![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
witam. Przyjmę
książkę zaklinaczke ![]() Zabawki interaktywne 6m+ lub 9m+ ![]() Torbe Do wózka najlepiej w kolorze niebieskim Jakas tania lekka spacerowke ![]() ![]() Jak by któraś miala na zbyciu prosze o kntakt na PW ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
mam na zbyciu nowe: sliczny rampersik różowy, prenatal, ręczniczek BabyOno, sukienka do karmienia
i używane na okres ciąży spodnie dżinsowe, duże i wygodne staniki wątek Ciuchy w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze sporo ubranek używanych - posty 94-100
dodałam też spódnicę dżinsowa białą nieużywaną z pasem ciążowym i biustonosz do karmienia Panache 75J -posty 11-12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam do oddania rogal do karmienia, swietnie sie sprawdza tez jako podpórka dla brzuszka podczas snu
![]() miseczki moze sie komus przydadza, pojemnik tomee tipee na mleko w proszku, na 3 porcje, rewelacyjna sprawa łóżeczko turystyczne z bujaczkiem i baldachimkiem, granatowe 2 materacyki-kokos-panka-kokos, troszke popalmiony niestety, nie wiem czym usunąć, drugi z gryką, właściwie nówka krzesełko wielofunjcyjne do karmienia, kosztowało ponad 300 zł ale troche przeszło wiec wyceniam je na stówke lezaczek bujaczek z wszystkimi bajerami fisher price, tez była mega drogi a jest w stanie idealnym wiec... zainteresowane mamy prosze o kontakt na pv lub w watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
wysle fotke kiedy bede miała mozliwosc zrobienia jej, poki co nie mam takiej mozliwosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
- butelka Dr Brown's, nowa, tylko za coś ekstra, w oryginalnym opakowaniu, w folii, nigdy nie używana, kupiona w szale zakupowym w ciąży
![]() - trzy smoczki nr 3 do butelki Dr Browns'a, nowe fabrycznie zapakowane - butelka Nuk - nigdy nie używana, ale: na butelce była naklejona metka z ceną, której w żaden sposób nie dało się łatwo odkleić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - smoczek do butelki NUK nr 2, nowy fabrycznie zapakowany, - śliczna sukienka różowa ze spodenkami i czapeczką może być na chrzest- używana (mąż dostał od koleżanki, ale na naszą córkę już za mała ![]() ![]() - śmieszna zabawka - wibruje po pociągnięciu ![]() ![]() - przewijak - używany, tylko za coś ekstra, bo przesyłka będzie pewnie droga, z tyłu kilka plam- zacieków, (najprawdopodobniej nie wycierałam całkiem do sucha, biurka na którym leżał, gdy sprzątałam ![]() A to mój wątek ![]() Mam też wiele kosmetyków dla mam ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-12 o 17:25 Powód: zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
U mnie spora dokładka ciuszków dla niemowlaków 3-12mc zapraszam!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404295
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Witam! Nie wiem czy w dobrym wątku pisze albo potrzebuje pomocy od mam bo może one orientują się gdzie można nabyć taki pierwszy dziecięcy zestaw obiadowy (talerzyczek, miseczkę, kubeczek itd.) najlepiej wszystko z jednej serii ? Potrzebuję bardzo pilnie na prezent i nie wiem gdzie moze takie cos nabyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
w kazdej aptece są teraz szafy z takim sprzetem dla maluchów. świetnie zapakowane na prezent.
Ponadto w kazdym sklepie dzieciowym, np w sieci smyk napewno coś znajdziesz ![]()
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
W smyku , na allegro szukaj odb osobisty warszawa moze cos sie znajdzie ja w ten sposob kupilam niekapki sporo jest pnk w wawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Mam dużo nowych ( z metkami ) ubranek dla dziewczynek. Spodnie różnego rodzaju, spódniczki, bluzeczki..
Tak raczej od rozmiaru 110 ![]() Tanio ![]() Orientacyjnie jeansy po 13 zł, materiałowe po 12 zł a bluzeczki po 10. Naprawdę fajne fasony ![]() ![]() Mogę sprzedać lub wymienić na krzesełko do karmienia dla Synka lub ubranka dla niego w rozmiarze od 80 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
mogę prosić kilka fotek bluzeczek na 116 z długim dla dziewczynki na meila marta927@interia.pl
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- hej, mogę prosić kilka fotek bluzeczek na 116 z długim dla dziewczynki na meila marta927@interia.pl
![]() |
#229 |
BAN stały
|
edytka jesli mozna to ja chetnie przyjme ciuszki dla dzieci..jestem w ciazy,i nie za bardzo sobie radze.przyjme z mila checia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Poszukuję kilku rzeczy : - rogal do karmienia - zabawki - ale nie grzechotki - stelaż do baldachimu - karuzela - różne akcesoria dla maluszka Wzamian to co w moim wątku w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
a ja szukam płaszczyka przeciwdeszczowego dla synka, takiego raczej porządniejszego, na 908/104 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Szukam ubranek i akcesoriów dla niemowlaka
![]() Dziewczynki 0 - 6 miesięcy, moga byc ubranka typu uniseks ![]() ![]() Prosze o info na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli kogoś interesowałyby używane, ale w idealnym stanie ubranka dla dziewczynki w rozmiarach 134 - 146 to prosze o kontakt PW
![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do mojego watku, dołożyłam nowe dla dzieci od 0 do 10 lat.
Poza wątkiem mam prześcieradło z gumka zółte Ikea, dwa przescieradła frotte niebieskie, ochraniacz na całe łóżeczko gruby ecri w zebry, mała kołderka-narazie nie mam możliwosci zrobienia zdjęć tych rzeczy.
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
do rozowy Playboy
witam,przykro mi,ale pozbyłam się wszystkich ubranek-na razie żadnych na oddanie nie posiadam-ale osobiście mogę polecić kupowanie na second handach (ciucholandach)-można tam kupić śliczne ubranka za grosze-wystarczy uprać i uprasować-a często są jak nowe-bo dziecko nie zdąży znosić...ja sama często kupuje w takich punktach i jestem bardzo zadowolona z jakości i ceny takich ubranek...
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Mamy oczekujące! Znalazłam jeszcze 6 sztuk podkładów poporodowych, tych dużych podpasek na połóg
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dziewczyny z Warszawy i okolic!!!
Moja córka idzie do szkoły ![]() W ramach porządków mam do wydania sporo zabawek,książeczek,bajek na VCD,gier komputerowych itp. na które nie mam już miejsca w domu! Także ciuszki na 110;same zadbane. Jakby ktoś był zainteresowany,proszę o kontakt w którymś z moich wąków (ciuszki i kuchnia Chicco na fotkach w poście #10 w kosmetykach) Oddam za przydatny drobiazg!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
dokłądka ciuszków dzieciecych, buciki bartek, bluzeczki, dresiki,
szukam ciuszków jesienno-zimowych na 98/102, dla chłopca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
Kochane wizażanki
![]() Szukam kilku rzeczy dla dzieciaczków: * kombinezonu ![]() * bielizny dla niego: głównie półśpiochy, ale i pajace, śpiochy, * zabawek dla 3-letniej córki (typu: domek dla lalek, sklep/warzywniak/poczta lub inne edukacyjne), * firanki dziecięcej na okno szer. 150 cm W zamian oferuję: ciuszki niemowlęce unisex 56-68, oraz dla dziewczynki do 98 cm. Mam też kilka kosmetyków, oraz odzież damską.Wątki w podpisie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.