Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 10:30   #2161
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Witam Was poświątecznie
My dziś jeszcze mamy wolne, TŻ odsypia, a ja doprowadziłam kuchnie do porządku, bo wczoraj już nic mi się nie chciało robić, puściłam pranie i zaglądam do Was

Wczoraj dzwoniłam na skype do domu i z bratową i mamą tyle spraw ślubnych poruszyliśmy, że masakra. Myślałam, że już takie rzeczy mamy w głowy, a tu cały czas wychodziło coś nowego. I zastanawialiśmy się nad wódką. Orientujecie się może czy Pałacowa jest dobra? Bo bierzemy pod uwagę właśnie Pałacową, Pana Tadeusza albo Absoluta, ale to zależy od ceny jaką będziemy mieć od hurtownika.
Stary 2012-04-10, 10:55   #2162
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

blue hehe, burzuazja;D niestety ja nie pomoge w kwestiach wodkowych, dla mnie kazda fe, wiec wzielam jedna z tanszych;D na absoluty, palacowe i pany tadeusze zdecydowanie szkoda byloby mi kasy chociaz ludzie chyba sobie chwala, a na majowkach chyba wlasnie dziewczyny palacowa tez kupowaly i zauwazylam tez, ze sporo osob stawia na zoladkowa

gaja super, ze praca podpasila no i plan na wakacje ekstra pamietam jak zawsze do nas nad jeziora kupa harcerzy przyjezdzala i nam plaze zajmowali

i ja sie witam poswiatecznie do slubu 32 dni niby tak blisko, a ja nadal mam rozkmine o co kaman;D dalej zyje w blogiej nieswiadomosci
za 3.5 tyg jedziemy juz do Polski, na liscie jest juz 52 ludzi, zostaly 4 dni a 12 osob nadal sie niezdeklarowalo, z czego mysle, ze jednak z 10 odmowi, bo to juz zagranica wchodzi w gre i to daleka, bo z kanady. a dzis chyba zrobie sobie tablice z zestawieniem a co;D

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2012-04-10 o 10:56
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 10:58   #2163
jlys
Zakorzenienie

ja pierwszy razy słysze o tej wódce w ogóle a o luksusowej i absolucie zbyt dobrych opinii nie znam...
my dziś jedziemy do selgrosu kupić npoje - jest promocja litrowa coca-cola , sprite, fanta za 3,09 czy 3,06 nie pamiętam(oczywiście już brutto )

mam dylemat co do ''zabrązowienia się''na ślub...solarium u mnie odpada, opalanie natryskowe- znam opinie pół na pół.... , a samoopalaczze- mam nie miłe doświadczenia...
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:01   #2164
bluesky89
Zakorzenienie

Santom, absolut jest drogą wódką, a nawet bardzo drogą, ale mój tata ma znajomego w hurtowni i może uda się jakąś fajną cenę za nią uzyskać. Co do pałacowej, 0,5l kosztuje ok 19 zł, więc to chyba nie tak strasznie drogo. Pan Tadeusz też kosztuje troszkę ponad 20 zł. No ale wszystko się okaże jak tata pogada z tym hurtownikiem

Rób zestawienie, rób ja dziś mam zamiar wziąć się za wycinanie tych zawieszek na wódkę i robienie kokardek Zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2012-04-10, 11:07   #2165
santom
Zakorzenienie

blue o kucze, to rzeczywiscie myslalam, ze sa drozsze ja mam juz za soba wycinanie zawieszek na wodke, ba mam jej juz skonczone;D zostalo mi tylko dodrukowac winietki wlasnie dla tych co sie jeszcze nie zdecydowali

jlys kurcze, a my po napoje i owoce bedziemy mogli jechac dopiero przed slubem i wlasnie sama nie wiem ile czego mam kupic... jak to u Was wygada?? ile owocow,ile napoi kupujecie??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 11:12   #2166
adela50
Wtajemniczenie

Gajaa jak widać zmiana pracy wyszła ci na lepsze-odżyłaś Właśnie gdybyśmy z tż-tem mieli brać ślub to ja się boję tego typu akcji z ludźmi.Jedni nie przyjdą ,bo będą drudzy itp.U mnie święta w rodzinie to dramat. Tata nie w humorze, moja rodzina przyjechała w piątek.Ich poglądy skandynawskie odnośnie życia nie koniecznie przypadły mi do gustu Spodobał mi się za to czas spędzony z tż w jego mieszkanku i mały poczęstunek w nim dla znajomych Rodzice kiedyś odejdą od nas na zawsze i pozostaną znajomi,więc święta spędzane ze znajomymi to coś naprawdę fajnego.Każdy coś przyniesie, pogadamy....A wszystko dzięki mojemu tż-towi...
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:12   #2167
santom
Zakorzenienie

JLYS mialam sie pytac dostalas juz zamowienie ze slubnych zakupow??

