|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
hahahah o torebce foliowej pod ręcznikiem mu nie mówiłam, bo by nie ogarnął
![]() jak kiedyś powiedziałam mu, że żeby ułożyć ładne loki, muszę iść spać w czepku, to walnął fejspalm i powiedział, że woli, aby moje sposoby na piękny wygląd zostały moją damską tajemnicą ;D małym, drobnym dziewczynom pasują i długie włosy i krotkie, choć długie trochę je przytłaczają. a takim babom jak my, to raczej długie, bo w krótkich wydaje mi się, że wyglądałabym potężniej i na wyższą. w długich jest mi ok ![]()
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
ja tez
![]()
#2164 |
Zakorzenienie
|
Moja biszkoptowa księżniczka ma zapalenie ucha
![]() W ogóle - mnie próbują wmówić, że dobrze mi w krótkich włosach. Sama nie wiem, bo nie miałam krótkich, będąc w obecnym wydaniu. Zawsze byłam kluską, gdy ścinałam włosy. Może zaryzykuję, ale jeszcze nie teraz! Mój grafik wysłał mi zarys strony, aż się wzruszyłam! Cudo! Podpisałam już współpracę z jednym klubem piłkarskim i firmą fotograficzną *.*
#2165 |
Zakorzenienie
|
Laura, róbcie od razu wymaz z ucha
![]() W zapaleniu ucha mamy spore doświadczenie ![]() Gratuluję roboty ![]() Deszcz pada, ja jeszcze w piżamie ![]() ![]() ![]() Nie-na-wi-dze takiej pogody, już wiem skąd się bierze jesienna depresja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
Wczoraj byłam z TŻem na sushi
![]() ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-08-26 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laura!!!Gratulacje!! ![]() A ja miałam wczoraj najcięższy dzień w tej pracy. Wróciłam po 23, zjadłam kolację zrobiona przez TZ, a potem nie mogłam zasnąć ze zmęczenia ![]() ![]() A dzis byłam u chrześniaka TZ i w końcu się do mnie uśmiechnąła, bo zawsze strzelał takie miny że brak słów. No, brzydka ciocia ![]() I zahaczyłam o szpital, bo niektórzy tej nocy imprezowali i dla jednej osoby skończyło się na złamaniu piszczela tuż pod kolanem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja szpilki zawsze noszę na gołą stopę, no chyba że jest zimno :P Na pęcherze chyba nie ma rady, musisz poczekać aż same pękną, masakra :P Ja od płaskich butów mam 2 odciski na podbiciu, walczę z nimi,ale co włożę płaskie sandałki to wracają. Pumeks+plastry na odciski+masc na odciski+masc z wit.A i jakoś idzie ![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się dzieckiem, nie zna się skoro na ciotkę nie zwraca uwagi :P Siostrzeniec R. mnie prawie nie zauważa,za to na Niego od razu włazi i tak siedzą pożerając coś i gapiąc się w tv. Do mnie przyczołga się raz na ruski rok albo da się nakarmić. Może to i dobrze, nie nadwyręża mojej życzliwości ![]() ![]() Kto złamał piszczel ![]() Pieczemy ciasto bo jak wczoraj o 21:00 zrobiliśmy to dzisiaj ledwo wystarczyło,żeby poczęstować rodziców ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. on jest taki słodziak że mogłabym go zjeść :P hehe może w końcu się do mnie przekona ![]() 3. wujek, ten taki bardziej przyjaciel niż wujek... To jest ciężki rok dla naszej rodziny, albo wypadki samochodowe, albo gips... Masakra ![]() 4. Podziel się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że mój TŻ też ma gładkie pięty i nic z nimi nie robi. Faceci po prostu mają inną skórę, grubszą i mniej wrażliwą. Nie to co my, delikatne stópki ![]() Też się czasem zastanawiasz, czym Alexis kieruje się w życiu? Tylko seksem, tak sobie myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() schudłam w tydzień 1,5 kg i jestem po 8 treningu z Jillian ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze przeczytalam o Twoim spadku, jak zjadlam Michalka, bo inaczej bym sie zakrztusila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Spoko, ja tę wiadomość zagryzam kwaśną żelką z Lidla
![]()
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziewczyny
![]() na głowie dzisiaj inny, czekoladowy kolor ![]() mówi się,że nowy kolor, to zmiany... oj tak zmiany, zmiany ![]() sunday - brawo! ![]() moniaaa - dawaj przepis na ciasto ![]() karola - ja też nigdy nie jadłam sushi. dobre to? ![]() laura - gratuluje roboty ![]() alexis - jak wrócisz do zdaj relacje ![]()
#2175 | ||||||
Zakorzenienie
|
Laura, trzymam kciuki za dalsze sukcesy!
![]() Cytat:
![]() fak, nawet nie wiem czy moj tz lubi puzzle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wiem, ze to ni jest łatwy kierunek! trzymam kciuki za tza, żeby wszystko mu gładko szło na studiach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() AGA! jakie zmiany?!
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
No nie, jak Ty to robisz, że chudniesz 1,5kg w tydzień, a potem se to zagryzasz żelkami? Byłaś na ostrej diecie? Czy te treningi tak na Ciebie działają?
