Wasza najgorsza randka ;) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-07, 19:15   #211
spray
KWC

Dot.: Wasza najgorsza randka ;)

Cytat:
Napisane przez paulinka_vel_paulinka Pokaż wiadomość
ajjj przypomniała mi się jeszcze jedna okropna randka- w życiu się tak jeszcze nie bałam jak wtedy.
Całe zdarzenie miało miejsce równo rok temu, akurat udało mi się zdać egzamin na prawko, i byłam tak szczęśliwa, że zgodziłam się spotkać z pewnym chłopakiem Przyjechał po mnie ze swoim kolegą i pojechaliśmy do baru. Przebiegu spotkania nie będe relacjonowała bo w sumie było całkiem miło- oprócz tego, że nie po jakiś 2 drinkach byłam już tak dziwnie zakręcona, że cięko mi się było ogarnąć, poprosiłam żeby mnie odwiózł.
I wtedy się zaczeło... (nie pomne tego, że on razem ze swoim kolegom też sporo wypili i troche się bałam tej drogi powrotnej, ale niestety nie miałam innej opcji) jak jechaliśmy oni zaczeli się zachowywać conajmniej dziwnie podgłośnili muzyke (tak żebym niczego nie słyszała) i zaczeli rozmawiać, co kawałek zerkając na mnie.
... w pewnym momencie odezwała się moja kobieca intuicja ... -coś musi być nie tak- chwila refleksji i przed oczami stanął mi cytat z jakiejś gazety - "ponad 80% gwałtów jest dokonywanych przez osoby nam znajome"... w tym momencie się naprawdę zaczęłam bać...bo tak sobie uświadomiłam, że ja się z nim widziałam góra 3/4 razy...
Zaczeli mówić jakieś głupoty, że jestem tak pijana, że "do lasu mogli by mnie wywieść" itp. ten chłopak który prowadził zamiast na droge się cały czas patrzył na mnie... byłam już poważnie przerażona... nagle patrze- czemu my jedziemy jakąś inną, dziwną drogą ;/ nim zdążyłam się spytać o co chodzi już zjeżdzaliśmy na jakiś parking za budynkami... środek nocy, zima, nigdzie nie ma żywej duszy...ależ mi serce biło, ten chłopak który prowadził odwraca się do mnie i mówi że tam dalej stoi samochód pana A. i on mnie dalej odwiezie, w tym czsie pan A. już otwiera mi dzwi, ja przerażona spowrotem je zamykam, i zaczynam krzyczeć, że on jest jeszcze bardziej pijany i ja się nie zgadzam z nim wracać, kierowca mówi żebym się nie wygłupiała i znowu mi otwierają dzwi, ja spowrotem je zamykam i zatrzaskuje zamek... heh... wyjmuje telefon i mówie, żeby się nie trudzili ja zadzwonie po tate i z nim wrócę... miałam już telefon przy uchu... spowrotem wsiadł i powiedział żebym się uspokoiła i że mnie odwiezie... ruszył, oczywiście atmosfera była grobowa przez reszte drogi... i jak już pod domem wyszłam z samochodu to tak mi nerwy puściły, że się popłakałam.
Może przesadziłam z interpretacją całego zdarzenia, ale nigdy mnie jeszcze nie zawiodła moja kobieca intuicja, i mimo, że nic złego się na szczęście nie stalo, to te 25min. drogi do domu były najgorszymi w moim życiu (ps. po 5min podróży już byłam trzeźwa od tego stresu)
Okropna historia!!! Przypuszczam, że gdybyś była mocniej odurzona to by Cię tam zgwałcili..
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-07, 20:49   #212
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
Straszne ...Pozniej już sie chyba nie narzucali po tym spotkaniu?
no przez pewnien okres wogóle nie mieliśmy kontaktu ze sobą, a i teraz staram się go unikać jak tylko mogę.

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Okropna historia!!! Przypuszczam, że gdybyś była mocniej odurzona to by Cię tam zgwałcili..
no właśnie, ja dopiero wtedy sobie uświadomiłam jaką głupote zrobiłam wsiadając z nimi do tego auta.
Dlatego apeluję dziewczyny !!! mi się wydawało, że tego chłopaka znam, dopiero jak zaczełam sobie wszystko analizować, uświadomiłam sobie, że widziałam się z nim raptem 3 razy trochę gadaliśmy na gg albo przez kom. - więc tak praktycznie to była dla mnie obca osoba...
Stary 2006-12-07, 21:15   #213
ulamaria
Raczkowanie

Byłam zakochana. Nieszczęsliwie.

