![]() |
#211 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my mieszkalismy z tesciami rok i juz nigdy wiecej Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My wczoraj podzialalismy, miejmy nadzieje, ze owocnie ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-05-02 o 08:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
No witam z rana
![]() Zaraz jadę większe zakupy zrobic, bo jutro gościmy teściów. Ciasto już wczoraj zrobiłam - siedzi w lodówce i czeka i co otwieram lodówkę to mam ochotę uszczknąc kawałek ale na razie jestem twarda. Przyjadę z zakupami i dalsza częśc przygotowań do wizytacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Asia własnie przemo tez sie śmiał ze pokaże swojemu szefowi ręce( bo całe podrapane od drzewa) jak spędza urlop ![]() my jeszcze nic nie podziałaliśmy . nie wiem kiedy znajdziemy chwilke dla siebie , więc chyab cykl pójdzie na straty ![]() Gosia no własnie ja nie umiem wielocytowac ahha , ale musze spróbowac Twoim sposobem ![]() Asieńka ja z moją teściową tez bym nie wyrobiła bo ona tak jak ja pół życia sama bo teśc tirówka i sama sobie radzi , podejmuje decyzję i zna odpowiedz na kazde pytanie bo po prostu zycie ją tak nauczyło i mysli że ma najlepsze rady , a że ja tez jestem samowystarczalna i po swojemu robie wszystko to pewnei na dłuższa mete by iskrzyło miedzy nami , wiec lepiej w dobrej komitywie spotykac sie co miesiąc na obiadku ![]() ok zmykam bo musze jeszcze szafe wypakowac i do rodziców jedziemy żeby jutro już od rana działać w lesie , a szafę wywioze do nich będzie mniej mebli na przeprodzadzke ![]() miłego dzionka dla Was ![]()
![]() |
![]() |
#214 | ||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry ale u mnie słońce pięknie jest ciepło ....
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za owocne działania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Gang Iren
|
Chwale sie:
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Jaka mała ślicznota
![]() ![]()
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny, przyjmiecie mnie? mam 27lat i jestem w trakcie 4cs:/ przewinęłam się przez kilka wątków ale nigdzie jakoś na dobre... chyba szukam swojego miejsca
![]()
![]() |
#218 |
Gang Iren
|
Cześć Magduś
![]() ![]() Owocnych starań ![]()
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
gosia261282
wspaniała mała rozbójniczka ![]() ![]() Pewnie to wiesz, ale rób jej jak najwięcej zdjęc jak jest mała - kociaki są takie słodkie a tak szybko rosną na duże wredne kocury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Gang Iren
|
Zeloth z kociaczkami nie mam doświadczeń. Miałam właśnie dorosłego kota. Miał 4 lata gdy zjawił się u nas. Był to wspaniały,przyjazny,mizia lski kocur
![]()
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pisalyscie na poczatku watku o wieku.. i powiem wam ze jeszcze nie jest z nami tak zle ![]() ![]() pierwszy post i tyle naskrobalam... wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ale posucha na watku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wspolczuje przezyc, ale dobrze, ze juz doszlas do siebie ![]() trzymam ![]() ![]() Z tymi Wlochami to masz racje, moj tz pracuje w Szwajcarii i ma mnsotwo kolegow wlochow ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ![]() Owocnych starań ![]()
![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
magduś2 i Lorella witajcie
![]() gosia261282 musisz uzbroić się w cierpliwość bo koteczka będzie szalała z czasem i im starsza tym bardziej zwariowane będzie miała pomysły ! ja mam dwie i chwilami mam ochotę je udusić ![]() ![]() Korzystają wszystkie z majówki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na razie mission being pregnant oby już nie długo ![]() Jestem już po wizytacji teściów. Było bardzo miło, zresztą jak zawsze. Tylko ja zawsze tak się staram coś fajnego, niecodziennego ugotowac, tak po prostu zaimponowac, że bardzo się staram i jestem zawsze wyczerpana po wizytacjach ehhh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=karolinadobra;40596 252]karola jesli chchesz cytowac to po prawej stronie postu na dole jest cytuj cytat musi zaczynac sie od [QUOTE] I kończyc na [QUOTE] razem z nawiasami . przy pierwszym [QUOTE jest nazwa osoby i ona tez zostaje i te cyferki tez zostają] w srodoku tekst mozesz zostawić cały lub tylko jakąś cześć tekstu( wytnij beckspace).