NA ZAWSZE W SERCU...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 11:13   #2168
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie
Uuu widzę temat majówki. Ja bym chętnie dokądś pojechała ale Narzeczony twierdzi że mieliśmy odkładać na ślub. No i teraz nie wiem co czynić
Zjadłabym sobie taaaaaaką dużą morską rybę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 11:56   #2169
jlys
Zakorzenienie

santom tak dostałam jak nie zapomnę to wieczorem mogę wstawić real fotki
a napoje gazowane na razie kupujemy to liczymy po 2 l na osobę...owoców nie musimy kupować. na razie dziś mamy zamair kupić 140, albo 120 butelek, a jeszcze trzeba będzie dokupić niegazowane : soki , no i wodę mineralną.- ale nie wiem w jakich ilościach, nie za dużo.
tj kupimy tak żeby było 160 -180litrów gazowanych plus niegazowanych (wiadomo gaz. dużo dużo więcej)plus woda. na dzien dzisiejszy wiemy , ze 1 osoba nie będzie na 100 %...potwierdzenie do 30 kwietnia, ale i tak większość potwierdziła od razu..tyko osoby towarzyszące nie wiadomo jak. ale licząc , że te 70 osob to będzie na pewno..minimum w najgorszym przypadku mysle 60 - ale watpie zeby az 20 osob nie przyszlo...
a wiadomo może być gorąco więc jak zaczną pić , a już do samej wódki popijania ile picia idzie..

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-04-10 o 12:18
Stary 2012-04-10, 12:30   #2170
santom
Zakorzenienie

aa!! i miala jeszcze napisac co do tego opalania... ja mam en sam problem i chyba skoncze na naturalnym kolorku tzn posmaruje sie moze 2x samoopalaczem, bo ostatnio na bezclowce sobie kupilam, plus balasam brazujace ze 2x i to bedzie zdecydowanie wystarczajaco ostatnio sie rzyzwyczailam do mojej bladosci

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 12:36   #2171
jlys
Zakorzenienie

a jaki masz ten balsam i samoopalacz?
ja boję się plam itd...:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 12:51   #2172
santom
Zakorzenienie

samoopalacz do buzi chanel soleil identite, a balasamu jeszcze konkretnego nie mam, uzywalam ziaje i ona delikatny efekt dawala, wiec moze na dnich ja sprobuje i porownam kolory samoopalacza i balsamu,, zeby ryj mi sie nie gryzl z reszta ciala

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 16:37   #2173
jlys
Zakorzenienie

ja nie wiem co zrobić :/ ech :/

kupiliśmy na razie 120 litrów gazowanych (cola, fanta,sprite)
Stary 2012-04-10, 16:57   #2174
santom
Zakorzenienie

ha, teraz mozesz sie kapac w coli;D;D;D czekam z niecierpliwscia na foty zakupow;D ten koszyk maly czy duzy??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 19:10   #2175
jlys
Zakorzenienie

koszyk okreslilabym rozmiarem-najbardziej standartowej ..doniczki do kwiatów

w ogole to chyba doniczka jest okryta tym materialem atlasowym , tzn takie odnosze wrazenie , bo taki ma ksztalt i w dotyku twarde

oczywiście te rzeczy, które mam w paru egzemplarzach, robiłam zdjęcia tylko 1 a i tuby strzelające sercami-możemy sie sypac nimi ile wlezie ksiądz nie miał żadnych zastrzeżen powiedział tylko, żeby kamieniami nie sypać

