| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-10, 08:36 | #2161 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cześć    Cytat: 
  Twój Tż Kochany jest  i co napisał/oddzwonił?  Cytat: 
  Cytat: 
  byliście ze soba długo, po prostu chce Cie przetrzymać żeby nie było ,że za szybko sie odezwie i nic to nie da  Cytat: 
  Cytat: 
  Katarakta a czemu śpi przed domem?  Ja niedługo też na zakupy jade   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-10 o 08:37 | |||||
|     | 
|  2010-07-10, 08:39 | #2162 | 
| Zakorzenienie | 

nooo napisal   "milego dnia, pozdrawiam" odpisalam, ze dziekuje i ze tez zycze milego dnia i co dzis bedzie robic, on odpisal, ze ma lekcje perkusji z dzieciakami a co ja robie, to ja odpisalam , ze w sumie to nic, moze kolezanke wyciagne nad wode, to odpisal, ze szkoda, ze nie moze ze mna nad wode jechac.... no to ja odpisalam, ze szkoda  i napisalam, ze jest dzis koncert Myslovitz a potem mecz chce ogladac  na temat telefonu czy wczorajszych smsow cisza na razie 
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2010-07-10, 08:45 | #2163 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Wizaż mój drugi dom 
				 | 

Cytat: 
  Też chcę na zakupy. Zabierz mnie  Wczoraj sobie uświadomiłam, że nie mam ciuchów na lato, jak już jakaś cieńsza bluzka to czarna i praktycznie same długie spodnie. | |
|     | 
|  2010-07-10, 08:52 | #2164 | ||
				 | 

Cytat: 
  miał zadzwoniććććć  Cytat: 

__________________ Miłość nie zna granic ...   | ||
|     | 
|  2010-07-10, 08:54 | #2165 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-07-10, 08:56 | #2166 | 
				 | 

zrozumiałam zajedź mnie    
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-10, 09:02 | #2168 | 
| Zakorzenienie | 

no mial   ale pisal ze zadzwoni dzisiaj a nie ze rano   ja nie wiem czemu ci faceci tacy dziwni sa    moze po tych lekcjach zadzwoni - teraz sie pewnie jakos przygotowac do nich musi, przypomniec czego ostatnio uczyl cyz cos - moze dojechac jeszcze - nie mam pojecia ani gdzie ani o ktorej on te lekcje prowadzi... ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------  tobie to tylko jedno w glowie     
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2010-07-10, 09:05 | #2169 | 
				 | 

Arrakis no może masz racje później zadzwoni  Ja od rana już mam nieczyste myśli   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | 
|     | 
|  2010-07-10, 09:18 | #2170 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    ty zboczuszku maly ty     
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | |
|     | 
|  2010-07-10, 09:26 | #2171 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
  zazdraszcz  am wieczoru. Pagka, czy myślisz, że jesteśmy w stanie znaleźć nocleg na niedługo przed wyjazdem...?? czy raczej kiepsko będzie? ja teraz będę się uczyć a przy okazji malować pazurki  miłego dnia!   
				__________________ The show must go on...    | |
|     | 
|  2010-07-10, 09:33 | #2172 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Miłość nie zna granic ...   | ||
|     | 
|  2010-07-10, 09:38 | #2173 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2010-07-10, 09:45 | #2174 | 
| Zakorzenienie | 

dobra   bede go satraszyc taka jedna straszna madzia z wichury    ehh chcialam kolezanke wyciagnac nad wode a ta poimprezowala wczoraj i odsypia - no ale za 2 godz sie umowilysmy i idziemy sie opalac  ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- a Myslovitz dzis gra w tym samym czasie co mecz jest  i co ja mam wybrac no....   
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-07-10 o 09:48 | 
|     | 
|  2010-07-10, 09:47 | #2175 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Niespodzianka     Spoko, zobaczysz   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-10, 10:00 | #2176 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2010-07-10, 10:14 | #2177 | 
| Zakorzenienie | 

aaa wlasnie znalazlam informacje, ze na Gitara i piorem w Borowicach kolo mnie w tym roku gra Renata Przemyk i Kasia Nosowska    
|     | 
|  2010-07-10, 10:16 | #2178 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Witam Zazdrośnice  Dzień zaczął się nieźle, bo TŻ zaliczył sesję do końca także mamy wakacje do października   Poza tym temat, który może Was zainteresować, bo wczoraj porozmawialiśmy o ślubie i zaręczynach króciutko  TŻ zauważył jak przeglądam pierścionki zaręczynowe(lubię oglądać biżuterie) i zapytał się mnie czy nie daję mu jakiś wskazówek  a ja głupia powiedziałam, że nie i żeby zrobił to wtedy, gdy będzie miał ochotę. Potem był temat ślubu i w końcu mu powiedziałam, że najpóźniej za 4 lata chciałabym być już jego żoną, bo wtedy mamy zamieszkać w naszym wspólnym domu, a nie chciałabym być tam obca- jak miałabym go wspólnie urządzać czy coś? I zdziwiłam się, bo bardzo się ucieszył na słowa, że chcę być jego żoną  Może dlatego, bo ja długo twierdziłam, że w ogóle nie chcę ślubu- pochodzę z rozbitej rodziny i nie wierzę do końca w trwałość małżeństw. Pewnie chłopak pomyślał, że zostanie mi tak na zawsze i może dlatego się tak ucieszył  Miała być dziś plaża, ale zostajemy w domu, bo od upału już mi słabo, a jakbym się wystawiła na słońce to pewnie bym zemdlała. Wieczorem za to jedziemy na zakupy   | 
|     | 
|  2010-07-10, 10:23 | #2179 | 
				 | 

Znacie jakieś odludne miejsce, gdzie można pojechać? Za kilka godz wyjazd a nadal nie wimy gdzie jechać. Kolega tż ma kartę wędkarską, a podobno w tym tygodniu jest wysyp wędkarzy i szukamy miejsca, żeby był spokój i cisza i mało turystów itp.

| 
|     | 
|  2010-07-10, 10:39 | #2180 | |
				 | 

Cytat: 
  muszę go dziś zmęczyć tym tematem  ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Mam dylemat  za ile mniej więcej kupić kwiaty na obronę?? (chodzi o bukiety dla dziekana, promotora, recenzenta) od promotorki wiem, że mamy nie przesadzać, ale nie mam pojęcia za ile zamówić te kwiaty... w ogóle nie mogę się z nikim z grupy dogadać  obiecali mi dać znać do wczoraj i oczywiście nikt się nie odezwał...   
|     | 
|  2010-07-10, 10:44 | #2181 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Cześć! Nadrobiłam, ale w sumie zaraz wychodzę do kina (upał straszny...), a ja się jeszcze nie ogarnęłam  Tż pojechał na plażę, ja stwierdziłam, że dzisiaj odpuszczę - nie chcę dostać udaru... Buziaki dla Was, miłego dzionka   
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | 
|     | 
|  2010-07-10, 11:05 | #2182 | 
| Zakorzenienie | 

a ja uciekam nad wode   milego dnia zycze   
|     | 
|  2010-07-10, 11:08 | #2183 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

dzień doberek   ale Ci zazdroszczę  choć ja mam wodę za oknem bo tak leje  pogoda do  humor do  a do pracy trzeba iść czyli jedna wielka    edit: Elizka       
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-07-10 o 11:12 | 
|     | 
|  2010-07-10, 11:24 | #2185 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

OOOOŁŁŁŁ JEEEEEAAAA  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  co do Karmi też mi się wydaje że zrobi to profesjonalnie i tak jak ona chce i sobie wymarzyła.. aż sobie myślę jak oni będą musieli pięknie wtedy wyglądać ahh zajechała wczoraj tżcika to już bielmo jej z tym obrazem na oku wyrosło i widzi tylko to   Aleks zawsze to lepiej jak staż masz i możesz wpisać w CV..masz doświadczenie nowe i wogóle. i tak teraz sporo się zarabia na stażu..ja miałam 700 zł..a kiedyś to i po 300 miały.. zawsze to kaska jest.i wsparcie od P.O męża masz także będzie dobrze  a pracodawca zawsze coś Ci może dopłacić jak będzie spoko do tego stażowego  Olka mrauuu. a Carmi dobrze posumowała. korzystaj póki masz kogo  aby z głową. Anixx  będzie lepiej. Grape  Ty mój owocku cytrusowy   Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2010-07-10 o 11:26 | |||
|     | 
|  2010-07-10, 11:29 | #2186 | 
				 | 

Macie w klubie zwiastun tego projektu co wczoraj nagrywaliśmy   jakby co to tutaj mnie nie ma   | 
|     | 
|  2010-07-10, 11:33 | #2187 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-07-10, 11:37 | #2188 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-07-10, 11:41 | #2189 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-07-10, 11:41 | #2190 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

trzymaj się myszko
 trzymaj się myszko