![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ulubione marki kosmetyków
Uwielbiam prowadzic rozmowy na ten temat jakie są nasze ulubione firmy kosmetyków. Ja osobiście bardzo lubię:
- Avon (mozna znaleźć prawie wszystko czego się chce od żelów pod prysznic po błyszczyki, makijaze itp...kosmetyki do mycia i pielęgnacji ciała świetnie pachną ![]() - Oriflame (tę firmę cenię za naturalność..jest sporo bubli ale najczesciej korzystam z żeli pod prysznic, dezodorantów antyperspiracyjnych i balsamów do ciała) - Dove (przede wszystkim nawilżanie...bardzo kusi mnie to,że jest w nich zawartość mleczka nawilżającego,najbardziej lubię balsamy do ciałą i żele pod prysznic jak rowniez szampony do włosów) - Nivea (kosmetyki są delikatne, czuję,że mają własciwosci nawilżające, z tej firmy najczęściej sięgam po szampony i odżywki) - Ziaja (dobre, naturalne kosmetyki w bardzo przystępnych cenach, najbardziej lubię ich płyny do higieny intymnej, jest ich spory wybór i są świetne ! ![]() Jeżeli chodzi o firmy z kosmetykami kolorowymi to najbardziej lubię: - Maybelline (duży wybór tuszy do rzęs, podkład o konsystencji musu ...jedyny ukochany.. ![]() - Manhattan (bardzo lubię ich tusze do rzęs i błyszczyki...seria twist&taste...pięknie pachną i ten smak... ![]() - L'Oreal (błyszczyki Glam Shine...kocham je ![]() Niedługo mam zamiar wypróbować kosmetyki z YvesRocher...kilka razy byłam w sklepie i nic nie kupiłam..tzreba to zmienic...zaczne od wody toaletowej o zapachu bzu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubione firmy kosmetyczne..:)
Ja chyba najbardziej cenię sobie produkry dr Ireny Eris
![]() a pozatym lubię Oceanic, Niveę i po trosze Avon, ale coraz mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Juz pisze:
- LRP i Avene za filtry - Dr Hauschka za rejuvenating mask, krem czyszczacy i mleczko do demakijazu - L'Oreal za produkty do ciala ( balsamy) - Sephora i Bourjois za produkty do makijazu (boski bronzer Sephory! w sam raz na lato!) - Garnier i John Frieda za produkty do wlosow (odpowiednio: woda do stylizacji lokow i seria Brilliant Brunette, w Polsce dostepna jest wersja dla blondynek) - Kolastyna i AA za kremy do rak i stop oraz maseczki Pilingi do ciala i tonik robie sobie samodzielnie. Edytowane przez Sylwiasta Czas edycji: 2005-12-28 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mam tę wodę toaletową z Yves Rocher o zapachu bzu.Kupiłam ją ponieważ bardzo podobał zapach bzu.Niestety ta woda to największe rozczarowanie jakie w życiu przeżyłam co do kosmetyków.Użyłam jej kilka razy ,zapach jest tak intensywny że przypomina perfumy dla mężczyzn...Niemogę go używać ponieważ boli mnie po nim głowa.Tak więc wyrzuciłam pieniądze w błoto ,perfumka stoi nie używana a ja kompletnie nie wiem co z nią zrobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Żandarm na emeryturze
|
Ja najbardziej lubię:
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja lubie;
1) Bielendę i Ziaję bo są dobre i polski 2) YR chociaz coraz mniej 3) Mincer Mona-liza = zjawiskowe kremy do rąk 4) L'occitane = ach te naturalne zapachy 5) eco cosmetics = moje najnowsze odkrycie( zapowiadam bombardowanie recenzjami kosmetyków tej firmy w najblizszym czasie) 6) venita = za balsam z henną 7) burżuj = za tusze do rzęs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam Clinique, a najchetniej to wykupiłabym wszystkie ich kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione firmy kosmetyczne:
1. LRP - za kremiki, podkłady i produkty do mycia dziubka 2. Avene - za kremiki do dziubka 3. Shiseido - za serię Skincare i Pureness 4. L'Oreal - za serię tecni.art 5. Dr Eris - za kremiki do buźki 6. Dermika - kremiki dla facjaty 7. Oceanic - za balsamiki do ciałka 8. Chanel - za Allure Homme Sport dla mojego męża ![]() Z produktów innych firm korzystam sporadycznie... Pozdrawiam!!
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ulubione marki kosmetyków
Chciałabym sie dowiedzieć jakich marek kos. uzywacie ......... ja na razie mam Avon ale po woli mi sie jush nudzi i szukam czegos lepszego i orginalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka marka kosmetyków wam najbardzie pasuje??
chodzi Ci o kosmetyki kolorowe czy pielęgnacyjne?? z pierwszych lubie Manhattan a z drugich zdecydowanie Nivea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...88194#poststop http://www.wizaz.pl/forum/showthread...79892#poststop
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ojk przepraszam za odkopywanie starych watków..................n ie zauważyłam ze były jush takie .........moge wiec prosic o usuniecie nojego watku na drugi raz bede lepiej przegladała fora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
po prostu Em :)
|
moje ulubione firmy:
garnier (cała seria garnier czysta skóra, szampony) nivea (kremy, pomadki ochronne) dove (mydła, kremy, żele pod prusznic) maybelline (tusze) wibo, lovely (błyszczyki, cienie) max factor (tusze) bell (cienie) ziaja (całokrztałt i ceny ![]() no, to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. L'oreal (szampony, odżywki, kosmetyki kolorowe)
2. Garnier (balsamy do ciała) 3. Pantene (oczywiście szampon) 4. Vichy (niektóre kremy) 5. Inglot (cienie i lakiery do paznokci) 6. Astor (tusz) 7. Nivea (mleczko do twarzy i tonik, kremy) 8. Mary Kay (kremy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
1. SVR ( blokery, kwasiki )
2. Dermika Salon ( boskie algi mikronizowane i peeling gommage ) 3. Nivea ( produkty pod prysznic ) 4. Dermena, Renee Blanche ( wlosy ) 5. APC ( fajna i niedroga kolorowka ) 6. A.t.w. ( swietny zel do biustu ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Biotherm - caloksztalt
2. L'oreal - delikatny tonik, serum wygladzajace wlosy i plyn do demakijazu oczu 3. Nivea - tusz do rzes, cienie do powiek i dezodorant Pure 4. BeYu - puder i kredki do oczu i ust 5. Kadus - za rewelacyjne szampony i lotiony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja bardzo lubie i cenie polskie firmy kosmetyczne, może nie wszystkie produkty są wspaniałe ale większość jest naprawde dobrej jakości a i cena jest przystępna
![]() 1. Inglot - cienie do powiek 2. Vipera - pudry 3. Bell - różne kosmetyki kolorowe 4. Eris - podkłady 5. Ziaja - seria sopot a także Avon, L'oreal, AA Oceanic, Timotey, Dove |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
1. Lancome-za tusze do rzęs i za mój ukochany kremik na noc Primordiale Nuit
![]() 2. Revlon - za najlepszy na zawsze podkład Color Stay i za nic więcej ![]() 3. Dermika - za kilka fajnych kremów i ogólnie za fajny wizerunek polskiej wysokiej jakości marki kosmetycznej ![]() 4. Paul Sagane - za białą bazę pod oczy i niesamowite ![]() 5. Sally Hansen - wiadomo-za lakiery i odżywki ogólnie świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Bielenda, Dax Cosmetics i Yves Roche (uwielbiam wodę Vanilla Bourbon
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
*Inglot-szczególnie cienie
*L'oreal-podkłady, pudry, tusze *Scholl *IsaDora
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Inglot - za lakiery do paznokci i zmywacz bezacetonowy
Bielenda - za Desery do kąpieli (czekoladowy) nawilżają i przepieknie pachną Dove - za 1/4 kremu nawilżającego we wszystkim APC - cienie i pudry Art Deco - boskie cienie, korektor w pędzelku, podkład pod cienie Lumene - podkład pod cienie Loreal (Kerastase) - za szampony i odżywki do włosów Loreal - za niektórą kolorówkę ![]() Vichy - za balsam Lipidiose 2, kremy ze stabilnymi filtrami Dermika - są nieźli i się starają Eris - za serię Pharmaceris A Avene, LRP - za produkty do cer wrażliwych, do przeprowadzania różnych kuracji oraz kremy ze stabilnymi filtrami Wyszło mi to jak rozdawanie Oskarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Oriflame, oriflame i jeszcze raz oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- APC za cienie (komentarz chyba zbędny
![]() - Palmolive za zele pod prysznic (Miód i mlkeo, Masło Shea) - Avon za serię soja+trawa cytrynowa, za wody toaletowe (zwłaszcza Surreal, Incandessence, Passion Dance), serię Planet Spa, puder sypki, kuleczki, błyszczyki i wiele innych - Bielenda, Ziaja, Dax Cosmetics, Soraya, Kolastyna - za to że to dobre POLSKIE firmy - Gosh za tusze do rzęs
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Sally Hansen - odżywki
Dove nie lubie za okropne zapachy... Oriflame nie lubie - dużo bubli natrafiłam,a do tego są drogie i nie zawsze godne swej ceny (przeważnie nie warte) - lubie tylko krem do rąk w biało-zielonym opakowaniu i peeling aloesowy do twarzy tez jest fajny
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dr. Eris
inglot AA Oceanic Sally Hansen odżywki do paznokci soraya maybaline tusz do rzes ![]() Nivea ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2006-01-13 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Avon - za duzy wybor kosmetykow, ktore mi odpowiadają :P
Adidas - za dezodoranty i żele do mycia ![]() Eris - za serię "Under Twenty" Maybelline - za dobrej jakości błyszczyki i lakiery do paznokci :P Nivea - za pomadki, kremy, toniki.... To by bylo chyba na tyle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
moje ulubione marki to:
*Dove-pod prysznic z jedwabiem *Loreal-szapony i odzywki ostatnio nawet tonik mi pasuje *Vichy-balsam do ciala i krem 3w1 do demakijazu kolorowka: *ukochany Lancome za podklad i tusz do rzes i cienie ktore trzymaja sie caly dzien *Chanel za poudre universelle *Dior i ulubiona seria iOd(juz niestety niedostepna) *Bourjois i ten cudnie pachnacy roz pielegnacja to ostatnio tylko LRP seria Hydraphase procz wody termalnej gdyz wole wode vichy lubie tez Loreala Happy Derm taki fajny pogodny kremik,pasuje do mojej cery,podobnie jak pianka do demakijazu lubie tez clinique co prawda dopiero testuje kremik pod oczy ale juz wiem,ze go kupie i bedziemy juz nierozlaczni. Jednak gdybym miala wybrac sposrod wszystkich firm jedengo faworyta liderem byl by tu bezdyskusyjnie Lancome kocham go strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Avon sazmpony żele i balsamy do ciała inglot cienie i lakiery do paznokci nivea kremy dezodoranty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
A ja kocham NEO GLIS... bo ich kosmetyki wyprowadziły mnie po 6 latach z trądzika..... jupi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.