swoje odpowiedzi piszesz juz po końcowym Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() wpadłam sie tylko przywitac a posty nadrobie póxjiej , dzis kolejny dzień pracowity za mną. przemo naewt obiadu nie doczekał i padł na kanapie wiec z przytulanek nadal nici ![]() witam nowe staraczki ![]() spokojnych snów dla Was i przyjemnego działania ![]() ![]() papa ![]()
![]() |
#230 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Ale z jednym rocznym łobuzem daję radę,więc i z kotką dam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Ale fajnie, że tu kociary są
![]() Ja mam parkę pingwinków. Precyzując- kotka moja, kot tżta ![]() Chłopiec nam się pochorował, jedna nerka nie działa... na razie tylko obserwujemy ale stres mega ![]() Jutro u mnie wizytacja teściów i babci tżta :/ masakra będzie zatem.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Biedny kotek i biedni wy w tym zmartwieniu ![]() A na dzień jutrzejszy niech moc będzie z tobą ![]()
![]() |
![]() |
#233 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wytrzymam i pochwalę się swoimi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za wsparcie
![]() zdjecia beda jak sie dorwe do kompa. tu mi sie niesrety Wasze zdjecia nie wyswietlaja... przepraszam za brak cytatow - nie wyswietlaja mi sie na mobilu ![]() no i te polskie znaki... sorry Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Ach. A w ogole to sa wyniki ogolnego badania tż. Nie chcial sie w nie za bardzo wczytywac, ale jutro wydębię, zeby sciagnal na komp i dorwę sie do tego. W każdym razie ilość żołnierzyków 348mln, z ruchliwością chyba ok. Za to lipa z 2 innymi parametrami: upłynnienie jest mechaniczne a nie samoistne a to lipa ponoć oraz jeszcze że się sklejają (dziwna nazwa, nie pamiętam..) obie te rzeczy mogą wynikać Z infekcji-czyli pewnie dr zaleci posiew i znów operacja z czerwonym pokojem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. No to teraz musicie zajac sie Tzetem ![]() Przepraszam ale to moj pierwszy raz na tej aplikacji i kurna masakra jakas ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
No słaba ta apka.... cytowanie do kitu, aktualizacje też tak sobie.
Z tż słabo, bo już namówienie na badanie było koszmarem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do jajec ta apka ![]() Wiesz co odnośnie tż... hmmm no powiem Ci tak że jakby mój takie cyrki odstawiał to by dostał do słuchu! nie widzi że jest Ci przykro? przepraszam że to powiem ale jak dziecko się zachowuje! a gadaliście na spokojnie na ten temat? [pewnie nie raz] może trzeba jeszcze raz, a może jakiegoś focha czy coś , tak po kobiecemu ![]() Tak czy tak przytulam mocno i się nie smutaj, przejdzie mu z czasem .... Kluska widzę że my na dwóch wątkach szalejemy :P
"Nadzieja pomaga iść na przód; wytrwałość -stać, a odwaga- wracać." Władysław Grzeszczyk Parada paradoksów 02.06.2012 ![]() Edytowane przez Little_Frog Czas edycji: 2013-05-04 o 00:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no własnie w niedzielę rano jedzie juz do A ,a jak padł po południu tak spi do teraz bez obiadu i w opakowaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze jak się troche uspokoi to sobie wszystko poukładacie na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ---------- Gosia a dla Ciebei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ok lece wystawić pralke i moze jeszcze jedna wstawię, ![]() kolorowych zboczonych snów dla Was ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-04 o 03:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
![]() karola a ty spac nie mozesz ![]() ![]() ![]() ![]() O co chodzi z ta aplikacja ![]() kluska szkoda, ze Tz ma tak slaba motywacje na dzidziusia Ledwo wyniknie troche trudnosci a juz mu dziecko do szczescia nie potrzebne ![]() ![]() ![]() ![]() Matko, tu same kociary ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jakoś tak czasem mam że im bardziej zmeczona tym mniej spię , ale 4 h zaliczyłam spanka wiec nie jest źle ![]() z ta aplikacją też sie zastanawiałam o co chodzi ale nic nie wydumałam ![]() Przedstawiam Wam mojego kiciusia ![]() sweeti 1.jpg sweeti 2.jpg sweeti i Oski.jpg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-04 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.