![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Hej
![]() cantara_007 dwa lata? My liczymy jakieś przynajmniej 5 lat ![]() Chyba ze los sprawi nam niespodzianke i jakoś lepiej nam sie zacznie w końcu układać ![]() Jak tam nocka? Jakie plany na dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero co wstalam, w sumie to musze jakies sniadanie zrobic i pewnie za 1,5h wyjde z domu, ale paaaadaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
mart989, 5 lat to jakiś kosmos, baaaardzo Cie podziwiam, dzielna kobitka jesteś
![]() U mnie noc fatalnie, nie mogłam spać z 'wrażenia' ![]() Pogoda też do niczego, a wczoraj na Śląsku było 28 stopni, aż ciężko było uwierzyć, że to już połowa września ![]() ![]() Ja dzisiaj wybieram się na darmowy seans w starym kinie pobliskiego domu kultury - 'Psychoza' ![]() LegalnaBlondii, cieszę się, że pomysł z dzienniczkiem się spodobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
a ja mam jakiś gorszy dzień i się poprztykałam z chłopem
![]() posprzątam lepiej w pokoju i pójdę po drożdże |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś jakaś taka senna jestem, jakiś taki dzień śpiocha nastał.... Czy tylko ja tak mam?
![]() A teraz zostalo mi jakieś 1,5h w pracy, mam wolną chwilę więc wcinam jabłka suszone i piję herbatkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
confused, czym się zajmujesz w pracy i co studiujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dziś przyjeżdża do mnie mój TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Pracuję w agencji bankowej, a studiuję filologię angielską.
![]() No właśnie, gdzie pracują Dziewczyny z naszego wątku? ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Poziomka, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Kochana! Udanego spotkania ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Poziomka, ale Ci zazdroszcze!!
Ja padam na mordkę. Jak wyszłam koło 10 rano tak wróciłam o 14. U dentysty szybko zleciało, mały zniósł wszystko dzielnie, a później łaziłam po mieście. Wydałam kupe kasy a nic nie kupiłam :/ Jak ja tego nie lubię... confused women też pół przytomna łażę... Łeb boli... Ja niestety nie pracuje nigdzie, siedzę w domku z dzieckiem, ale mam nadzieje że się to w wkrótce zmieni... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
ja kończę inżynierię środowiska i aktualnie nie pracuję nigdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Psychologia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tegoroczna maturzystka, obecnie nigdzie nie studiuje, bo poprawiam mature, zeby zdac na farmacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, chyba dołączę do Waszego wątku - bo razem zawsze raźniej prawda?
Mój TŻ wyjechał kończyć studia za garnicą. Nie widzimy się już od prawie 1,5 miesiąca z racji tego, że chciał tam sobie dorobić. Razem rozpoczęliśmy studia w Polsce, ale on chciał też mieć zagraniczny dyplom więc cofnął się tam na 3. rok, a ja napisałam licencjat i teraz zaczynam magisterkę. Na szczęście w innym mieście, więc od października czeka mnie trochę nowości i będę czymś zajęta. Muszę Wam powiedzieć, że właśnie przeżywam pierwszy kryzys. Mam zmienne nastroje, napierw umieram z tęsknoty, później jestem na niego zła, że wyjechał, denerwuje mnie to, że nie rozmawiamy ze sobą tak często jakbym tego chciała. Generalnie od paru dni mam chyba początki jesiennej chandry... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Rareza, witaj, Kochana
![]() Płacz, a zaraz potem zajmij się czymś zajmującym ![]() ![]() A kiedy się zobaczycie? Jeszcze tylko trochę i wpadniesz w wir studenckich obowiązków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Jeśli dobrze pójdzie to zobaczymy się na przełomie października/listopada. Ale wiecie,nie chcę się za bardzo na to nastawiać, coś czuję, że to nie wypali z tego powodu, że sami musimy się trochę urządzić w nowych miastach, znaleźć pracę, nie zaniedbać studiów...
![]() ![]() Najgorsze jest to, że przez ostatni rok na studiach mieszkaliśmy razem i codziennie razem zasypialiśmy, spędzaliśmy czas i wystarczyło, że któreś z nas wyjechało na weekend do domu rodzinnego i już wielka tęsknota, a teraz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
No to już wiemy co nieco o sobie Dziewczyny
![]() Rareza, witaj! ![]() ![]() cantara, jeśli można wiedzieć, ile godzin tygodniowo korepetycji udzielasz? Mnie coraz częściej pytają o korki, ale nie wiem czy ogarnę z czasem, bo praca od 9-17(przed 18 nigdy nie ma mnie w domu), studia zaoczne no i jeszcze jest mój A., dla którego też chcę mieć jak najwięcej czasu..
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
confused, w zeszłym roku w zależności od 'zachorowalności' uczniów i pań z angielskiego, wycieczek i innych takich - ok 10 godzin tygodniowo
![]() A Ty wiążesz swoją przyszłość z nauczaniem własnie, czy jakaś inna specjalizacja? ![]() Jakie plany na dziś, Dziewczyny? agniesikk spotyka się z TŻ-em, szczęściara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
ja biegnę do fryzjera, może uda mi się wcisnąć na farbowanie (bo chcę się rozjaśnić
![]() potem małe zakupy (siemię lniane muszę kupić do włosów, jakieś bakalie do podgryzania, herbatkę na te wstrętne deszczowe wieczory) i siadam do pracy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pia Gizela, udanego wypadu na miasto ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ale koszmarny dzień, pogoda paskudna... A mnie przy deszczu łamią nogi ;(
Mały też marudny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
confused, dzięęęki
![]() ![]() pogoda u mnie też paskudna, idealna na niewychodzenie spod kocyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Z tą pogodą to rzeczywiście coś strasznego
![]() ![]() Herbatka z miodem i cytryną, rozmowa z TŻ-em i książka ![]() A Wam jak mija ten paskudny wieczór? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Powiem wam szczerze, że ja nawet lubię czasem takie wieczory. Wskakuję wtedy pod kołdrę, popijam kakao i czytam jakąś fajną książkę
![]() Hmmm Dziewczyny mojego kryzysu ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() Ale Wam smęcę, możecie mnie zlać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
ja zamiast pisać pracę, robię sobie listy i piszę list do chłopa
![]() a listy rzeczy do kupienia do mieszkania, kosmetyków, ubrań itd. ach uwielbiam listy wszelkie robić ![]() Rareza - jak nie miałam swoich zajęć to odczuwałam rozłąkę tymczasową jakbyśmy się rozstali na zawsze. i byłam zła na niego że pojechał. to były dni kiedy tak naprawdę robiłam wszystko tak aby być na necie wtedy kiedy on. a jak poszedł gdzieś czy spać czy cokolwiek to byłam mega wściekła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-09-13 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Rareza, rozumiem o co Ci chodzi
![]() ![]() ![]() Co do dystansu - myślę, że zdarza Ci się na zmianę z tęsknotą, czyli jest po prostu jakąś 'obroną' przed trudami rozłąki. Kontakt internetowy nie przypomina nawet w 50% tego, co mieliście 'na żywo'. Ale oboje o tym wiecie i to, że chwilowo nie ma szans na to, żeby relacja była 'pełnowartościowa', nie znaczy, że zapomnicie o tym, jak cudownie wygląda kiedy taką właśnie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
Pia Gizela, Ty paskudo
![]() Powiem Ci, że ja teraz też bym ciągle czekała i irytuje mnie to strasznie, że on teraz ma inne zajęcia niż czekanie na mnie ![]() Wiem, że ja za 2-3 tygodnie jak już się przeniosę nad morze, do nowego miasta to też będę miała dużo więcej zajęć niż teraz. I podejrzewam, że wtedy to on będzie w gorszym humorze, no bo zacznę poznawać nowych ludzi itp. I role mogą się trochę odwrócić ![]() Dziewczyny jesteście niezastąpione ![]() Edytowane przez Rareza Czas edycji: 2012-09-13 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Pia Gizela, olewanie facetów od czasu do czasu 'bo teraz jestem zajęta tylko i wyłącznie sobą' jest najlepszą metodą, żeby z nimi nie zwariować
![]() I najzdrowszą, przy okazji ![]() W temacie robienia list - jeszcze parę lat temu nałogowo przeglądałam sklepy internetowe (księgarnie, z ciuszkami, kosmetykami) i tworzyłam seeeetki zakładek w przeglądarce z rzeczami, które sobie kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do rozmów przez internet to na początku mój Tż też tak jakoś dziwnie rozmawiał, ale teraz, kiedy się przyzwyczailśmy, rozmawiamy normalnie, tak jak w domu, tak że czuje że kocha bez słów. Na początku ograniczaliśmy się no bo współpracownicy w pokoju, a teraz? teraz choć ich nie znam nie raz z nimi przez skypa żartem rzucimy. I choć rozmawiamy 10-15 min wystarcza ![]() Hmmm jeszcze miałąm coś napisać i zapomniałam... ![]() Jak nocka? U nas super, mały pierwszy raz od urodzenia przespał całą nocke!!!! Jeszcze gdyby pospał dłużej niż do 6:30 to było by genialnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
cantara, nie olewanie tylko nie rzucanie wszystkiego bo Misio napisał na gg
![]() Biegnę do fryzjera zaraz. mam nadzieję, że pięknie wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Pia Gizela, pochwal się koniecznie jak wyszło!
![]() Przyszedł mi dzisiaj zamówiony drążek rozporowy - za szeroki na wszystkie drzwi w domu... Jestem na siebie zła, że zaufałam bratu i nie sprawdziłam minimalnego wymiaru, tylko w ciemno kupiłam to co mi podesłał ![]() A tak to za niedługo uciekam na aerobik, a Wam jak mija dziś dzień? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.