Panny Młode 2016 cz. 34 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 08:02   #2851
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

http://allegro.pl/zaproszenia-na-slu...620023966.html co myślicie o tych zaproszeniach? (ostatni wzór) winietki i zawieszki na wódkę do kompletu też.

A i o tych butach, bo zamawiam na wesele na którym będę starszą - http://www.casu.pl/women/obuwie-1/sz...27-169156.html
Stary 2015-08-24, 08:03   #2852
Petit_Papillon
luckygirl

Zaproszenia bardzo ładne

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:05   #2853
Cherry_Muffin
nibyżona

Lily zaproszenia mi sie podobaja lubie taki wzor.

a buty kompletnie nie moj gust

Wysłane z Valyrii.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:07   #2854
Lilly Greace
Dostojna peema.

Te buty to i dla mnie nowość, nigdy nie miałam srebrnych, ale fajnie będą wyglądać do tej konkretnej sukienki

Co do zaproszeń to jednak zdecydowaliśmy się na kolory przewodnie róż+niebieski+srebro, więc będą pasować w miarę :P
Stary 2015-08-24, 08:09   #2855
Cherry_Muffin
nibyżona

a dla mnie srebne jeszcze ale faktura ich i srebro to tak nie do konca albo mniejszy blysk.

grrr nadal nie wiem kiedy mam obrone

Wysłane z Valyrii.
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-08-24, 08:13   #2856
*piękna
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj wieczorem wróciliśmy od moich rodziców. Ale mam do nadrobienia! Spróbuję może jak wrócę z zajęć
Rodzice TŻ poznali się z moimi, obejrzeli salę na wesele, podobała im się i chyba byli zadowoleni więc się cieszę

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:16   #2857
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Te buty to i dla mnie nowość, nigdy nie miałam srebrnych, ale fajnie będą wyglądać do tej konkretnej sukienki

Co do zaproszeń to jednak zdecydowaliśmy się na kolory przewodnie róż+niebieski+srebro, więc będą pasować w miarę :P
Zaproszenia bardzo ładne,ale według mnie te kolory totalnie nie pasują do Twojej sali ,będzie się to gryzło,bo ona ma ciepły odcień.Przemyśl to może jeszcze
A czemu zmiana? Te kolory co miałaś wczesniej o wiele lepiej by pasowały

Buty niestety nie podobają mi się.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-08-24 o 08:19
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:18   #2858
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
W ogóle to wczoraj tak sobie oglądaliśmy filmiki jakieś ślubne na yt i jak TŻ mi pokazał jakie suknie ślubne mu się podobają to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać . Podobają mu się takie które były modne 10 lat temu, takie świecące, z tego grubego materiału, w literę, sztywne i ogólnie mega dla mnie kiczowate . No to chyba mu się nie spodobam w sukni ślubnej

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Jakie nie spodobam?

Każda z nas zachwyci swojego tzta, zobaczycie!

Dokladnie, zgadzam sie z fiole skoro podobaja mu sie takie paskudztwa, to jak zobaczy cie w naprawde pieknej sukni to mu szczena opadnie

Cytat:
http://allegro.pl/zaproszenia-na-slu...620023966.html co myślicie o tych zaproszeniach? (ostatni wzór)
Mi sie podobaja, ale ja ogilnie lubie takie skladane na trzy buty nie moja bajka

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:18   #2859
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
http://allegro.pl/zaproszenia-na-slu...620023966.html co myślicie o tych zaproszeniach? (ostatni wzór) winietki i zawieszki na wódkę do kompletu też.
I po co ty tu wstawiasz takie zaproszenia podobaja mi sie bardziej niz te moje chyba bede musiala zamowic probke. swietne sa i tansze
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:23   #2860
Arya90
Zakorzenienie

Zaproszenia bardzo ładne.

Buty kompletnie nie w moim typie.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:23   #2861
fioleciasto
Zakorzenienie

Wychodzę juz do pracy, miłego dnia

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 08:24   #2862
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Zaproszenia bardzo ładne,ale według mnie te kolory totalnie nie pasują do Twojej sali ,będzie się to gryzło,bo ona ma ciepły odcień.Przemyśl to może jeszcze
A czemu zmiana? Te kolory co miałaś wczesniej o wiele lepiej by pasowały

Buty niestety nie podobają mi się.
Huk tam, nie wszystko musi idealnie pasować uznałam, że te jaśniejsze kolory będą fajniej wyglądały na zaproszeniach, bukiecie i w ogóle są bardziej moje, bo lubię różowy. Ważne, żebyśmy z mężem do siebie pasowali
Stary 2015-08-24, 08:25   #2863
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Huk tam, nie wszystko musi idealnie pasować uznałam, że te jaśniejsze kolory będą fajniej wyglądały na zaproszeniach, bukiecie i w ogóle są bardziej moje, bo lubię różowy. Ważne, żebyśmy z mężem do siebie pasowali
No jasne, ale wydaje mi się,że kolory się wybiera głównie pod salę, chyba że zamierzacie dekorację sali zrobić w innych,a te przewodnie tylko we własnej stylizacji i np. zaproszeniach, to wtedy luzik
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:28   #2864
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
I po co ty tu wstawiasz takie zaproszenia podobaja mi sie bardziej niz te moje chyba bede musiala zamowic probke. swietne sa i tansze
Hahahaa

Cytat:
No jasne, ale wydaje mi się,że kolory się wybiera głównie pod salę, chyba że zamierzacie dekorację sali zrobić w innych,a te przewodnie tylko we własnej stylizacji i np. zaproszeniach, to wtedy luzik
No pomyślimy o tym Zresztą ja tu nigdy nie ukrywałam, że do kwestii dekoracji nie pochodzę zbyt osobiście, jedyna moja ingerencja w salę to będą pewnie bukiety na stołach i tyle, może cos tam z własnym stołem pokombinuję. Nie sądziłam, że w ogóle będę miała jakiekolwiek kolory przewodnie, i pewnie koniec końców wyjdzie na to, że wszystko będzie inaczej
Stary 2015-08-24, 08:40   #2865
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Hahahaa
ejejej! ale ze mnie glupek. to jest ten sam sprzedajacy, tylko ja zamawialam na ich stronie, nie wiedzialam ze maja allegro

i patrze ze te moje wypatrzone zaproszenia sa za 1.90 a na stronie 2.40
Stary 2015-08-24, 08:40   #2866
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Witam sie w drodze do pracy. Nir umialam sie dzis wygrzebac w domu i sie spoznie co za poniedzialek

Piekne cen na szczescie nie zauwazylam ja chce cos takiego jak na pierwszej stronce te skladane na trzy, z brazowego papieru (simply the best, czy jakos tak) i tez planuje drukowac, bo ceny sa zabojcze, a to prosta sprawa. Juz nawet grafike mam tylko ostatnio sie zaczelam zastanawiac, czy nie lepiej i tanuej kupic drukarke atramrntowa niz drukowac w drukarni. Ceny sprzetow coraz nizsze a uslug coraz wyzsze, trzeba to bedzie przeliczyc

Cuddly - udanego odpoczynku!
Ehhh te poniedziałki. Mnie dziś o 6 obudziła mucha i strach, że będzie padać więc schowałam suszarkę z balkonu. O 7 obudziła mnie druga mucha a po godzinie musiałam wstać i było mi ciężko jak zawsze.
W ogóle nie mam pewności ale chyba bolała mnie łydka jak się wyciągałam - w sumie nie wiem czy naprawdę czy mi się śniło:P Magnezu nie powinno mi brakować, wcinam tyle batonów z nasionami, że myślę, że uzupełniam. Choć ogólnie nie odczuwam braku więc
Pewnie mogę to zwalić na pms

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52516303]Dzięki dziewczyny

Odbieram rodziców z lotniska właśnie zaraz [/QUOTE]
Super To teraz będziecie mieli towarzystwo

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
No gdyby to ode mnie zależało to bym tyle nie pracowała, ale mam umowe zlecenie i tak naprawdę żaden urlop mi się nie należy. Nikt mi za te dni po prostu nie płaci. Zresztą poza mną pracuje tylko jedna dziewczyna więc ciężko z wolnym i urlopami gdy sklep jest czynny 7 dni w tygodniu.
W środę lecimy do Turcji na tydzień z tż, moją przyjaciółką i jej facetem
Fajny urlop się zapowiada
A z pracą wiadomo jak to jest - teraz zlecenie to niemal norma:/

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Ja w tym roku tez nie mam urlopu. To cud ze mi sie udalo wyblagac 2 dni wolne na wesele, ale i tak musialam odrobic nadgodzinami... Ale za to chcemy na narty jechac zima na tydzien, mam nadzieje ze sie uda
Też jak na razie nie zapowiada się byśmy mieli urlop. Ciągle praca, praca, praca... Może zwariować.

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
W ogóle to wczoraj tak sobie oglądaliśmy filmiki jakieś ślubne na yt i jak TŻ mi pokazał jakie suknie ślubne mu się podobają to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać . Podobają mu się takie które były modne 10 lat temu, takie świecące, z tego grubego materiału, w literę, sztywne i ogólnie mega dla mnie kiczowate . No to chyba mu się nie spodobam w sukni ślubnej
To by sobie mogli z moim przybić piątki:P Chociaż nie zawsze bo podobała mu się ta suknia wstawiona wczoraj przez szafranę .

Cytat:

A i o tych butach, bo zamawiam na wesele na którym będę starszą - http://www.casu.pl/women/obuwie-1/sz...27-169156.html
Zaproszenia są ok, nie w moim guście ale ładne
A buty to nie mój wzór aczkolwiek można je ładnie zgrać na pewno Zależy właśnie od sukienki

Cytat:
Mi się też róż chyba wciśnie Nie mam go w niczym ale od zawsze podoba mi się połączenie turkusu, różu, fioletu i beży No i chyba w sali sobie poszaleje Ale to tylko na krzesłach:P

Cytat:
Ja staram się rozdzielić moją stylizację od wystroju sali ale z drugiej strony akurat wizja sali i stroju dość znacząco się pokrywa No chyba, że suknia będzie jednak inna niż mi się podoba i, która by pasowała

Hej
Dopijam koktajl bananowo-owsiany, wychodzę z psem a potem do pracy
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:42   #2867
kognisia
PeEma

Cytat:

Śliczna zaproszenia! *.*

My postanowiliśmy, że wszystko co papierowe robimy sami, winietki chcę wypisywane ręcznie, bo bardzo mi się to podoba Ale co do zaproszeń, jak nie będę mieć czasu i siły, to zamówimy gotowe :p

Witam się jeszcze z łóżka, zaczynam tydzień bez pracy, może w końcu odpocznę :p
Stary 2015-08-24, 08:43   #2868
taedio
MerDer 4ever

heloł
w końcu nie obudziłam się o 5 bo miałam ciemno w pokoju wstałam równo o 8 ale mi się udało bo nie ustawiłam budzika a mama jechała wcześniej do pracy
W środę jadę w Bieszczady do rodziny a potem na Mazury do rodziny tylko tydzień ale zawsze coś

5 września idziemy na urodziny do prababci Tż.. co kupić kobiecie na 90 urodziny?
Stary 2015-08-24, 08:44   #2869
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
ejejej! ale ze mnie glupek. to jest ten sam sprzedajacy, tylko ja zamawialam na ich stronie, nie wiedzialam ze maja allegro

i patrze ze te moje wypatrzone zaproszenia sa za 1.90 a na stronie 2.40
O proszę, proszę Ja muszę próbkę zamówić.

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość

Zaproszenia są ok, nie w moim guście ale ładne
A buty to nie mój wzór aczkolwiek można je ładnie zgrać na pewno Zależy właśnie od sukienki

Mi się też róż chyba wciśnie Nie mam go w niczym ale od zawsze podoba mi się połączenie turkusu, różu, fioletu i beży No i chyba w sali sobie poszaleje Ale to tylko na krzesłach:P
W sumie róż to mój ulubiony kolor, więc powinnam go wziąć pod uwagę. Nie wiem, jakoś chyba nie przejmuję się tym, czy wszystko będzie idealnie pasować... Ale ja już taka jestem, najbardziej interesuje mnie muzyka, jedzenie i w sumie suknia, choć nie wiem jeszcze jaka będzie. Chcę pomierzyć jeszcze zwiewne i skromne, wiem za to, że na 99% będę jednak szyła. W środę idę do mega wypasionego salonu sukien poszukać swojego modelu

Co do butów to wiem, że są specyficzne, ale wiem też, że do tej konkretnej kiecki będą okejo ^^

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 08:54   #2870
morsmordre
sajkolidżist

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;52515450]
Lejący się dół (np. muślin), jakaś koronka na górze (żadnych prześwitów na brzuchu), rękawy. Cena do 2000, rozmiar 36, żeby mnie nie pogrubiała i wybiła inny model z głowy.[/QUOTE]
To będzie trudne, wczoraj przegrzebałam wszystkie suknie w Kato i nie znalazłam takiej

Lily, ładne te zaproszenia, butów nie widzę, link mi nie działa

Zamówiłam TŻ prezent urodzinowy, 6 dni do naszego wyjazdu Jutro moi rodzice jadą na wakacje, będziemy mieć z bratem wolną chatę Obawiam się tylko o los kur moich rodziców, bo zupełnie nie ogarniam ich hodowli, a jeszcze maluchy w tym czasie mają przyjść na świat

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:55   #2871
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
To będzie trudne, wczoraj przegrzebałam wszystkie suknie w Kato i nie znalazłam takiej

Lily, ładne te zaproszenia, butów nie widzę, link mi nie działa

Zamówiłam TŻ prezent urodzinowy, 6 dni do naszego wyjazdu Jutro moi rodzice jadą na wakacje, będziemy mieć z bratem wolną chatę Obawiam się tylko o los kur moich rodziców, bo zupełnie nie ogarniam ich hodowli, a jeszcze maluchy w tym czasie mają przyjść na świat
Podeślę ci na fb link

Aha, nie podeślę. Mi też już nie działa
Stary 2015-08-24, 08:55   #2872
izk_a
Zakorzenienie

melduję się po weekendzie!
w sobote urodziny koleżanki, wczoraj 55 rocznica moich dziadków.. przytyłam chyba z 5 kilo

ogarniam szybko w domu, bo dziś dalsza część remontu
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 08:56   #2873
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
melduję się po weekendzie!
w sobote urodziny koleżanki, wczoraj 55 rocznica moich dziadków.. przytyłam chyba z 5 kilo

ogarniam szybko w domu, bo dziś dalsza część remontu
Jasne, ty masz figurę modelki dziewczyno!

Ja dziś pierwszy dzień weddingdiet kolejnej xDDDDD
Stary 2015-08-24, 08:59   #2874
izk_a
Zakorzenienie

spróbuję was nadrobić wieczorem, mam nadzieję, że już będzie u mnie spokojniej

a jutro pierwszy dzień w pracy

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Jasne, ty masz figurę modelki dziewczyno!

Ja dziś pierwszy dzień weddingdiet kolejnej xDDDDD
ehe mogłam sobie zrobić wczoraj zdjęcie brzucha po powrocie

Tobie nie jest potrzebna żadna dieta
Stary 2015-08-24, 09:01   #2875
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
spróbuję was nadrobić wieczorem, mam nadzieję, że już będzie u mnie spokojniej

a jutro pierwszy dzień w pracy

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

ehe mogłam sobie zrobić wczoraj zdjęcie brzucha po powrocie

Tobie nie jest potrzebna żadna dieta
Jasne Chcę ciągle zmierzyć dopasowaną suknię z długim koronkowym rękawem, w żadnym salonie nie udało mi się tego zrobić, bo model salonowy takiej sukni nie przechodzi mi w udach
Stary 2015-08-24, 09:01   #2876
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
Śliczna zaproszenia! *.*

My postanowiliśmy, że wszystko co papierowe robimy sami, winietki chcę wypisywane ręcznie, bo bardzo mi się to podoba Ale co do zaproszeń, jak nie będę mieć czasu i siły, to zamówimy gotowe :p

Witam się jeszcze z łóżka, zaczynam tydzień bez pracy, może w końcu odpocznę :p
Ja robię tylko plan stołów, ozdobę na tort i ozdobę krzeseł. Kupuję też baner "Mąż i Żona" i będzie na krzesła do kościoła, do tego może kwiatka jakiegoś. Ale zaproszenia zamierzam sama wypisywać.

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
heloł
w końcu nie obudziłam się o 5 bo miałam ciemno w pokoju wstałam równo o 8 ale mi się udało bo nie ustawiłam budzika a mama jechała wcześniej do pracy
W środę jadę w Bieszczady do rodziny a potem na Mazury do rodziny tylko tydzień ale zawsze coś

5 września idziemy na urodziny do prababci Tż.. co kupić kobiecie na 90 urodziny?
Nie podpowiem Ci. U mnie babci kupowało się zazwyczaj jej ulubiony kosmetyk (balsam czy krem) albo jakieś witaminy z tych do picia dla starszych osób

Cytat:
O proszę, proszę Ja muszę próbkę zamówić.

W sumie róż to mój ulubiony kolor, więc powinnam go wziąć pod uwagę. Nie wiem, jakoś chyba nie przejmuję się tym, czy wszystko będzie idealnie pasować... Ale ja już taka jestem, najbardziej interesuje mnie muzyka, jedzenie i w sumie suknia, choć nie wiem jeszcze jaka będzie. Chcę pomierzyć jeszcze zwiewne i skromne, wiem za to, że na 99% będę jednak szyła. W środę idę do mega wypasionego salonu sukien poszukać swojego modelu

Co do butów to wiem, że są specyficzne, ale wiem też, że do tej konkretnej kiecki będą okejo ^^
Ja też zamierzam taki salon odwiedzić, znaleźć tam coś i uszyć ale to na razie plany

Właśnie trzeba wiedzieć jak takie buty dopasować:P Dla mnie to niebezpieczny wzór bo ja to się nie znam na modzie:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-24, 09:02   #2877
zambeza
polaczek cebulaczek

co to jest?! :O

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-24, 09:03   #2878
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ja robię tylko plan stołów, ozdobę na tort i ozdobę krzeseł. Kupuję też baner "Mąż i Żona" i będzie na krzesła do kościoła, do tego może kwiatka jakiegoś. Ale zaproszenia zamierzam sama wypisywać.

Właśnie trzeba wiedzieć jak takie buty dopasować:P Dla mnie to niebezpieczny wzór bo ja to się nie znam na modzie:P
Fajny pomysł z tym napisem na krzesła)

Ja teraz jak pracuję w końcówkach kolekcji to jestem w niebie, bo babeczki często proszą, żeby im coś dobrać pasującego do nich, albo jakieś dodatki do konkretnej sukienki. Już sporo dziewczyn ''ubralam'' na wesela czy inne okazje. SPEŁNIAM SIĘ
Stary 2015-08-24, 09:04   #2879
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne Chcę ciągle zmierzyć dopasowaną suknię z długim koronkowym rękawem, w żadnym salonie nie udało mi się tego zrobić, bo model salonowy takiej sukni nie przechodzi mi w udach
to wina salonu, że dziecięce rozmiary ma na stanie!
Stary 2015-08-24, 09:04   #2880
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
co to jest?! :O
widzialam to wczoraj

Wysłane z Valyrii.
16.10.2017r. T ♥

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości