PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-15, 20:03   #2191
eniggma
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
No mowila,ze ciekawie nie bylo ale dzielna babeczka dala rade
a u Ciebie moze akurat skonczy sie naturalnym porodem trzeba byc dobrej mysli kochana
a jak sie czujecie ????
wszytko mnie boli od lezenia a dzieciaczki kopią.
chce masażu ale ogolnie jest niezle. musimy wytrwac 13 tygodni
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 20:07   #2192
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Witam w niedzielny wieczorek

My dzisiaj na basenie zwłoki moczyliśmy,a mój juniorek skakał do wody jak szalony.Potem zjedliśmy pyszny obiadek z wczoraj i był relax,wszyscy usnęliśmy

Zaraz muszę małe pranko zrobić,a okropnie mi się nie chce

Zebra....nie pochwaliłam brzuszka .Jest superowy.

Nie pamiętam kto też wstawiał fotkę,ale brzusia równie pokaźny a mamusia chudziutka.Nie to co ja .Co prawda nie przytyła dużo a brzuszek jest wg mnie zgrabny,ale poszło mi jeszcze w dupsko

OriOri...ciesz się kochana,że uwolniłaś się od takiego człowieka.Bo ja już wiem,że jak ktos grozi że się zabije to może mieć odwagę to zrobić w zależności jak bardzo w głowie ma poprzewracane.Mojej kolezanki mąż w bardzo podobny sposób ja traktował.A na końcu pobił i na jej oczach powiesił się w szafie i zmarł po kilku dniach.Także wariatów to nie brakuje.A alkohol niczego nie tłumaczy .Nie jesteś brzydka,ani garbata także faceta znajdziesz na pstryknięcie palców .Nie masz czego żałować,po tym co nam napisałaś.Zacznij układać sobie życie na nowo,a sama zobaczysz.Zawsze możesz tu się wyżalić

Alexa....ja właśnie robię twarożek z takiego mleka duńskiego specjalnego.Ale to 2h gotowania także sobie poczekam
Znalazłaś jakieś ciacho godne uwagi??
Kurcze sernika niestety nie znalazlam
ale to bylo do przewidzenia,zaczne poszukiwania od jutra jak zaprowadze dzieciaki do szkoly dzis zabilam swoj apetyt jakims ichnejszym wynalazkiem

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
wszytko mnie boli od lezenia a dzieciaczki kopią.
chce masażu ale ogolnie jest niezle. musimy wytrwac 13 tygodni
No napewno nie jest Ci latwo,ale jeszcze te 13 tygodni dasz rade
czas tak szybko leci a Wam leci juz z gorki zanim sie obejrzysz bedzie juz szczesliwe rozwiazanie jak Twoje kochanie przyjdzie do Ciebie to powiedz mu ,ze zadasz masazyku
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 20:09   #2193
eniggma
BAN stały

Cytat:

[/COLOR]
No napewno nie jest Ci latwo,ale jeszcze te 13 tygodni dasz rade
czas tak szybko leci a Wam leci juz z gorki zanim sie obejrzysz bedzie juz szczesliwe rozwiazanie jak Twoje kochanie przyjdzie do Ciebie to powiedz mu ,ze zadasz masazyku
moje kochanie sie zrobiło ostanio wredne i ma mnie dosyć
Stary 2009-11-15, 20:27   #2194
alexa1307
BAN stały

Cytat:
moje kochanie sie zrobiło ostanio wredne i ma mnie dosyć
Nie dziwie sie wytrzymac z babka w ciazy jest ciezko a zwlaszca z taka co lezy w szpitalu moj tez mnie mial dosc jak lezalam w szpitalu i teraz tez wcale nie jest lepiej,dzis doszlam do wniosku(ale oczywiscie sie do tego glosno nie pprzyznalam ),ze zachowuje sie jak ostatnia jedza i o wszystko mam pretensje,ja bym tego nie wytrzymala niestety a Oni biedni musza
Stary 2009-11-15, 21:32   #2195
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Alexa a gdzie mogę podziwiać Twój brzuszek? Pisałaś, że wstawisz fotkę i nie wiem czy nie przegapiłam?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 21:51   #2196
eniggma
BAN stały

Cytat:
Nie dziwie sie wytrzymac z babka w ciazy jest ciezko a zwlaszca z taka co lezy w szpitalu moj tez mnie mial dosc jak lezalam w szpitalu i teraz tez wcale nie jest lepiej,dzis doszlam do wniosku(ale oczywiscie sie do tego glosno nie pprzyznalam ),ze zachowuje sie jak ostatnia jedza i o wszystko mam pretensje,ja bym tego nie wytrzymala niestety a Oni biedni musza
moj był cierpliwy. a juz nie wytzrmał i polazł z kolegami w sobote gdzies tak go dzisaj juz nie było wogole. a ja mu sie wcale nie dziwie
Stary 2009-11-15, 22:41   #2197
bajka1807
Zakorzenienie

czesc kochane

alez sie rozpisalyscie to ja napisze tylko ze macie sliczne brzuszki dziewczynki normalnie jak sie tak patrzy to jeszcze bardziej chcialabym zobaczyc w koncu dwie kreseczki na tescie