Cytat:
![]() ![]() Dzieki ![]() A daj spokoj! Nawet juz nic nie powiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Aga, niiee
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
A no to juz wiem! Jak wrocilam z Niemiec to tez szybko schudlam, bo :
zeszla mi woda wrocilam do normalnego jedzenia Ja tez kocham jesc, dlatego podziwiam wszystkich, ktorzy potrafia wytrzymac jedzac np. 1200kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Ale to 10 w podpisie to chyba nie kilogramy? Bo pod lekkie odtłuszczanie to nie podchodzi :P
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, spoko loko :P Przy -10kg raczej bym sie sobie nie podobala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale eejjjj to jest straszne a nie smieszne! ja tego nie ogladałam, ale często mnie tym straszą, nie wiem, czy leśniczy nie był w tym projekcie jakimś psycholem! brr a co do lesnictwa, wroce do tego tematu ;p wiem co nieco o tych studiach, ze sa ciezkie, bo mialam kiedys strasznie dziwne akcje z kolesiem ktory studiowal to w krk , nie wiem, czy sobie ze mnie robil jaja, czy faktycznie mu sie podobalam, ale zupelnie sie z tym nie kryl przez kilka lat, dostawalam od niego listy ( ![]() ![]() i taka mialam przygode z przyszlym lesniczym i jego rusałka którra okazala sie bicz nr 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- to co odliczasz ![]()
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak czy inaczej jakoś tak przykro się zrobiło ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-08-27 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | |||
Zakorzenienie
|
Joł czopki!
![]() Cytat:
![]() ![]() To co odliczasz? ![]() Brawoooooo!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zrobię jeszcze jedno podejście z odrobiną sosu... Cytat:
![]() ![]() Mnie się już chyba nigdy nie uda zapuścić włosów ![]() Baniaaaa, mogę sobie zalaminować włosy, a później je wyprostować? ![]() A co do akcji z leśniczym i jego jeżynką :P Ludzie szukają sensacji i plotek ![]() Tak było z moim eksem! Każdy wie jaki jest (ściemniacz itp.), a jak przszło co do czego to i tak ludzie powtarzali ploty na mój temat i tak.. ![]() Laura gratuluję ![]() Agnesuk co za zmiany? ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-27 o 09:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bania, moj TZ tez studiuje w Krakowie, dziwnie jest na tej uczelni, troche pokrecone zasady. Wiadomo, kazda placowka ma jakies minusy;p ale moj TZ jest niezadowolony ogolnie. Maj gad, kiedy Ty mialas takie lesne przygody? ![]() Odliczam tygodnie, tzn. probuje odliczac az rusze z racjonalna dieta ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-27 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Temat seksu przejawia się przez wątek wiele wiele razy, praktycznie każda dziewczyna jakieś posty na ten temat pisała jednak Ty tylko mój skwitowałaś w dość nietypowy sposób. zabrzmiało to tak jakby w związku chodziło mi tylko o seks, a tak na prawde nie wiesz nic o moim życiu i po paru postach go nie oceniaj. może miało to być zabawne jednak chyba trochę źle to ujęłaś bo zdanie nie miało sensu, a już na pewno nie było śmieszne. A to czy studiuje czy nie to już nie Tobie oceniać. Nie wiem po co miałabym ściemniać o studiach , egzaminach, poprawce?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wszystko za te wszystkie porady, wsparcie, miłe słowa, uwielbiam Was ale udzielała się nie będę bo przy takiej atmosferze jakoś miło się nie pisze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
![]() Widze, ze wiesz wszystko, o czym pisze na innych watkach. Nie masz wlasnego zycia, tylko przegladasz czyjes posty na wizazu? Przeciez to duzo czasu zajmuje. Ale zawsze jak sie nie ma argumentu i sie palnie glupote, to atakuje sie z d. wziete przyklady. Z mojej strony tez koniec dyskusji z Toba, bo chocby mlotkiem Ci to glowy tluc, to i tak nie zrozumiesz. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-27 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |||
Zakorzenienie
|
Ej o co dym, post Agniesik był śmiechowy, nic złego tam nie ma
![]() Cytat:
Zawsze gladkie, bez odcisków. A my możemy używać pumeksów, pilingow, kremów codziennie,a wystarczy raz w złych butach i masakra na stopach. Mój dopiero teraz zaczął ze mną smarować stópki ![]() Wczoraj włażę do łóżka z kremami,żeby się wysmarować,a ten do mnie "ej przynieś jeszcze ten do trądziku" ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciasto: Zmiksować 3 jajka, szklankę cukru, 2 szklanki mąki, 3/4 szklanki oleju, łyżeczkę sody, łyżeczkę proszku do pieczenia, cukier waniliowy, 2 czubate łyżki kakao.Wymiesząć z pokrojonymi w kostkę jabłkami albo wiśniami, malinami i piec. Polać polewa i jeść ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() R. nie je dużo, przez co muszę dobrze rozplanowywać jedzenie,żeby się nie marnowało :p Chociaż weekend minął nam na siedzeniu i obżeraniu się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Na rozluźnienie atmosfery ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KaOEV...feature=fvwrel ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.