|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Dzieńdobry
![]() A ja wyprawiłam Tżcika do pracy i lężę cały czas pod kołdrą bo normalnie tak mnie złapało ... a na 14stą do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klęczniki przygotowali ładnie, a co do kwiatów to mama mówiła że kojarzy bukiety jeszcze z grobu z Wielkanocy ![]() ![]() u mnie nie wolno samemu nic zrobić, ale jak koleżanka zlecała kwiaciarni to jakoś 700zł za samą dekorację wybuliła, ale miała i ławki strojone i przejście i jakieś świeczki w jabłuszkach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() płynne mnie zapychają ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Ustaliliśmy menu w restauracji
![]() ![]() W sobotę przerabialiśmy pokój TŻ, w którym będziemy mieszkać po ślubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1924 |
Zadomowienie
|
witam, wszystkiego najlepszego dla nowych Mężatek, my za kościół a raczej kwiaty 3 wiązanki zapłaciliśmy 800 zł jaka byłam zła za tą cenę i wykonanie, ale wkleję zdjęcia, ławki sami stroiliśmy jak i nasze krzesła i klęcznik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Widzę że rozmawiacie o dekoracji kościoła
![]() Ja dekorowałam sama, bo niestety inne pary jakoś nie kwapiły się do współpracy, wiec po moim ślubie (tuż przed inną parą) dekoracja została zdjęta przez dekoratorki ![]() zdjęcia dekoracji w załączniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | ||||
Zadomowienie
|
Witam i nadrabiam
![]() Fajne...choć nie w moim stylu...za duzo białego złota Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem usprawiedliwiona choć troszkę ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- [QUOTE=happy2gether;295655 82]śliczne ![]() ![]() 1) A nie mówili Ci, że krowa co dużo ryczy, mało mleka daje? ![]() 2) bukiet cudny ale nie ma szans żebyś dostała piwonie w listopadzie[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Bo nie jest wydojona ![]() ![]() ![]() Cytat:
SZACUN kobieto...poza tym w małym kościółku widać efekty pracy...a w dużym naprawde trzeba by sporo kwiatów, żeby nie zginęły... ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to piszę z laptopa, bo mi mój komputer padł...monitor, płyta główna, dlatego trzy dni przed ślubem nie weszłam i nic nie napisałam...a jeszcze miałam tyle rzeczy posprawdzać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
cześć!!!
idę zaraz zupkę jarzynową gotować ![]() w sobotę się dowiedziałam, że najmłodszy kociak rodziców na nowotwór nerki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
mnie też przeziębienie bierze :/
![]()
![]() |
#1938 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś zaszalałam z ciemnym fioletem i grafitową kredka ![]() ![]() Wróciłam, album bedzie dopiero jutro o 18 ![]()
![]() |
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1941 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
To był super zakup i jestem nimi zachwycona
![]()
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj również tak je testowałam i też wyglądały spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Raczkowanie
|
cześc laski
![]() najpierw sąsiad nas zalał 4 razy!!! w tym 3 w ciąg dwóch tygodni, pozniej nas zadymił i zaczadził więc w nocy wzywalismy straż pożarną ;/pozniej chłop w nas wjechal z przodu na parkingu, auto u mechanika,więc M pożyczył od siostry i po 2 dniach chłop nam w dupe wjechał w siostry auto k!@#a mać ![]() w ogole mam wrazenie,ze mieszkam w tej pracy;/ robie maratony 8dniowe plus wszystkie weekendy;/ ale w zasadzie teraz ide mało w tym tygodniu, bo tylko wtorek,sroda,ale i tak chodze na rzesach,w ogole mi sie tam nie uklada z szefową i chciałabym zmienić , mysle, ze to nie jest warte tego,zebym ja sie czuła przez nią jak kupa za 1200 zl, bo wymagania ma takie jak conajmniej za 12000 czuje sie przez to beznadziejna,a mega sie staram i staram i ciagle cos jej sie nie podoba;/;/ w miedzy czasie latam kurna po jakies kokardki,winietki i inne pierdy,ale dzieki Bogu wszystko załatwiłam jak chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ćwiczymy twardo pierwszy taniec i juz jest gitara ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Raczkowanie
|
opowieści cz.2
![]() Jestem juz po panienskim ![]() ale oczywiscie nie obyło się bez problemów, bo jakże by inaczej ![]() panienski ustalony ze swiadkowa jakos na poczatku wrzesnia,podana lista kolezanek itp... a teraz we wtorek przed imprezą okazuje sie, ze laski nie obdzwonione i nic nie wiedzą ![]() ![]() ![]() w koncu za organizacje sie wziela moja kolezanka i wielkie brawa dla niej bo sie spisała na medal ![]() swiadkowa miala wracac na poczatku tygdonia, ja przychoze do niej do domu w czwartek i w piatek,a tu glucho i ciemno i już kurna naprawde sie martwiłam. i słusznie, bo miała fatalne przygody ;/ znalazla sie na wegrzech, nawet nie ma co pisac jak to sie stalo,ale tam jej sie auto popsulo i ledwo sie dotelepała do polski w piatek ;/ zgubila ladowarke i nie miala jak dac znac. jej facet tez stawał juz na głowie , bo wszysyc sie juz naprawde martwilismy,ale dzieki Bogu odnalazła sie i dalej mnie kocha i bardzo przepraszała bo wyszlo zupelnie nie tak jak chciała. ufff
![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() enchufla- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Raczkowanie
|
opowiesci cz 3. ( mam nadzieje ze to koniec :P)
panienski rewelacja!! bardzo sie cieszę ze pomimo takiego spontanu kolezanki dopisały i zrobiły mi extra niespodzianki. ![]() najpierw spotaknie u mnie,przygotoalysmy z mama jedzonko, zakupiłam %%% i miałam tremę przed tym, bo ostatni raz piłam w marcu ;/ ta cholerna dieta;/ ale w sobote juz odpuscilam i nigdy mi drinki tak nie smakowaly ![]() po 18 przyszła kumpela co to zorganizowała i przyniosla smieszne dekoracje wiec wzielysmy sie za przystrajanie pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej juz pojechalsmy na dicho i tez było smiesznie ![]() w lokalu w ogole spotkalysmy naszyh facetow he, wiec sie chwile razme pobawilismy,ale pozniej juz sie rozdzielilismy, bo to w koncu panienski i kawalerski : ![]() ![]() Takze wieczor jak najbardziej udany i jestem przeszczesliwa,( gdyby jeszcze w pracy sie ukladało) i juz nie moge sie doczekać. ![]() w czwartek będę miała już całą sunie, bo na razie jest ta czesc krotka i wyglada extra, takze wrzucę fotki ![]() uzi buzi ![]() ![]() uffffffffff Koniec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.