Wiec postanowiłam , a co mi tam. umówię sie z kimkolwiek zeby tylko zapomniec. Doskonale bawiłam sie z pewnym chłopakiem na sylwestrze, a że był wzrostu i postury mojej ówczesnej miłosci, no wiec na sylwetrze, tańczylismy całą noc, całowaliśmy się namietnie,troche gadaliśmy i było bardzo sympatycznie. Nazwijmy go P. ...Chłopak był kompletnie pijany i wiekszosci wieczoru nie pamietal.co prawda na drugi dzien nie mogłam na siebie spojrzec. Tak podle się czułam. No bo w koncu kocham innego a szlajam sie jakimś pierwszym lepszym, którego poznałam dzień wczesniej.

Ale mimo wszystko postanowiłam , ze moznaby spróbować spotkac sie jeszce raz. I o zgrozo ! Spotkalismy sie. W pewnym klubie studenckim. Zupełnie przypadkowo. Przyszłam tam z kolegą który był we mnie zakochany i prawde mówiąc liczył, że to bedzie randka. Ja chciałam się wyszalec na parkiecie, nie ważne z kim. I kiedy zobaczyłam P. coś mi odbiło. Własciwie zupełnie olałam kolege z którym przyszłam, i zaczełam sie krecic wokół P. . P. oczywiscie był bardzo pijany. Kolega z którym przyszłam bardzo szybku się zmył. Zostałam sama z P.

Po kilku godzinach na parkiecie, koles oczywiscie kleił sie do mnie niemiłosiernie, co mi nie pzreszkadzało, bo bardzo mi się fizycznie podobał. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie był tak naprany.

Siedze sobie przy stoliku, a tu podchodzi do mnie ochroniarz, ja lekko przestraszona co sie stało???
A ten mi się pyta czy to jest kurtka tego chłopaka tutaj pokazuje mi w oddali P. , i czy ja z nim jestem?? a ja na to że owszem, to jego kurtka, a ochroniarz mowi że musimy opuscic lokal bo mój towarzysz zarzygał ubikacje. W życiu nie najadłam sie tyle wstdu co wtedy. Wyszliśmy z klubu. I tyle mnie widział. Czasem jeszce sie spotykamy. bo mamy wspólnych znajomych ale nie jestem w stanie spojrzec mu w oczy.

A na koniec jeszcze happy end od ponad roku ta moja miłość nie jest już nieszczęsliwa. Chłopak w którym byłam wówczas zakochana stał sie moim TŻtem

moje korale i naszyjniki ręcznie robione: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148419
ulamaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-09, 10:07   #214
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez ulamaria Pokaż wiadomość

A na koniec jeszcze happy end od ponad roku ta moja miłość nie jest już nieszczęsliwa. Chłopak w którym byłam wówczas zakochana stał sie moim TŻtem
gratuluję
mialam podbnie i tez wszystko skończyło się wlaśnie tak
Stary 2006-12-09, 13:02   #215
kiniaczeq
Zakorzenienie

ulamaria - gratuluje hehe

paulinka_vel_paulinka - masz bardzo dużo szczęścia w życiu. Dobrze że to sie nie skończyło gwałtem..
Stary 2006-12-09, 17:08   #216
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wafelina :) Pokaż wiadomość
potwór z bagien
Dziewczyny, poprawiacie mi humor jak nikt

Dorkaaa Wnioski? Na randki nie przychodź w dziurawych skarpetkach

Od tej pory nikomu nie odmawiamy randki Będzie więcej śmiesznych historii
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-09, 21:50   #217
Madzia007
Zadomowienie

Podnoszę temat. Może komuś się coś przypomni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-10, 09:25   #218
kiniaczeq
Zakorzenienie

nikomu nic sie nie przypomniało
Stary 2006-12-10, 11:28   #219
virtual_luv
Raczkowanie

