIC mnie nie urzekło. Ani kosmetycznie, ani ciuchowo. Jechałam z myslą zakupu płaszczyka, kilku koszul, kilku sukienek, z 2 par spodni a wróciłam z 1 luźniejszą, dłuższą koszulą i 1 sukienką!

Rzyrafko zdechł mi telefon w połowie dnia, przełożyłam kartę ale miałam Twój nr zapisany na telefonie :/ i nie miałam jak się odezwać wieczorkiem i w ogóle przez cały pobyt, bo nie miałam tam dostępu do netu. :/
ojej, a ja już potem nie chciałam się narzucać

Ja się nie nastawiałam na jakies szalone zakupy, miałam tylko listy co kupić rodzinie i znajomym. Sporą część się udało dostać. Dla siebie nie planowałam nic konkretnego więc kupiłam przy okazji w Primarku tandetne balerinki zwykłe sztuczne czarne, sweterek bladoróżowy i 6 koszulek prawie bokserek w różnych kolorach. I okukary różowe śmieszne na imprezy. Potem w HM czarne spodnie i okulary, ale na drugi dzień jednak spodnie oddałam bo za duże (a to niespodzianka ) a mniejsze były za małe już. A i jeszcze 4 pary stringów w TopShopie

Natomiast kosmetykowo to porażka wyszła . Udało się dorwać żelik i wodę Aquarelle YR z gratisem w postaci masła z tej serii arganowej 6 lakierów topshop (tak wiem, upadłam na głowę), 2 lakiery gosh + paletka do brwi oraz lakier, podkład i błyszczy Bourjois -oba komplety upolowane w promocji superdruga 3 w cenie 2 i na dodatek niedostępne kolorki u nas ; szminka Rimmel w różowym opakowaniu, w dniu wyjazdu jeszcze 2 maski Lusha (chciałam jeszcze jedną, ale nie mieli akurat, mogłam iść dzień wcześniej to by mi zrobili no ale nie wpadłam na to, że nie będzie ) i na lotnisku 2 miniaturki moringa TBS i gratis born lippy marakujkowy

No jednym słowem MASAKRA Na obrone mam tylko tyle, że..... zużyłam 6 próbek na wyjeździe. No i z lakierów i podkładu nie kupiłabym żadnego u nas. No i na TopShopa byłam strasznie napalona przez głupie blogi już dawno. No i Lusha obowiązkowo musiałam spróbować tak na poważnie- chyba jako ostatnia w wątku
Cytat:
Mam mocno nie-wątkowe pytanie, dziewczyny z Krakowa, kojarzycie może jakiś przyzwoity zakład krawiecki? Muszę zwęzić sukienkę.

Zaczęliśmy wczoraj z TŻem ćwiczyć osławioną 6 Weidera. Ciekawa jestem czy dotrwamy cały cykl.
Hmmm. mi mama zawsze wszystkie poprawki krawieckie robiła, włącznie z szyciem sukienek (ale to dawno), tylko dżinsy oddajemy pod halę targowa do zreperowania.
Ooo, gdybym ja miała taką motywacje to pewnie bym dotrwała do końca, udało mi się dojśc tylko do połowy z jednym dniem przerwy gdzieś tam pośrodku. Ale bardzo nie lubiłam któregoś ćwiczenia z zestawu, już nie pamiętam co to było nawet.

