|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Kara sama na żaden koncert nie pojadę
![]() ![]() Co jest z T.? Ej, ja uważam, że taka pierwsza kłótnia, różnica zdań jest urocza ![]() No.. wkurzają mnie. To po co ślub brali? Ze względu na mnie.. ![]() Czemu niepotrzebna?;*
#2162 |
Zakorzenienie
|
Retro, no tak.. ale innym nie.
No wiesz, lepiej być szczupłym niż otyłym, więc nie narzekajmy. ![]() ![]() O tak, przynajmniej masz dowód. Znalazłaś skarba, więc go trzymaj i nie spuszczaj z oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
Klau ja mam 53, mogę Ci 3 kg dać
![]() ![]() Kara za 10 to jeszcze za wcześnie ![]() serio idę teraz ![]()
#2164 |
Zakorzenienie
|
Can, ja z Tobą bym pojechała gybym mieszkała bliżej, no ale niestety. ;< Może jednak znajdziesz kogoś kto się skusi na jakiś koncert?
![]() Nie wiem czy mogę to nazwać kłótnią. Po prostu.. wczoraj praktycznie o wszystko się mnie czepiał i gadał takie rzeczy ,że teraz nie wiem co mam myśleć. Po za tym ostatni raz napisał do mnie wczoraj o 23. A ja pierwsza nie mam zamiaru się odzywać. Wiem.. uparta jestem. Ja jestem pewna ,że nadal się kochają! ![]() Niepotrzebna bo.. nie wiem.. wszyscy widzą tylko siebie.. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Pa Can.;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Kara, innym też napewno jesteś potrzebna!
I nawet nie wiesz jak bardzo.. ![]() no ja też sobie nie wyobrażam siebie za 10 lat.. co to będzie ; O Noom.. musze pilnować tego skarba, musze... Can, jeśli Ci są naprawde niepotrzebne to chętnie przyjmuje ;d każdy kilogram ![]()
#2166 |
Zakorzenienie
|
Maluję sobie paznokcie na róż dla poprawy humoru.. ;D
albo mi się wydawało albo T był pod moim domem z kolegami. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Retro wątpię w to. Ahh może nie przeżyję dziesięciu lat więc jeszcze się tym nie martwię. ![]() Pilnuj, pilnuj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
ej, nie mów tak !
to ja przy moim trybie życia powinnam nie przeżyć najbliższych pięciu lat ;d alkohol, papierosy, kawa. dzisiaj już 3 kawy bo tak mnie głowa boli oO ale przynajmniej na fajki spojrzeć nie umiem bo tak zadymione było w tej palarni, że nie szło tam ustać pięciu minut bo tak oczy bolały.. więc pewnie mam obrzydzenie dziś przez ten dym.. ; ) też musze wieczorem zrobić coś dla siebie.. dla poprawienia humoru. bo dziś mi jakoś tak oo.. ; (
#2168 |
Zakorzenienie
|
Ojjj. używki są złe. No ale zakazany owoc smakuje najlepiej. ;<
Dziś jest beznadziejny dzień.. nawet na koncert mi się nie chce jechać. ; / |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
dobrze się będziesz bawiła ! ; *
ej przypomniała mi się piosenka z kocyndra ;d Lerek - moja panienka. Marcel ją śpiewał dla mnie, haha ![]()
#2170 |
Zakorzenienie
|
hahaha. kiedyś ta piosenka była hitem!
![]() Nawet mam ją gdzieś na komputerze!^^ Oby.. Ty też coś zrób żeby dzisiejszy wieczór nie był taki jak dzień.;< ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- * powoli zaczyna się pakować ,bo za 1h i 37minut ma busa * <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Can..nom niczego sobie,
on grał też w filmie „wciąż ją kocham” w wiosnę zakochanych będzie jeszcze więcej! XD Twoi grożą sobie rozwodem, moi uważają że są na to za starzy i wytrzymają ze sobą, ale też dosyć często się kłócą. Just..nom, wg mnie chyba wygodniejsze są, bo wiesz basen i te sprawy to wtedy nie ma problemu. Ej fajna taka praca, w sensie że pomagasz, gdyby u mnie takie coś było to z chęcią bym poszła, przynajmniej bym coś robiła. Ja swego czasu stosowałam podajże pół szklanki przegotowanej wody, jedno żółtko,łyżka miodu i trzymałam chyba coś ok.15/20 min Kara..muszę wypróbować ten sposób z pianą ![]() gdzie jedziesz ? Bound. ![]() nie rozumiem dlaczego faceci robią nadzieję a później mają to gdzieś, gdybym tam teraz była to skopałabym K. i przemówiła mu do rozumu. Klau..lubię Cię taką szczęśliwą i zakochaną ;D
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Mari, próbuj!.
