|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
Myldzia wszystkim można się maziać na AVENE, KLORANE, ROC
Jak nóżka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
I nie pozwólmy sobie tego zepsuć ![]() Dlatego tak mi żal, że Kamilka teraz sie odsunęla. I mam nadzieję, że wroci. Co do wybielania martwych zębow , to sie niestety nie znam, nie mam akurat takich. Mysle, ze najlepiej skonsultowac to ze stomatologiem, który wie, co było aplikowane przy tym nawiercaniu i jak to może ew, wpłynąć teraz na zastosowanie Opalescence. Mylduś - a próbowałas może Alantan krem, albo Penaten? Powinny przynieść ulge przy cosmelanowym przesuszeniu. A skoro cera tłusta, to nie bedzieś z miec po nich smalcu. No chyba, że dziewczyny coś z BU polecą, ja sie nie znam na tych hydrolatach i innych cudach. A szkoda. SVR używam barwionego, więc mi podkład odpada. Ale jesli mineralny jest, to można po nim paćkać. Anuśka - ![]() ![]() Ja już sama nei wiem co chce i jak mam wyglądac.....
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
Spokojnie Denuś to nie popędzanie ale ekscytacja która mnie też sie udzieliła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez sie cofnełam ale 4 stycznia to niedzila a ja w weekendy nie właze w neta bo czas przeznaczam dla rodzinki nie było mnie ane dome |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczynki kochane
![]() ![]() Nóżka już dobrze, może na nartki wyskoczę w marcu. Edytowane przez mylda Czas edycji: 2009-01-13 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
Wini masz Myldzie na forum to wypytaj o nóżkę bo ona zdaje się miała to co Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z Myldzia juz na priv pisałysmy o nożce i paluchu :P Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2009-01-13 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Celowo prześledziłam cała historię, zeby się doszukac jakiegoś zarzewia, ale nic nie znalazlam. I dalej nic nie rozumiem.
![]() |
#2170 | ||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie tez ta sprawa dreczy.Iv ma racje.Boje sie nawet za wiele pisac do Masi,zeby ktos nie pomyslal,ze jej cukruje,chce sie wybielic,czy co tam jeszcze.Czytalam kilka razy posty z niedzieli i nie moge znalezc sladu ![]() ![]() Kamilio bardzo Cie prosze wroc ![]() ![]() ![]()
Kobieta nigdy nie wie czego chce,ale nie spocznie,dopoki celu nie osiagnie. ![]() Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2009-01-13 o 12:04 Powód: lit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
Ide do domu laseczki zajrzę wieczorkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mamy awarie ciepla w pracy ja zdycham - bo mam w pokoju 40 stopni okna potwierane i zaczeło się grzanie na dwa fronty: kaloryfery stare i nowe klimatyzatory i to wszystko teraz na maksa daje uciekam stad i ide potarzac się w sniegu.....i na lody i głowę wsadziś do zamrażalki idt.....
O weselicho niespodziankę tu dzis mlielismy tacy jedni wzieli ślub przeżyłam szok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
a ja mam wlosy postrzepione
![]() ![]() Jak ja do domu wroce ![]() ![]() Chyba juz lepiej wygladalam jak sie sama nozycami biurowymi na Kleopatre cielam ![]()
#2174 |
Zadomowienie
|
Ech z Wami to urwanie gitary mam.... ......teraz mi Bielendę zapodały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buczuś a skąd Ty tego fryca wzięłaś.
Do obcinania to ja tylko do jednego przystojniaka chodzę. Muszę tylko farbiarkę zmienić, bo mój przystojniak za drogi, a farbiarka ostatnio mi kudły popaliła. Potem je przystojniak ścinał a maseczka sporo odratowała. Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-13 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie strasz mnie- ja też musze do mojego fryzjera iść i nie przystojniak jak Ivusin- ale milutki- ale co z tego jak sie upiera, zeby mi włosy cieniowac brzytwą w pazurki, a ja tak nie znoszę- uwielbiam proste, zdecydowane cięcia- fryzury- jak Marta Zmuda Trzebiatowska- i nijak nie idzie mu wytłumaczyć ![]() I do tego siwa się robię ![]() ![]()
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Lekko Plamiasta
![]() Novi opowiedz mi coś o W26, tzn patrząc oczyma Twojego TŻta Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-13 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Wtajemniczenie
|
Buczka cos ty narobila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rety ale kiece super jest co wybrać Ale nas ta parka zaskoczyla dzis tacy przechodzeni bo ona 40 pare on 50 pare a my nic nie wiemy w pracy zadnego prezentu a oni tu z ciastem itp...... W domu znowu szok termiczny pompa piecowa sie zawiesila i latam i otwoeram okna no co jest dzisiaj z tym grzaniem wracałam do domu to miałam otwarte okno w autku ![]() ![]() ![]() TAJGa To jest super to z biochemii mnie sie tam wszystko podobna REWELACJA i hydrolaty, maseczki i sera (mam flavo -c z amla) a dzis krecę rose ![]() ![]() ![]() Edit. Novi ty sobie nie daj brzytwą tez pare razy to przerabiałam to za bardzo postrzępione wychodzi lepiej tradycyjnie Edytowane przez Magda_M_1973 Czas edycji: 2009-01-13 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę łazanki robić z kiszoną kapustka i grzybkami chce ktoś.....zapraszam....:ju pi: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
ooooo bosze, dziecko mi buty wypastowało
![]() wszystko wokół na czarno wypastowane ![]() jaki on kochany, mamusia ma czyste butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() SORRY PLAMKI KOCHANE.... DZIS WŁASNIE IDE DO DR ISKRZYCKIEJ....ZOBACZYMY CO ZAPROPONUJE, BO JAK NA RAZIE TO OD KILKU DOBRYCH MIESIĘCY NIE CHCIAŁA SIE PODJĄC ROBIC NICZEGO "MOCNIEJSZEGO" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Plamiasta to faktycznie tak wyglądało ![]() ![]() ![]() ![]() Anturek, znaczy się... łyżwy koniecznie muszę mieć Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2009-01-13 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
Novi ja sobie przypomnialam ja byłam u was u fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() wstawiłam...... Edytowane przez Magda_M_1973 Czas edycji: 2009-01-13 o 16:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Lekko Plamiasta - No faktycznie tak wyszło, że cosmelan robiłaś
![]() ![]() A ta Twoja Pani dermatolog gdzie przyjmuje?? Ja jestem dzis po wizycie kontrolnej. Ponoć wszystko przebiega ok, tylko mam strasznie przesuszoną skórę. Od jutra mam smarować się 2x dziennie cosmelanem, a w południe hydra K i wazelina. Dostałam próbkę do domu EVONUM krem anti-stress - zna ktoś?? O taki: http://www.dermservice.com.pl/produkty/view?id=66 |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Wtajemniczenie
|
Tajga a masz te kapsuleczki do łykania wiadomo od razu nie pomoga ale za czas jakis tak!!!
I te hydrolaty z BU świetnie nawilżają używam jako toniku nic a nic nie szczypia (ja mam z kocanki) |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cosmelan
Krem cosmelan jeden to ta sama maska,co lekarz nakłada w gabinecie.
Możesz kupić i nałożyć sama.Ile godzin trzymać,zależy od fototypu skóry. Maske możesz nakładać palcami. Nie wiem czy wiesz od dwóch lat istnieje wątek na Biochemi Urody(to jest na początku forum) o nazwie :zabieg cosmelan pamiętnik.Tam się dowiesz wszystkiego.I nikt nie będzie Ci kazał czytać wszystkich części pamiętnika. Zadajesz pytanie,i dostajesz odpowiedź,tam zawsze ktoś jest.Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powinno być teraz lepiej, skoro przechodzisz na smarowanie 2 x dziennie. Skóra też się trochę zregeneruje przy wazelinie i Hydra. ![]() Magduś, kok wybitny ![]() ![]() ![]() Lekko Plamiasta - a czemuż to Twoja pani doc tak sie wzbrania przed zrobieniem Ci cosmelanu?? Obawia sie o Twoją cerę, czy z braku doświadczenia? Ivuńka - tak wygląda ten rodzaj farbowania, który miałam na mysli - kolor baza + takie jasniejsze refleksy, a nie wszystko jednolite. Tobie akurat polecałabym zimniejszy odcień niż ma JLo, ale tak "w ten deseń" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.