OriOri wspolczuje sytuacji, ale szczerze podzielam zdanie innych.... jesli teraz wyszedl taki numer, to lepiej sobie darowac dla wlasnego bezpieczenstwa.... ulozy sie wszystko, zobaczysz

a ja dzisiaj bylam na 3 urodzinach chrzesniaka mojego TŻ. jejus ale mnie ten szkrab wymeczyl no ale oczywiscie nie obylo sie bez rewelacji... gdy odwiezlismy rodzicow TŻ do domu, okazalo sie ze zamek w drzwiach szlag trafil, tesciu tak sie silowal ze klucz polamal, jedynym ratunkiem byl slusaz.... za glowe sie zlapalam jak zaspiewal ze za robote nalezy sie 300 pln z miejsca powiedzialam TŻ ze powinnien sie przekwalifikowac a teraz juz grzecznie w lozeczku, bo jutro do pracy

dobrej nocki dziewczynki
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 22:41   #2198
Sensuel
Wtajemniczenie

Pepus...nic nie przegapiłaś,bo fotki nie ma
Alexa...ja też się głośni nie przyznaję do tego że teraz jędzowata jestem.

Enigma....oj to nie ładnie,że nie przyszedł do ciebie.Ja rozumiem,że jędza z ciebie i to do kwadratu ,ale musi to przeżyć jakoś.
Stary 2009-11-15, 23:00   #2199
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel dziękuję

Eniggma wiesz on musi też zrozumieć, ze hormony dają Ci się we znaki i zmęczenie i różne dolegliwości także... Ja popoudniu byłam dzisiaj wstrętna, krzykliwa i wredna... przetrwał i to nie pierwszy i nie ostatni raz...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-15, 23:10   #2200
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Alexa a gdzie mogę podziwiać Twój brzuszek? Pisałaś, że wstawisz fotkę i nie wiem czy nie przegapiłam?
No wlasnie slonce nie moge wstawic zadnej fotki nie wiem co sie dzieje chyba za tepa jestem do takich rzeczy moj od jutra jak sie tylko wyspi ma wolne ,wiec bede go molestowala,zeby odpowiednio moze je pozmniejszal i mi wstawi,bo ja niestety takiego talentu komputerowego nie posiadam

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Pepus...nic nie przegapiłaś,bo fotki nie ma
Alexa...ja też się głośni nie przyznaję do tego że teraz jędzowata jestem.

Enigma....oj to nie ładnie,że nie przyszedł do ciebie.Ja rozumiem,że jędza z ciebie i to do kwadratu ,ale musi to przeżyć jakoś.
Kurcze to witaj w klubie JEDZOWATYCH staram sie byc normalna ale cos mi nie wychodzi,bo jak tu byc normalnym jak wszystko w srodku mnie fiksuje a jeszcze do tego zaczyna mnie glowa naparzac na noc ,normalnie zalamka

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
moj był cierpliwy. a juz nie wytzrmał i polazł z kolegami w sobote gdzies tak go dzisaj juz nie było wogole. a ja mu sie wcale nie dziwie
No w sumie to im sie nie dziwie ale gdyby moj gdzies polazl to by zycia juz u mnie nie mial ja to dopiero wtedy dalabym mu popalic,wiec moze dlatego moje kochanie nie ryzykuje

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czesc kochane

alez sie rozpisalyscie to ja napisze tylko ze macie sliczne brzuszki dziewczynki normalnie jak sie tak patrzy to jeszcze bardziej chcialabym zobaczyc w koncu dwie kreseczki na tescie

OriOri wspolczuje sytuacji, ale szczerze podzielam zdanie innych.... jesli teraz wyszedl taki numer, to lepiej sobie darowac dla wlasnego bezpieczenstwa.... ulozy sie wszystko, zobaczysz

a ja dzisiaj bylam na 3 urodzinach chrzesniaka mojego TŻ. jejus ale mnie ten szkrab wymeczyl no ale oczywiscie nie obylo sie bez rewelacji... gdy odwiezlismy rodzicow TŻ do domu, okazalo sie ze zamek w drzwiach szlag trafil, tesciu tak sie silowal ze klucz polamal, jedynym ratunkiem byl slusaz.... za glowe sie zlapalam jak zaspiewal ze za robote nalezy sie 300 pln z miejsca powiedzialam TŻ ze powinnien sie przekwalifikowac a teraz juz grzecznie w lozeczku, bo jutro do pracy

dobrej nocki dziewczynki
No to piekna cena normalnie zalamka,lepiej samemu sie umordowac z drzwiami ale zaoszczedzic te 300 stowki,masakra normalnie jakas,kurcze a ludzie srednio zarabiaja troszke ponad 1000 a tu tyle zaplacic za glupie drzwi,szok normalnie.
Stary 2009-11-16, 07:58   #2201
eniggma
BAN stały