![]() tylko pamiętaj ,że trzeba na głowę założyć reklamówkę foliową, raz tak zrobiłam i rodzice ze mnie mieli dechy, więc następnym razem jej nie użyłam.. ![]() Jadę na koncert Manola (NDK). ![]() ![]() I w sumie już lecę powoli. Wracam jutro, nie wiem o której więc życzę wam miłego weekendu. ![]() I trzymajcie kciuki żeby udało mi się z nim pogadać choć chwilkę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Kara spojrzałam na lokalizację
![]() ![]() Może miał słabszy dzień? Wczoraj 23 to nie jest tak dawno.. Jeszcze nawet doba nie minęła ![]() ![]() Olej tych co Cię olewają, masz T., masz nas i na pewno ktoś się jeszcze znajdzie. Czasami nie zdajemy sobie z tego sprawy. ![]() Trzymam kciuki i udanego koncertu ;* Klau fajnie się z Tobą robi interesy ![]() Jej, lubię "moją panienkę"! ![]() ![]() ![]() Mari "wciąż ją kocham" nie oglądałam :| Wiosną więcej.. to na minus. Ale zawsze można mieć ich gdzieś, wyjść sobie samemu gdzieś na wieś. Lubię jeździć w takie nieuczęszczane miejsca ![]() Może lepiej kiedy się trochę kłócą, ale żyją ze sobą niż rozwodzą się? 2 godziny latałam po domu w 10cm butach tańcząc i śpiewając xd odbija mi ostatnio ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Cantharis Czas edycji: 2011-01-22 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Bound - I co, tak co tydzień go widujesz tam ?
No na prawde fajny ten cel, bo w Polsce są sklepu z używaną odzieżą no ale to idzie prosto do kieszeni pracujących... Też mam ochote sie opić,zróbmy to razem <3 Nie smutaj kochana ;* Kara - Łiii, dostane proste włosy <3 Fajnie :d. Hm..też słyszałam o jajkach że dobrze wływają na włosy, wczoraj zrobiłam sobie maseczke z jajek, cytryny i nafty, bardzo fajna ![]() Klau - Haha cieszę się że cię rozbawiłam ![]() No bo bez przesady tacy starzy są mogli by w końcu się postarac o potomstwo ;d. Ah z tym Marcelem to masz dobrze ![]() Can - No co, musze sobie już życie planować nie ![]() Będę miała Hiszpana zobaczysz, ja sobie go wychce ![]() No czasem moja szkoła jest fajna, tzn jak sobie ja porównam do tego co miałam w Polsce to na prawdę.. Coś byś na pewno zrozumiała ![]() Mari - A ty używasz tamponów ? No dokładnie, i poza tym wydaje mi się że bym sie z nimi lepiej czuła a nie podpaska, jestem w szkole i czuje jak przeciekam... -.- No fajnie fajnie,zaczynam od 5 lutego,i to tylko 4 godzinki raz w tygodniu ![]() Wiecie co ? Zakochałam się. W Bruno Marsie ![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Kara..udanego koncertu ! ;D
a i to się nakłada na mokre włosy c'nie ? Can..szczerze? Czasami wolałabym żeby mieszkali osobno przynajmniej by się nie kłócili, tyle że to nie są takie sobie lekkie kłótnie, ale nie chcę o tym dużo mówić. Just..nie, nie używam, ale zamierzam spróbować, poza tym ćwiczyć na wf w podpasce też żadna przyjemność ;/ myślę, że chyba coś dawała, ona jest taka na nabłyszczenie chyba ;D Bronek jest uroczy xD
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Kara, no dokładnie ! co to za hit byłł
![]() ale teraz jakoś jej słucham znowu.. bo mi się z eM. kojarzy ![]() wybaw sie tam na koncercie Kocie ! ![]() Mari, ahh.. ![]() też lubię jak wszystkie tu promieniejecie z radości ! ![]() Can, no a jak ! ![]() sama przyjemność.. ![]() taaaak ! " Moja panienka jest taka piękna, każdy ją chwali i nikt nie wymięka! a ja.. na nią zerkam.. " ![]() Just, nie wooolno ich poganiać ! ![]() pośpiech jest zły ! przyjdzie i na nich czas, haha ![]() Przyjedź to pomożesz mi przy tych moich dwóch.. i widze toczy się tu rozmowa o tamponach.. więc tamponom zdecydowanie mówimy... TAK! ![]() pamiętam jak tak 2 lata temu bałam się ich używać.. a teraz nie wyobrażam sobie okresu bez nich ![]()
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-01-22 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
Just nie no ja jestem za
![]() ![]() Coś xD pewnie "heloł" xD tak, myślę, że to bym zrozumiała ![]() Bruno Mars - jej, jej, lubię! <3 Nie możesz go zamknąć w szafie ;< Ja też go chcę! ![]() Mari ok, rozumiem. Też mam czasem podobne myśli. Ale wtedy wszystko wywróciłoby się do góry nogami! Nie wiem czy dałabym radę. Klau.. jeszcze trochę i staniecie się dla mnie wzorem miłości ![]() Może też spróbuję z tamponami.. Nie mam z kim pogadać. Naprawdę. Jaki dziwny ten 2011 rok. Mam zaciesz cały czas, ale tak naprawdę chciałabym się wypłakać komuś w ramię. Nadmiar chyba. Za dużo rzeczy na raz. Jak wróci Klaudia do domu to muszę do niej jechać -.- Mam nadzieję, że chociaż ona mnie zrozumie.. Mama zaprosiła znajomych -.- Nie lubię ich.. ![]() Wyszłam nawet z domu na spacer. Wróciłam, ale nadal są. I raczej nie zamierzają sobie wyjść. -.- Trudno. To w końcu też jej dom, może sobie zapraszać kogo chce. Cholernie mi zimno. Idę spać.
#2178 |
Zakorzenienie
|
Can , może znajdziesz kogos na ten koncert. a skoro mówisz, że rodzice już wiele razy mówili , że się 'rozwodzą' to tym razem tez pogadają i wszystko do normy wróci.. mam nadzieje. ; )
Klau powinnaś sie cieszyć, że masdz taką dobrą przemianę materii. ; ) ja mam swoje 46 kg. i przestałam w końcu narzekać. ; ) ja ostatnio też taki tryb życia prowadzę jak ty.. tylko alkoholu mniej. a tak to litry kawy papierosy i zero normalnego jedzenia.. a co do tamponów , również tak. ![]() nierealna, tez nigdy pierwsza się nie odzywam. zalezy co Ci powiedział. bo jak gadał żeby gadać to nie ma czym się przejmować. uhuhu.. reszta. ![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
...
wszystko nadrobiłam z tego dnia, ale nie mam siły odpisywać, przepraszam...
jestem beznadziejnym człowiekiem. Inf cieszę się, że tu jesteś chciałam jedynie się pożegnać z Wami, bądźcie weseli i zdrów ![]()
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Ayeen <3
Inf <3 Can <3 nie ma nikogo więc pójdę zapalić.. ; (
#2182 |
Zakorzenienie
|
co tak cicho ?! ; (
wstawać Dziubki ; *
#2183 |
Raczkowanie
|
Inf hej;** też mam taką nadzieję.. Co u Ciebie?
![]() 46 kg? Ważyłam tyle rok temu ![]() Bound odchodzisz?.. Dlaczego?.. Klau nie pal to niezdrowe i śmierdzi ![]() ![]() Just! Pretty Little Liars ![]()
#2184 |
Zakorzenienie
|
Cantharsis ja też kiedyś mysłałam, że nie będę mogła, ale tak mi się podobają, że nie obchodzi mnie czy ktoś w nich wcześniej chodził
![]() ![]() Retro hah nie wątpie, będziesz super matką chrzestną, sama bym taką chciała ![]() Bound co się stało? nie zostawiaj nas ;( Nierealna będziesz ze mnie dumna. Odkąd mi powiedziałaś, że nie należy nosić turbanu, ani razu go nie miałam na włosach ![]() Retro Ja bym nie mogła tyle kawy pić, strasznie mi nie smakuje Just Smile nafte dawałaś na całe włosy?? Ona wysusza, na skalp się ją daje ![]() Chyba te ferie nie będą takie złe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
wstałam o 8 byłam z kościele i znow poszłam spać, tak więc dzień dobry wszystkim. ;*
Can. u mnie ? dobrze. bardzo dobrze. znalazłam kogoś przy kim czuje się wyjątkowa i wiem, że tak jest , a on nie robi tylko i wyłącznie po to żeby mnie zaliczyć.. a piątkowa impreza jeszcze bardziej nas zbliżyła. w szkole tragedia w domu tak samo.. ![]() wzrost ? 163 cm. mała jestem. sorbet dlaczego do szpitala ? Klau. ;* uhuhu. dopadła mnie choroba . chorowałam tydzień temu nie zdążyłam wyzdrowieć i znowu. -.-
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-01-23 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Klau i Inf widzę zwolenniczki tamponów,
więc wypróbuję przy najbliższej „okazji” ;D Bound..udanych ferii na wyjeździe ![]() Sorbet..ciekawy prezent z tym tortem ! Inf..fajnie, że znalazłaś kogoś z kim jesteś szczęśliwa! Kuruj się ![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Inf Zdrowiej szybko, skarbie
![]() Cieszę się, że znalazłaś kogoś wyjątkowego. Prawdopodobnie będą mi robić atroskopie na kolano ![]() MaRaKuIa tort to taki poboczny prezent, głównie to robimy go dla fun'u, bo zawsze jak z przyjaciółką gotujemy to mamy mnóstwo radochy ;D już mu kupiłyśmy taki drobiazg, choć strasznie się upiera żeby mu nic dawać. Edytowane przez SorbetMalinowy Czas edycji: 2011-01-23 o 13:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Can, ja mieszkam 100km. od Szczecina, 20km od morza w takim małym miasteczku.
![]() ![]() ![]() Wczoraj był jakiś słabszy dzień, dziś jest już lepiej. A koncert był. megaaaaa! Just, gdzie kupiłaś naftę kosmetyczną? Ja nigdzie nie mogę znaleźć. ;< Mari, tak na mokre włosy. Koncert był udany! ![]() Retro, takkkk. ta piosenka leciała w każdym klubie co chwile! ![]() Sorbet, łaaaaaał. gratuuluję! ![]() ![]() Fajne plany masz na nadchodzący weekend. Baw się dobrze. ![]() I czemu masz iść do szpitala? |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Mari, tak właśnie. ;D
kuruję, kuruję, słabo idzie ale dam radę. ; ) ![]() Sorbet. co to jest ? ; O ![]() miałam właśnie rozmowę z ojcem.. i wiecie co ? nie doceniałam go. myślałam, że mnie wgl nie rozumie. a wyszło na to, że on jeden w tej rodzinie ma świadomość tego , że też był młody i popełniał błędy.. przykre , że własna matka mnie dzwiką nazwała.. -.-
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Wiecie co? Koncert był wspaniały! Wytańczyłam się megaaaaaaa! Normalnie czuję ,że spaliłam wcześniej zjedzoną kolację w kfc. ![]() Ale.. najważniejsze jest to.. że zanim jeszcze zaczęli śpiewać. Manolo zauważył mnie a co najważniejsze poznał i przyszedł do mnie! ![]() Rozpływam się pod jego spojrzeniem!.<33333333333 3 ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Inf.. przykro mi z powodu Twojej matki.. Nie powinna tak Cię nazywać.. po prostu nie wiem co sama bym zrobiła na Twoim miejscu. Ale dobrze ,że masz wsparcie w tacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.