|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
no jasne, wszystkie
poza innymi wszystkimi, które jedzą mięcho i nabiał aż im się uszy trzęsą.
|
#2162 |
|
Konto usunięte
|
Plants, kogo Ty tam masz w avku? Wygląda znajomo.
|
|
|
|
#2163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ona tylko stara się odżywiać zdrowo, ćwiczy i zwraca uwage na skład kosmetyków. Znam całkiem sporo takich osóbAdam Lambert tutaj akurat z koncertu z Queen
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie bardziej chodzi o to, że ona pracuje całymi dnami, długo dojeżdża, ma czas na jogę, bieganie, porządną pielęgnację, gotowanie wegańskich dań, youtuba i milion innych rzeczy.
|
|
|
|
#2166 |
|
Konto usunięte
|
Marta i Alan |
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam szuszovloga... Ten facet coraz bardziej mnie irytuje. Nie wiem czy to jego głos (jakiś taki niemęski), czy zachowanie, czy to drętwe poczucie humoru...?
Ale odnoszę wrażenie, że on i arystokratyczny palec jakoś do siebie pasują.
|
#2169 | |
|
Raczkowanie
|
Czy tylko mnie irytuje jak Aliss mówi : ziemniaczki, obiadek, śniadanko itp.?
Ona robi filmy dla przedszkolaków czy co... ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2171 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już we wszystkich serwisach to podaliCytat:
Prowadzi perfekcyjny wręcz styl życia, ale przyjaciółkami nigdy byśmy nie zostały. Nie ma ludzi idealnych.
|
||
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy te wszystkie alergie i atopowe zapalenia skóry itp. nie biorą się u dziewczyn od stosowania takiej ilości kosmetyków, czyli jakby nie patrzeć chemii...
Wcześniej mało która o czymś takim wspominała, a teraz połowa twierdzi że ma AZS np. Może wyolbrzymiam, bo wszyscy używają kosmetyków, ale nie łudźmy się, większość kobiet spoza świata YT i blogów nie uzbierałaby co miesiąc tylu denek Co o tym sądzicie? Można mieć alergię od urodzenia ale mam wrażenie, że u niektórych to pojawiło się z czasem. Rozkminiam bo sama tak mam. Wcześniej było ok, po jakimś roku oglądania YT nagle pojawiły się u mnie problemy. Dlatego staram się patrzeć teraz bardziej na składy. Poza tym wiem, że jedna z blogerek po jakimś kosmetyku też nabawiła się choroby skóry, ale nie chciałabym wnikać która.
|
#2173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52253633]Nie, na żarty
już we wszystkich serwisach to podali[/QUOTE] Już wyjaśniłam, że nie oglądam/czytam serwisów informacyjnych, a dziś trafiłam na to przez przypadek
|
#2176 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem, że to nie dla wszystkich, taki styl życia wpływa na jej kanał, niektórych to nudzi i wydaje się kosmosem. Nic złego przestać ją oglądać. Ja np. kiedyś wywalałam z subów wszystkie makijaże, bo mnie to nudziło jak jasna cholera, ale nie wylewałam zali na forum, że łoboże pixiewoo mogłyby zmienić profil kanału .Cytat:
Cytat:
Poza tym, my znamy frakcję jej życia, nie pokazuje nam wszystkiego, tylko to, co jej zdaniem jest warte uwagi. |
||||
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi się jej ciało
Cytat:
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie zrozumiem, jak można wejść na taki level 'ustawiania' ludzi po swojemu, ona żyje dla siebie, nie dla ciebie. Dopóki ktoś nie szkodzi drugiej osobie to na kiego grzyba się tak emocjonować? Normalnie jak ciotka na weselu, którą widzę drugi raz w życiu, a 'wie najlepiej'.
Rozumiem, że to nie dla wszystkich, taki styl życia wpływa na jej kanał, niektórych to nudzi i wydaje się kosmosem. Nic złego przestać ją oglądać. Ja np. kiedyś wywalałam z subów wszystkie makijaże, bo mnie to nudziło jak jasna cholera, ale nie wylewałam zali na forum, że łoboże pixiewoo mogłyby zmienić profil kanału .Myślimy, że przesadzasz. Jak cię dołuje życie innych i wolisz, żeby byli swoimi gorszymi wersjami, tylko dlatego, żeby w czyiś oczach być bardziej realistycznymi to ja nie mam pytań. Poza tym, my znamy frakcję jej życia, nie pokazuje nam wszystkiego, tylko to, co jej zdaniem jest warte uwagi.[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą. Akurat Nisiax raczej nie wypowiada się tonem ,,ja zawsze wiem lepiej". Nie rozumiem jak można pisać o kimś, że zachowuje się ,,sekciarsko" promując styl życia, który mu odpowiada, a jednocześnie samej próbować coś narzucać ,,bo zbyt idealnie to źle". Znam wiele osób, które żyją podobnie do Nisiax. A leczenie swoich kompleksów krytykowaniem rzekomej idealności innych jest słabe. Jeśli mnie dołowałoby samo patrzenie na zdjęcia innych osób i czułabym się przez to gorsza, to albo przestałabym oglądać, albo zaczęłabym pracować nad sobą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2179 |
|
Dossisława I
|
Goha miała wypadek;( Nic jej nie jest.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/150729680 https://instagram.com/p/5uk-bcoz9-/?taken-by=goha9020
|
#2180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
emenyx Nie przeszkadza Ci to, że Nissiax jest idealna. Przeszkadza Ci Twoje własne życie. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-07-30 o 15:06 |
|
|
|
|
#2181 |
|
Konto usunięte
|
Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem
Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was |
|
|
|
#2182 |
|
Dossisława I
|
Nissiax nie jest idealna. Ma poprostu taki charakter i styl życia, że lubi porządek. Mi to akurat nie przeszkadza, bo nie ma u niej na kanale tekstów w stylu mam bałagan w domu itd.
Na swoim YT i blogu dzieli się swoimi pasjami i tym czym się akurat w danej chwili interesuje. Przeszła na minimalizm kosmetyczny więc nie robi tak często recenzji i denek. Mi jej estetyka filmów i zdjęć bardzo odpowiada. Przynajmniej za każdym razem nie musze na filmiku oglądać szamponu Batiste, tłustych włosów i Korsa.
|
#2183 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem
Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was Ale przeciez ona sama napisala, ze czuje się gorsza gdy ogląda nissiax
|
|
|
|
#2184 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
(Ale nie jest to przyklask przeciwko osobie, wobec której komentarz się odnosi. Analiza siebie to momentami parszywa robota, i założę się, że każdy z nas ma chwile, kiedy myśli podobnymi torami.)
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-07-30 o 15:15 |
||
|
|
|
#2185 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254084]Ale żeście wsiadły na nią, czekam tylko na psychoanalizę dlaczego wizażance jest źle jej własnym życiem
Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was Dobrze gada, polać jej
|
|
|
|
#2186 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie napisała, że źle czuje się ze swoim własnym życiem, akurat to jej wmowiono. Jak mam wybor obejrzec, powiedzmy, nieesie, ktora powie "cieszcie się, że nie widzicie jaki mam bałagan w pokoju", a kogoś (nie mam tu na myśli konkretnie nissiax), kto pokazuje siebie w samych superlatywach, żeby motywować innych, inspirować, to wolę bałaganiarę, przysięgam. Lubię ludzi z ich wadami i zaletami.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-07-30 o 15:20 |
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was Skoro smuci ją, że nissiax tak zdrowo się odżywia i uprawia sport oraz dołują ją jej zdjęcia na insta, to ja nie wiem jaki inny wniosek można wysnuć. Skoro kogoś wpędzają w dołek sukcesy obcej dziewczyny z internetu, to dobrze nie jest. Ja tylko chciałam napisać, że KAŻDY ma wady. Jeśli nie mamy tej świadomości i dajemy sobie wcisnąć kit, że ktoś ma idealne życie, to zastanówmy się po prostu. Nie wiem, jeśli komuś czegoś zazdroszczę (i za tym uczuciem nie idzie dalej radość, tylko smutek i żal), to znaczy, że mi samej czegoś brakuje. I wtedy robię wszystko, żeby coś z tym zrobić. Bo wątków na wizażu w stylu "oglądam fotki na fejsie/insta znajomych i mnie cholera bierze, bo mają fajne życie" jest mnóstwo. Nie rozumiem powodu celowego dołowania się. Dlatego rada idź coś zrób albo przestań oglądać fotki jak najbardziej znajduje zastosowanie w tym przypadku. Osoby zadowolonej ze swojego życia (nie idealnego, ale tak fajnego, na jakie ją stać) nie dołują fotki na insta. Mogą być pozytywnym motorem do zmian. Ale nie wierzę, że osoba, która się spełnia w swoim życiu na płaszczyznach jakie jej odpowiadają, jest szczęśliwa, siedzi na fejsie i myśli "o kurde, Hanka była na Majorce" i chodzi smutna tydzień. No nie. I nie czepiam się w tym momencie konkretnej Wizażanki, ale piszę to, bo są ludzie, którzy tak funkcjonują. Zazdroszczą, zamiast wziąć się w garść. I na pewno nissiax jest zła, bo jest zbyt idealna, jest weganką, interesuje się kosmetykami, ćwiczeniami. I to przez ten przesyt tymi treściami na kanale. Nie, jest zła, bo wygląda świetnie, dba o siebie, jest inteligentną babką, a do tego spełnia się zawodowo. Tylko ona nie pstryknęła palcami, żeby to mieć. Musiała na to zapracować. A niektórzy myślą, że ona się taka już urodziła, no i dlaczego ona ma, a ja nie mam. Ruszyć leniwe odwłoki i podbijać świat, bo trzeba chociaż spróbować, a nuż się spodoba.Nie piję w tym momencie do ludzi, którzy po prostu nie lubią nissiax, bo nie odpowiada im jej charakter, chodzi mi o zazdrośników. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-07-30 o 15:37 |
|
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
Już pierdyliard razy dyskutowano o idealnym życiu nissiax i zawsze kogoś to wkurzało, ale nigdy nikt nikomu nie napisał, że "przeszkadza ci twoje własne życie", no proszę Was Chodziło raczej o aspekt psychologiczny sprawy, a nie analizowanie zachowania jednej, konkretnej wizażanki (mam nadzieję). Zresztą, co my się będziemy mądrować - czy my jesteśmy Olfaktorie, żeby się wypowiadać w tej tematyce?
|
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
Na zakończenie dyskusji o idealnej Nissiax polecam lekturę:
http://nissiax83.blogspot.com/2014/08/ogarnij-sie.html
|
|
|
|
#2190 |
|
wańka wstańka
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52254189]Ale nie napisała, że źle czuje się ze swoim własnym życiem, akurat to jej wmowiono. Jak mam wybor obejrzec, powiedzmy, nieesie, ktora powie "cieszcie się, że nie widzicie jaki mam bałagan w pokoju", a kogoś (nie mam tu na myśli konkretnie nissiax), kto pokazuje siebie w samych superlatywach, żeby motywować innych, inspirować, to wolę bałaganiarę, przysięgam. Lubię ludzi z ich wadami i zaletami.[/QUOTE]
I to jest kwestia preferencji, do której każdy ma prawo ![]() Osobiście nie wierzę w ludzi, którzy są bezgranicznie ułożeni. Dla mnie nie są wiarygodni, trudno ich się czyta. Z drugiej strony nieesiax pokazuje tylko wycinek swojej rzeczywistości, czasem dosć pedantyczny (a ja pedantyzmu nie lubię). Kwesia wcześniej poruszona nie dotyczyła jednak tego co kto lubi, a tego, ze nagle wszystkie youtuberki zaczynają ćwiczyć jogę i przechodzą na weganizm. I ąf w związku z tym. I tego nie ogarniam. I przykład z drugiego bieguna: szusz. Przykład idealny, b przecież szusz: nie tylko nie jest pod linijkę, jest roztrzepana, ale również: nie umie się ładnie wysłowić jej filmy są nudne jak flaki z olejem (pomijając, że stają się źródłem gifów zabawnych) jak szusz pokazuje swoje codzienne zycie- to znaczy tyle, że jej życie jest nudne obrzydliwie nie ma nic interesującego do powiedzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

to mialam tez na mysli 
Przecież ona tylko stara się odżywiać zdrowo, ćwiczy i zwraca uwage na skład kosmetyków. Znam całkiem sporo takich osób

Ona robi filmy dla przedszkolaków czy co...

)
bo juz w ogole nie ma kogo ogladac.
brzmi jak typowe męczenie buły.