|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
i jutro bede trzymac za Ciebie kciuki
|
|
|
|
|
#242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ooooo Kochaniutka! oczywiste, że TAK zresztą sama zobacz ---> www.boots.co.uSzczególnie fajnie brzmią te zestawiki preparowane specjalnie na Święta. Ja chyba przyczaje sie na D&G i DKNY, aaaa i wyczaiłam taki mały zestawik Lancome za jakieś 11f z tuszem do rzęs i chyba błyszczykiem. Dzięku Dziewczyny, że jesteście ze mną
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za info! a widze, ze adres Bootsa Ci się nie udał, K gdzieś na poczatek wyladowalo
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
AniaWila widze, ze tez tu jestes wiec pewnie piszesz relacje, włąsnie zastanawiam sie czemu jeszcze nie piszesz? Czy az tak cie poturbowałi
![]() a ja byłam dopiero w miesice po 14, kupiłam dwie pary butów w Faith i bluzke i majtki w Miss Self.... cos tam. Ale najwiekszy szok przezyłam w Bootsie, przy kasie była pólka zestawami perfumowymi, a jak tam weszłam o 16 to nic na niej nie było i wogole jakoś juz pusto byłow Bootsie. do Body shopu nawet nie doszłam.
|
|
|
|
#245 |
|
BAN stały
|
i już wróciłam
jestem wypachniona wszystkimi zapachami świata. Na Oxford byłam o 7, nieco póxniej niż planowałam. Przed Selfridges była już kolejka na ok.200 osób. Ale w paru miejscach byłam pierwsza. Ogólnie rano jeszcze jakoś dało sie przepychac w sklepach i na ulicy, ale około godz 13 w niektórych sklepach były kolejki nawet żeby sie dostać na ruchome schody :/ ogólnie ścisk, duchota i panująca paranoja A jak już dostałam sie do Selfridges to się zgubiłam Ogólnie jestem ztyrana jak koń po westernie ale mam też łupy DKNY Be delicious Man, zestaw 50ml perfum+75ml after shave - z 33 na 19f DKNY New York woman - 50ml+ balsam do ciała - z 35 na 18f Zestaw Clinique Repairwear, krem na noc , na dzień i serum ( wszystko po 30ml) - zestaw za 45f a ja płaciłam jakiś czas temu za sam lotion na noc 50ml -45f :/ czerwona Lacosta 75ml - 16f 2 sweterki w H&M - z 13f na 4,99 sweterek Benetton - z 27 na 12,99 bluza dla mojego Chłopa TopMan- z 35f na 17f I to wszystko, więcej nie pamiętam.... A jak wróciłam do domku, to się okazało, że mąż też nie oparł sie pokusie i wziął nam nowe telefony - nokie 8800 sirocco, dla siebie czarną dla mnie srebrną bo stwierdził, że musiał zapłacić TYLKO 70f zeby dostać abonament za 50. Ehh faceci i ta ich gadżetomania. Mężuś też uległ magi kupowania I to już wszystkie nasze dzisiejsze, rodzinne zdobycze A jutro wracam do Polski
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
hehehe złapałaś mnie, a ja tymczasem pisałam.....ładnie towarzystwo wymiotło pułeczki co?
Ale z pustymi łapkami nie zostałaś to nie narzekaj :p
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a złapałam , chciałam poczekac az cos napiszesz, ale pisałas i pisałas i sie doczekac nie mogłam to sama w końcu napisłam ![]() . A takich pustek w Bootsie to dawno niewidziałam, ale przyszłam na sam koniec.A w sklepach oczywiscie dywan z ciuchów ![]() A naprawde nieźle sie obłowiłaś
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko! to ja chyba tez musze jutro wstac o 5 rano zeby sie na cokolwiek zalapc
![]() nie sadzialm ze az taka histeria ogarnie rzesze kupujacych |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I chyba będe musiała to zrobić baaaaaaardzo rano ze względu na wyjazd do PL.Mam upatrzony taki jeden ładny, cienki golfik, a poza tym w nexcie zaopatruje mężusia, bo akurat męskie ciuchy mi się podobają tam zawsze Tak więc polecam. I uwaga! otwarte już od 5a.m!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
ahha: w body Shopie luźno, bez specjalnej euforii
masełka do ciała, pełnowymiarowe - po 6 funciaków!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze... no pocóż mój facet przyjezdzał do PL?? Pobuszowałby mi w TBS
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-12-27 o 11:49 |
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
a ja zamiast na wyprzedazach...siedze w pracy:/
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sialala, a ja juz jutro tam bede ![]() ![]()
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wstalam jednak o 5
wolalam sie powylegiwac z ukochanym ;D o 11 wybralam sie do pobliskiego malego bootsa z mysla, ze o tej godzinie to juz pewnie nic nie bedzie. a tu niespodzianka i obecnie jestem w posiadaniu 30 ml (+ zel pod prysznic) eternity calvina kleina za jedyne 11,75 ![]() ukochany ze zgroza stwierdzil, ze skoro wyszlam tylko 10m od domu i juz cos kupilam, to z miasta wroce z pelnymi siatami zakupow ![]() nie stalo sie tak jednak. ludzi bylo sporo, denerwowalo mnie ciagle przepychanie sie i duchota w sklepach. gdzie ta klimatyzacja? nic mnie ajkos nie olsnilo i wrocilam tylko z kolczykami, bluzka i dwoma parami rajstop, ktore po rozpakowaniu okazaly sie byc getrami jak tam wasze zakupowe szalenstwa? |
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
hm a ja nigdy nie stosowalam tych maselek i sie zastanawiam jak one sie wchlaniaja - bo mam ochote kupic sobie jedno!
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
mam oliwkowe - jest do skóry suchej - ładnei się wchłania, skóra jest gładka i dobrze nawilzona. Mam tez miniaturkę truskawkowego i ono jest do skóry normalnej - wchłania sie jeszcze szybciej i trosze mniej nawilża
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dzis w BS i myslalam ze jest wiecej tych maselek za 6 f, a sa tylko bananowe, melonowe, miodowo kakaowe, avakoadowe. Wzielam sobie melonowe, mniam, zastanwaiema sie na d bananowym, ale w koncu nie wizlema, kupilam sobie jeszcze maseczke rozgrzewajaca z glinka i plyn do kapieli anansowo-kokosowy byl tez w promocji. A i tak zaplacilam 5 funtow mniej, bo mialm ta 5 funtowa znizke na karcie.
|
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
cicho mi tutaj o tych maselkach! a zwlaszcza o bananowym! odkad tu jestem, jeszcze do bs nie weszlam i mam zamiar sie tego trzymac, wiec nie kuscie, oj, nie kuscie !
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A naprawde warto ![]() po pierwsze jest o polowe taniej, a po drugie, nie pamietam, zeby bananowe było w ciaglej sprzedazy, a po trzecie ladnie pachniało, chyba sobie kupie
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaz po jedno maselko;p wczoraj moj facet lekka reka kupil Xboxa :/ i TV - z telewizora to sie ciesze, ale z Xboxa mniej bo teraz pewnie cale dnie bedzie spedzal na graniu:/ a na wyprzedazach podobno juz tlumy wmiescie:/ a ja znowu dzis pracuje ale jutro juz napewno tam skocze chocbym miala jesc suchy chleb hahahaha
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w styczniu bedzie mi przyslugiwał w BS prezent urodzinowy , wiec moze wpdne tam na chwile ![]()
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
????jak to
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzis bylam w BS i niestety u nas promocja poki co to na jakies bzdury jest - a maselka nadal po 19 euro wiec czekam....na styczniowe przeceny! dostane voucher z pracy wiec pewnie go szybko wykorzystam!
dzis za to bylam na malych zakupach i znalazlam krem a w zasadzie krem w postaci lotionu -CHANEL - baaaardzo fajny i szybko sie wchaniajacy...ale....cena ot 60 euro....no i do tego jeszcze baza taka rozswietlajaca tez CHANEL - tez niczego sobie- pod makijaz - 27 euro.... no ale jeszcze sobie poszukam w innych fimach - wlasnie moze cos polecicie ? bo tak odrazu 90 euro na cos co sie zobaczylo to wole ni wyrzucac. Tymczasem na prommocji kupilam sobie dzis Armaniego Remix - 22euro ![]() za 30 ml .I ciesze sie:P:P:P:P
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wybrać się na zakupy perfumowe? chciałam kupić sobie perfumy trussardi skin, ale nie wiem gdzie można je kupić
W jakich sklepach żeby ceny nie były wysokie
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - ja Was podziwiam. Sama nie mialam tyle cierpliwosci by sie przepychac na tych wyprzedazach. Jedyna wyprzedaz jaka zaliczylam byla w mothercare i oblowilam sie w troszke ciuszkow dla malenstwa
![]() Gratulacje wszelkich zdobyczy Ja perfumy to do tej pory kupowalam na bezclowych sklepach na lotnisku. Juz kilka razy zastanawialam sie czy to faktycznie taniej wychodzi ale nigdy nie udalo mi sie sprawdzic....
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

i wogole jakoś juz pusto byłow Bootsie. do Body shopu nawet nie doszłam.

wolalam sie powylegiwac z ukochanym ;D o 11 wybralam sie do pobliskiego malego bootsa z mysla, ze o tej godzinie to juz pewnie nic nie bedzie. a tu niespodzianka i obecnie jestem w posiadaniu 30 ml (+ zel pod prysznic) eternity calvina kleina za jedyne 11,75
ale jutro juz napewno tam skocze chocbym miala jesc suchy chleb hahahaha
????jak to