Ja mialam pare takich"fajnych"randek

Pierwsza to wlasciwie bylo ok tylko po randce...ech
poznalam go przez znajomych i jakos tak sie umowilismy,poszlismy do parku,duzo rozmawialismy i on okazal sie calkiem konkretnym kandydatem na mojego chlopaka...na drugi dzien dostalam smsa zebysmy zaczeli sie spotykac w sasiednim miescie bo on ma zone i dziecko a nasze miasto jest male i ktos nas moze zauwazyc...nawet tego nie skomentuje

Druga wygladala tak ze poznalam chlopaka w knajpie bylam juz po paru piwach umowilismy sie dwa dni pozniej i przezylam lekkie zalamanie nerwowe,chlopaczek byl o 4 lata mlodszy ode mnie(mialam 21 wiec roznica byla znaczaca)i strasznie gadatliwy,jednak najbardziej zenujace bylo jak mnie poprosil zebym mu kupila papierosy bo w kiosku chca od niego dowod osobisty

Kolejny zaprosil mnie do pubu i tak"przez przypadek"spotkal znajomych,wieczor wygladal ze caly czas sluchalam o ich takich prywatnych sprawach,nawet raz nie zaczeli jakiegos tematu od-a pamietasz jak janek,karol,marek etc.na koncu wszyscy sie opili i musialam sama wraca do domu bo moj luby byl pijany jak swinia

Byl jeszcze taki jeden co mi calkiem powaznie oswiadczyl iz pojscie do łóżka na pierwszej randce to dla niego priorytet,do lóżka nie poszlam a on wiecej nie zadzwonil,widac kazdy ma okreslone zasady ktorych sie trzyma

oczywiscie chyba nie musze dodawac ze byly to moje pierwsze i ostatnie randki z tymi typami
virtual_luv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 17:48   #220
ola_mała
Raczkowanie

up up up śmiesznie jest hihi

ola_mała jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 18:01   #221
ola_mała
Raczkowanie

A moja najgorsza randka..?? Również chłopak poznany przez internet, choć mielismy paru wspólnych znajomych, chodził do klasy z moimbyłam chłopakiem. No więc umówiliśmy się na lodowisko . Nie tak znowu oficjalnie on był z kolegą ja z koleżanka. Poznał mnie od razu przy wejściu było widać ale oczywiście pan niewzruszony czekał aż ja podejde i zapytam czy to on (jego trudno było niepoznać jest superprzystojnym murzynem, rzuca sie w oczy ). ale nie jak dla mnie to on powienien to zrobić więc pół godziny na lodowisku spędziłam z koleżanką odnotowując jego ukradkowe spojżenia. W końcu odważył sie >uwaga uwaga< rzucić we mnie śnieżka no dobra porzucaliśmy się troche było w sumie zabawnie. Wychodzimy z lodowiska idę w stronę przystanku, on ciągle za mną, staję przed światłami zrównaliśmy się i on spalił taką cegłę, że nie mogłam a na jego ciemnej skórze bardzo fajnie to wyglądało W każdym razie odprowadził mnie na autobus porozmawialiśmy calkiem fajnie i staralam się puścić w niepamięć to lodowisko. Zaprosił mnie do kina. Było nawet ok fajny film on nie był natarczywy. Mimo paru nieśmiesznych żartów i zachowania jak największy cwaniak (oo ego to on miał spore..). W domu wchodzę na gadu i po jakimś czasie rozmowy on mi pisze "masz fajny tyłek wiesz"
yyyy no dzieki i on mi na to "może zostaniemy parą to dasz mi pomacać" Nie, nie zostaliśmy parą....

ola_mała jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-10, 18:08   #222
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez ola_mała Pokaż wiadomość
W domu wchodzę na gadu i po jakimś czasie rozmowy on mi pisze "masz fajny tyłek wiesz"
yyyy no dzieki i on mi na to "może zostaniemy parą to dasz mi pomacać" Nie, nie zostaliśmy parą....
ale tekścior....że też tacy po swiecie chodza...;/
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 18:27   #223
Pyra1990
Zakorzenienie

Cytat:
W domu wchodzę na gadu i po jakimś czasie rozmowy on mi pisze "masz fajny tyłek wiesz"
Łoo sie chlopak zagalopowal Niektórzy to maja tupet...