fotka 1. tablice rejestracyjne- to są naklejki na rejestrację, koszyczek, figurka i i kieliszki do szampana
fotka 2.podwiązka , naklejki na buty ( na ślub tż ''ubiera'' Ona ma zawsze rację ) - pozostałe na sesję ślubna, ale chyba zamówimy inne - musimy zamówienie złożyc jedno małe bo...tż zepsuł jedną rejestrację...przerwała mu się..no i nietsety:/, gwizdek- prezent dla gości, gwizdki są oczywiście jeszcze czarne , kolory sznurków to chyba jeszcze zółty czarny i czerwony- nie pamiętam dokładnie,kamyczki do kubeczków na tealighty, girlanda z perełek na nasz stół.
fotka 3. kubeczek na tealighty, zestaw do tortu, serwetki , no i tuba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (47,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (64,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (49,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-04-10, 19:23   #2176
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Witajcie dziewoje Niedawno wrocilam do domu Swieta byly super, lubie jak jest osob wiecej niz 3 No i z nowosci to taka, ze bede chrzestna tego kuzyna mojego co sie urodzil musze tylko bierzmowanie ogarnac

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
I musze się Wam pochwalić jak się uda to wyjeżdżamy z C z Naszej miejściny na studia żeby mieszkać razem w tym roku Powiedział że chce
Ale wam fajnie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
koszyk okreslilabym rozmiarem-najbardziej standartowej ..doniczki do kwiatów

w ogole to chyba doniczka jest okryta tym materialem atlasowym , tzn takie odnosze wrazenie , bo taki ma ksztalt i w dotyku twarde

oczywiście te rzeczy, które mam w paru egzemplarzach, robiłam zdjęcia tylko 1 a i tuby strzelające sercami-możemy sie sypac nimi ile wlezie ksiądz nie miał żadnych zastrzeżen powiedział tylko, żeby kamieniami nie sypać

fotka 1. tablice rejestracyjne- to są naklejki na rejestrację, koszyczek, figurka i i kieliszki do szampana
fotka 2.podwiązka , naklejki na buty ( na ślub tż ''ubiera'' Ona ma zawsze rację ) - pozostałe na sesję ślubna, ale chyba zamówimy inne - musimy zamówienie złożyc jedno małe bo...tż zepsuł jedną rejestrację...przerwała mu się..no i nietsety:/, gwizdek- prezent dla gości, gwizdki są oczywiście jeszcze czarne , kolory sznurków to chyba jeszcze zółty czarny i czerwony- nie pamiętam dokładnie,kamyczki do kubeczków na tealighty, girlanda z perełek na nasz stół.
fotka 3. kubeczek na tealighty, zestaw do tortu, serwetki , no i tuba
Matko droga, a ta podwiazka nie za duza na twoja nózie?

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:24   #2177
jlys
Zakorzenienie

nie , jest ok jak ją rozpakowałam tez sie przestraszyłam, że przecież 2 moje uda w to wejdą, ale okazała się dobra - tylko pierwsze wrażenie robi ''straszne''

Ala a kiedy te chrzciny?

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-04-10 o 19:26
Stary 2012-04-10, 20:26   #2178
_kamea_
Zakorzenienie

Witam po świętach i długiej nieobecności

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

sylvi co tam u Ciebie? wpadłaś tylko z życzeniami i uciekłaś

co do majówki, mamy ustalone wstępnie; jedziemy w góry, na 2 samochody, jedzie 8 osób a nie 6
nocowałam u TŻ w piątek, nie chciałam, ale opłaciło się bo usłyszałam słowa 'KC bardzo bardzo bardzo' i miziu-miziu, przytulanko, mrrr
święta jak święta, była rodzina, był i TŻ po raz pierwszy ale muszę powiedzieć, że w ogóle nie czułam świątecznej atmosfery, ot taki zjazd rodzinny nasłuchałam się o tym żeby się hajtać, ale jeszcze więcej o tym żeby 'za rok rodzina była większa' za rok? to muszę się brać do roboty ot, takie upierdliwe gadanie jak co roku
jest lany poniedziałek, a tylko z rana trochę mnie popsikali jeszcze w łóżku, więc zostanę starą panną

a teraz pora spać... papa

edit: ooo jaką fajną mam ilość postów 1.171 podobuje mnie sie ta liczba
A kto taki niedobry popsikał Cię z rana?

