![]() |
#2161 |
404 Not Found
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Ja się skuszę na róż MF Creme Puff i wypróbuję w końcu ten słynny puder Rimmel Stay Matte.
![]() ![]() ![]() Aaaa przy okazji? ten Rimmel transparentny jest rzeczywiście transparentny? Czy ma jakiś lekki kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
Hej czy mógłby ktoś polecić jakiś podkład, który jest hest trwały i nieźle kryje? Bo co się rano nie umaluję, to za godzinę wszystko do poprawki, a chciałabym skorzystać z promocji
![]()
#2164 |
Zadomowienie
|
korektor affinitone jest suchy czy tłusty? Większość korektorów jest dla mnie za sucha, okropnie to wygląda na powiekach i pod oczami
![]()
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Bylam godzine po otwarciu ledwo sie dopchalam kupilam kulki z wibo za 10 zl i korektor w pedzelku za 5
![]() Chcialam transparentnego stay matta ale nie bylo nie zaluje bo to byla zachcianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja teraz wydałam 100 zł, ale później myślę,że w 50 zł się zmieszczę. Bo jednak robiłam zamówienie online-to odpadły mi do kupienia i tusze i róż i korektor. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Wredny kotecek
|
A ja kupię tylko tusz do rzęs
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parę produktów Astor lubię-całkiem miło wspominam bronzer i bardzo bardzo lubię masełka do ust, ale z tym podkładem to się naciełam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pytałaś o taki w kredce do oczu- może z Bell w kredce jest żółty i różowy i Kobo w naturze- taki w sztyfcie- rozświetlający i chyba do krostek też w sztyfcie. Z płynnych to Loreal TM, Maybelline Affinitone Ja byłam koło 10. Tłum, szaleństwo. Najbardziej oblegany był Burżuj. Cytat:
I ewentualnie Eveline Art scenic - korektor. Niestety wszystkie były otwarte, a w szufladzie brak (sama nie sprawdzałam, tylko ekspedientka) A potem to będę omijać Rossa szerokim łukiem, aż do promocji ustowej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I na spokojnie poszłam oglądać korektor Eveline Art Scenic. Na testerach brak oznaczeń. Na pudełkach 04, 05, 06, 08. Z czego najciemniejszy wydawał się 05 a najjaśniejszy 08. Nie wiem może dorwę gdzieś normalnie podpisane testery bo we wróżkę nie zamierzam się bawić. Kobity dorwały się do Bourjois, podkładów i biedna ekspedientka nie mogła zdążyć z wyciąganiem z szuflad. Poza tym największą popularnością cieszyły się pudry Stay matte i Affinitone. Loreal praktycznie nie ruszany. Mnóstwo głupich, rozchichotanych nastolatek (urwały się ze szkoły ? ) ![]() Cytat:
Starej wersji Skin Matcha na szczęście nie kupiłam, porównałam sobie go do True Match N1 i od razu mi się odechciało. Teraz z Astora to mam tylko masełka i korektor Perfect stay i na tym poprzestanę. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie masz kolory tych masełek? ![]() Cytat:
![]() jakie masz kolory tych masełek ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
żona bez ogona
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
A grrrr wzięłam mamie nie ten kolor podkładu co trzeba, mam nadzieje ze mi wymienia, jest zaklejony wiec liczę na dobre serce kierownika :-o
![]() |
#2176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Natomiast jak jest pojedyncza małolata, dwie- to się inaczej zachowują-doroślej. W stadzie po prostu głupieją. I o to mi chodziło. A stateczne babeczki z manicure otwierające ten sam podkład czy tusz po kolei to też widziałam. Bo przecież ten sam podkład może inaczej wyglądać. Potem taka baba przychodzi z córuchną i pokazuje jak należy zachowywać się w drogerii- czyli otwierać i macać. Ja też proszę o wyciągnięcie jakiejś rzeczy z szuflady, gdy jej nie ma na wierzchu lub jest zmacana. I mówię wyraźnie, że proszę o nieotwierany bo te są zmacane. W życiu sama bym nie zaglądała do szuflady. To tak jakbym poszła do znajomej i buszowała w jej szafie bez zezwolenia. Niestety takie babsztyle się zdarzają tak jak się zdarzają nastolatki- macaczki. Nie ma reguły. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Codziennie są dostawy ? Byłam po podkład i zostałam olana
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Powiem Wam, ze byłam tylko po podkład dla mamy i ledwo co doszłam do szafy. Burżuj non stop szedł, z tego co mówiły tam dziewczyny to nie maja juz żadnych podkładów z heathly mix, poszło wszystko zostały resztki w szafie. A w dostawach dostały juz tylko tusze i pomadki.
Najbardziej sie boje tego czasu promocji z tuszy i pomadek, wszystko bedzie pootwierane, zniszczone itp. Wiem co chce, ale chyba cieżko bedzie dorwać świeży tusz. Pomadki z lovely moze jakos mi sie uda dostać, bo sa wszędzie testery ale kredki i tusze to chyba pogrom. Wysłane z iPad
#2181 |
Zadomowienie
|
A co sądzicie o podkładzie rimmel stay matte? Nada się do cery suchej? Kolory są ziemiste czy bardziej "czyste"?
#2182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Nie codziennie, a to w jakim dniu dostawa będzie zależy od danej drogerii.
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Bardzo polecam elegant nude oraz mig nr 08. Ta pierwsza jest matowa,dłużej się trzyma,efekt jest bardziej wyrazisty. Mam też czerwien-16 oraz taki nudziak jasny ze srebrnymi drobinkami. Wszystkie linie Ale te dwie pierwsze używam najczęściej. Fajnie nawilzaja. Polecam też kreskę z Bourjois sweet machiato-dla mnie odcień młodzik,moja ulubiona
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Ah i miałam pytać, bo ja cieni nie kupuje w R bo dla mnie sa kiepskie, ale szukam dla mamy cos w grafitach, szarościach itp. Macie do polecenia jakies cienie bądź paletki, nie misza być z R.
Co do tuszy to pytałam czy przyjechały w ogole masterpiece z max factora, to mi Pani powiedziała, ze przyjeżdzają głownie 2000 kalori, a masterpiece w ogole :/ wiec troche jestem zrezygnowana. Muszę podpytać czy któraś ze znajomych nie pracuje czasem w R i wynajdzie mi świeże tusze. Nigdy nie miałam z eveline wiec moze sie w końcu skuszę, jak nie dostanę max factora. Bo z loreala jakos szału nie robią jak dla mnie. Dla mnie to jest chore z tymi pomadkami, sa testery ale i tak zniszczą pełnowartościowa pomadkę. Jak bydło... Wysłane z iPad
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2016-04-20 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na promocję oczną chyba nie pójdę. Tusze jeszcze mam. Poza tym wolę jak coś kupić z neta niż zmacany, a szansa jest spora. Na ostatnich promocjach z Rossa i z Hebe naoglądałam się scen drastycznych. Niesmak na kupno tuszów z drogerii pozostał. Żaden tusz z Rossa nie jest zabezpieczony. Nie wiadomo czy już nie były otwierane. Mnie z promocji na oczy by interesowały kredki z Eveline. I tyle. Co do pomadek to większość ma testery, ale pewnie i tak część będzie zmacana. Podejrzewam, że pomadki Wibi i Lovely będą w stanie nieużywalności. Już teraz widzę Wibo Glossy nude i Temptation ubabrane niemiłosiernie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Klientka w krawacie
|
Moim zdaniem w Rossmannie i Naturze można kupić tusz tylko na tu i teraz :/. Zapasy wolę robić w SP i Hebe, bo te drogerie oklejają kosmetyki. Z promocji na makijaż oczu mam ochotę na eyeliner, ale trochę się obawiam suchara.
#2188 |
Rozeznanie
|
U mnie nie ma niestety SP i Hebe, szkoda :/ Zobaczymy jak to będzie, dziś jak weszłam po tej 9 do Rosska to się zdziwiłam, bo w sumie rano było, a tłum taki, że musiałam się dopchać do szafy po podkład i korektor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.