Na fitness wrócę chyba w maju- teraz nie ma sensu kupowac karnetu, bo wyjazd na święta, potem zaraz przerwa majowa, a mam ważne na miesiąc. Oby pogoda bytła to nadrobię rowerkiem
Cytat:
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc przy IsaDorze!!! wzięłam w końcu podkład jak radziłaś najjasniejszy, paletkę nudes, błyszczyka i szminki nie pamiętam, bo wybierałam tuż przed północą no i też spać musiałam się spieszyć żeby nie nadużywać gościnności "gospodyni" naszej

No to świetnie ja już dziś na uczelni z rana byłam, ale nadal nie ma odczynnika do mojej nowej metody no i nie wiem kiedy to zacznę- przy tylu dniach wypadających Chociaż daje mi to czas na pisanie wstępu

Odwiozłam MagJę na PKSa a potem cały dzień nadrabiałam zaległości telewizyjne z tygodnia

Z wycieczki jestem strasznie zadowolona, uwielbiam miasta! No i ta cudowna pogoda nowej parasolki nie użyłam ani razu Słocyczy za mało przywiozłam- tylko pomarańczowe kitkaty- wagi bagażu nie starczyło

Zmykam spać, miałam się dziś porządnie porolniczyć, ale przez telewizję zdazyłam tylko maseczkę nałożyć (wykończona SPA tajska Avonu ) 3 godziny temu- najwyższa pora ją zmyć

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-04-15 o 00:28
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 06:17   #1756
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Natomiast kosmetykowo to porażka wyszła . Udało się dorwać żelik i wodę Aquarelle YR z gratisem w postaci masła z tej serii arganowej 6 lakierów topshop (tak wiem, upadłam na głowę), 2 lakiery gosh + paletka do brwi oraz lakier, podkład i błyszczy Bourjois -oba komplety upolowane w promocji superdruga 3 w cenie 2 i na dodatek niedostępne kolorki u nas ; szminka Rimmel w różowym opakowaniu, w dniu wyjazdu jeszcze 2 maski Lusha (chciałam jeszcze jedną, ale nie mieli akurat, mogłam iść dzień wcześniej to by mi zrobili no ale nie wpadłam na to, że nie będzie ) i na lotnisku 2 miniaturki moringa TBS i gratis born lippy marakujkowy
Chcemy fotki

Cieszę się, że wyjazd się udał
Stary 2011-04-15, 09:09   #1757
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na otwarciu nowego centrum handlowego. Pierwsze co to musiałam iść do drogerii Wispol
Troszkę się zawiodłam, bo niby mają firmy, które są trudno u mnie odstępne czy nawet w ogóle jak Isa Dora, Pupa, Gosh, Revlon, Art Deco, Lumene, Gosh, Marion, lakiery Ados, Smackersy (co prawda tylko 4 rodzaje, ale są ), balsamy i oliwki Palmer's, produkty do włosów z serii profesjonalnej Joanna, Wella, Chi, to nie ma takich polskich firm jak Bell, Eveline, Vipera - może jeszcze dotrą
Ceny mają bardzo dobre, także w części perfumeryjnej. W Douglasie wypatrzyliśmy dla TŻ czarnego Hugo Bossa - w D. 50 ml było po 226 zł, a w Wispolu 190 zł.
Ilość nowości mnie przytłoczyła (teraz nawet nie pamiętam co, wczoraj w kółko powtarzałam widząc coś nowego czy ciekawego: nie wierze że to mają ), więc wyszłam tylko z małym peelingiem Marion (w takich buteleczkach jak Joanny) truskawkowo-waniliowym.

Instagram

Stary 2011-04-15, 09:39   #1758
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc przy IsaDorze!!! wzięłam w końcu podkład jak radziłaś najjasniejszy, paletkę nudes, błyszczyka i szminki nie pamiętam, bo wybierałam tuż przed północą no i też spać musiałam się spieszyć żeby nie nadużywać gościnności "gospodyni" naszej
Nie ma za co!
Mam tylko nadzieję, że to będzie dobry dla Ciebie kolor

A zakupy super, zazdroszczę takiego szaleństwa

Jej, próbujemy załatwić papiery do ślubu i w różnych miejscach mówią nam sprzeczne rzeczy Wczoraj nic nie załatwiłam, bo mi powiedzieli, żebym poszła tam, gdzie będziemy brać ślub, dzwonię tam dzisiaj, a oni mówią, że to się załatwia w swojej parafii, a nie u nich Oni chyba nie chcą, żeby ludzie śluby brali

Ale za to byłam wczoraj na piwie ze znajomymi ze studiów i się uśmiałam strasznie, trochę krótko spałam, ale co tam, prawie weekend

Stary 2011-04-15, 09:54   #1759
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie: a co chcecie załatwić?

