![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
![]()
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
Tez pracuje jako asysta wiec wiem o co chodzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2014-04-13 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 |
Raczkowanie
|
A może zrobisz większą i wyżej, na przedramieniu?
Nie rozmyje się z czasem i możesz zasłonić rękawem fartucha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O miejscu mogłabym spokojnie innym pomyśleć ![]()
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Wydrukuj sobie na kartce różne opcje wielkości i poprzykładaj do ciała.
Ja sobie tak wizualizowałam niektóre rzeczy na etapie wymyślania wzoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wiem, że jak bd dalej ciągnąć uda to tylko jak parę dni wolnych ![]() strasznie puchło i się sączyło o wiele bardziej niż reszta moich. muszę Ci powiedzieć, że ta niebieska bardzo mi się podoba ![]() no ja też właśnie z powodu tego, że to tak widoczny tatuaż nie mogę ![]() niby można zakryć, ale wiadomo, że czasem można spotkać kogoś nie mając zakryte, a potem się gada ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
pryskałam już jak się totalnie zagoił...myślę, że po 2 miesiącach pierwszy raz prysnęłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a Ty co planujesz dorobić do tej róży na udzie co już masz? ![]() Edytowane przez 201612291251 Czas edycji: 2014-04-13 o 16:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widac na tym zdjęciu, że kontury ptaków są rozmyte, więc napis nie mógl pozostac tak ostry. ![]() Moim zdaniem taka misterna czcionka to min 2 cm wysokość liter - żeby przetrwała lata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od żeber w dół do róży będę robić neotradycyjnie marynistyczne rzeczy: kotwica, jaskółki, busola, statki w butelkach, róże pewnie też, jakieś muszle może będę myśleć i kombinować itp ![]() a poza tym nie wiem czy nie podpuścić Jaromira żeby mi ładnie napis z Wiedźmina w końcu zrobił ![]() ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2014-04-13 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny przejmujecie sie zakrywaniem ramiona a tatuujecie sobie uda, ktore przeciez tez ciezko zakryc ![]() ja mam tatuaz na ramieniu i jak chcialam zakryc to rekawek krotki dluzszy, taki do zgiecia w lokciu, np na komunie syna mialam taka sukienke
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ramiona jednak widać. ja póki nie wiem co z moją zawodową przyszłością muszę się wstrzymać ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jezeli nie bedzie Ci wystawal nawet krotkich spodenkach to juz raczej biodro a nie udo
![]() bo krotkie spodenki koncza sie zaraz ponizej biodra nie mowie o dluzszych bo jesli chodzi o takie to rownie dobrze mozna zakryc ramie rekawkiem a przewaznie jesli ktos pracuje w takim miejscu, gdzie tatuaze sa wykluczone to raczej obowiazuje odpowiedni dress code i tak czy siak z odkrytymi ramionami chodzic nie mozna ![]()
#2177 |
Raczkowanie
|
Moje najkrótsze spodenki sięgają kolan (od 20 lat nie miałam na sobie nic krótszego), więc wcale nie jest oczywistym, że latem wszystko będzie komuś widać.
![]() Poza tym poza pracą to chyba nikt się nie musi szczególnie ukrywać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Yadou może będzie na konwencie w Gdańsku musisz podpytać ![]() fajny pomysł masz na bok ![]() strasznie mi się jeszcze tatuaże na przedramionach podobają, ale to miejsce to już chyba w ogóle odpada ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
ja folie nosiłam tylko 1 dzien zawsze z wyjścia ze studia i kolejny dzien ale tylko dlatego ze mam na plecach a pracuje w szpitalu i mam biały fartuszek i nie chciałam aby sie pobrudził na noc nie przykrywam, piżama trochę brudna ale za to bardzo szybko sie goi i nie swędzi itd
na nadgarstku tez mam i pracuje na oddziale i czasem w sterylizacji i jakos nigdy nikt nic mi nie powiedział. pleców co prawda tak nie widać ale czasem cos wystaje, wiem, ze szef nie lubi tatuazy, ale jakoś nigdy nie zwrócił mi uwagi na reke, patrzy na efekty pracy a nie na to co kto ma na sobie ![]() no i tez mi trochę wyblakł na rece ale to chyba kazdy tatuaż blaknie z czasem bo ten naskórek sie odbudowuje
![]() |
#2180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym narazie chcę zrobić to jedno, bo potem nic nie skończę ![]() a dzięki, dzięki ![]() słuchajcie można mówić, że koszulka, że srulka, że poza pracą nikomu do tego w sumie nic nie powinno być ![]() NIGDY NIE WIESZ. a ja lat mam 23, więc spokojnie mogę sobie poczekać. i uwierz mi, że od psychologa ludzie czasem wymagają cnót i ideału ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Raczkowanie
|
Ja czekałam i żałuję.
Wolałabym mieć tatuaże na pięknym, młodym, jędrnym ciele. Niby jeszcze stara nie jestem (34 lata), ale już siedzę w tematyce kremów przeciwzmarszczkowych, a wybierając miejsce tatuażu tysiąc razy się zastanawiałam, czy mi się tu zaraz skóra nie pomarszczy i nie obwiśnie. 10-15 lat temu na pewno bym o tym nie myślała, tylko robiła, gdzie mi się podoba i pokazywała światu dziary na młodym ciele. Coś za coś... Teraz za to wiem, że w pracy mogę wyglądać, jak tylko mam ochotę i nikomu nic do tego. A poza pracą - tym bardziej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tam sie nie zastanawiam czy tatuaz sie pomarszczy czy nie i nie zastanawiam sie jak bede z nimi wygladac jak bede stara.......stare cialo i tak jest brzydkie, co za roznica czy sa na nim tatuaze czy nie, zreszta i tak nie bede odslaniac np ud czy brzucha jak bede miec 70 lat i wszystko bedzie mi wisiec
![]() ostatnio znajomy (przeciwnik tatuazy) zapytal mnie jak bede wygladac jak bede babcia i bede miec wnuki, pojde z nimi na plaze......z arielka na udzie ![]() odpowiedzialam, ze bede mogla opowiedziec im bajke na podstawie mojego tatuazu ![]() a ja sie luszczeeeee aaaaj strasznie, skorka mi platami schodzi, najgorszy etap, wiszace farfocle....niech to juz sie zagoi
#2183 |
Raczkowanie
|
Mi zupełnie nie chodzi o to, jak JA będę wyglądać na starość.
(Będę stara i pomarszczona, niezależnie od dziar. ![]() Tylko o to, gdzie zrobić tatuaż, żeby jak najdłużej wyglądał ON pięknie i żeby mnie cieszył wiele lat. Gdybym zrobiła go 10 lat wcześniej, to cieszyłabym się nim 10 lat dłużej, a teraz muszę się zastanowić, czy za szybko mi nie "zwiędnie". Np. wewnętrzne powierzchnie moich ramion nie zapowiadają się jędrnie w najbliższej przyszłości. Za to łydki powinny dać radę nawet za 20 lat (mam spore łydki). To pewnie jakieś zboczenie, ale będąc na wakacjach na nagim kempingu, jak jakaś psycholka przyglądałam się starym babciom i oceniałam, w którym miejscu wyglądają jeszcze na tyle dobrze, żebym mogła rozważać to miejsce jako odpowiednie na dziarę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
Mi tatuażysta podczas rozmowy powiedział, że właśnie z tego powodu (blaknięcie, rozmywanie) nie robi tatuaży na nadgarstku, tylko sprytnie troszkę (1-2cm) wyżej tak aby ominąć miejsce, gdzie skóra się roluje podczas zginania nadgarstka (mam nadzieję, że wiesz o co chodzi, nie wiem jak inaczej to ująć) i wtedy wszystko jest ok.
Edytowane przez victorion Czas edycji: 2014-05-07 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() właśnie niech już się zagoi ![]() ![]() mówiłam, że nie myślę na razie o drugim udzie, bo nawet tego nie skończyłam, ale jednak już myślę, już mam mały plan ![]() tylko się zastanawiam czy jeżeli na drugim udzie byłby też projekt z dwoma różami czy nie byłoby tego za dużo? w sensie róż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja cały czas myślę co będzie dobrze wyglądać wystającego z majtek i nic mi nie przychodzi do głowy :/ a za rok chciałabym robić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Rukminie hehe udana jestes
![]() EmCa ja tez swoje lata mam, jestem matka dwojki dzieci a zrobilam sobie arielke....mysle, ze takie myslenie jest troche bez sensu bo nawet jesli robisz sobie taki tatuaz majac 20 lat to majac 50 czy 60 tez bedziez go nosic, wiec co za roznica kiedy tak naprawde go zrobisz jesli chcesz to miec ![]() a mnie od wczoraj tak swedzi, ze koniec, niestety lapie sie w nocy na odruchowym drapaniu ehh skora mi platami schodzi.....mysle, ze juz niedlugo skonczy sie najgorszy etap
#2189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.