Cytat:
Dzień dobry
u mnie dziś pisanie pracy i zakupy w rossmanie
I jak zakupy się udały w rossmanie? (ja też dzisiaj byłam)

Cytat:
ja pierwszy razy słysze o tej wódce w ogóle a o luksusowej i absolucie zbyt dobrych opinii nie znam...
my dziś jedziemy do selgrosu kupić npoje - jest promocja litrowa coca-cola , sprite, fanta za 3,09 czy 3,06 nie pamiętam(oczywiście już brutto )

mam dylemat co do ''zabrązowienia się''na ślub...solarium u mnie odpada, opalanie natryskowe- znam opinie pół na pół.... , a samoopalaczze- mam nie miłe doświadczenia...
Absolut to bardzo dobra wódka
A co do opalania polecam balsam brązujący Nivea do ciemnej karnacji. Bardzo łatwo się rozsmarowuje, wchłania i nie robią się zacieki, plamy itp. Polecam, używam od dawna i się nie zawiodłam

Gaja, bardzo się ciesze, że podoba Ci się praca i przynosi Ci radość bo to najważniejsze, jak człowiek nie chodzi do roboty z przymusu

My też wyjeżdżamy na majowy weekend - do Budapesztu ze znajomymi jeszcze, więc będzie pewnie wesoło

W sobote z kolei idziemy na wesele kolegi T - mam sukienkę z balu magistra, dokupiłam tylko buty,. torebkę i mam gotowy strój

Poza tym mam w tym tygodniu wolne, jestem u rodziców i cieszę się na całego nicnierobieniem i lenistwem, jakiego dawno nie zaznałam
Stary 2012-04-10, 20:34   #2179
Clood
Zadomowienie

Co do wódki my myślimy o Soplicy albo Żołądkowej białej to są ponoć delikatniejsze wódki (my weźmiemy litr na głowę, żeby każdy wziął po flaszce po przyjęciu) i prosimy o zrobienie większej ilości ciasta, żeby goście dostali też ciacho w pudełeczku. Dokupimy ze dwa likiery Sheridan's, jakieś winko i whisky.

U nas póki co Ci co zostali zaproszeni właściwie mówią tylko że przyjdą jak zdrowie pozwoli więc właściwie wszyscy, bez osób które były proszone pro forma. A zobaczymy jak wyjdzie w praniu

Jutro idę na cały dzień do pracy, a w czwartek idę z mamą mierzyć suknie może uda się coś wybrać aaaaa a ja po świętach jak świnka peppa wyglądam...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 20:35   #2180
jlys
Zakorzenienie

no mnie sie absolut z absolwentem pomylil nie pijam wódki więc bazuję tylko na 'zasłyszanych'opiniach
nasza wóda zdrożała o 2 zł prawie w selgrosie...:/ - i tak cena dobra, patrząc po cenach jakie ma w sklepach no ale zawsze to o ile drożej na całośi wychodi..dziś dokupowalismy już drozsza...a treba jeszczze bedzie z 30 butelek dokupić

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-04-10 o 20:38
Stary 2012-04-10, 20:39   #2181
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Co do wódki my myślimy o Soplicy albo Żołądkowej białej to są ponoć delikatniejsze wódki (my weźmiemy litr na głowę, żeby każdy wziął po flaszce po przyjęciu) i prosimy o zrobienie większej ilości ciasta, żeby goście dostali też ciacho w pudełeczku. Dokupimy ze dwa likiery Sheridan's, jakieś winko i whisky.

U nas póki co Ci co zostali zaproszeni właściwie mówią tylko że przyjdą jak zdrowie pozwoli więc właściwie wszyscy, bez osób które były proszone pro forma. A zobaczymy jak wyjdzie w praniu

Jutro idę na cały dzień do pracy, a w czwartek idę z mamą mierzyć suknie może uda się coś wybrać aaaaa a ja po świętach jak świnka peppa wyglądam...
Sheridan's

Pamiętaj o fotkach z przymiarek

Cytat:
no mnie sie absolut z absolwentem pomylil nie pijam wódki więc bazuję tylko na 'zasłyszanych'opiniach
nasza wóda zdrożała o 2 zł prawie w selgrosie...:/ - i tak cena dobra, patrząc po cenach jakie ma w sklepach no ale zawsze to o ile drożej na całośi wychodi..dziś dokupowalismy już drozsza...a treba jeszczze bedzie z 30 butelek dokupić
A jaką wódkę chcecie kupić?
Stary 2012-04-10, 20:48   #2182
santom
Zakorzenienie

jlys a ile ogolnie wodki kupiliscie??

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 20:52   #2183
kinia860
Zakorzenienie

czesc kochane

Blue ja bym wybrala pana tadeusza sposrod tych co wynielilas,tzn.najlepiej mi smakuje (o ile wodka w ogole smakuje) palacowa byla na ostatnim weselu na ktorym bylismy i slabo nam wchodzila.A absolut jest drogi porownywalny z finlandia cenowo ,no ale o tym juz pisalyscie.

Jlys fajne te rzeczy zamowilas a te naklejki na buty ekstra ,no i podwiazka rzeczywiscie sie wydaje wielka.

ala no no dziciaki coraz blizej ciebie:P a widzialam na fb zdjecie z twoja kuzynka jak mniemam ,normalnie wygladacie niemal jak blizniaczki

Dziewczyny tu macie bardzo fajny kalkulator napoi i alkoholu http://wesele.plock.pl/wesele-8.html

U nas to bedzie masakra na dwa dni na tyle osob to chyba tira trzeba bedzie wynajac na te napoje i alkohol
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 21:05   #2184
jlys
Zakorzenienie

kamea my mamy wódkę smirnoff
santom na chwilę obecną mamy 90 butelek , z 10 trzeba bedzie jeszcze dokupić, plus do teego z 10 win, niech bedzie ''tych pijacych wodkę''nawet 60 osob(zaprosiliśmy prawie 80 osób przypominam-licze juz z dziecmi-ale dzieci malo) ..niektprzy wypija po 2 butelki, plus moze jakas zabawa itd

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-04-10 o 21:10
Stary 2012-04-10, 21:34   #2185
santom
Zakorzenienie

o kurka... no to szalenie bedzie My mamy 70 i jeszcze mam nadzieje, ze zostanie;D dokupimy Wina jeszcze i styka z tym, ze Wy jeszcze poprawiny pijace macie, nie?

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-04-10, 21:56   #2186
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
o kurka... no to szalenie bedzie My mamy 70 i jeszcze mam nadzieje, ze zostanie;D dokupimy Wina jeszcze i styka z tym, ze Wy jeszcze poprawiny pijace macie, nie?
ee jlys to nie robi poprawin,zreszta wedlug mnie nie oplaca sie ich robic jak sie placi od osoby.
U mnie wedlug tego przelicznika co podalam wyzej wyszlo 140 butelek wodki 05l i 460 litra napoi i to wszystko na wesele ,wiec nie chce nawet wiedziec ile tego na poprawiny trzeba,po co to komu.
Stary 2012-04-10, 22:24   #2187
jlys
Zakorzenienie

nie my nie mamy poprawin
z tego co sie interesowalam wsrod 'znajomych' każdy kupowal o 20-30 butelek wiecej niz zaproszonych ludzi.. gdyby wodki zabrakło na weselu to nie musze pisac co by to bylo..przezorny zawsze ubezpieczony..
ja tez tak myslalam, ze po butelce na glowie kupie 60 i styknie, ale jak sie rodzina dowiedziala . moja mama , ze od pocatku mowila , ze na styk to nigdy w zyciu , bo jeden ci nie wypije nic, ale drugi to za dwoje -wiadomo jak to jest, tym bardziej na jakas ewentualna brame, zabawy itd.. wiec dzis pojechalismy i dokupila 30 butelek -a wlasciwie to dziadek moj- tj kasa od niego-powiedzial , ze kazdemu wnukowi sa 500zl na wodke weselna . reszte mama ze swoich dolozyla.. i juz poszlo prawie 2 tys na wódę sama wtedy zaplacilam ponad 1200 za 60 butelek i dzis tam wyszlo 600 z kawalkiem za te 30..kinia wole nie liczyc ile u ciebie to wyjdzie...

wódka mysle , ze na pewno zostanie- ale zmarnowac to sie napewno nie zmarnuje..ale wole zeby zostalo niz mialo zbraknąc wszyscy nam tak mówia, minum te 20 wieceej i leciec ktos na szybko do monopolowego bo wódka na...weselu sie skonczyla

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-04-10 o 22:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 22:56   #2188
kinia860
Zakorzenienie

jlys no ja tez kochana nie chce wiedziec ile to wyjdzie ,wiem jedno do wodki sie nie dokladam ani grosza ,kupie tylko spirytusu ,bo bede robic kilka butelek likieru.
Ja to bym najchetniej chciala wesele bez wodki ,z innymi alkoholami w delikatnych ilosciach i wsio.A tak to trzeba wodki na dwa dni + u nas jest zwyczaj najblizszym dawania na odchodne wodki ,nawet u kolezanki dostalam ,wiec trzeba bedzie "oddac" + bramki ,juz w swieta mi koledzy u babci zapowiedzieli bramke przed sala( mieszkaja 7 km od sali) ,a ode mnie jest 35 km ,wiec stwierdzili ,ze nas dorwia przy sali ,zeby tyle km nie jechac.
Stary 2012-04-10, 23:38   #2189
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
(...) Ruda, zazdroszczę Wam majówki i jaki TŻcik milusi. tresowanko nie poszło na marne (...)
no w końcu wielkie przebudzenie, po (prawie) 3 miesiącach ale jeszcze go docisnę jak mnie najdzie
Cytat:
widzę że Ruda poruszyła temat majówki My z TŻ chcemy jechać nad morze jak będzie pogoda

