|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Oj dziewczyny gdyby nie Wy ja juz tez dawno dałabym sobie spokój...
Jak skoncze (...yyyy...) Weidera to napisze czy i gdzie i ile mi cm ubyło. Jutro sobie chyba jakis film włącze i bede oglądać..chociaz lubi mi sie mylic liczenie. Zapominam ile powtórzen juz zrobiłam. Jutro wskakuję na 12 ...ugh... Chciałam się jeszcze podzielic z Wami moim problemem. Mam jakas dziwna konstrukcje jelit (tzn bardzo delikatną). Wystarczy ze zjem troszkę wiecej (tzn nie chodzi mi o objadanie sie) albo co gorzej: coś nieodpowiedniego (kukurydze, jabłko) i brzuch mam jak balon - jak piaty mc ciaży i to jest wkurzające bo rano zawsze sie budze z płaskim brzuchem. Tego problemu pozbyłam się całkiem jak zaczęłam chodzić na basen i w sumie teraz przy cwiczeniu w domu też zauważyłam że jest troche lepiej... |
|
|
|
#1892 |
|
BAN stały
|
7 dzień, a ja cały czas wątpie
ale jak pomyślałam, jak to bedzie za te 40 dni to od razu się wzięłam do ćwiczen
|
|
|
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
A ja musze zaraz isc zrobic 14 dzien... jak mi sie nie chce
Ale chyba muszse sie zmusic bo jak nie to wiem, ze mi dacie . A potem przeciez tylek spuchniety ojojoj co to by bylo
|
|
|
|
#1894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm, ale jak pomyśle sobie o wynikach, o leżeniu na plaży w cudownym bikini na gorącym piaseczku w gorącym słoneczku (o ile pogoda nad polskim morzem nie zawiedzie) ahhhh, to jestem w stanie zrobić 3 razy wiecej. ![]() to teraz popracuję , żeby potem się polenić przez cudowne 2 miesiące. ![]()
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
aha i jeszcze przypomniało mi się,mam pytanie w sumie głupie, bo na stornie było napisane,ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam ... jak robicie ćwiczenia po sobie znaczy chodzi mi np. 3 po nim 4, to kładziecie nogi na podłogę, potem znów podnosicie, czy przekładacie je w powietrzu.?
![]()
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Misia_bella, Koraa21 melduje za wczoraj:P Bo mi net padł i nie mogłam się tu do Was dostać niestety...Ahhhhh ja też wczoraj miałam kryzys, myślałam "a tam 7 dni to już wiele większe efekty nie będą", ale pomyślałam o Was i siup na podłogę i zrobione
Dzisiaj mam straaaaasznie dużo nauki więc pewnie będę późnym wieczorem ćwiczyć dopiero A właśnie Koraa21 widzisz jakieś nowe efekty?Bo u mnie dalej bez zmian i w sumie zaczyna mnie to wkurzać, że tak stoi w miejscu i mi się odechciewa przez to...Jula84 mam tak samo jak Ty! przez to czasem mam ochotę w ogóle nie jeść, bo jak widzę mój w miarę płaski brzuszek, a potem taki nadęty to mi się płakać chce;/:P
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ostatnio zjadłam obwarzanka (!!!) - choć nigdy w życiu nic mi się po obwarzankach nie działo i brzuch w ciagu 5 min miałam jak balon. Musiał mieć coś dodanego do składu. Nie mogłam się schylić bo strasznie mnie wszystko bolało... Eh... |
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
a6w zaliczone
dzis mam jakoś duzo energii. a6w zrobione, prysznic wzięty teraz jem śniadanie i przeglądam wizaż. Zaraz skocze do kiosku po wyborcza. W planach mam jeszcze tance i aerobic ![]() Jula tez tak miałam i mam czasem. Po jabłkach to mój brzuch jest wielki jak balon. Jak wiem, ze jem cos po czym mój brzuch przemienia sie w piłke to zazwyczaj popijam to rumiankiem. |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1900 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Pewnie masz na myśli to, ze nie czujesz, żeby mięśnie pracowały? Nie wiem, jakie ćwiczenia robisz, jeśli a6w to poczekaj kilka dni, początek jest dość lajtowy. Za każdym razem pilnuj, żeby wytrzymać te 3 sekundy i nie pomagaj sobie np. ciągnąc dłońmi za kolano. Napnij przy tym mocno mięśnie brzucha. Jeśli robisz szóstkę bez problemów to widać jednak nie doceniasz swoich mięśni .
|
|
|
|
|
#1901 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj mnie czeka dzien 7, czyli zwiekszam powtórzenia do 10... przyznam szczerze , że jak narazie robię wszystko aby unikną podłogi i cwiczen...
:roll eyes:
|
|
|
|
#1902 |
|
Przyczajenie
|
Ide zrobic 10 dzien...ufff
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się, zaczynam A6W
![]() Brzuszek po zimie wygląda jak wygląda, czas najwyższy o niego zadbać... DZIEŃ 1
|
#1904 |
|
BAN stały
|
Kurcze mnie dzis czeka dzien 6 ale niestety mam lenia;(
|
|
|
|
#1905 |
|
Przyczajenie
|
Mam zamiar przed wakacjami
ale wciąż codziennie 20 powtórzeń robię by utrzymać formę
|
|
#1906 |
|
Konto usunięte
|
wskakuje dzis na 12 powtorzen
(((((((((((( pomocy! motywacji!
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Lensky
Do roboty! Ja dzisiaj 36 dzień, jeszcze nie zrobiłam ale zaraz mykam na podłogę...![]() Z naszej wytrwałej trójcy Misia_bella już zaliczyła, a Ty Koraa21? Ahhh to jakoś podejrzane, że nic się z nami nie dzieje...a u Ciebie Misia_bella dzieje się coś?Mały offtopic: Jaką fryzurkę sobie robiłaś?
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh, dziewczynki
Tak mi się nie chce W dodatku dostałam na Dzień Kobiet to wielkie Toffifee ( ), a obiecałam sobie nie jeść przez miesiąc słodyczy... Kusi mnie
|
|
|
|
#1909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to sobie za miesiac zjesz ja tez mam w zanadrzu Merci ale obiecałam sobie ze dopiero w Swięta bede mogła się skusić ![]() A w miedzyczasie pewnie oddam je siostrze ![]() A A6W zawaliłam wczoraj... Jestem beznadziejna... Po 8 dniu wymiękłam . Tak mnie to meczyło ze sie nie wzięłam za cwiczenia. Chyba sie do Was nie nadaje ;( Mam nadzieje ze chociaż Wam się uda
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko było ale dałam radę...więc rób!!!
No mnie też to niestety zniechęca strasznie, że żadnych nowych efektów nie widać i tak sobie już nawet dzisiaj myślałam czy tego nie rzucić w cholerę bo zostało w sumie 6 dni więc wątpię żeby jeszcze się cokolwiek zmieniło...Szczególnie że od wczoraj mam w domu orbitreka i korci mnie do dłuższych "męczarni" na nim a tak z braku czasu muszę się do 20min na nim ograniczyć... ![]() Z każdym dniem mi się mniej chce, mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się zrobić jutrzejszy dzień... Daj znać koniecznie czy zrobiłaś
|
#1911 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Nie wiem, czy dobrze robie, ale skutkuje ![]() Cytat:
Chyba rozdziele wsród rodziny i poczęstuję koleżanki, bo dla mnie to za duża pokusa...Cytat:
. Zrobiłam tylko dwie serie. Dziś powtarzałam wczorajszy plan i dalej pojadę normalnie.
|
|||
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratunku mi tez sie nie chce....nie widze zadnych zmian...w dodatku przed wczoraj mialam ostry bol brzucha i nie moglam sobie z nim poradzic wkoncu jak wzielam espumisan to przeszlo...wiec to chyba watroba. To w sumie dobrze bo juz sie balam ze to przez cwiczenia...
|
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo was proszę o pomoc.. kto sie na tym zna
![]() Takie pytanko.. Nigdy nie ukonczylam aerobicznej 6 weidera, ale duzo cwicze, rboie duzo brzuszkow, dlatego nie mam takich kłopotow z tymi cwiczeniami, zaczelam wlasnie od 11 dnia czyli od 10 powtorzen, czy beda takie same efekty ? czy msuze zaczynać od poczatku? od pierwszego dnia? Prosze o odpowiedz, z gory dziekuje, i powodzenia w wytrzymaniu tego 42-dniowego kosmosu ;D
|
|
#1914 |
|
Konto usunięte
|
jaaa ;/ beznadzieja. jakos mi sie udalo ale z takim trudem...
|
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
ja próbowałam wiele razy...zawsze wymiękałam po paru dniach
a w dodatku pod koniec pierwszej serii juz nigdy nie miałam sily na robienie tego ostatniego ćwiczenia a'la pólksięyc :P No dobra ale dla toważystwa zrobi ente podejście :P Pewnie niedługo wymiekne.... Nie wiem dlaczego ale normalne brzuchy moge robić i robić a tej 6 nie moge pokonac :P :P ![]() No dobra trzymajcie kciuki... A jeszcze pytanie: robie rano czy wieczorem??
|
|
#1916 |
|
BAN stały
|
echh dzien 7 z wielkim trudem zaliczony:P
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
no dobra zrobiłam to jakoś :0
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 |
|
BAN stały
|
ledwo co 8 dzien zaliczony
![]() Eej a jak robię a6w to mogę również robić brzuszki? |
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Dzień 20 , coraz bardziej nie lubię tych ćwiczeń .
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
37?
Done
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

i to jest wkurzające bo rano zawsze sie budze z płaskim brzuchem. 
. A potem przeciez tylek spuchniety ojojoj co to by bylo 

hmm, ale jak pomyśle sobie o wynikach, o leżeniu na plaży w cudownym bikini na gorącym piaseczku w gorącym słoneczku (o ile pogoda nad polskim morzem nie zawiedzie) ahhhh, to jestem w stanie zrobić 3 razy wiecej. 

A właśnie Koraa21 widzisz jakieś nowe efekty?Bo u mnie dalej bez zmian i w sumie zaczyna mnie to wkurzać, że tak stoi w miejscu i mi się odechciewa przez to...

), a obiecałam sobie nie jeść przez miesiąc słodyczy... Kusi mnie
:::...