Rzyrafka:
zazdroszczę szaleństwa

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 14:36   #1760
iceflower
Przyjaciółka KWC

Rzyrafko ale poszalałaś, zazdroszczę.

A ja odebrałam właśnie paczkę z nagrodą IsaDora. Jak fajnie dostać tyle kosmetyków na raz, nie mogę się doczekać testowania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:07   #1761
bossy
Zakorzenienie

Dziewczyny pamiętacie może czy Sephora wysyła zniżkowe smsiki w okresie Wielkanocy? Bronzer mi się kończy i chciałam błyszczyk Diora.
Jak ktoś dostanie to napiszcie to poproszę o przesłanie

.supergirls just fly.
Stary 2011-04-15, 15:17   #1762
Organzza
Zakorzenienie

rzyrafko, cieszę się, że się dobrze bawiłyście
Cytat:
Jej, próbujemy załatwić papiery do ślubu i w różnych miejscach mówią nam sprzeczne rzeczy Wczoraj nic nie załatwiłam, bo mi powiedzieli, żebym poszła tam, gdzie będziemy brać ślub, dzwonię tam dzisiaj, a oni mówią, że to się załatwia w swojej parafii, a nie u nich Oni chyba nie chcą, żeby ludzie śluby brali
mam nadzieję, że uda Ci się załatwić

ja się rozłożyłam.. podejrzewam, że przez pogodę ostatnich kilku dni, rano zimno, potem pełne słońce, żeby w końcu padało i wiał silny wiatr - nawet w te zimowe mrozy mnie tak mocno nie brało, a teraz czuję się fatalnie i czuję, że przez weekend nie wyjdę z łóżka

Bossy, ja dostałam dziś sms od 15 do 23 ale nie mam Twojego numeru - jak coś pisz na pw
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:32   #1763
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kochanie: a co chcecie załatwić?
ślub w innej parafii niż każde z nas mieszka... i dodatku jesteśmy zameldowani poza Warszawą
Cytat:
A ja odebrałam właśnie paczkę z nagrodą IsaDora. Jak fajnie dostać tyle kosmetyków na raz, nie mogę się doczekać testowania.
a do mnie nie, bo siedzę jeszcze w pracy i nie miałam jak się spotkać z kurierem
Cytat:
mam nadzieję, że uda Ci się załatwić

ja się rozłożyłam.. podejrzewam, że przez pogodę ostatnich kilku dni, rano zimno, potem pełne słońce, żeby w końcu padało i wiał silny wiatr - nawet w te zimowe mrozy mnie tak mocno nie brało, a teraz czuję się fatalnie i czuję, że przez weekend nie wyjdę z łóżka
Trzymaj się ciepło, mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz

Stary 2011-04-15, 15:45   #1764
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Chcemy fotki
Bedą, będą, może jeszcze dzisiaj jak się ogarnę trochę z bałaganu
Cytat:
Nie ma za co!
Mam tylko nadzieję, że to będzie dobry dla Ciebie kolor
A zakupy super, zazdroszczę takiego szaleństwa

Ale za to byłam wczoraj na piwie ze znajomymi ze studiów i się uśmiałam strasznie, trochę krótko spałam, ale co tam, prawie weekend
Zmacałam dziś, powinien pasować jak złapie trochę słońca (chiciaż i tak mnie opaliło nieźle już) A ja mam trochę wyrzuty sumienia, że tak dużo zwiozłam

