|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Pierścionek nie powiem było by fajnie, ale ja jakoś nie mam na to parcia. Bardziej chciałabym zamieszkać razem, bo wtedy mielibyśmy siebie więcej a nie tylko w week. Jak coś wspomnę że mamy tylko week to TŻ zawsze powtarza, że trzeba to zmienić ale ja ucinam temat
Chociaż coraz częściej myślę, że trzeba będzie zacząć rozmawiać. Najpierw muszę się upewnić czy siostra dalej w domu zostaje, bo od tego wszystko zależy.
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
No to ciekawe która z osób z tego wątku pierwsza się zaręczy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest bardzo zdystansowany i nie lubi mówić o przyszłości i raz powiedział, że oswiadczyć to on sie może za 4-5lat |
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis z Tata bylam szukac garnituru i widzialam Pana Mlodego przyszlego jak mierzyl garnitur...ale ciacho bylo z niego ![]() az mi sie usmiech na twarzy pojawil jak widzialam wzrok Panny Młodej widzac go. az mi sie smutno zrobilo....kiedy ze Mna tak bedzie...
|
||
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Może Arya albo Karola będą pierwsze ... a może Raita A możemy być całkiem zaskoczone ![]() Wanilka5 na pewno się doczekasz. Ile ja musiałam czekać na mojego TŻta
|
#2676 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noo a pierscionek to tez fajna sprawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja na to to daj zanim zaczne cie meczyc i bedziesz mial problemz glowy i sie tak tylko podejrzanie usmiechnął ;D![]() a w pracy ja mam problem z ubezpieczeniem bo jestem na zlecenie i dodali mi ubezpieczenie ale przez to mniej zarabiam, no i mowie tż ze najlepiej by bylo jakby mnie mąz ubezpieczył ale ze takowego nie posidam to musze oplacac te skladki i zarabiac marne grosze;D a dzisiaj jzu dzwoni i kombinuje kiedy mi te umowe dadza czy do grudnia czy jak bo ona ma pomysł itd. i slysząłam ze chcial cos zaproponowac ale tak jakos mu to nie przechodziło ![]()
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja póki co nie mam parcia na zaręczyny i ślub. Chciałabym kiedyś żeby do tego doszło, cieszę się, że Tż porusza ten temat i będę się cieszyć z zaręczyn, ale to nie jest tak, że to jest dla mnie główny wątek w życiu. Najbardziej się cieszę, że już mieszkamy razem, nawet jak się mało widzimy, bo jednak zawsze choć chwilkę a wczoraj wróciłam o 24.30 do domu z pracy, wchodzę, Tż śpi, patrzę na łóżko, a tam na poduszce położone dla mnie czekoladki moje ulubione dzisiaj ostatnia popołudniówka, potem na wolne i zaczynam zmiany na rano. Będziemy mieli więcej czasu dla siebie
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkając razem można sobie na takie gesty pozwolić, a jak się widuje tylko week to nie bardzo. Muszę kiedyś mojemu coś upchnąć w torbie ale to łatwe nie będzie, bo nie bardzo mam kiedy.
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż ma teraz imieniny we wrześniu i już wymyśliłam prezent. Tż pokazywał mi kiedyś koszulki jego idola motocyklowego. Można je dostać tylko na necie i są drogie (150 zł plus przesyłka). Mówił, że jakby taką miał to by w niej wyścigi oglądał i że to by była jego ulubiona koszulka. No to taką dostanie
teraz mam ułatwiony dostęp do sprawdzenia rozmiaru koszulek, bo cała sterta leży w szafie
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia, nawet tak nie mów. Żadnych zaręczyn nie chcę i na pewno takowych nie będzie
Więc ja się od razu mogę z tej listy wykreślić, hah
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
tu się już lista tworzy widzę :P
raita nigdy nie mów nigdy :P Tż wczoraj odkurzył i umył podłogi, a ja dziś umyłam kuchnię i łazienkę. I z głowy.
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Hah. Kandydatki się zgłaszają
![]() Oj tam :P Z nim to nie będę zaręczona na 99'9%. Także narazie nie startuję w wyborach hah ![]() Podział obowiązków i z głowy połowa rzeczy
|
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
My czasami rozmawiamy o wspólnej przyszłości, myśle że zareczyny jakby miały być to mniej wiecej po roku znajomosci, potem zaraz razem zamieszkać
z tym że my mamy już swoje lata dlatego nie bedziemy czekać 3-4 lata na mieszkanie czy zareczyny ![]() pierścionek zaręczynowy mam tak czy siak wybrany Raita - a jak tam sytuacja z Tż? Lepiej? ![]() Wanilka5 - ile masz lat? Spokojnie, ja mam 27 i dopiero dwumiesieczny związek
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę, że wiek nie gra roli, jeśli się wie, że to ten jedyny
![]() my zamieszkaliśmy razem po 7 mies bycia razem w poniedziałek będziemy mieli 8 miesięcy ![]() robię chińszczyznę na obiad nasmażyłam też kotletów, żeby Tż miał kiedy ja będę w pracy nakupiliśmy tego za dużo jak na dwie osoby :P nie mamy jeszcze wyczucia i będzie tydzień kotletowy
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TZ w sumie pomieszkuje u mnie od drugiego miesiąca znajomości, jak rodzice mnie pytają czy mieszkamy ze sobą to ja mówię, że nie, a on, że tak
Bardzo mi się w nim podoba ze jest pomocny, no może nie pomoże mi w gotowaniu, ale sam od siebie kilka razy już posprzatal całe mieszkanie, byłam w pozytywnym szoku Karola kiedy twój wraca? Mój własnie jedzie do Dublina, ale może szef będzie mu już powoli szukał czegoś na Polskę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbliżej teraz dzień chłopaka. I myślę co by tu drobnego sprezentować. Pewno jakieś fajne bokserki/szorty i nie wiem jak się to nazywa fachowo, ale chodzi o takie blokady na półki żeby książki się nie zsuwały. Mojemu się w ogóle gra Jenga podoba ta drewniana więc pewno też kiedyś dostanie ![]() A co do rozmiarów ubrań to już dawno metki przepatrzyłam, i nawet wiem w jakim sklepie kupuje bluzki i koszulki i ma tam sprawdzone rozmiary ![]() Cytat:
Nessa87 ja to mam dopiero swoje lata. TŻ poznałam dopiero jak mi trójeczka z przodu się pojawiła ![]() Arya90 wyczucia co do ilości kupowanego towaru to trzeba się nauczyć niestety. Początki trudne bywają ale podobno najlepszy obiad dla każdego faceta to schabowy z ziemniakami
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu na dzień chłopaka kupuje golarke
bo czesto spotykamy się u niego w pracy w ciągu dnia i żeby mógł się ogolić jak do niego przyjde ostatnio aż mi krew wkoło ust leciała bo strasznie mnie te odrostające włosy drażnią :/
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O takiej golarce to może na gwiazdkę pomyślę.
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() padam.... a wiecie, że i ja w robocie się dzisiaj zastanawiałam co mogę kupić tżtowi na dzień chłopaka...
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
A moj Tż jeszcze 16.09 ma 23urodziny a ja nie mam pojecia co mu kupic :/
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach Ci mężczyźni same problemy ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Pogadałam chwilkę z TŻ i żałuję, że dopiero jutro po pracy przyjedzie do mnie. Chyba się położę. Mama dzisiaj rower kupiła. Ładny w kolorze miętowym liczę, że będę się mogła czasami przejechać. Chociaż nie chce mi się samej.Ciekawe co u naszej dzolin? Dawno się nie odzywała. Nie dobra dziewczynka
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-04 o 22:13 |
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja połączę imieniny z dniem chłopaka, bo imieniny ma 3 dni wcześniej
. Upiekę mu jeszcze coś co lubi i myślę, że będzie szczęśliwy ![]() lusia miętowy rower nareszcie mam dziś wolne. Tż jeszcze w pracy dziś, ale wróci na 14 i ruszamy w poszukiwaniu miksera
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj juz przyjezdza do mnie i caly weekend razem ![]() Dzien doberek tak w ogole ![]() a i na dzien chlopca mu kupie cos slodkiego, bez zbednych prezencików zreszta we wrzesniu kryzys pieniezny ;D bo pozniej gwiazdka nie bedemiala co mu kupic a on ma 6.01 od razu urodziny wiec bede musiala wymyslac podwójnie
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A ja mam od rana urwanie głowy ale już żyję myślą, że dziś zobaczę się z TŻ Cytat:
![]() Tak Arya miętowy ![]() Ja lubię wspólne zakupy. Na razie takie raczej ubraniowe czy spożywcze robiliśmy ale teraz mamy w planach kołdrę, poduszki i pościel do tego, bo maja lekko skąpa jest na nas dwóch, zwłaszcza przy wzroście TŻta ![]() Cytat:
Mój ma urodziny 2 tyg. po imieninach. Za to TŻ ze mną ma gorzej, bo ja mam urodziny 4 dni po mikołajkach a imieniny w wigilię
|
|
#2695 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha no to faktycznie lusia będzie musiał się nastarać
![]() ja mam ur w lutym, a imieniny w lipcu. a Tż ma ur w marcu, a imieniny we wrześniu. Jeszcze w pon moja mama ma urodziny i myślę co za prezent jej kupić. Myślałam o jakimś masażu np.gorącymi kamieniami, miałaby relaks, ale nie wiem ile takie coś kosztuje ![]() Dzisiaj i jutro mamy "wizytację" rodziców jednych i drugich
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Mój urodziny w lutym, ale pomysł z tortem bardzo fajny
Fajne są tez czekoladki chocobox, cena nie najniższa, ale można sobie stworzyć takie jakie nam się podobają idealne na prezent. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na urodziny mu piekłam ulubione ciastka teraz na pewno też coś słodkiego dostanie, ale koniecznie z czekoladą jako główny składnik bo ją uwielbia. Ciastka też miały białą czekoladę, teraz szukam inspiracji na ciasto z czekoladą. Myślałam o brownie, ale jeszcze nie robiłam tego i trochę się boję...
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
mój ur ma pod koniec stycznia... ale tu akurat wiem co mu kupie... gorzej z tym dniem chłopaka z chłopami to same problemosy...wgl to kupiłam sobie w biedrze tą podstawkę pod laptopa i całkiem spoko na łóziu leżeć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

jest bardzo zdystansowany i nie lubi mówić o przyszłości i raz powiedział, że oswiadczyć to on sie może za 4-5lat 

zreszta we wrzesniu kryzys pieniezny ;D bo pozniej gwiazdka nie bedemiala co mu kupic a on ma 6.01 od razu urodziny wiec bede musiala wymyslac podwójnie

z chłopami to same problemosy...