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 18:46   #224
Ines-ka
Zakorzenienie

Nie ma to jak bezpośredniość...
Stary 2006-12-10, 19:23   #225
Flofferek
Zakorzenienie

hahaha uwielbiam ten watek
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-10, 19:34   #226
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
OMG.... hehehheehheheeh... przynajmniej szczery
Stary 2006-12-10, 19:47   #227
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Moim niewypałem była też moja studniówka. Akurat rozstałam się z chłopakiem i rozpaczałam, do tego nie lubiłam swojej klasy i powiedziałam, że nie idę, a mój tata za moimi plecami po prostu zapłacił za mnie i do tego zgłosił się na chętnego do bycia na niej opiekunem z rodziców
Nie miałam z kim iść, byłam wściekła, ale tata mnie błagał, obiecywał, że nie będę żałować, że taki bal tylko raz w życiu itd.
W końcu na gg dałam opis, że szukam partnera na studniówkę i zgłosił się kolega- kiedyś bardzo dobry, ale od dłuższego czasu nie utrzymywaliśmy kontaktu, bo jego dziewczyna mnie nie lubiła. Powiedział, że bardzo chętnie ze mną pójdzie. Na moje pytanie co na to dziewczyna, powiedział, że zerwali. No to super... umówiliśmy się, chodził ze mną na próby, luz. no ale... dzień przed studniówką przyznał mi się, że nie ma garnituru Ponieważ był postury mojego taty, to tata kręcąc nosem pożyczył mu swój (w końcu sam mnie w to wpakował). No to ok, nie jest źle. W sumie bawiliśmy się dobrze, póki nie zaczął wyznawać mi miłości i się do mnie kleić i dobierać. W końcu w akcie desperacji i ucieczki przed nim zaczęłam bawić się z własnym tatą Po balu się pożegnaliśmy, a na poprawinach okazało się, że mój wspaniały partner podwędził 4 butelki Soplicy (Nie wiem gdzie on to schował, ale mi się potem po moich naciskach przyznał). Żeby dopełnić klapę, kilka dni później pod moją szkołę przyszła jego "ex" dziewczyna (taaaaka duża) i powiedziała, że "mam wyrok i mnie dopadnie na mieście", bo próbuję jej odbić chłopaka. Okazało się, że zerwanie to była bajeczka.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 20:07   #228
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
powiedziała, że "mam wyrok i mnie dopadnie na mieście"

vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-10, 20:40   #229
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
. Żeby dopełnić klapę, kilka dni później pod moją szkołę przyszła jego "ex" dziewczyna (taaaaka duża) i powiedziała, że "mam wyrok i mnie dopadnie na mieście", bo próbuję jej odbić chłopaka. Okazało się, że zerwanie to była bajeczka.
hehehheeehehhehehehhehehh e.....bossssskie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-10, 20:58   #230
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wszystkie opowieści! Szczególnie za tą z panem, który wstydził się dziurawych skarpetek, leżałam na ziemi
Niestety niczym wam się nie pochwalę bo moje randki jak dotąd były udane; urocze, ale bez żadnych ekscesów niestety ale jeszcze długie życie przede mną a z tego co widzę wystarczy umówić się z kimś z internetu i ubaw po pachy
Stary 2006-12-10, 21:08   #231
dorkaaa
Wtajemniczenie

Impersona : to było ostre :PP

Przymoniała mi sie jeszcze moja "randka" za czasów podstawówki...
mój adorator był szalony i najpierw wspinał sie na słup energetyczny i powiedział ze rzuci sie z niego jesli nie powiem ze go kocham

Potem zobaczył ładne kwiatki w jednym z ogródków i postanowił ze musi mi je zerwać... ale był mały problem. Otóz ogródka pilnował wielki wilczur. ale co tam, do odważnych swiat nalezy i on przeskoczył płot i ruszył biegiem po kwiatka. Zerwal go i ledwo zdazył bo pies go prawie pogryzł. ucieszony wreczył mi kwiatka i szlismy dalej kiedy z domu wybiegla wlascicielka ogrodka, nakrzyczala na nas i kazała mi oddać kwiatka :P
Obo je sie z tego smialismy

takie moje małe wspomnienie, zebyscie mialy co poczytać.
Stary 2006-12-10, 21:08   #232
Ines-ka
Zakorzenienie

Impersona Co on, z choinki się urwał?
Stary 2006-12-11, 10:04   #233
selfish
Rozeznanie

Kurna, ale się obśmiałam. W drodze rewanżu dorzucam swoje "the best of":

- czas i miejsce akcji: wczesne liceum, impreza na koniec roku szkolnego. Zaczął się do mnie podwalać kolega z klasy. Nigdy nie zwracałam na niego uwagi, taka trochę nie moja liga - dobrze ułożony, z dobrego domu, piątkowy uczeń - trochę mnie zaskoczył, że się mną zainterseował (wtedy byłam tak punkująca, glany, koncerty, totalna olewka i kontestacja wszystkiego hihi). No ale nic to - w sumie fajnie nam się gadało i tańczyło, generalnie były widoki na więcej. Na drugi dzień jechalismy naszą klasową paczką (były juz wakacje) na biwak nad rzekę no i ten koles tez miał tam byc. Cieszyłam sie, bo myślałam sobie, że po takiej fajnej randce, może byc tylko lepiej.
Ku mojemu zdziwieniu facet poza "cześć" nie odezwal się do mnie ani słowem! Wszyscy moi znajomi ze mną gadali, graliśmy w siatkę, wygłupialiśmy się w wodzie,a ten nic. No ale myślę sobie "może jest nieśmiały, albo co" i generalnie powoli zaczęłam go zlewać... Ale najlepsze było wieczorem. Siedzimy sobie przy ognisku i przyjechał do niego jego starszy o 5 lat brat, taki dobrze ułożony studencik - przywiózł mu jakąś wałówkę czy śpiwór, no nie pamiętam. No i nagle słyszę jak ten starszy brat patrząc na mnie mówi do tamtego Romeo takim kurna konfidencjonalnym szeptem, że go wszyscy słyszeli "TO ONA?" a tamten odpowiada "UHM". Nie muszę dodawać, że wszyscy ucichli i popatrzyli się na mnie z takim wyrazem twarzy, jakbym co najmniej temu Romeo pozabijała dzieci albo co.
No i widać nie uzyskałam akceptacji starszego brata studenta, bo koleś do końca liceum (byliśmy w jednej klasie) nie zamienił ze mną ani słowa.

- sytuacja druga to już w ogóle porażka, bo to niby był dłuższy związek, tyle że mój luby był w wojsku. Najlepsze było w nim to, że nigdy na nic nie miał kasy (nie żebym była jakąś materialistką czy coś w tym stylu) - po prostu u niego to było chore!!! Kazał mi np. przy pisaniu listów do niego smarować znaczek mydłem, to on go sobie potem odklei nad parą, zmyje stempel i przyklei jeszcze raz - i zaoszczędzi całą złotówkę!!! Ale ja to zawsze zlewałam i naklejałam normalnie, a do koperty mu wrzucałam znaczek zwrotny Potem przestałam, bo nie chciałam już żeby do mnie pisał hehehe :P
Aaaa, jak był u mnie na przepustce i gdzieś jechaliśmy, to on zawsze jechał na gapę, bo mówił że nie ma na bilet i nie pozwalał sobie kupić biletu i ja zawsze umierałam ze strachu, że go złapie jakiś kontroler i będzie wstyd.
Ale najlepszy prezent od niego dostałam - grube wełniane rajstopki, takie babcine. O i raz czekoladę tylko taką najtańszą jak z leader price, beznazwową
Generalnie zaznaczam - to nie chodzi o to, że był biedny, nie przeszkadza mi stan majątkowy, tylko o to, że on po prostu tak żył, tak go w domu wychowano. Jak mi po dwóch czy trzech miesiącach wyznał, że jego mama nie płaci od siedmiu lat czynszu "bo tak jest taniej", to już wiedziałam, że musze go spławić

--------l

Edytowane przez selfish
Czas edycji: 2006-12-11 o 11:20 Powód: sorki za literówy :)
selfish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-11, 10:36   #234
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez selfish Pokaż wiadomość
Jak mi po dwóch czy trzech miesiącach wyznał, że jego mama nie płaci od siedmiu lat czynszu "bo tak jest taniej", to już wiedziałam że musze go spławić
O ranyyy

dorzucę historyjkę mojej szkolnej koleżanki, Ewy. Opisałam ją kiedyś w wątku na gazecie.pl, a potem jakaś bura menda podkradła ją do joemonster gdzie prawa autorskie, hę?

No więc Ewa umówiła się kiedyś z bardzo eleganckim facetem. (Dobry samochód, drogie ciuchy, te sprawy). Zaprosił ją do fajnego, modnego lokalu. Asekuracyjnie zabrała ze soba 20 zł, ale że po oddaniu płaszcza do szatni nie miała gdzie tych 20 złotych schować, bo nie wzięła torebki, a kieszeni nie miała, więc porosiła go żeby jej te 20 zł przechował. On, że nie ma oczywiście sprawy.
Zamówili coś przy barze. Ona jakiś drink, on chyba piwo. Wypili, trochę poflirtowali, potanczyli. Ewa stwierdziła, że już późno, że jedzie do domu i żeby on dał jej te 20 zł to sobie zamówi taksówkę. A on na nią takie i mówi:
Jakie 20 zł? Przecież kupiłaś se drinka! Proszę, tu masz resztę 3,50 zł..

Z tego co wiem- drugiej randki nie było.
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-11, 11:22   #235
kma1982
Wtajemniczenie

Przypomniało mi się, że kiedys na imprezie poznałam fajnego chłopaka,przegadaliśmy cały wieczór, umówiliśmy się na następną impreze...przyjechał z kolegami,ale było fajnie, pogadaliśmy, pobawiliśmy się...ale on niestety nie był z mojego miasta, więc na początku mieliśmy kontaktować się przez tel. chłopak poprosił mnie o nr, a że były to czasy, kiedy komórki to był luksus, podałam mu nr tel. stacjonarnego, on niestety nie miał gdzie zapisać, więc poprosił swojego kolegę, który posiadał komórkę, żeby zapisał tam mój nr...Chłopak już potem nie odezwał się do mnie....za to po kilku latach (o ile dobrze liczę to po pięciu!) zadzwonił do mnie przed Sylwestrem jego kolega i zaczął mi tłumaczyć kim jest ,że poznaliśmy się na imprezie kiedyś i że jest akurat w wojsku,ale na sylwka wychodzi na przepustkę i że moglibyśmy się spotkać....powiedziałam,ż e nie pamiętam go i nigdzie z nim nie pójdę troszkę się rozczarował, później dzwonił jeszcze raz ,ale kazałam mówić mamie,że mnie nie ma...
Przypomniało mi sie także, że kiedyś pojechałam na Sylwestra z koleżankami do Poznania, miałyśmy iść na rynek,a potem poszukać jakieś dyskoteki lub pubu i tam bawić się do rana...przed świętami na czacie poznałam chłopaka,fajnie mi się z nim gadało,a że był z Poznania, umówiliśmy się,że się spotkamy na rynku w sylwestra, miał być z kolegami, a ja z koleżankami...Nie wysłaliśmy sobie przedtem zdjęć...ale umówiliśmy się w konkretnym miejscu, kiedy go zobaczyłam, miałam ochotę nie przyznawać sie kim jestem....facet zupełnie nie był w moim typie, a jego koledzy nie byli w typie moich koleżanek...ale nie chciałam byc niemiła i w końcu przedstawiłam się...jakby tego było mało, to mieli ze sobą reklamówki,a w nich kilka litrów wódki...zaczęli się na tym rynku rozkładać, wyjęli jeden kieliszek i po kolei zaczęli pić z niego,podając następnej osobie....było mi strasznie wstyd...kiedy przyszła moja kolej,powiedziałam,że pójdę z koleżankami kupić jakąs popitke czy coś...wmieszałyśmy sie w tłum i uciekłyśmy im! Przez cały wieczór bawiłyśmy się z nadzieją,że już ich nie spotkamy...na szczeście poznałyśmy później fajnych chłopaków i bawiłyśmy się z nimi do rana
Stary 2006-12-11, 11:53   #236
morwa74
Rozeznanie

facet poprostu mnie wystawił nie przyszedł na spotkanie teraz próbuje to nad- robić ale ja mam go teraz...
Stary 2006-12-11, 13:00   #237
selfish
Rozeznanie

Dobra, co mi tam - poopowiadam jeszcze, bo na dobrą sprawę to tych najgorszych randek trochę było

- kiedyś ostro startował do mnie mój dobry kumpel, tylko że oczywiście ja go nie chciałam No ale chłopak był wytrwały i się nie poddawał, choć generalnie miał mało odwagi :P Ale raz się w sobie zebrał i odprowadzając mnie do domu chyba sobie coś "uplanował". Był bardzo zdenerwowany, a jak się denerwował, to chodził 7 razy szybciej. No więc to całe odprowadzanie to był kurna jakiś maraton, bo ja ledwo mogłam nadążyć za nim, takie susy sadził, i jeszcze romantyk cholera co chwila mi gwiazdy chciał pokazywać, więc musiałam uważać, co by się po ciemnicy nie wykopyrtnąć w tym szalonym pędzie
Wreszcie doszliśmy pod mój blok. Ja szukam kluczy po klatką, zziajana jak pies, spocona,a ten nagle wywala, że nigdy piękniej nie wyglądałam i czy ewentualnie nie dałabym się pocałować Powiedziałam, że nie (zresztą jak zwykle), a ten huzia na józia i z ustami w dzióbek (dosłownie) startuje do mnie. Ja patrzę, a ten normalnie ma oczy zamknięte i celuje gdzieś w okolice mojej twarzy. No i niewiele myśląc zrobiłam unik i kolega pocałował drzwi od klatki. Wstyd mi było strasznie, bo taka głupia sytuacja się zrobiła, w końcu to był przyjaciel, nie jakiś tam obcy facio.

No a druga sprawa to kaszana z innym moim przyjacielem. Jakoś tak zawsze pecha miałam, że się zaprzyjaźniałam z kolesiem, a on potem roił sobie nie wiadomo co.
Ten był już w ogóle nieśmialy, przychodził do mnie regularnie niemal codziennie pod pretekstem pożyczania ksiązek, płyt itepe... przez prawie rok. Ani słowem nie powiedział, że mu na mnie zależy, albo że chciałby ze mną chodzić, ale generalnie zrobiłby dla mnie dużo, wszysyc dookola wiedzieli, że on ze mną "kręci", no i w ogóle w naszym środowisku byliśmy niemal postrzegani jak para. On chyba oczekiwał, że ja się w końcu kiedyś tam w nim zakocham i rzucę mu na szyję - chociaż dobrze wiedzial, że nic z tego nie będzie. Nawet mi kiedyś podarował jakąś płytę z muzyką i kartkę doczepił, że miłość to sztuka czekania
No i raz byliśmy w knajpie, gdzie zresztą często spotykałam teraz już mojego oficjalnego TŻ a wtedy dopiero z nim flirtowałam. No i mój TŻ, bardzo uczciwy, po prostu podszedł do tamtego mojego przyjaciela i się go spytał, czy jesteśmy parą, bo nie chciałby się wtrącać i rozbijać związku i w ogóle. A tamten (zgodnie z prawdą) powiedział, że nie jesteśmy parą. Generalnie pozwolił sobie sprzątnąć mnie sprzed nosa (za co w ogóle się nie gniewam :P ) po roku przyłażenia i ślepienia się we mnie jak w ósmy cud świata Wyobrażacie sobie?? Coś ta sztuka czekania go chyba zawiodła
Ale to w sumie na szczęście dla mnie, bo dzięki niemu jestem teraz szczęśliwie zaręczona i w trakcie planowania wspólnego gniazdka hihi, więc jak widać - wszystkie beznadziejne randki zawsze do czegoś prowadzą

--------l

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-11, 15:23   #238
Mlynek Kawowy
Przyczajenie

Heh Przeczytałem wszystkie wasze wspaniałe wspomnienia a łatwe to nie było Muszę przyznać, że miałyście wyjątkowe szczęście trafiając na tych wszystkich łogierów Ogólnie to bardzo zabawne były przypadki sam bym nie wpadł, że takim można być. Po za dużą dawką śmiechu było też kilka nie zbyt zabawnych historyjek. Na szczęście dałyście rade trudnym sytuacją Coś bardziej na temat Trochę żal tej chłopiny co się rok uganiał i można powiedzieć, że oddał innemu swoją muzę :p
Mlynek Kawowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-11, 16:07   #239
cattt
Mrs Mrau

Pamiętam jedną bardzo dobrze, prawie jak dziś. Może to nie była randka, ale cos w tym rodzaju.

Znajomi zaprosili mnie i grupkę przyjaciół na ognisko, które zorganizowali na małej łące obok której był las. Dobrze się składało bo mogliśmy stamtąd przynieść drewno i podkładać do ognia.

Było też kilka nieznajomych osób a w śród nich pewien chłopak z którym od razu złapałam kontakt. Dobrze się nim gadało, prowadziliśmy ożywione dyskusje na różne tematy. Nagle wydało się, że przyjechał tutaj z mojego powodu. Namówiła go nasza wspólna znajoma, która twierdziła, że się dogadamy. Miała racje.
Musze wspomnieć też o tym, że na ognisku był chłopak, który kiedyś żywił do mnie duże uczucie. Niestety bez wzajemności. Lubiłam go ale dla mnie był człowiekiem zbyt porywczym i jakby to powiedzieć....niezrównowa żonym psychicznie.
Patrzył się na mnie i na tego chłopaka zabójczym wzrokiem. Ja się nie przejmowałam i cieszyłam się nowa znajomością.

Po jakimś czasie zabrakło drewna, a że towarzystwo było leniwe to padło na mnie. Koleżanka była już zalana w trupa więc nowopoznany chłopak zaproponował, że pójdzie ze mną. Weszliśmy do lasu i zaczęliśmy zbierac drewno. Gadaliśmy, gadaliśmy i gadaliśmy, gęby nam się nie zamykały. Czułam się świetnie J.Nie zauważyliśmy, że bardzo się ściemniło [tylko dzięki temu, że była pełnia i bezchmurne niebo widzieliśmy nienajgorzej].Zgubiliśmy się. Gdzieś w środku lasu!
Na początku nas to bawiło, ale po jakichś 40 minutach byłam przerażona. Nie mieliśmy telefonów. On mnie uspokajał, pocieszał itp. A ponieważ ja należę do osób które mają naprawdę bujna wyobraźnię , od razu zaczęłam sobie przypominać wszystkie horrory świata z Blair Wtich Project na czele. Krótko mówiąc zaczęłam panikować. On dzielny i męski nadal starał się mnie uspokoić. W pewnym momencie zaczepiłam o coś nogą i boleśnie upadłam. Kostka skręcona-ból potworny.
Chłopak pomógł mi wstać. Czułam, że on też zaczyna się bać, ale nie mówiłam już nic ,aby nie pogarszać sytuacji. Błądziliśmy po lesie z jakieś 1,5godziny. Przez to nasze zagadanie znaleźliśmy się w tej sytuacji.
Jednak w pewny momencie dostrzegliśmy światło, to było nasze ognisko [musieliśmy jakoś dziwnie krążyć w tym lesie].Gdy wyszliśmy, ja podparta o niego, inni popatrzyli na nas podejrzanym wzrokiem i dziwnym uśmiechem. No i zaczęły się komentarze „co tak długo was nie było, czy bzykanie się udało; że musiałam się nieźle wyginać skoro zrobiłam sobie cos w nogę.. etc. Generalnie podpite towarzystwo myślało, że „poszliśmy w krzaki na numerek”. Mi tak bardzo ulżyło, że się stamtąd wydostaliśmy, że już nawet nie chciało mi się im tego kilka razy tłumaczyć, bo oczywiście nie uwierzyli.
Psychopata adorator był już tak wstawiony, że zaczął mieć jakieś „wąty” do tego biednego chłopaka który „tachał” mnie przez cały las. Zaczęli się szarpać no i doszło do bójki. Nie pobili się jakoś strasznie ale nowopoznany chłopak miał rozcięta wargę i brew. Oberwał praktycznie za nic ,mnie bolała kostka, a znajomi i tak na m nie wierzyli.
Dopiero po jakimś czasie od tego zdarzenia, uwierzyli w to co się stało naprawdę.
Psychopatę adoratora unikam jak ognia, a tamtego drugiego spotkałam przypadkiem kilka razy, zamieniliśmy kilka słow. i nic poza tym
„Eh, a miało być tak pięknie”, jak to skomentowała znajoma która bawiła się w swatkę.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-12, 07:53   #240
selfish
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mlynek Kawowy Pokaż wiadomość
Coś bardziej na temat Trochę żal tej chłopiny co się rok uganiał i można powiedzieć, że oddał innemu swoją muzę :p
Mnie też jest żal, bo stracilam naprawdę dobrego przyjaciela... no, ale cóż, takie jest życie :P Ja mam dzięki niemu swojego ukochanego TŻ,a i on, z tego co wiem, w końcu kogoś sobie upolował, więc ta historia ma chyba happy-end

Wypada tylko zaapelować:
Chłopaki więcej śmiałości

--------l
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości