|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
mój ch³opak jest nie czu³y
mam wrazenie jak by mnie odpycha³ nie dopuszcza³ do siebie a ja jestem osob± która potrzebuje du¿o ciep³a od partnera. Co mam zrobic aby siê to zmieni³o ?
![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
on jest nie czu³y
mam wra¿enie ¿e sie ode mnie oddala ju¿ nie jest tak jak kiedys mam wrazenie ¿e co¶ jest miedzy nami zimnego jak roztopiæ ten lód nie przytula itd.Jak mam to zmienic ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 891
|
Dot.: mój ch³opak jest nie czu³y
Cytat:
Napisz co¶ wiêcej o Waszym zwi±zku. W tej chwili nie potrafiê Ci niczego doradzic niestety.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jak ma siê do mnie przytuliæ to ma 100 innych rzeczy do zrobienia w naszym zwiazku cos wygas³o mam wrazenie jakbym by³a w jego ¿yciu tylko dodatkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ma³o. Jak d³ugo jeste¶cie ze sob±? Ile czasu spêdzacie razem? Ile spedzali¶cie do tej pory? W jakim jest wieku Twój mê¿czyzna? Czy pracuje?
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 708
|
kasnia ma racje, te czynniki sa naprawde NIEZBEDNE do udzielenia porady...
tak poza tym... czujesz sie smutna, czy zaniepokojona?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jeste¶my ze sob± prawie 4 lata widzimy siê ma³o bo on pracuje po 16godz a nawet czasami i wiecej kiedy¶ spedzali¶my ca³e popo³udnia a teraz czasami widzimy sie godzinke miedzy jedna prac± a drug± jak wraca po pracy do domu to juz spie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
wiec mieszkacie razem! to cos znaczy! wiec milosc byla tak silna (prawdziwa!) ze zamieszkaliscie razem!
wiec moze to poprostu brak nowosci, no wiesz, rutyna, kiedy on wraca do domu a ty wciaz zachowujesz sie tak samo (co nie znaczy zle!)! moze po prostu rzeczy ktore go kiedys krecily trzeba zastapic innymi, nawet jesli chodzi o zwykle 'przytulanki'? sama tak mialam, wiec wiem.. rozne rzeczy przmawiaja do meskiego umyslu, i nie mam na mysli tylko seksu!
courage is being afraid but going on anyhow... Edytowane przez ...:::chin:::... Czas edycji: 2006-06-15 o 01:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My¶lê, ¿e jest przemêczony, poza tym godzinka w przelocie.... nie dziw siê temu, ¿e mniej Ciê przytula...pewnie pada z nóg i marzy tylko o tym, ¿eby przy³o¿yc g³owê do poduszki. Moim zdaniem nic siê tu nie zmieni, dopóki bêdziecie widywac siê w przelocie, niestety praca jest równie wa¿na, bo wiadomo jak dzisiaj jest z robot±.... Postaraj siê przygotowac mu ciep³± k±piel, gdy bêdzie wchodzi³ juz do domq, tak± z olejkami eterycznymi, mo¿esz te¿ zrobic mu odprê¿aj±cy masa¿ stóp, albo przynie¶c kolacjê do ³ó¿ka. Podczas wykonywania takich czynno¶ci powiedz mu o tym, ¿e czujesz siê odtr±cona. Zaproponuj mo¿e jaki¶ jedno-dwudniowy urlop - tylko Wy i wszystko to, co przyjdzie Wam do g³owy. Z drugiej strony mo¿e miec jakie¶ problemy w pracy... Mój m±¿ zachowuje siê tak, gdy skupia siê nad rozwi±zywaniem problemów zawodowych, a ja wtedy sama przychodzê do niego i ³aszê siê... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 978
|
Dot.: on jest nie czu³y
Ale po co drugi raz taki sam w±tek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
tak, to dobra rada! oderwijcie sie od pracy na jakis tydzien, wezcie wolne i przywroccie ta atmosfere ktora panowla miedzy wami na samym poczatku znajomosci! potem przestanie sie juz liczyc tylko praca... a poza tym zagdzam sie z tym przynoszeniem sniadania do lozka! ty zaczniej robic dla Niego rozne przyjemne, drobne rzeczy, On bedzie je robil dla Ciebie! i jestem pewna ze bedzie to jednakowo przyjemne dla obu stron!
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.