![]() |
#2011 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na rolkach, a jutro na uczelnię. Trzeba się ostro wziąć za siebie wreszcie ![]() PS. wkleiłam aktualizację kolorówki, nie bijcie ![]()
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie zakupów - zapomniałam przyznać się do wczorajszego napadu na SP
![]() ![]()
#2014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się jeszcze nie pochwaliłam prezentem- dostałam od koleżanki prawdziwą wodę różaną z Bułgarii, całą butlę ![]() Fajnie, 1/3 maja za nami, a u mnie tylko jedno szaleństwo ![]()
![]() |
#2015 | |
Zakorzenienie
|
![]() I mnie ![]() Cytat:
Muszę dziś zadzwonić do konsultantki, bo przyszły moje zamówienia. Może po pracy odbiorę. Widziałam wczoraj reklamę tuszu MF FLE Fusion, trochę mnie kusi... ![]()
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie wczoraj puder mineralny sypki Catrice, a wieczorem odebrałam przesyłke od Bell,w którym były m.in 3 pudry
![]() ![]() Rzyrafko: które Kobo Cię kuszą? Macałąm takie podwójne szaro-turkusowe. Jakie jedwabiste ![]() ![]() Chyba odpuszczamy kupno mieszkania z TŻ Możliwe, że będziemy się budować ![]()
#2017 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem w GM rzadko, właściwie to wszędzie bywam rzadko ![]() ![]() ![]() Cytat:
ooo, będę miała co później robić ![]() a ja wczoraj kupiłam czajnik ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie widziałam wczoraj tego pudru do włosów w SP, a w moim Rossmannie w ogóle nie ma produktów Got to be ![]() wczoraj ścięłam włosy do ramion i przydałoby mi się coś na objętość - mimo że lżejsze ciągle będą ją tracić ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-05-10 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
Organza: mieszkanie i dom mają swoje plusy i minusy. Wynajem na dłuższą mete zupełnie odpada, bo lepiej zamiast odstępnego 500-600 zł (jak u mnie w mieście) spłacać tyle kredytu i już inwestować w mieszkanie i robić je tak się chce. W bloku w którym mieszkam są mieszkania właśnościowe, wiec nie płacimy czynszu i coraz więcej takich mieszkań jest u nas.
W bloku nie interesują Cię takie rzeczy jak odśnieżanie w zimie, grzanie, ciepła woda, czy koszenie trawnika, ale za to z kolei w bloku się płaci. Coś za coś. Jeśli chodzi o finanse, to mając działkę koszt wychodzi bardzo podobny. U mnie w mieście "używane" mieszkania o pow ok 60-70m kosztują 250-270 tys, a za tyle domek się juz wybuduje a i zostanie na wykończenie i przynajmniej część wyposażenia. Nie majac działki trzeba doliczyc ok 80 - 90 tys, nawet więcej sie zdarza na jej zakup (zalezy rzecz jasna od lokalizacji i powierzchni, a za tyle można kupić u nas działki pod miastem o pow ok 10 arów). TŻ może dostać od ojca właśnie o powierzchni 10 arów, wiec dlatego to rozważamy, zwłaszcza, że tyle ile dalibyśmy za mieszkanie możemy dać na dom.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-05-10 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Generalnie tam, gdzie byłam na początku, ale bliżej okopowej. ![]() Czy ja wiem, czy to motorek. Ja bym chciała mieć już jakoś ustabilizowane zycie chyba. (chyba, bo tak mam czasami a potem mi przechodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z tego pudru brązującego Art Deco. Bardzo fajnie wygląda na twarzy, jest trwały, można nim modelować. A jutro idę do fryzjera
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, żeby u nas były mieszkania w takich cenach, marzenie ![]() jest tak jak mówisz, wszystko ma dobre i złe strony, Wy wiecie najlepiej co wam odpowiada i jak wypada finansowo ![]()
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te ceny mieszkań które podałam to ceny starych mieszkań, choć są i takie powyżej 300 tys. O nowych nawet nie myślę ![]() Tak patrze na projekty i jednak w cenie mieszkania nie wybudujemy, a na pewno juz nie taki jakiego typu mi sie podobają ![]()
![]() |
#2023 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do internetu - bosiak ja bym Ci delikatnie odradzała Play. Akurat szefostwo posiadało ten na abonament i mieli ciągle problemy a to z sygnałem a to modem padł (prezesowi chyba ze 3 razy w ciągu kilku miesięcy). Ileż to ja się nadzwoniłam na tę infolinię, bo ciągle coś się działo ![]()
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Isa oki dzięki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić taką taśmę do odzieży co to ma podtrzymywać sukienki bez ramiączek? Bo dzisiaj doszłam do wniosku że nie ufam mojej kiecce na sobotę, ostatnio miałam z mniej elastycznego materiału, czułam się pewniej, a i tak musiałam podciągać co chwilę w tańcu.
![]() ![]() |
![]() |
#2027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam czy mi to wystarczy bo lubię słuchać ciągle radia przez net, youtube i oglądam filmy. kolega mówi,który się na tym zna, że może być problem, nie tylko z limitem ale i z prędkością. generalnie myślę o opcji 14 lub 19 gb. odpowiednio ceny to 59 i 79 zł, przy czym przy tym 14 gb jest prędkość do 2mbit a 19 do 4 mbit....
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam od konsultantki zamówienie: błyszczyk Glazewear Shine odcień Tickled pink (ładny, brudny różyk) i z Oriflame krem do ciała z fioletowej serii Swedish Spa (idzie do zapasów póki nie zużyję jakiegoś smarowidła).
Jutro może zrobię napad na Rossmana i może jutro przyjdą moje perfumy też. No, poszalałam trochę kosmetycznie w tym tygodniu ![]()
![]() |
#2030 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też widziałam, ale nie wiem czy się będzie bardzo różnił od klasyka...? Cytat:
![]() perłowe- turkus, jasny niebieski i fiolet najbardziej ![]() Ja też bym wolała dom. Teraz jak babcia u nas mieszka, to się zrobiła cała lista brakujących rzeczy i w ogóle brak szeregu przystosowań ![]() Cytat:
![]() Jejku, jak ja bym chciała zajmować się już takimi rzeczami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co robisz z włosami? Cytat:
![]()
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co chcę je ściąć. obecnie mam do ramion jakoś. a chcę ściąć krócej, podoba mi się jak ma sylwia gliwa i natalia kukulska obecnie. że przy uchu z jednej strony prosto i krócej, a tam gdzie zaczesują dłużej.
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na kupnie tuszu właśnie i chyba zaryzykuję z tym nowym FLE, ewentualnie wezmę Architekta, bo chyba mi się mój ulubiony VECB Maybelline zaczyna nudzić ![]() Użyłam wczoraj trochę tego kremu z SS dla przetestowania zapachu, ale powiem szczerze, że szału nie ma. Zapach jest świeży, ciężko go do czegoś porównać. Dość szybko się ulatnia ze skóry. Z nowych katalogów zamówiłam krem do twarzy Optimals z Ori (dotleniający czy jakoś tak, chcę go na noc stosować), a z Avonu samoopalacz. Mam nadzieję, że będzie w miarę dobry.
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie grzesznie
![]() Kiedy odwiedzisz Warszawe? Ostatnio obieeecałaś ![]() Fajnie, szkoda, że się wyniosłam w Centrum, miałybyśmy do siebie rzut beretem ![]() ![]() ![]() Wzięłam też Biedronkową gazetkę urodową (to chyba coś nowego?) i tam też są świetne promocje, np. 3-pak żeli Luksja za 9.99 lub tusz 2000Cal MF za 24.99zł.... gdyby któraś była zainteresowana ![]() Właśnie dokładnie taka fryzura chodzi mi od jakiś kilku tygodni po głowie, ale dawno nie miałam dłuższych włosów i chyba chce jeszcze trochę je pozapuszczać .
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
No i wczoraj nie miałam czasu obejrzeć Twoich kosmetyków, może dziś się uda
![]() Ja nigdy nie marzyłam o kupowaniu rzeczy do domu, ale TŻ mnie zaraził, bo znalazł sklep, w którym są bardzo ładne rzeczy i nawet mnie "wzięło" Cytat:
![]() A gdzie teraz mieszkasz, tam gdzie ostatnio "po tamtej stronie"?? A ja wczoraj byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy, sama bym się nie wybrała, bo się bałam, ale mam suszyła mi głowę od bardzo dawna, więc uległam... i jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Jeszcze zapomniałam: rzyrafko, bossy, mam nadzieję, że się nie przejmujecie bardzo "połówkami", tylko tak sobie ponarzekałyście ![]() ![]() Ja póki co łapię się czasem na myśli, że skoro jest tak cudownie, wszystko się układa, nikt nie choruje, jestem szczęśliwa itd. to jak to wszystko runie, to spadnę naprawdę z wysoka i będzie boleć... Bo ludziom dzieje się tyle strasznych rzeczy, więc mnie też coś spotka... ech. Chyba jestem czarnowidzem ![]() Ale mi się super dzień zaczął, mam najchłodniejszy pokój w biurze, w dodatku nie ma dziś dwóch kolegów z pokoju, więc siedzę sama, tak jakoś przyjemnie, bo jak gdzieś dzwonię to się jeszcze lekko stresuję, że mnie słyszą, a tak mam spokój ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-05-11 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Przyjaciółka KWC
|
No okazuje się, że wcale nie, obeszłam wczoraj 3 i nie było
![]() ![]() Ćwiczyłam też na całego siłę woli, żeby nie wejść do drogerii gdzie mają Essence i nie kupić któregoś z lakierów C&G, które chodzą mi po głowie. ![]() ![]() Wracam do pisania, bo połowy jeszcze nie mam a deadline się zbliża. ![]()
![]() |
#2037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się w ogóle super zaczął maj ![]() Cytat:
![]() A ja jadę na Mazury w ten weekend ![]() ![]() ![]() ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-05-11 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się z nim rozstałam ![]() Cytat:
![]() Nowe, zaduże pudełko, szybko się wypełni ![]() Cytat:
![]() To nastepnym razem, oprócz zakupów kosmetycznych i ciuchowych, obowiązkowo wizyta w Macu ![]() A wiesz, że zamknęli nam jedynego TBSa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.