Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 12:52   #2161
bravvurka
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Dziewczyny, czy któraś z Was ma możne stanik firmy Gorsenia? Widziałam, ze produkują nawet do miseczki L przy 65cm w obwodzie.
Stary 2009-06-19, 12:56   #2162
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Oczywiście trzeba się także kierować samemu, bo kazdy ma inny biust. Ale czasem ciężko zamówić 4 rozmiary, żeby dopowasować obwód i miski.
No dobra, jeśli chodzi o obwód to jeszcze ale też opinie nie są do końca miarodajne, bo jeśli dwie osoby się wypowiadają o tym samym 60, to ta z 62 powie że luźny a ta z 69 że ścisły a jeszcze jak nie podadzą ile mają to już w ogóle, normalnie jak wróżenie z fusów (a jeszcze jedna się mocniej ściśnie a druga mniej.. i tak można by mnożyć )
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:12   #2163
Antentenne
Rozeznanie

Dziewczyny, a jeśli chodzi o Flamenco to na 69 pod brać 65?
Bo pisze:
"♦ Obwód (w stanie spoczynku/naciągnięty):
60 - 51/63 cm
65 - 55/68 cm"

Myślę nad nim

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Pisz do mnie Ante, będzie krócej
Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
Antentenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:16   #2164
tangerynka
Rozeznanie

Mierzyłam wczoraj Show Girl Tease me i Thrill me. Niestety nie w moim rozmiarze - nie robią . Mam 30DD. Zmierzyłam obwód 28. I tak w Thrill me się zapiełam w 28 przy moich 72 cm. W Tease me nie dało rady - z przedłużką było dość ściśle. Brakowało akurat tych 5 cm także Tease me raczej ściśliwsze od Thrill me.
Jeśli chodzi o miski to w Thrill me odpowiednik mojego rozmiaru czyli F było akurat. Czytałam opinie że Thrill me jest zdecydowanie dużomiseczkowy, ale przy małej misce to się akurat nie sprawdziło.
Większa miska raczej w Tease me. W odpowiedniku mojej miski czyli F wyglądałam poprawnie. Bardzo podobnie do zdjęć Antii. Za to 28E zrobił mi fantastycznie maskaradkowy dekold. Może trochę na granicy, ale nie bułkował. Także można by próbować miskę o rozmiar mniejszą, ALE! to E było dla mnie za wąskie w fiszbinach. Może te z dziewczyn które są wąskofiszbinowe były by zadowolone z miski o rozmiar mniejszej w tym modelu?
I jeszcze mała dygresja do Tease me. Według mnie jest to pod względem kroju kopia Aragona. Miski są tak tak samo cięte, ta sama głębokość, wykończenie góry (koronka z tasiemką). Jeśli chodzi o wrażenie ogólne do Aragona się raczej nie umywa, ale ma swój urok. Aragon ma wygląd typowo buduarowy, Tease me raczej kabaretowy. Także do nazwy Show Girl jak najbardziej pasuje.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:22   #2165
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Mierzyłam wczoraj Show Girl Tease me i Thrill me. Niestety nie w moim rozmiarze - nie robią . Mam 30DD. Zmierzyłam obwód 28. I tak w Thrill me się zapiełam w 28 przy moich 72 cm. W Tease me nie dało rady - z przedłużką było dość ściśle. Brakowało akurat tych 5 cm także Tease me raczej ściśliwsze od Thrill me.
Jeśli chodzi o miski to w Thrill me odpowiednik mojego rozmiaru czyli F było akurat. Czytałam opinie że Thrill me jest zdecydowanie dużomiseczkowy, ale przy małej misce to się akurat nie sprawdziło.
Większa miska raczej w Tease me. W odpowiedniku mojej miski czyli F wyglądałam poprawnie. Bardzo podobnie do zdjęć Antii. Za to 28E zrobił mi fantastycznie maskaradkowy dekold. Może trochę na granicy, ale nie bułkował. Także można by próbować miskę o rozmiar mniejszą, ALE! to E było dla mnie za wąskie w fiszbinach. Może te z dziewczyn które są wąskofiszbinowe były by zadowolone z miski o rozmiar mniejszej w tym modelu?
I jeszcze mała dygresja do Tease me. Według mnie jest to pod względem kroju kopia Aragona. Miski są tak tak samo cięte, ta sama głębokość, wykończenie góry (koronka z tasiemką). Jeśli chodzi o wrażenie ogólne do Aragona się raczej nie umywa, ale ma swój urok. Aragon ma wygląd typowo buduarowy, Tease me raczej kabaretowy. Także do nazwy Show Girl jak najbardziej pasuje.
No właśnie jedni mówią, że Thrill me jest większe inni, że Tease. I nie wiadomo komu wierzyć potem, a ściśliwość potwierdzam!
Ale te miski mogą zależeć właśnie od rozmiaru. Chociaż mauzonka uważała, że Tease wg niej jest standardowa...
No ja właśnie jestem wąskofiszbinowa, ale mniejszej miski już nie ryzykuję, bo mam wrażenie, że mogłabym się "wylać" przez to, że kończy mi sie ledwo nad brodawką. A może mi coś jeszcze przybędzie w biuście, no zobaczymy.

Aragon jest piękny, jak dla mnie ładniejszy od Tease. No, ale różnica cenowa + 28 brakw PL.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-19 o 13:23
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:23   #2166
justmine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antentenne Pokaż wiadomość
Bo pisze:
60 - 51/63 cm
65 - 55/68 cm"

Myślę nad nim
Z tego, co piszesz to nie ma sensu brać 65 skoro nie rozciąga się nawet do Twojego obwodu pod biustem... Ja bym radziła 70... I nie musisz się martwić, nie powinien się rozciągnąć, z moim Toffino tak sie nie stalo...
justmine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:34   #2167
Antentenne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justmine2 Pokaż wiadomość
Z tego, co piszesz to nie ma sensu brać 65 skoro nie rozciąga się nawet do Twojego obwodu pod biustem... Ja bym radziła 70... I nie musisz się martwić, nie powinien się rozciągnąć, z moim Toffino tak sie nie stalo...
Ehh... to ja już nie wiem. Wczoraj jak się mierzyłam to tak maksymalnie pod biustem mam nagle 68 (skąd??), więc, dodając ewentualną migrację (zmniejszenie obwodu), liczyłam na 65... I teraz zonk.

A tak w ogóle, to już mi się nie chce szukać tych staników W dodatku takich drogich Na same koszty wysyłki przy jednym staniku (ze zwrotem) idzie mi 30 zł. To jest połowa ceny jaką mogę wydać na stanik. Więc mi się nie opłaca.
Na razie pochodzę w moim 70B, chociaż odkąd założyłam ten Sorbet to obwód mnie zaczarował, aż szkoda odsyłać! Nie wiem, próbować jeszcze zamówić 60E? Obawiam się, że znów coś będzie nie tak...

Dość mam

Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło.

Pisz do mnie Ante, będzie krócej
Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
Antentenne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-19, 13:36   #2168
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bravvurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma możne stanik firmy Gorsenia? Widziałam, ze produkują nawet do miseczki L przy 65cm w obwodzie.
Ja mam jeden stanik Gorsenii...no ale 70C, więc zasadniczo nie w moim rozmiarze Rozciągliwy jest ten mój stanik w obwodzie, ogólnie jest fajny, ale masakryczne rzeczy się dzieją z jego ramiączkami - po jednym praniu zaczęły się skręcać

A mam takie pytanie, może ktoś wie czy siedziba Mileny w Łodzi to jest tylko hurtownia czy mają tam też sklep? Podejrzewam, że nie, ale pytam, bo może się mylę?

Edytowane przez bura kocurka
Czas edycji: 2009-06-19 o 13:38
bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:43   #2169
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh... to ja już nie wiem. Wczoraj jak się mierzyłam to tak maksymalnie pod biustem mam nagle 68 (skąd??), więc, dodając ewentualną migrację (zmniejszenie obwodu), liczyłam na 65... I teraz zonk.

A tak w ogóle, to już mi się nie chce szukać tych staników W dodatku takich drogich Na same koszty wysyłki przy jednym staniku (ze zwrotem) idzie mi 30 zł. To jest połowa ceny jaką mogę wydać na stanik. Więc mi się nie opłaca.
Na razie pochodzę w moim 70B, chociaż odkąd założyłam ten Sorbet to obwód mnie zaczarował, aż szkoda odsyłać! Nie wiem, próbować jeszcze zamówić 60E? Obawiam się, że znów coś będzie nie tak...

Dość mam
Się nie przejmuj ja kupiłam stanik za 150zł za mały i nie mialam już możliwości zwróćić, bo za późno się zorientowałam.
Stary 2009-06-19, 13:50   #2170
Mojitooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Jak przyjechałam to w Yoshi była dostawa biustonoszy Dalia. Ogólnie był duzy wybór tylko mało biustonoszy białych gładkich które akurat mnie interesowały. Dobrze że Inferno pasowało bo bym się chyba załamała.
O, to może jutro z rana się przejadę do Yoshi Też chciałabym najchętniej jakiś jasny, no ale zadowolę się każdym, który będzie idealnie pasował
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 13:56   #2171
Titane
Rozeznanie

Dziewczyny pocieszę Was, że ja ostatnio przeszłam się po mieście i ku mojemu zdziwieniu w coraz większej ilości sklepów pojawiają się obwody 65, więc warto zaglądać do sklepów, które do tej pory skreśliłyśmy.

Według tabel ja powinnam mieć rozmiar 65 dd brytyjskie albo 65 e polskie (chyba). Obmierzyłam pół sklepu i wyszło na to, że biustonosze są szyte w cały świat. Z jednej firmy 65 e było dobre, ale spłaszczało mi biust, z innej w 65 d nie mogłam się upchać, a 65 e podobno nie szyją z tego modelu. Z kolei jeszcze inne 65 c było dużo za duże w miseczce.
Dlatego przez internet trochę boję się zamawiać.

Skończyło się na tym, że zmierzyłam kilka staników 70 c ze znienawidzonego przeze mnie do tej pory triumpha i jeden okazał się idealny ściśliwy obwód i miseczki dokładnie takie jak trzeba, do tego push- up, ale z możliwością wyjęcia wkładek. Bardzo wygodny, czarny, gładki, więc uniwersalny Jestem zachwycona
Titane jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-19, 14:00   #2172
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Bo pisze:
60 - 51/63 cm
65 - 55/68 cm"

Myślę nad nim
ja bym brała 70, ten model ma taką ściśliwość że obwodu nie trzeba zaniżać, w 65 dopniesz się dopiero z przedłużką i jak on się nie naciągnie to będziesz musiała cały czas z ta przedłużka chodzić

Cytat:
Napisane przez justmine2 Pokaż wiadomość
Hej, nie myśl tak, żaden biust nie zasługuje, aby go spłaszczać - czy mały - czy duży ja się zastanawiałam na Magnolią, ale to jeden diabeł i też pewnie będzie mnie spłaszczać, więc sobie odpuszczę... Ciągle czekam aż Milena w koncu udostępni nowe modele bez takich rażących błędów konstrukcyjnych...
ja wiem ale mam bardzo malo staników w prawidłowym rozmiarze a na ten mogę sobie pozwolić, am po niektórych zdjęciach nie widać żeby tak dużo spłaszczał, chyba się skuszę poczekam aż moja portia przyjdzie i czy będzie ok, to wtedy podejmę decyzję

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:01   #2173
justmine2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Titane Pokaż wiadomość
Dziewczyny pocieszę Was, że ja ostatnio przeszłam się po mieście i ku mojemu zdziwieniu w coraz większej ilości sklepów pojawiają się obwody 65, więc warto zaglądać do sklepów, które do tej pory skreśliłyśmy.
Możesz podać jakieś konkretne nazwy sklepów, firm?
justmine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:11   #2174
ijaa
Zakorzenienie

Dziewuszki była któraś z Was w Łódzkim Brassiere - otwartym niedawno? Jak oferta?

Właśnie idę załatwić parę spraw i mam zamiar wstąpić. Aż podekscytowana jestem. :P

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 14:14   #2175
Mojitooo
Zadomowienie

Antii89 bardzo ładny jest ten nowy CK Rzeczywiście ładniej wygląda niż na zdjęciu katalogowym
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 15:32   #2176
agta85
Wtajemniczenie

Właśnie przeczytałam na Lobby, że w sierpniu zostanie otwarty sklep w Łomży z szerszą rozmiarówką.
Oraz o tym, że już działa sklep w Jedwabnem (ul. Sadowa 16). Myślę, że mieszkanki Podlaskiego się ucieszą
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 15:38   #2177
aniolusiek_
Zakorzenienie

a mi przyszedł od mileny że bardotka roses jest w moim rozmiarze, tylko się zastanawiam nad rozmiarem 75/92 czy wziąć 70E czy 65G pewnie wezmę 65G choć według opinii jest ścisła, a ja potrzebuję coś białego usztywnianego pod eleganckie koszule, na egzaminy itp. a na maskaradkę isis nie mam kasy

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:48   #2178
małaPaulina
Wtajemniczenie

witam no coraz bardziej mnie wszyscy zachęcają na ten wątek tym bardziej że właśnie siedze w staniku z takim luźnym obwodem że nie mogę nawet rąk do góry podniesc
nosiłam z reguły 70A czasem 75,a nawet 80
a wyszło mi 60D w rozmiarze polskim
ktoś się wybiera na zakupy do Łodzi w lipcu może?

ciekawa ta tabela rozmiarów,bo jeśli bym miała pod biustem o 1 cm więcej to nosiłabym 65A??eee

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2009-06-19 o 16:49
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:52   #2179
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
witam no coraz bardziej mnie wszyscy zachęcają na ten wątek tym bardziej że właśnie siedze w staniku z takim luźnym obwodem że nie mogę nawet rąk do góry podniesc

ciekawa ta tabela rozmiarów,bo jeśli bym miała pod biustem o 1 cm więcej to nosiłabym 65A??eee
No nareszcie
COś czuję, ze jak kupisz nowy stanik w dobrze dobranym rozmiarze to ci się poprawi samoocena o 100%.
Ej w ogóle 60D to wcale nie jest taki mały biuscik!

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2009-06-19 o 16:56
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 16:56   #2180
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też dzisiaj znacznie krytyczniej spojrzałam na moje staniki - a ściślej, ich za luźny obwód Zastanawiam się czy nie dałoby się ich jakoś zwęzić zanim będę sobie mogła pozwolić na zakup stanika za 100zł...

Stary 2009-06-19, 17:05   #2181
małaPaulina
Wtajemniczenie

Antii89
uwierz że bardzo mały,to jest taki jak dziewczynkom w podstawówce zaczynają rosnąc,mój właśnie się zatrzymał na tym etapie;] musiałabym chyba zdjecie wstawic żeby mi ktoś w końcu uwierzył...a no i dzięki za zaproszenie na ten wątek

bura kocurka
o ale widzę z Łodzi jesteś,więc jak coś to pisz ja też póki co kasy nie mam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 17:08   #2182
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Antii89
uwierz że bardzo mały,to jest taki jak dziewczynkom w podstawówce zaczynają rosnąc,mój właśnie się zatrzymał na tym etapie;] musiałabym chyba zdjecie wstawic żeby mi ktoś w końcu uwierzył...a no i dzięki za zaproszenie na ten wątek

bura kocurka
Hm, ale w dobrym staniku Twój biust będzie inaczej wyglądał, po pewnym czasie może i jakaś migracja się natrafi po drodze.

Mój biust w staniku jest optycznie większy niż bez, bo normalnie jest szeroko rozstawiony i pod koszulką niknie.
Stary 2009-06-19, 17:25   #2183
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam na Lobby, że w sierpniu zostanie otwarty sklep w Łomży z szerszą rozmiarówką.
Oraz o tym, że już działa sklep w Jedwabnem (ul. Sadowa 16). Myślę, że mieszkanki Podlaskiego się ucieszą
O a możesz podać konkretny link do tego co przeczytałaś?

Edit: już znalazłam

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2009-06-19 o 17:28
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 17:25   #2184
simeri
Wtajemniczenie

Podciągnęłam mocniej ramiączka w Zecie i nie jest już aż tak tragicznie za duża, ale nadal się marszczy. Teraz w porównaniu z nią Arabelka wygląda na idealnie dopasowaną jej też podciągnęłam ramiączka, chyba się trochę też ułożyła od noszenia, może ta Zeta też się ułoży? mam 68/82.

Aha, zauważyłam, że Zeta ma trochę inaczej skrojoną miseczkę niż Arabelka, W Zecie dolna część jest skrojona trochę w kształcie S, a w Arabelce jest bardziej prosta.

Arabelka w bluzce mam zamiar zabrać ją dzisiaj na miasto pierwszy raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w bluzce.jpg (28,3 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w bluzce 2.jpg (31,0 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2022-06-06 o 19:40 Powód: zdjęcia usunięte na prośba Autora postu
Stary 2009-06-19, 17:34   #2185
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Antii89

bura kocurka
Ale jakby co?

Stary 2009-06-19, 17:39   #2186
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
Podciągnęłam mocniej ramiączka w Zecie i nie jest już aż tak tragicznie za duża, ale nadal się marszczy. Teraz w porównaniu z nią Arabelka wygląda na idealnie dopasowaną jej też podciągnęłam ramiączka, chyba się trochę też ułożyła od noszenia, może ta Zeta też się ułoży? mam 68/82.

Aha, zauważyłam, że Zeta ma trochę inaczej skrojoną miseczkę niż Arabelka, W Zecie dolna część jest skrojona trochę w kształcie S, a w Arabelce jest bardziej prosta.

Zeta 28DD
Arabelka 28DD (dla porównania)
Arabelka w bluzce mam zamiar zabrać ją dzisiaj na miasto pierwszy raz
O ja cie ja cię jaka ona jest śliczna! I mimo tego, że się marszczy ja bym sobie na twoim miejscu ją zostawiła. Bo ładnie w niej wyglądasz,a tego marszczenia to chyba pod bluzką nawet nie widać?
Stary 2009-06-19, 17:55   #2187
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja cie ja cię jaka ona jest śliczna! I mimo tego, że się marszczy ja bym sobie na twoim miejscu ją zostawiła. Bo ładnie w niej wyglądasz,a tego marszczenia to chyba pod bluzką nawet nie widać?
Wiem że śliczna mi się też bardzo podoba. Kupiłam ją na ebayu więc muszę ją zostawić, chyba, że bym odsprzedała, ale niee za ładna jest Nie wiem czy widać że się marszczy, nie sprawdzałam, pewnie zależy od bluzki.
Stary 2009-06-19, 18:00   #2188
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że śliczna mi się też bardzo podoba. Kupiłam ją na ebayu więc muszę ją zostawić, chyba, że bym odsprzedała, ale niee za ładna jest Nie wiem czy widać że się marszczy, nie sprawdzałam, pewnie zależy od bluzki.
Noś noś, a może się wypelni po jakimś czasie?
Czemu w moim rozmiarze to już nie jest takie piękne cudo. ?
Stary 2009-06-19, 18:09   #2189
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Noś noś, a może się wypelni po jakimś czasie?
Czemu w moim rozmiarze to już nie jest takie piękne cudo. ?
Ale w Twoim rozmiarze są inne piękne cuda, których nie ma w moim

Ja nie wierzę w migrację małego biustu poza tym już chyba miałam taką mini migrację, od kiedy się uświadomiłam przestałam nosić pushupy (albo nosiłam je kiedy musiałam, bo nie miałam nic innego), to obwód w biuście powiększył mi się o 1cm jeszcze przed kupieniem pierwszego dobrego stanika, więcej raczej nie mam skąd wziąć
Stary 2009-06-19, 18:11   #2190
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w Twoim rozmiarze są inne piękne cuda, których nie ma w moim

Ja nie wierzę w migrację małego biustu poza tym już chyba miałam taką mini migrację, od kiedy się uświadomiłam przestałam nosić pushupy (albo nosiłam je kiedy musiałam, bo nie miałam nic innego), to obwód w biuście powiększył mi się o 1cm jeszcze przed kupieniem pierwszego dobrego stanika, więcej raczej nie mam skąd wziąć
Migracja malego biustu chyba też jest możliwa, bo przecież on tak samo może uciekać jak i ten duży na plecy. Fizycznie nie widze, żadnej przeszkody.
No właśnie nie mogliby robić tych modeli we wszystkich rozmiarach???
Zeta jest oczywiście w moim rozmiarze, ale jak ona wygląda na średnim biuście? Zresztą ja jestem z Freyą niekompatybilna, więc nie mam nawet o czym mówić.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości