|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów?? | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 30,35% |
tak |
381 | 69,65% |
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Raczkowanie
|
Dot.: WAX - wątek zbiorczy
Cytat:
EXP to data wazności ![]() keidyś myślałam, ze ta druga. poszłam do apteki i sie grzecznie zapytałam czy oby nie jest przeterminowany ![]() mi sie kończy ten zagraniczny..tez mnie strasznie korci ten polski...Parasolke wprawdzie mam , ale szampon moznaby wyprobowac ![]() a parasolka polezy w domu ![]() no chyba, ze nie bedzie to zwykle dziadostwo to wezme ja kiedys na deszz ![]()
![]() |
#2162 |
BAN stały
|
a ja skusze sie tym razem na zagraniczny tylko ktory kolor jest najlepszy???czy to bez znaczenia dodam ze wlosy mam ciemne prawie czarne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja to teraz mam dylemat co do polskiego Waxa. mam włosy tłuste u nasady, suchary na końcach. kurcze, czemu nie wymyslili takiego Waxu typowego do takich włosow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
no no.. tyko wax chce kupic w przyszłym tygodniu
![]() do tego czasu chyba nikt nie zdąży go wymyslic ![]() ![]() ![]() wiec co polecacie?
#2166 |
Zakorzenienie
|
ja jak pisalam mam przetłuszczajace sie ale jak dobrze go spłucze sa oki
![]()
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie sobie kupiłam ten do suchych i zniszczonych, użyję w najbliższym czasie, a jedyne co narazie mogę powiedzieć, to że maseczka bardzo ładnie pachnie, a szampon... niezbyt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba, że mówicie o innym WAXie;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Ja mam np. WAX do włosów blond, ale nie wpływa na podkreślenie koloru włosów. Po prostu pierwszy raz kupująć WAXa dostłaam własnie taki, byłam zadowolona, więc nie kombinowałam.
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Rozeznanie
|
Nooo, niby nie, ale skoro są dwie wersje-z jasnymi i ciemnymi napisami i nie różnią się niczym poza kolorem to chyba coś znaczy,nie?Po co by dwa kolory robili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
och,dobrze Ci mowia wizazanki,nie ma waxu do ciemnych wlosow. bylo to walkowane tysiac razy........ jak sie dalej upierasz na swoim to zrob zdjecie tego produktu co Ty masz i zaznacz GDZIE CI TO PISZE.
(wax dla blondynek z rumiankiem, wax dla wszystkich rodzajow wlosow) |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Rozeznanie
|
Powyżej odpisałam już jednej osobie, że na opakowaniu rzeczywiście o tym nie jest napisane, ale nie znaczy, że nie jest on do ciemnych włosów.Zdziwiona jestem tym, co piszecie, bo ja zawsze kupując WAX mówiłam w sklepie czy w aptece, "do ciemnych poproszę" i dostawałam taki.Kiedyś poprosiłam o blond i też był.Według mnie to logiczne, że skoro jest dla blondynek to i do ciemnych włosów musi być (w każdym razie do każdego innego koloru, który nie jest blondem-czyli jest ciemniejszy). Zresztą, po Waxie do ciemnych moje włosy się trochę przyciemniły, między innymi po to go kupiłam...
Ale nie będę może dalej ciągnąć tego, jak widzę, drażliwego tematu, lepiej zagłębię się w posty powyżej bo ich faktycznie nie czytałam, może coś ciekawego znajdę;P |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten w ciemnym opakowaniu (czyli UNIWERSALNY) nadaje sie zarówno do ciemnych, do jasnych, do rudych, do siwych... whatever ![]() Po prostu ten jasny ma w składzie coś co rozjaśnia, dlatego zatytuowali go "do blond włosów". A panie aptekarki są akurat w tym mało zorientowane ![]() Zresztą, szkoda gadać. I tak zaraz ktoś zapyta znowu o to samo. Jak wam łatwiej klasyfikować wax do jasnych, wax do ciemnych, to sobie tak mówcie. Ale ten uniwersalny może być używany tez przez osoby o jasnych włosach (on nie farbuje, ani nie przyciemnia). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
Ok, niech wam będzie;P Może tak już się utarło, że jest do jasnych i do ciemnych, aptekarki też tak twierdzą, więc nie dziwota, że wiele ludzi tak myśli.Kończę kwestię do jakiego rodzaju włosów jest ta odżywka, ale wypowiem się może na temat jej działania-mnie podrażniła, swędzi mnie głowa po każdym jej użyciu i ją odstawiłam.Wcześniej też mi służyła, chociaż nie zahamowała wypadania włosów, ale trochę więcej mi po niej odrosło nowych.Kiedyś na forum czytałam, że może podrażniać ze względu na skład, gdyż zawiera dużo alkoholi...Zatem osoby o wrażliwej skórze powinny się chyba zastanowić;-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sie co wysilac bo i tak ktos zacznie zaraz opowiadac o waxie do ciemnych wlosow
![]() A tak swoja droga to zauwazylyscie zeby ten zagraniczny wax regenerowal wlosy? Nie wiem czy jest sens nakladac na cala dlugosc i bez potrzeby obciazac wlosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
karla_92,ja uzywam zagranicznego i widze zeby regenerowal
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie przeniosłam się na wax zagraniczny właśnie ze względu na rzekomy porost nowych włosow, bo na tym mi najbardziej zależy. Ale czy regeneruje, to nie wiem bo niedawno ściełam zniszczone końcówki i teraz stan włósów mam ogólnie ok. Tylko, że mało ich i cienkie są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Machnełam jeszcze dla was zdjecia szamponów Wax firmy L'biolica..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
i odżywki w saszetkach..
Mam nadzieje, że komuś się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
brzoooza88 Dzięki za odp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
08 - miesiac 10 - koncowka roku czyli sierpien 2010 ![]()
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czyżby nowośc sie pojawiła czy poprostu jestem niedoinformowana? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
BAN stały
|
siedz wlasnie z waxem na wloskach..mmmmmmmmmm jak ja to lubie...usiluje kolezance sprzedac polski i musze teraz wyprobowac zagraniczny...napiszy za pewien czas ktory wedlug mnie jest lepszy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
... choć nie Westwood
|
Ja dopiero co spłukałam waxa
![]() Do tej pory używałam tego do blond włosów, ale jakoś miałam wrażenie, że mi włosy po nim żółcieją i zakupiłam wczoraj ten ciemny - uniwersalny. I proszę mi ładnie wytłumaczyć czym się różni ten wax ciemny od zielonego? (mówię o zagranicznym)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.