Fajnie, za mną chyba się stęsknili bo już mam zaproszenia na 4 imprezy na dziś i jedną jutro
Cytat:
Byłam wczoraj na otwarciu nowego centrum handlowego. Pierwsze co to musiałam iść do drogerii Wispol
Ilość nowości mnie przytłoczyła (teraz nawet nie pamiętam co, wczoraj w kółko powtarzałam widząc coś nowego czy ciekawego: nie wierze że to mają ), więc wyszłam tylko z małym peelingiem Marion (w takich buteleczkach jak Joanny) truskawkowo-waniliowym.
Pisałam już, że zazdraszczam, testuj, może i u nas otworzą to będę wiedziała co kupować
Cytat:
Rzyrafka: [/B]zazdroszczę szaleństwa
No, trochę poszalałam. Ale i tak bym to jakoś gdzieś dorwała więc tyle dobrze, że się opłacało bardzo
Cytat:
Też właśnie wróciłam z wyprawy na miasto zahaczając o UPS, normalnie banan na twarzy, oczy jak świeczki, podoba mi się wszystko prócz błyszczyków o tym różyku marzyłam i tusz mnie baaaardzo ciekawił od pewnego czasu. A jeszcze ta mini kosmetyczka taka śliczna
Cytat:
rzyrafko, cieszę się, że się dobrze bawiłyście

Bossy, ja dostałam dziś sms od 15 do 23 ale nie mam Twojego numeru - jak coś pisz na pw
ja też, chociaż momentami było nam ciężko pogodzić charaktery

oj, nie dobrze. mam nadzieję, że rowerkiem się dziś nie doprawiłam, zapowiadało się słońce więc wzięłam tylko bluzę dłuższą ale cienką i szalik. a w międyczasie padało

A jaka zniżka jest? Odebrałam dziś 2 mini cienie w Sephorze na bon urodzinowy i przysłali 10% z Douglasa też
Ale chyba nic nie kupię, nie wiem jak sie zmieścić w obecnych kartonach z tym co zwiozłam i wygrałam z ID

I trzymajcie bardzo mocno kciuki o 20 dziś, mam wizytę na komisiariacie policji w związku ze złamaniem paru przepisów wczoraj w drodze z MagJą na dworzec

aha i kupiłam korektor brązowy do brwi Delii
Stary 2011-04-15, 16:13   #1765
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo, kuruj się

Cytat:
Bedą, będą, może jeszcze dzisiaj jak się ogarnę trochę z bałaganu

I trzymajcie bardzo mocno kciuki o 20 dziś, mam wizytę na komisiariacie policji w związku ze złamaniem paru przepisów wczoraj w drodze z MagJą na dworzec

To ja czekam niecierpliwie na zdjęcia.

Kciuki trzymam Co żeście tam przeskrobały?
Stary 2011-04-16, 10:09   #1766
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko ale poszalałaś, zazdroszczę.

Też odebrałam

Dotarła do mnie paletka Sleek Bad Girl

Instagram

Stary 2011-04-16, 11:16   #1767
isa666
Zakorzenienie

A ja chyba kliknę ten zestawik Avene: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-promocja.html
Taki filtr o niższym faktorze będzie w sam raz na codzień do pracy (pięćdziesiątkę zostawię na opalanie) a ponieważ żelu Cleanance nigdy nie miałam (chyba jako jedyna ) to akurat wypróbuję

EDIT: Kliknęłam razem z Biovaxem do ciemnych włosów

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-04-16 o 11:25
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 11:33   #1768
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się ciepło, mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz
Cytat:
Biedactwo, kuruj się

już mi trochę lepiej, w porównaniu do wczoraj dużo lepiej
Cytat:
A jaka zniżka jest? Odebrałam dziś 2 mini cienie w Sephorze na bon urodzinowy i przysłali 10% z Douglasa też
-20% na wszystko
Cytat:
mam nadzieję, że dobrze się skończyło
Cytat:
A ja chyba kliknę ten zestawik Avene: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...-promocja.html
Taki filtr o niższym faktorze będzie w sam raz na codzień do pracy (pięćdziesiątkę zostawię na opalanie) a ponieważ żelu Cleanance nigdy nie miałam (chyba jako jedyna ) to akurat wypróbuję

EDIT: Kliknęłam razem z Biovaxem do ciemnych włosów
o, ja też kupiłam w zeszłym roku taki zestaw choć na plaży z tą 30 żadna opalenizna mnie nie brała i ostatecznie stosowałam 20tkę do ciała - wtedy coś było widać
z 50tką Avene wróciłabym całkiem blada
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 13:45   #1769
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
To ja czekam niecierpliwie na zdjęcia.

Kciuki trzymam Co żeście tam przeskrobały?
zrobiłam wczoraj, ale nie zdążyłam wkleić już. Wrzucam dodaje też pozostałą kolorówkę z kwietnia i IsaDorę (zapomniałam obfocić kosmetyczkę malutką, śliczna jest i usztywniana w sam raz na kolorówkę do torebki! Potestowałam troszkę i w sumie błyszczyki jednak mi się podobają, za to paletka cieni taka se- strasznei delikatne te kolory i mało napigmentowane prócz fioletu no i dziwne- ten niby beż to lila i jaśniejszy róż to też jakiś lilak :/

No, yyy, ten tego przepisowo pan mi naliczył 2250 zł i 44 punkty
takie tam bzdury- zakazy skrętu, pas mpk, podwójna ciągła, zakaz wjazdu itp. Bo pod ten idiotyczny dworzec pks nie da się normalnie podjechać :/ znaczy teraz wiem jak się da bo mi nawet to wytłumaczył, ale nie sprawdzałam jak to działa
Cytat:
-20% na wszystko

mam nadzieję, że dobrze się skończyło

o, ja też kupiłam w zeszłym roku taki zestaw choć na plaży z tą 30 żadna opalenizna mnie nie brała i ostatecznie stosowałam 20tkę do ciała - wtedy coś było widać
O, a nie wiecz czy to się łączy z innymi promocjami? Chcę kupić jeden cień, ale ma już pół ceny obniżonej. i maska mineral flowers mnie jeszcze ciągle kusi, ale też jest obniżona

Ano dobrze i nie dobrze- 200 zł i 5 punktów tylko No ale mandat być musiał

Ja w te wakacje co byłam na zaglach nie mogłam się opalić na rossmannową 20stkę nawet!

odgruzowałam trochę twarz- dziś wypróbowałam Lusha Sacred Truth- fajne to, ma papainę i działa jak taki peeling enzymatyczny, polubimy się i próbeczkę kremy Vanishing użyłam- jak na razie ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0224.jpg (120,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0226.jpg (105,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0220.jpg (39,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0229.jpg (103,0 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-04-16 o 13:49
Stary 2011-04-16, 14:23   #1770
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do ciała kupię coś nieaptecznego, ale z w miarę dobrym filtrem. Przez pierwsze upalne dni jak będę się opalać to na pewno dekolt muszę potraktować 50, bo on mi się szybko opala i z reguły na czerwono

Cytat:
No, yyy, ten tego przepisowo pan mi naliczył 2250 zł i 44 punkty
takie tam bzdury- zakazy skrętu, pas mpk, podwójna ciągła, zakaz wjazdu itp. Bo pod ten idiotyczny dworzec pks nie da się normalnie podjechać :/ znaczy teraz wiem jak się da bo mi nawet to wytłumaczył, ale nie sprawdzałam jak to działa

Ano dobrze i nie dobrze- 200 zł i 5 punktów tylko No ale mandat być musiał
O matko, taka kwota i tyle punktów?! Dobrze, że skończyło się na zmniejszeniu.

Zakupy super, ja chyba nie mam tyle mojej kolorówki jeśli chodzi o cały zbiór a u Ciebie to tylko aktualizacja Czekam na jakieś fotki lakierów.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości