|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
o neon, znaczy że pracujesz pod latarnią https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1246
spadam na siatkówkę, jednak. a co mi tam, w końcu jestem hardkorem. Prawa ręka mi niepotrzzebna :P |
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
ale masz piękne pazurki!
ja swoje dzisiaj skrocilam i jak zwykle nie jestem zadowolona z kształtu, nienawidze calej męki z pilniczkiem. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() swoja drogą, ja na kwejku widzialam "wpis" "dziewczyny nie malujcie sie na rudo, to kolor zarezerwowany dla prostytutek".
|
|
#2163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo sklejka zdjęć 'samców' z fryzurką a'la Bieber i napis "Chłopcy! Zapuszczajcie włosy! Jesteście wtedy tacy słodcy!" - aż kusi, żeby dopisać coś o samokastracji, tak dla dodania więcej słodyczy. |
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem, jakie przezycia musial miec facet ktory to wrzucal na kwejka.
pewnie pewna piękna rudowlosa wysmiala, ze ma małego. ![]() nie mowmy o bieberze, moze zniknie jesli nie bedziemy poruszac tego tematu a tak do tematu idiotyzmow, to powiem Ci Orli, ze wczoraj pod linkiem o smierci Amy (2 typkow robi podcasty) koles napisal : "moze umarla bo miala grac koncert w polsce ^^" i jeszcze ta emota na koncu, jaki zadowolony z siebie. słow brak.
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
Niestety, sporo takich mądrości wśród Polaków można zobaczyć...
A z innej beczki, tak mi się skojarzyło z tym kwejkowym ideałem samca z grzyweczką... Ja mam trochę inne wyobrażenie o idealnym mężczyźnie Zobaczcie np. to ciacho: ![]() Kto ogląda True Blood, ma tego więęęcej |
|
|
|
#2166 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz nie mam żadnego niestety, bo CA poszedł do Orchidka ![]() Cytat:
Cytat:
ale chyba nie będę próbować, bo wolę kwadraty....może kiedyś jak pazurki dojdą do siebie ![]() Cytat:
chciałabym do Anglii pojechać, nigdy nie byłam Cytat:
znając Ciebie to byś szału dostała, bo w tej materii jesteś perfekcjonistką ![]() Cytat:
ale zawsze mi się podobały Twoje z tą buteleczką ![]() Cytat:
i tak ostatnio nie mogę malować Cytat:
chyba chciałam coś powiedzieć, co za minka ![]() a ten mój pomysł: zróbmy na dworze był durny...wiało i słońce raziło ![]() Cytat:
nie można tak mówić![1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28317916] Mgiełko, Mali, Orchi[/B], zazdroszczę Wam takiego lakierowo-towarzyskiego spędu ^^[/QUOTE] było bardzo fajnie super spotkanie!
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
mraaał.
ale ma kaloryfer ![]() siedzialby na nim jak na mlodej czeresni
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2170 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28323609]bm204 [/QUOTE]fajny wzorek Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że odpoczęłaś, też bym chętnie gdzieś pojechała, ale nei ma za co fanka HP? po angielsku bardzo lekko się czyta, a przekład polski też bardzo mi się podoba, ale wszystkich części nie czytałam avek co to za chinka? dobrze się prezentuje na tej długości Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28328832] Ja mam trochę inne wyobrażenie o idealnym mężczyźnie Zobaczcie np. to ciacho: Kto ogląda True Blood, ma tego więęęcej to już rozumiem, dlaczego dziewczyny z innego wątku tak się tym serialem zachwycają Cytat:
rozwalasz mnie dziewczyno ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- czasem wydaje mi się, że pasuje, a czasem, że takie łopaty z nich...
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Malina, większość ogląda w sumie dla Erika:
![]() Ale ja tym razem zdecydowanie jestem za wilkołakami - czyli za Alcidem To nawet nie tyle, że takie ciacho z niego, ale postać i z charakteru bliska jest ideału
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
chyba łopat nie widziałaś
![]() nie masz łopat. Ja mam mega łopaty jak pomoczę i na basenie mi wstyd, że sobie ktoś pomyśli że takie tipsy mam pseudostylistkowe
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Orli no zachwytu :P ja nie znam nikogo z taką sylwetką, jak pakują to wyglądaja jak hardcorowy koksu- moj instruktor, juz z nim nie jezdze.
![]() Maliniak ja mam te swoje teksty
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28329394]Malina, większość ogląda w sumie dla Erika:
Ale ja tym razem zdecydowanie jestem za wilkołakami - czyli za Alcidem To nawet nie tyle, że takie ciacho z niego, ale postać i z charakteru bliska jest ideału [/QUOTE]będę musiała mojego przycisnąć, żeby poćwiczył ![]() chociaż on z wilkołaka to ma tylko gobelin na klacie ![]() a ten taki trochę wymuskany...wolę tamtego jednak Cytat:
Cytat:
masakra, nie mogłam tego mentolu wytrzymać...teraz mam wazelinę żeluś bardzo fajna, pomogła mi kiedy spałam z otwartą buzią na początku po założeniu aparatu, bo bardzo wysychały mi usta i drugą z farmony ostatnio kupiłam poziomkową, też super(użyłam dzisiaj amli na 1,5 godziny, bo się zagapiłam, ale troszkę na długość w sumie całą, ale bez skalpu, włoski fajne zapach mnie nie zmęczył za bardzo, bo mało wzięłam, trudno zmyć, miałaś rację, ale włosy miałam fajne, dopóki nie wyszłam na dwór...30 sekund deszczu i byłam cała mokra, dosłownie cała na wylot )
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-24 o 21:54 |
||
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam bardzo lubie carmexy, wisniowy kupilam wczoraj 2 w tubce, wyglada jak blyszczyk a w ogole nie skleja ust
w sloiczku mam oryginalny i jakos sie przyzwyczailam.a ten z wibo to niby mial byc ala carmex wlasnie a tu takie cos...ojojoj..no ten deszcz to wiesz...a z czasem to musisz sama popatrzec jak dlugo trzymac dla najlepszych efektow.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-07-24 o 21:58 |
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fakt, chyba mało kto myśli że naturalki, szkoda.. a ja lubię carmexa kupiłam chłopu, bo jemu pękają usta bardzo, ale stwierdził że mu nic nie daje, za to ja odkryłam dla niego zastosowanie - jak mi się zrobi zajad w kąciku, to moment po tym znika z ustami nie mam problemów, żebym go stosowała jakoś więcej... a zapach lubię i to uczucie chłodu ![]() ja miałam vatikę jako mój 1 olej, a myślałam nad amlą
|
|
|
|
|
#2177 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękować caate to koniecznie musisz coś nowego zakupić ![]() Cytat:
dziękuję, cieszy mnie że Ci się podoba no ale wiadomo ja się lepiej czuję jak mam dłuższe...A flejksy to ja akurat mam z my secret, nie są drogie a naprawdę fajny efekt na pazurkach Cytat:
poka zakupy... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2178 |
|
Rozeznanie
|
hej !
![]() zapraszam na zdjęcia ze zwiedzania jeśli ktoś ma ochotę ![]() http://kornelaa.blogspot.com/2011/07...of-london.html eh dzisiaj miałam wolniejszy dzień ale po obejściu "połowy" miasta mam dość
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś poszedł, ale wiśniowy sztyft...![]() ale wiadomo, kwestia zapachów to sprawa indywidualna Cytat:
![]() a amla pachnie bardzo dziwnie
|
|
|
#2180 | |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28322658]Zakładam, że chcecie
[/QUOTE]super mój chłopak mowi że ładny wzorek i że fajnie wyglądają i zaciesza że to marycha Cytat:
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Mali, tutaj odpisalam: klik
dziękuje Ci za propozycje
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same znane miejsca podoba mi się ujęcie London Eye i ten różowy samochodzik
|
|
|
#2183 | |||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
nie stresuj się ,bo to Ci nie pomoże ![]() Cytat:
i kolor taki cukierkow ![]() Cytat:
ja pierwszy olej na razie używam z winogron,ale mam bardzo miękkie sypkie włosy po nim i się źle prostują. aa dzisiejszy hit a propos takich pierdół na kwejku ![]() kłotnia z babcią ona: masz martwy umysł ja: to może dlatego ,że maluję paznokcie na czerwono, więc mnie pewnie szatan opętał ( made by kwejk ona: szatan, gówno prawda, po prostu masz zły gust ja: jaki zły gust, czerwony lakier to klasyka ona: taa ![]()
|
|
|
#2184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest jak z bajki
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Gr to był chyba 230 (albo 217), ale może lepiej niech Orchidek spojrzy ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
ja Cię rozumiem, u mnie zawsze był komentarz, czasem dopiero jak spytałam co myśli... czerwony nie jest elegancki zielony, niebieski-taki nienaturalny różowo,brzoskwiniowy-majtkowy taki bieliźniany nieładny czarny - ponuro różowy - niepoważnie co bym nie zrobiła jest źle chyba jedynym dopuszczalnym kolorem wg mojej Cioci jest frenczowy róż/beżchociaż ostatnio pochwaliła fioletowe flejksy ("ten fiolet nie jest taki trupi, bo raczej taki ciepły") szok i to komplement był chyba pamiętam jak Nadziejka kiedyś mówiła, że na jej turkusowe paznokcie baba w autobusie powiedziała, że wygląda jak prostytutka
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-24 o 22:45 |
||
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Cot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Co mam spojrzeć?
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
ten gr paris jaki ma numerek
malowałaś już czymś? Sab https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1246 ale wypowiedź
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-24 o 22:58 |
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
sabbatha
Dobrze, ze nie mieszkam w Polsce i nie musze sie spotykac z takimi opiniami![]() Czarna Orchidea No widzisz, tylko co maja powiedziec osoby rude z natury AnulaPPP No tak, ale ja corka szatana jestem, takze... Maliniarka To jest... juz patrze (specjalnie dla Ciebie musze isc do lodowki, pewnie przy okazji wezme cos do jedzenia, wiec mozesz miec wyrzuty sumienia![]() Agateczka* krycie bylo ladne, tylko koncowki pozdzierane, bo zdjecia robilam 2 dni po pomalowaniu ![]() glamour9 Pilar1899; tak, landrynnkowy wrecz Moje kolezanki sie smieja, ze sie smaruje mascia Vick (chyba tak sie nazywala?) Bo ja mam ten carmex w sloiczku ale to tak w ramach off
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
217.
Jeszcze niczym nie malowałam,mam trudny wybór jutro po egzaminie pomaluje.Czemu mnie to tak przeraża?jak nie zdam to rzucam w cholerę to prawko.
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak dobrze Ci idzie przecież!---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
co mi dobrego przyniosłaś? też bym coś zjadła (a potem będę znowu marudzić, że gruba itd...) nawet sobie nie wyobrażasz ile tego typu wypowiedzi musiały się nasłuchać dziewczyny ostatnio
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-24 o 23:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Zapraszam 

ale chyba nie będę próbować, bo wolę kwadraty....może kiedyś jak pazurki dojdą do siebie 
chciałabym do Anglii pojechać, nigdy nie byłam
ciekawi mnie jak to jest mieć malowane przez kogos paznokcie, bo drugą strone medalu znam dobrze 
?) się powiększyły i też bolą. Żeby było mało mam @ i brzuch boli od wczorajszej nocy. Żyć nie umierać... To się pożaliłam... przepraszam za taki niemiły spam
nie można tak mówić!