mój ch³opak jest nie czu³y - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-06-14, 23:26   #1
kasnia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

mój ch³opak jest nie czu³y

mam wrazenie jak by mnie odpycha³ nie dopuszcza³ do siebie a ja jestem osob± która potrzebuje du¿o ciep³a od partnera. Co mam zrobic aby siê to zmieni³o ?
Stary 2006-06-14, 23:31   #2
kasnia
Przyczajenie

on jest nie czu³y

mam wra¿enie ¿e sie ode mnie oddala ju¿ nie jest tak jak kiedys mam wrazenie ¿e co¶ jest miedzy nami zimnego jak roztopiæ ten lód nie przytula itd.Jak mam to zmienic ?
kasnia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-06-14, 23:38   #3
Iwona31
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 891
Dot.: mój ch³opak jest nie czu³y

Cytat:
Napisane przez kasnia
mam wrazenie jak by mnie odpycha³ nie dopuszcza³ do siebie a ja jestem osob± która potrzebuje du¿o ciep³a od partnera. Co mam zrobic aby siê to zmieni³o ?

Napisz co¶ wiêcej o Waszym zwi±zku. W tej chwili nie potrafiê Ci niczego doradzic niestety.
Stary 2006-06-14, 23:46   #4
kasnia
Przyczajenie

jak ma siê do mnie przytuliæ to ma 100 innych rzeczy do zrobienia w naszym zwiazku cos wygas³o mam wrazenie jakbym by³a w jego ¿yciu tylko dodatkiem
Stary 2006-06-14, 23:48   #5
Iwona31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasnia
jak ma siê do mnie przytuliæ to ma 100 innych rzeczy do zrobienia w naszym zwiazku cos wygas³o mam wrazenie jakbym by³a w jego ¿yciu tylko dodatkiem

Ma³o.
Jak d³ugo jeste¶cie ze sob±? Ile czasu spêdzacie razem? Ile spedzali¶cie do tej pory? W jakim jest wieku Twój mê¿czyzna? Czy pracuje?
Stary 2006-06-15, 00:05   #6
...:::chin:::...
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 708

kasnia ma racje, te czynniki sa naprawde NIEZBEDNE do udzielenia porady...

tak poza tym... czujesz sie smutna, czy zaniepokojona?
Stary 2006-06-15, 00:17   #7
kasnia
Przyczajenie

jeste¶my ze sob± prawie 4 lata widzimy siê ma³o bo on pracuje po 16godz a nawet czasami i wiecej kiedy¶ spedzali¶my ca³e popo³udnia a teraz czasami widzimy sie godzinke miedzy jedna prac± a drug± jak wraca po pracy do domu to juz spie
Stary 2006-06-15, 00:34   #8
Rozeznanie

wiec mieszkacie razem! to cos znaczy! wiec milosc byla tak silna (prawdziwa!) ze zamieszkaliscie razem!

wiec moze to poprostu brak nowosci, no wiesz, rutyna, kiedy on wraca do domu a ty wciaz zachowujesz sie tak samo (co nie znaczy zle!)! moze po prostu rzeczy ktore go kiedys krecily trzeba zastapic innymi, nawet jesli chodzi o zwykle 'przytulanki'? sama tak mialam, wiec wiem.. rozne rzeczy przmawiaja do meskiego umyslu, i nie mam na mysli tylko seksu!

Edytowane przez ...:::chin:::...
Czas edycji: 2006-06-15 o 01:07
...:::chin:::... jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-06-15, 11:24   #9
Iwona31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasnia
jeste¶my ze sob± prawie 4 lata widzimy siê ma³o bo on pracuje po 16godz a nawet czasami i wiecej kiedy¶ spedzali¶my ca³e popo³udnia a teraz czasami widzimy sie godzinke miedzy jedna prac± a drug± jak wraca po pracy do domu to juz spie

My¶lê, ¿e jest przemêczony, poza tym godzinka w przelocie.... nie dziw siê temu, ¿e mniej Ciê przytula...pewnie pada z nóg i marzy tylko o tym, ¿eby przy³o¿yc g³owê do poduszki.
Moim zdaniem nic siê tu nie zmieni, dopóki bêdziecie widywac siê w przelocie, niestety praca jest równie wa¿na, bo wiadomo jak dzisiaj jest z robot±....
Postaraj siê przygotowac mu ciep³± k±piel, gdy bêdzie wchodzi³ juz do domq, tak± z olejkami eterycznymi, mo¿esz te¿ zrobic mu odprê¿aj±cy masa¿ stóp, albo przynie¶c kolacjê do ³ó¿ka. Podczas wykonywania takich czynno¶ci powiedz mu o tym, ¿e czujesz siê odtr±cona. Zaproponuj mo¿e jaki¶ jedno-dwudniowy urlop - tylko Wy i wszystko to, co przyjdzie Wam do g³owy.
Z drugiej strony mo¿e miec jakie¶ problemy w pracy... Mój m±¿ zachowuje siê tak, gdy skupia siê nad rozwi±zywaniem problemów zawodowych, a ja wtedy sama przychodzê do niego i ³aszê siê...
Stary 2006-06-15, 11:29   #10
Szczepcio
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 978
Dot.: on jest nie czu³y

Ale po co drugi raz taki sam w±tek?
Szczepcio jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-06-16, 11:17   #11
Rozeznanie

tak, to dobra rada! oderwijcie sie od pracy na jakis tydzien, wezcie wolne i przywroccie ta atmosfere ktora panowla miedzy wami na samym poczatku znajomosci! potem przestanie sie juz liczyc tylko praca... a poza tym zagdzam sie z tym przynoszeniem sniadania do lozka! ty zaczniej robic dla Niego rozne przyjemne, drobne rzeczy, On bedzie je robil dla Ciebie! i jestem pewna ze bedzie to jednakowo przyjemne dla obu stron!

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.