Cytat:

strasznie mi się spodobała ta jędza do kwadratu wiec zapożyczyłam sobie do podpisu mam nadzieje że sie nie pogniewasz

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:

[/COLOR]
No w sumie to im sie nie dziwie ale gdyby moj gdzies polazl to by zycia juz u mnie nie mial ja to dopiero wtedy dalabym mu popalic,wiec moze dlatego moje kochanie nie ryzykuje [COLOR="Silver"]
moj zaryzykował i sie musze teraz o niego martwić

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Eniggma wiesz on musi też zrozumieć, ze hormony dają Ci się we znaki i zmęczenie i różne dolegliwości także... Ja popoudniu byłam dzisiaj wstrętna, krzykliwa i wredna... przetrwał i to nie pierwszy i nie ostatni raz...
moj był bardzo cierpliwy ale pewnego razu juz nie wytrzymał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 09:12   #2202
atinas
Zadomowienie

No to z poniedziałkowego ranka wita Jędze Jędza.

Och co się przejmujecie, każda z nas taka jest ja też Mój się jeszcze śmieje, że za tropiciela do policji powinni mnie teraz zatrudnić bo wszytskie zapachy wyczuwam. Do tego mówi, że zbankrutuje na strajtaśmie bo tyle razy siku latam robić ciągnie mnie na ciastko i kawę do kawiarni a ja wolę na pizzochę i się tak przekomarzamy, ale jakoś jeszcze ze sobą wytrzymujemy.

Od wczoraj boli mnie brzuchol Nie wiem, może to przez zaparcia. Twardy sie zrobił i kłuję co jakiś czas, aż mnie zgina i czuję w ten ból. Wzięłam magnez, muszę poczekać trochę jak tak dalej będzie to do lekarza sunę.
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 09:41   #2203
alexa1307
BAN stały

Witajcie z rana kobietki
bole brzusia to raczej normalne zjawisko ja mam gdzies od 13 tygodnia do teraz niestety,czasem jak mnie zegnie albo zlapie gdzies na schodach to kroka zrobic nie mozna ale zawsze mozesz zapytac gina jak Cie to niepokoii
ja zaraz wychodze zaprowadzic dzieciaki do szkoly,nie chce mi sie jak nie wiem co,pewnie taxi pojade bo nie chce mi sie lazic do pozniej dziewuszki
Stary 2009-11-16, 09:49   #2204
MAGiALENA
Zakorzenienie

a ja się okropnie czuję. boję się twj pracy. zresztą ze wsystkich stron słysze, że jest tam źle. nie chodzi o to, że ciężko tylko, że źle. zaraz si e rozpłaczę.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 09:53   #2205
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a ja się okropnie czuję. boję się twj pracy. zresztą ze wsystkich stron słysze, że jest tam źle. nie chodzi o to, że ciężko tylko, że źle. zaraz si e rozpłaczę.
Kochana to co to za praca?
Stary 2009-11-16, 10:48   #2206
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
Moze nie jest tak najgorzej jak mowia,trzeba byc dobrej mysli
sama pojdziesz i sama bedeziesz mogla powiedziec cos na ten temat czasem rozni ludzie ,rozne rzeczy mowia
Stary 2009-11-16, 11:05   #2207
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc laseczki
jaka aktywnosc od rana
ja wlasnie pochlaniam snioadanko i zaraz do pracy
oj jak mi sie nie chcew domciu tak cieplutko i milutko.

przez kilka dni moje malenstwo bylo bardzo cichutkie i nawet nie czulam kopniaczkow,ale wczoraj wieczoremtak sie rozbrykalo,ze zasnac nie moglam.kopala wiercila sie i wszystko a dzis rano powtorka.moj maluszek kochnay

a jak Wasze malenstwa....pozdrawiam mamusie i malenstwa.milego dzionka Wam zycze

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 11:16   #2208
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie kochane. Ja sie nie odzywam bo nie mam neta. Jak tylko bede miala to sie odezwe.U mnie wszystko dobrze,juz wyraznie czuje ruchy malca. Tak mi szybko czas leci. Mam nadzieje ze szybko bede miala neta.pozdrawiam was cieplutko

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 11:20   #2209
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

witam was kochane ;-) miałam spokojną noc i się właśnie szykuję na poszukiwania pracy. Wszystko robię tak szybko ale to mi pomaga nie myśleć o tym co było i muszę starać się patrzeć przed siebie chociaż wiem ze bez psychologa się nie obejdzie. Tata był na policji żeby tam protokół dokończyli i już wiem że jeżeli będzie mnie nachodził czy coś to mam dzwonić od razu... Pocieszam się że mam dopiero 19 lat i wszystko przede mną ;-)

Pozdrawiam was kochane mateczki żoneczki i kochaneczki ;-)
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 11:47   #2210
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Ja sie nie odzywam bo nie mam neta. Jak tylko bede miala to sie odezwe.U mnie wszystko dobrze,juz wyraznie czuje ruchy malca. Tak mi szybko czas leci. Mam nadzieje ze szybko bede miala neta.pozdrawiam was cieplutko
Hej
Fajnie, że się wreszcie odezwałaś, bo już wszystkie martwiłyśmy się o Ciebie.

A ja się właśnie objadłam zupką chińską i popiłam pepsi
Stary 2009-11-16, 17:17   #2211
Sensuel
Wtajemniczenie

Enigma,oczywiście że możesz sobie przywłaszczyć jędzę do kwadratu .Jest twoja

OriOri....bardzo mnie cieszy fakt,że rozstając się z facetem nie uważasz że to dla ciebie koniec świata.To już bardzo dużo i wg mnie nie potrzebujesz psychologa,bo masz świadomość tego co się stało.Super,że trzeźwo patrzysz na swoją sytuację i nie próbujesz niczego usprawiedliwiać.
dla ciebie i trzymam kciuki abyś szybko znalazła pracę.

Ja dzisiaj byłam w szkole,a przed szkołą na zakupach i kupiłam w końcu Jelpa dla dzidzi.Oczywiście nie mam na razie co się rzucać na pranie,bo nie mam komody aby to powkładać,a dzisiaj jej nie kupiliśmy.Pewnie w przyszłym tygodniu przy dobrych lotach .
Dzisiaj byłam też zgłosić do biura w szkole,że robię pause na rok .
23 listopada egzamin a potem labaaaaaaa
27 listopada wizyta u położnej,a jeszcze zwiedzanie porodówki mnie czeka.Musze zmienić termin wizyty na porodówce,bo nie miałby kto odebrać junior z przedszkola .
Poza tym po egzaminie sprzątanko mnie całej chaty czeka,ale lepsze to niż chodzenie do szkoły
Stary 2009-11-16, 18:48   #2212
atinas
Zadomowienie

Pusto tu coś dzisiaj...
Gdzieście się podziały wszystkie?
Stary 2009-11-16, 19:00   #2213
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Pusto tu coś dzisiaj...
Gdzieście się podziały wszystkie?
własnie
pouciekały dziewczyny
Stary 2009-11-16, 19:01   #2214
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc mamusie.ja juz po pracy,pranko zrobione,posprzatane i spagetti prawie zrobione
teraz tylko czekac na mezusia

oj faktycznie ciszaaaa

ANUSIA fajnie,ze sie odezwalas i czekam az bedziesz mogla wiecej tu zagladac.dobrze,ze wszystko dobrze

jak Wam wieczorek mija

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 19:03   #2215
zebra666
Zakorzenienie

A mnie się nic nie chce tak mnie nogi bolą:P a jutro do babci muszę jechać... Ale bedę miała z głowy chociaż

Stary 2009-11-16, 19:14   #2216
Sensuel
Wtajemniczenie

A ja juniora już położyłam spać.Muszę się zabrać za sprzątanie łazienki,bo normalnie wstyd już ,ale totalnie mi się nie chce.Wszystko odkładam na "po egzaminie"
Stary 2009-11-16, 19:20   #2217
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc mamusie.ja juz po pracy,pranko zrobione,posprzatane i spagetti prawie zrobione
Stary 2009-11-16, 19:48   #2218
alexa1307
BAN stały

Cytat:
A ja juniora już położyłam spać.Muszę się zabrać za sprzątanie łazienki,bo normalnie wstyd już ,ale totalnie mi się nie chce.Wszystko odkładam na "po egzaminie"
Fajnie masz,ze maluszek juz Ci spi
moje dzieciaki jeszcze rozrabiaja i nie zamierzaja jeszcze sie polozyc

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
własnie
pouciekały dziewczyny
Nie pouciekaly
pewnie zajete czyms i nie maja czasu zajrzes i naskrobac
Stary 2009-11-16, 19:49   #2219
zebra666
Zakorzenienie

Tak ja zajętaopychaniem się przy korytku

Stary 2009-11-16, 19:50   #2220
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
No to elegancko ,ze u Was wszystko ok
juz nas martwila ta cisza
mam nadzieje,ze juz niedlugo bedziecie mieli neta i bedziesz mogla z nami skrobac

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Tak ja zajętaopychaniem się przy korytku
Hehehe kazde zajecie kochana jeste dobre a w naszym wypadku akurat objadanie sie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości