![]() |
#2671 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Zobaczyłam to jedno słówko "Gabi" i ryczę znowu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
BAN stały
|
napisałam jej coś w stylu " nie wiem dlaczego do mnie piszesz, bo jeszcze niedawno nie myślałaś o tym że mój chłopak jest moim chłopakiem i nie oszczędzałaś mu miłych słówek. Jest zajęty, obecnie nie ma dla Ciebie czasu". Wiem wiem, może źle zrobiłam, ale czasu nie cofnę, a napisałam to w nerwach. Nie chciałam być też dla niej nie miła, bo wiem, że poskarżyła by się mu.
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Kochana, wyłącz już to myślenie na dzisiaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
To i ja się wypowiem
![]() Frumoasa Domnisoara oprócz leków i witamin na mocne włosy dobra jest... galaretka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
BAN stały
|
ja to chyba serio wolałabym żeby on milczał cały czas niż napisał mi tego jednego głupiego smsa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Frumoasa moim zdaniem jednąz terapii szokowych jest... picie drożdży. Sprawdzone na osobach którym garściami wypadały włosy w tym mojej przyjaciółce. Po tygodniu kuracji włosy jej przestały wypadaća po dwóch miesiącach rosną jej baby hair, naprawdę warto spróboweać metod naturalnych nawet jak masz kurację dermatologiczną
tu wątek o drożdzach : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641453 druga rzecz która z kolei pomogła m.in Agabil z wizażu to kozieradka http://agowepetitki.blogspot.com/201...ziaa-cuda.html A ja piję napar z pokrzywy 4 razy dziennie i też pomaga ![]() Paznokcie Maluję ale nie lubię tego robić, maluję dla wzmocnienia i by zatuszować to że często mam paznokieć uciapany od farby ![]() Włosy Uwielbiam robić wszelkie fryzury, włosy mam po pas i mocne oraz proste ale myślę że niedługo je sporo zetnę Makijaż Makijaż to moje uzależnienie ![]() ![]() ![]() Perfekcyjna Pani domu Nie lubię piec (wszystko zepsuję) prasować i odkurzać Uwielbiam gotować, szczególnie kuchnia włoska i śródziemnomorska Reszta domowych spraw gdzieś mi tam lata i bez bólu większego wykonuję, a porządek lubię mieć. Nienawidzę skarpetek Tżta wszędzie! ![]()
![]() |
#2678 |
Konto usunięte
|
nerla na pewno wypróbuję to co poleciłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
Warto próbować
![]() Poza tym Tż się odezwał i próbował mnie udobruchać bo widział moją wycofaną postawę. Ja już po prostu nie mam motywacji żeby koło niego biegać jak pies za ogonem i chyba to skutkuje.. Gardło mnie boli od dwóch tygodni i już nie wiem czym się płukać i faszerować :/ A jutro zaplanowałam sobie pracowity dzień więc uciekam od was spać ![]()
![]() |
#2680 |
Konto usunięte
|
nerla jak ja bym chciała żeby mój się odezwał, żeby powalczył, a zamiast tego co dostałam? ... szkoda gadać
Dobranoc i udanego pracowitego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Konto usunięte
|
Możliwe, ale nie wiesz ile ja bym dała za głupiego smsa, chociażby tylko napisał "dobranoc"
![]() Ehh tak się boję co on mi powie, ciagle o tym myślę ![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-16 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() zabijcie mnie, dostałam od "mojego" wypracowanie na gg, szczerze myślałam że będzie tam co innego, a teraz to już mam kosmos w głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
Widzę,że u większosci jakies kryzysy się zrobiły...
co do paznkoci to maluje na rozne kolory lub neutralnie,ale nie zawsze włosy mam za łopatke - farbuje na złocisty blond,naturalnie szatynka ![]()
![]() |
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pogadałam dzisiaj z Tż ponad godzinkę i mam dobry humor ![]() Przy okazji bardziej mi się tęskni...ale wolę to, niż zamartwianie się,że coś jest nie tak. Odnośnie paznokci to ja najczęściej mam długie,pomalowane na czerwono,albo na czarno. Włosy długie do pasa(niefarbowane),blond.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? U mnie od rana sypie taki okropny mokry śnieg, wszędzie na ulicach chlapa, trzeba manewrować żeby nie zostać ochlapanym po samą głowę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!!
Nie było mnie daaawno... Ale Tż siedział w domu 2 miesiące i miałam troche problemów i roboty i tak jakoś zleciało... Widze, że się porobiło trochę kryzysów tutaj... Ehh życie jest ciężkie. Mój jak był te dwa miesiące to non stop się kłuciliśmy. To przez problemy które ciagle spadają na nas. Powiem tyle - jeśli facet oszukuje to nie jest wart waszej miłości!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
mart a właśnie ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie! Mam nadzieję, że niedługo ten gorszy okres w życiu w końcu minie i będziesz miała chwilę spokoju. Ale tak to jest, jak już się wali to wszystko naraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Konto usunięte
|
Wymiękam już całkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Pogoda u mnie też kiepska, cały dzień siedzę przed książkami ale wyszłam na chwilę po zapas słodyczy i faktycznie, prawie zrobił się ze mnie mały bałwanek.
![]()
![]() |
#2694 |
Konto usunięte
|
Szukam informacji na temat wcześniejszej obrony magisterskiej, ale nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Konto usunięte
|
U mnie też na pewno można. Mam nadzieję, że nie będę z tym miała problemów... Moja promotorka jest postrzelona i słyszałam, że u niej często obrony są w lipcu albo dopiero we wrześniu, a ja chcę się obronić do 10 czerwca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
Też mnie tu dawno nie było ze względu na brak czasu ale cały czas Was podczytuję i jestem w miarę na bieżąco
![]() ![]() Frumoasa Domnisoara Z niecierpliwością czekam do piątku na rozwój sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle dzisiaj wszystko mnie dobija, nie spałam w nocy, do 4 nad ranem oglądałam serial na laptopie, a potem przekręcałam się z boku na bok i tak do 6:40, potem wstałam i wyszłam z domu (2 razy w tygodniu dorabiam sobie trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Raczkowanie
|
no i patrzcie dziewczyny, mój mnie dzisiaj wkurzył. Niby gadamy na skype ale w tym czasie jednocześnie gada sobie z kolegą i nawzajem się ganiają po domu. takze przybiegał tylko i siadał przed kompem i mi coś tam odpowiedział i znowu poleciał. Powiedział, że nie ma czasu, tylko 5 min ale jak te 5 min wyglądało??? Jak mu zwróciłam uwagę to się obraził. I dobra. Ja się nie odezwę. Tym razem nie... :/ A wytrzymam dłużej ja, bo cały weekend mam zajęty wkuwaniem więc nie będę się przejmować jego "foszkiem".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
11gabriela11 Pierdoła, na pewno zaraz będzie przepraszał.
![]() Mój TŻ jest wyjątkowo bezproblemowy ostatnio, bardzo mnie to cieszy, bo mieliśmy dość ciężki okres gdy miał trochę problemów i to odbijało się na naszych relacjach, nigdy przenigdy mnie nie skrzywdził, jednak miał mniej czasu i cały czas był przybity. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.