![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Ja nie liczę na ilość podskoków tylko staram się na czas np. 2-3 minuty i przerwa na chwilę. Im dłużej skaczę bez przerwy tym częściej mi się skakanka zaplątuje w nogi i nieraz mnie też kolka boli. Strasznie mi się dzień dziś wlecze, mam mało pracy i pewnie dlatego ![]() ![]()
![]() |
#2702 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozważam, czy by nie zrobić ostrej selekcji w kolorówce, bo na dobrą sprawę ciąglę maluję się tym samym... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego wyjazdu ![]()
![]() |
#2703 | |||||
Zakorzenienie
|
Byłam z siostrą na Kryspinowie- poopalałyśmy tyłki. Fajnie mnie przyrumieniło na olejku Nivei (uwielbiam zapach kosmetyków do opalania
![]() ![]() Cytat:
Jejku, chciałabym tak kupić wszystkie masła FlosLekowe w SP ![]() ![]() Cytat:
![]() Biorę też pod uwagę pomalowanie kilku ścian np z sufitem bo praktycznie cały jest na skos. I dlatego też wymyśliłam sobie wielką świetlówkę zamiast lampy ![]() Cytat:
![]() A, pamiętam jak malowaliście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze innych w błąd wprowadzam ![]() Muszę sprawdzić gdzie te apteki Ziko w takim razie, bo chcę Sensibio do oczu, jednak żaden inny mu nie dorównuje ![]() Dokupiłam dziś balsam Flosleku biała herbata i opuncja, bo poprzedni się dziś skończył i żal nie wziąć póki jeszcze jest promocja ![]() Ale na usprawiedliwienie mam to, że dziś miałam istny wysyp zużyć. Poszedł micel Biodermy, krem do twarzy na noc Mineral Flowers (fajny był, ale wcale się skończyć nie chciał i już się z nim męczyłam), żel Orginal Source z kaktusem i guaraną (fajny, ale strasznie niewydajny), żel do higieny intymnej, odżywka w sprayu, lakier do włosów. Aaa i jestem zachwycona tym wysuszaczem z Seche ![]() ![]()
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
a wolisz masła czy balsamy FL?
No i jest pierwsza nowość tuszowa ![]() http://www.rossnet.pl/konkursy/konku...?contestId=938 Ale jakoś średnio mnie kusi ![]()
#2706 |
Zakorzenienie
|
![]() Użyłam wczoraj masła biedronkowego Afryka i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Ma raczej lekką konsystencję, ale na ciele zostawia taki masełkowy film, który się po chwili wchłania. W porównaniu do maseł np. z Bielendy czy Ziai biedronkowe jest lżejsze, ale jednocześnie tłuściejsze ![]() Wczoraj jeszcze konsultantka podrzuciła mi zamówienia: z Ori przyszedł zaległy błyszczyk w tubce Blue Lagoon (to właściwie bardziej balsam niż błyszczyk, prawie nie daje koloru, ale fajnie nawilża i pachnie kokosowo ![]() - duży żel Senses Summer, - kuracja 3D do włosów zniszczonych (podobna do pozostałych odżywek bez spłukiwania Avonu, ale po tej jakieś włosy mi się bardziej miękkie wydają, zwłaszcza na końcach ![]() Z nowych katalogów kusi z Ori woda Love Potion czy jakoś tak, ma w sobie nuty kakaowo-czekoladowe ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-08-19 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Jedyna gimnastyka jaką teraz wykonuję to dojazd do pracy i z pracy na rowerze, prawie codziennie, ale to niecałe 3 km w jedną stronę, więc szału nie ma. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miała któras z was może do czynienia z kosmetykami A-derma? Kusi mnie krem i filtr i zastanawiam się, czy warto spróbować. Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2011-08-19 o 09:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Też mam masło Arica, ale jeszcze nie użyłam. Mam 25 (czy 26) smarowideł do ciała, wiec jeszcze trochępoczeka.
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko ![]() Siedzę właśnie na krześle na samym jego krańcu. Kot mi zajął miejscówkę, no co on sobie myśli ![]() Od rana gonię z moim aparatem i cykam fotki. Poluję głównie na samoloty, żeby zobaczyć jak zoom je łapie. Udało mi się parę startujących z Balic złapać i nawet widać napisy na nich ![]()
![]() |
#2710 | |||||
Zakorzenienie
|
ja już w domu, strasznie szkoda mi było wracać.. chętnie spędziłabym nad morzem jeszcze tydzień, no i przydałoby się doopalać resztę ciała, na razie opaliłam tylko przód
![]() niestety wczoraj dopadło mnie zapalenie pęcherza, masakra - przynajmniej dobrze, że dopiero teraz i nie zepsuło mi wyjazdu, ale i tak cierpię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz jak się opaliłam odcień Shiseido będzie w sam raz ![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-08-21 o 11:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Ninuś zdrówka biedactwo
![]() Na cały tydzień zapowiadają ponad 30-stopniowe upały. Szkoda, że nie przyszły wcześniej jak miałam urlop ![]()
#2713 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam dzisiaj drugą partię opalania. Jednak po takim opalaniu raz na tydzień/dwa lepiej się czuję niż po częstszym.
#2714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My do kuchni taki wybraliśmy przy ostatnim malowaniu, na wzroniku był dosłownie o ton ciemniejszy od białego i w zależności od światła jest właśnie beżowy do różu, super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2715 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mimo upałów poranki będą w miarę chłodne, bo dojazdy do pracy na rowerze w upał to masakra. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też mnie podobny problem dopadł w piątek... Ledwo dojechałam do pracy, na szczęście, u mnie przechodzi szybko i wystarczy pienie duuuzych ilości wody. Ale jak wróciłam do domu, to poszłam spać o 19 i spałam do rana. W tym czasie TŻ narozrabiał niechcący na moim koncie allegro, mam nadzieję, że przez niego nie dostanę pierwszego negatywa ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Ja nie
![]()
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że z all się pozytywnie wyjaśni ![]() Cytat:
![]() jeszcze dziś taka piękna pogoda ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-08-22 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na all już się wyjaśniło, poświeciłam trochę oczami za TŻta, ale nawet nie muszę im zwracać prowizji i wycofali aukcję ![]() Siedzę dziś w pracy, mam od groma zajęć a zastanawiam się co ja tu robię, powinnam być w całkiem innym miejscu ![]()
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Zaraz się roztopię
![]() ![]() Lubię taką pogodę, ale w samochodzie jest jak w piekarniku. W dodatku mieszanka: upały + picie pokrzywy spowodowała wysyp kilku gul na twarzy ![]()
#2722 |
Zakorzenienie
|
Ninka dobrze, że już lepiej
![]() Mnie do tej pory dopadła ta "przyjemność" tylko raz w życiu, ale od tego czasu dbam o to, żeby mieć listek Furaginum w apteczce, pomaga od ręki ![]() Napiszę PW w sprawie Medicoveru ![]() Dziewczyny wybrałyście już lakiery?Bo ja jak zwykle najbardziej krzycząca, żeby zamawiać jeszcze nie ![]() ![]()
#2723 |
Zakorzenienie
|
ooo! lakiery ja też chcę! podajcie proszę stronkę i nie zamawiajcie beze mnie! nie chcę tym razem przegapić zamówienia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wy też ledwo znosicie te upały?
![]() ![]() Na samą myśl o piątkowych 35-stopniach aż mi słabo...w dodatku w samochodzie mimo otwartych szyb i nadmuchu nie czuć wcale chłodu jak się stoi w korku.
#2725 |
Zakorzenienie
|
Bosiak nailsupplies.us
![]() Tym razem dobry adres ![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
dzięki Karolina! a kto przyjmuje zamowienia?
![]() ![]()
![]() |
#2727 | |
Wtajemniczenie
|
mi
![]() Na razie nikt nie pisał, więc się Karolina nie stresuj, że jeszcze nie wybrałaś ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
okej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2729 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja upały zawsze znosiłam dobrze, ale odkąd biorę tabletki mi się zdecydowanie pogorszyło i gorzej z moja wydolnością w taką pogodę, szybko się męczę. Dobrze że juz sierpień i przynajmniej dzisiaj rano było względnie przyjemnie, to dojechałam do pracy na rowerze bez problemu. Trzeba jeszcze wrócić.
![]() Zrobiłam dzisiaj drobne zakupy - kliknęłam w aptece dwupak żeli Bioderma Sebium (niedrogo wychodzą, ekonomiczniej niż Cleanace obecnie) i lotion Seboradin z naftą, dla odmiany od wody brzozowej, która poprawiła stan moich włosów, a od pewnego czasu tylko podtrzymuje efekt, więc zaczęła mi się widzieć odmiana. ![]() Kusi mnie jeszcze kilka rzeczy, ale muszę się trzymać conajmniej do wypłaty, albo aż mi się jakaś aukcja na allegro pozytywnie skończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
kochanie, ogrzewanie w lecie?
![]() Ja jechałam dziś na szczęście autobusem z klimą, ale taki nagły szok temperaturowy też dobry nie jest (ostatnio weszłam taka rozgrzana ze słońca do banku, a tam klima chyba na 15 stopni ustawiona - momentalnie dostałam gęsiej skórki i następnego dnia miałam katar, choć spędziłam w środku zaledwie kilka minut ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.