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
ja byłam na siłowni wczoraj...zaczynam pracę na udami.Miałam dziś też jechać,ale umówiłam się z tż niby na rano,ale parę spraw mu wypadło do załatwienia
uuu jak wynajdziesz jakieś szybkie, bezbolesne i skuteczne ćwiczonka to zapodaj Nam

Gajusia zadowolona jesteś z pracy, więc jest mega! a przymusowy urlopik, mmm marzenie
potwierdzenia gości są hm... ciężkim tematem... sama muszę się przyznać, że nigdy nie pamietam o terminie potwierdzenia i dopiero jak ktoś zadzwoni to potwierdzam ale zawsze mówię już na początku, gdy otrzymuje zaproszenie, że będę/nie będę ale i tak potem PM dzwonią po raz kolejny ;]
soczewki aaa, też bym się bała!
Clood nie chce Cie straszyć Dziewczyno, ale faktycznie malusio czasu na dopasowanie kiecy ;] sprzedawczynie Cie z☠☠☠ią no, chyba, że znajdziesz kiecę jak ulał
blu dla mnie żołądkowa biała i żubrówka biała są najlepsze ale musisz sama stwierdzić
Ala bierzmowanko przyda Ci się też na później, wiesz do czego
kamea w lany pon. oblali mnie Tata, wujek i Mama po trochu
Budapeszt mmm byłam, super miejsce od przewodnika pamiętam tylko Buda+Pest
i... hehe, też idę na wesele w tą sobotę do kolegi i też mam zamiar iść w kiecy z balu magistra tzn, jeśli nic nie znajdę w 2dni, które mi zostały na zakupy
jlys ale zakupy mmm! no i Sheridan's mniam! chciałam kupić na wielkanoc, ale nie znalazłam byłam w szoku
kinia prawie 500 litrów napoi!? o matko

u mnie finansowy armagedon... w wielkanoc dowiedziałam się, że jestem zaproszona na komunię czyli kolejna stówka w plecy na prezent (+dojazd), od dziś mamy zarezerwowaną majówkę, czyli kilka stów trzeba odłożyć na wyjazd, i jeszcze dziś zadzwonili ze sklepu, że szafa jest i trzeba dopłacić resztę czyli ponad tysiak, oczywiście dostawa w tą sobotę jak będzie szykowanie na wesele i jeszcze nie mam prezentu na osiemnastkę brata, która jest za tydzień, a bilety na koncert 600zł tylko się zastrzelić

w pon. widzę się z psiapsiułą... kobita rzuciła faceta po 6 latach, rzuca go chyba już 4 raz, ale on ją nachodzi w domu, prześladuje rodzinę, za każdym razem tak samo... niestety, Dziewczyna nie ma wsparcia w rodzinie, bo popierają jego a nie ją! w wielkanoc oświadczył się odrzuciła oświadczyny, rodzina ją szykanuje... ale mam nadzieję, że to definitywne rozstanie i ostatni cyrk w jego wykonaniu szykuje się morze łez, ostra wyżera i chlańsko

koniec żalów jutro 16*C ciepła, więc będzie fajny dzień
branocdo

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-04-10 o 23:41
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 03:23   #2190
adela50
Wtajemniczenie

Witajcie...widze,że przygotowania do ślubu idą pełną parą pojechałam do tż-ta mieszkanka wczoraj autkiem.Znowu było wielkie niewyrrrrzycie.Może pójdziemy pod koniec czerwca na koncert mojego ulubionego artysty, który będzie w strefie kibica jak tż będzie w Polsce.Ślubu wspólnie nie damy rady przygotować póki co. To tylko ze względu na nieprzewidziane wyjazdy tż-ta.Nie mam żalu,bo same przygotowania mnie przerażają.
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości