|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() mam problem z paznokciami
mam ogromny problem z paznokciami i skórkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mam problem z paznokciami
jupiki zajrzyj na podforum paznokcie, skorzystaj z wyszukiwarki, już wiele razy były podobne tematy, które pazurki wybrać itp, wszystkie metody są trwałe jeśli paznokcie są dobrze wykonane, a kosmetyczka/stylistka przy żadnej metodzie nie powinna opiłowywac twoich paznokci tylko je lekko zmatowić, a jeśli chodzi o to,że masz krótką obgryzioną płytkę to kosmetyczka/stylistka pewnie zaproponuje ci przedłużenie na formie zamiast tipsa żeby lepiej się trzymało
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a mi sie wydaje...ze skoro płytka jest obgzyziona, to własnie na tipsie stilistka powinna przedłużyc...jeśli ktoś chce miec przedłużenie na formie, musi miec przynamniej z 1 -2 mm swojego paznokcia...bo inaczej pod co ta forme podłożysz ?? Takie moje skromne zdanie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja proponuję wykazać więcej silnej woli i sończyć z obgryzaniam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja myślę,że jednak na szablonie bo poobgryzane paznokcie mają często nierówną powierzchnię i tipsy się ich nie trzymają a poza tym to na któtkiej płytce tips się tak jakby niezmieści, w końcu trzeba go do czegoś przykleić, a co do szablonu to są jak najbardziej sposoby aby ogryzki przedłużyc na nich
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.