![]() |
#1801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
biedronka91 z pracą nie jest tak źle, tyle, że każdy Hiszpan chciałby pracować w biurze i zarabiać kokosy, a wiadomo, że tak się nie da, dlatego mają ten swój kryzys
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Cerveza_ Nie zamartwiaj się na zapas!
Frumoasa Domnisoara Ach! Masz rację. Wszystko zależy od podejścia i chęci. ![]() ![]()
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kochane za wsparcie
![]()
![]() |
#1804 |
Konto usunięte
|
biedronka91 właśnie w czerwcu jak pojadę to mam już pewną pracę, tam gdzie rok temu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spokojnie, też miałam tego typu sytuację u gina, nie zamartwiaj się bo to nie pomorze, poczekaj spokojnie aż samo się wyjaśni. Myśl pozytywnie bo podświadomość czyni cuda.
![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Może to przeczytać, aczkolwiek opis był za tych dobrych czasów. Nie obchodzi mnie to, czy On to przeczyta czy też nie. Sądzę, że jednak mu się nie chce.
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Oj to wspaniale! W takim razie jesteś szczęściarą, świetlana przyszłość przed Tobą!
![]() ![]() Cerveza_ Koleżanka ma rację, wiara czyni cuda. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po długiej rozmowie z TŻ. Tłumaczył się, mówił, że podszedł do tego zbyt emocjonalnie, spanikował, ale wie, że w życiu nie zostawiłby mnie w takiej sytuacji. No niby wspierał teraz, uspokajał, ale mam mieszane uczucia co do tego. Poczekam aż sam pokaże jak mu zależy. Dziewczyny tak mi powyżej radziły
![]()
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Tak trzymaj
![]() ![]()
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja się nie odzywałam,bo mój był u mnie i dzisiaj rano pojechał do domku.Zaczyna sie rozchorowywać coś wiec pewnie zobaczymy sie dopiero jak wyzdrowieje ![]() Cerveza nie wiem co Ci lekarz powiedział,ale ciesze sie,że przynajmniej traktujesz to poważnie i idziesz sie dalej badać... Mam koleżanke która przez miesiąc plamiła dzień w dzień i nie poszła do lekarza,po pół roku znowu plamiła ponad miesiac i po ochrzanie ode mnie w koncu poszła... okazało się ze ma prawdopodobnie policystyczne jajniki i jeśli nie będzie się leczyc to może być BEZPŁODNA! Babka jej powiedziała,że będzie musiała zacząć brać hormony do momentu,az nie bedzie chciala dziecka [czy jakos tak ]. Tak czy siak to było w maju.Na dodatkowe badania poszła dopiero w listopadzie, a po wyniki poszla przed świetami.Potwierdziły co jej doktor powiedziała i... twierdzi ze nie ma czasu pójść do niej by ustalic dalsze leczenie... Dziewczyna studiuje,do domu ma 30km i jezdzi do niego na weekendy ale nie poswieci jednego dnia żeby iść do lekarza... A wiecie dlaczego? Bo boi się że PRZYTYJE po hormonach... ![]() ![]() ![]() Jak się jej okres spóźniał to bała się kupić test ciążowy,bo bała sie wyniku... I tak się dziwie,że umiała pójść po tabletke PO jak jej chłopakowi gumka pękła...
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
Chciałabym się do was dołączyć. Również jak wy cierpię na tęsknotę za ukochanym... Mój TŻ pochodzi z innego kraju, konkretnie Turcja (taaaak wiem! ![]() Byłam u niego na święta Bożego Narodzenia, wróciłam 3.01. Jest mi bardzo smutno.. strasznie za nim tęsknie. W dzień powrotu strasznie ryczałam, jeszcze pożegnanie na lotnisku. Wrzucił mi wcześniej do kieszonki w kurtce kawałek papieru na którym przepraszał mnie, że grał długo na komputerze w jeden dzień i napisał, że jest mu bardzo smutno, że jadę. Potem przyłożenie ręki do jego ręki przez szybę... strasznie za nim tęsknie. ryczę codziennie. Oboje studiujemy i nie możemy być na razie razem. Musimy najpierw skończyć studia. On ma teraz sesje, uczy się, potrafi odciąć się jakoś od tęsknoty za mną. U mnie sesja przede mną jednak nie potrafię po prostu wyłączyć emocji. Czuję się okropnie tym bardziej że staram się na wyjazd na Erasmusa właśnie na jego uczelnie. Miałabym jechać w przyszłym semestrze ale boję się bardzo, że nie zdam wszystkiego. Mam teraz okropnie trudne egzaminy i strasznie się tego obawiam. Wcześniej sesje zdawałam bez poprawki jednak teraz czuję większą presję... Tęskni mi się bardzo. Nie umiem spać bez niego, to nie to samo. Piszemy ze sobą, cały czas mamy kontakt przez telefon, jednak jest mi bardzo przykro. Tym bardziej że przed świętami moja mama wyjechała do pracy do Niemiec i nie widziałam się z nią bardzo długi czas... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Konto usunięte
|
11gabriela11 Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
11gabrilea11 witamy
![]() Powiedz mi w jakich okolicznościach się poznaliście i jak długo jesteście ze soba? Przynajmniej byliście razem w święta i nowy rok ![]() ![]()
![]() |
#1814 |
Konto usunięte
|
A moja psinka miała dzisiaj operację, tak mi jej szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
A to dlaczego? Mój pies po kastracji cały dzień chodził do tyłu.
![]() |
#1816 |
Konto usunięte
|
Moja psinka od kilku miesięcy miała różne dolegliwości, było zagrożenie, że to ropomacicze jednak badania krwi nic nie wykazały, zdecydowałam sie więc na zabieg sterylizacji profilaktycznie. No i dziś podczas zabiegu okazało się, że jednak to ropomacicze się już rozwijało, więc dobrze, że się zdecydowałam. Teraz biedulka jest taka oszołomiona, ciągle próbuje lizać sobie ranę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Konto usunięte
|
Na pewno wszystko będzie dobrze tylko tak mi jej szkoda. Muszę ją cały czas pilnować, bo próbuje wskakiwać na łóżka, a ze względu na szwy nie może
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój pies jest taki uparty i zawzięty że jak go wykastrowałam to pomimo kołnierza i przypinania na krótkiej smyczy na noc jak nie mogłam go kontrolować wygryzł sobie szwy :/ A jak wet mu założył nowe to też jakoś je dorwał ale na szczęście już wszystko było zagojone. Gojenie rany po kastracji to był koszmar i nieprzespane przez nas z Tżtem noce...
![]() |
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
Myślałam, że mnie już kryzys nie dopadnie..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
Frumoasa Domnisoara -zdrowia dla psinki
![]() ![]() ![]() U mnie wczoraj znów było wieczorne rozklejenie, tym razem powiedziałam mu że naprawdę ciężko to znoszę, spac nie mogę itp, to mnie jeszcze zrugał, że mu wcześniej nie powiedziałam tylko sie meczyłam ![]() ![]() Sesja... ja juz studiuję dłuuuugo, i juz mi sie nie chce kompletnie. Chcę normalną pracę, uregulowany tryb życia, niezależność. Papier z moich studiów (artystycznych) i tak mi dużo nie da, więc.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
booombelek Ja mam dość dużą motywację do nauki, bo nie chcę podczas ferii martwić się o to, że będę musiała jeszcze coś poprawiać. A już zwłaszcza wtedy kiedy będę siedzieć koło mojego TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ był w Polsce na Erasmusie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Z erasmusem jest bardzo ciężko, dużo roboty, papierkowej, jeszcze muszę złożyć papier o indywidualną organizację sesji jutro. Trzymajcie więc kciuki. Bo muszę najpierw wszystko zaliczyć, potem dziekan może podpisać mi ostateczną zgodę na wyjazd, następnie mogę podpisać umowę z moją i zagraniczną uczelnią. Do tego dochodzi jeszcze wycieczka do Warszawy po wize i załatwienie ubezpieczenia zdrowotnego. Bardzo bym chciała, żeby wypaliło i się strasznie denerwuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1827 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny... Myślę, że to koniec - ze mną i z moim TŻ. Najgorsze, że przez głupotę i nie ma w tym żadnej mojej winy, są tylko jego jakieś chore urojenia. Ryczę cały czas, jestem martwa w środku. Nie pisałam tu z Wami zbyt długo, ale dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia. Oby Wam się powodziło lepiej niż mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1829 |
Konto usunięte
|
Szkoda nawet mówić co się stało, bo według mnie to nic! Ale według niego kolejny raz jestem kłamczuchą, na pewno kogoś mam itd. Mam nie dzwonić i nie pisać do niego nigdy więcej. Dlaczego on mi nie ufa? Dlaczego? Zostawiłam mu dość długą wiadomość, na końcu napisałam tylko, że jeśli mnie kocha tak jak mówił to niech zadzwoni albo napisze, ja czekam. Ale ja go znam i wiem, że tego nie zrobi, znam też siebie i jestem pewna, że nie wytrzymam i będę próbowała do niego zadzwonić. Znosiłam tą codzienność tutaj tylko dla niego, tylko z myślą o tym, że jeszcze trochę i będziemy razem. Rozum mi mówi, że on mi chyba nigdy nie zaufa, że ten związek przez jego zazdrość i brak zaufania by się nie udał, ale serce... Zresztą same wiecie co w takich sytuacjach mówi serce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Frumoasa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.