| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2021-01-08, 21:31 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2020-11 
				 | Co myślicie o popularnym haśle ***** ***?

Ja popieram  Nawet kilka razy usłyszałem te słowa użyte w formie powitania  Co o tym myslicie? | 
|     |   | 
|  2021-01-09, 09:57 | #2 | 
| Wizażowy Kot Igor Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: po drugiej stronie lustra 
				 | 

Dot.: Co myślicie o popularnym haśle ***** ***?

Nie jest to zwrot, którego używam.

__________________ I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! | 
|     |   | 
|  2021-01-09, 12:11 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2020-11 
				 | 

Dot.: Co myślicie o popularnym haśle ***** ***?

Ja też nie używam,bo w ogóle staram się nie używać przekleństw.Popieram nie dlatego że to "fajne",czy "modne",tylko nie mogę się pogodzić z działaniami rządu,przede wszystkim niszczeniem gospodarki z powodu pandemii jak również szczepieniami,które mają być dobrowolne,ale coraz częściej słychać niepokojące wypowiedzi o "przywilejach" dla osób zaszczepionych,co jest właściwie równoznaczne z przymusem szczepień.Z tym że nie wierzę że jakakolwiek inna partia robiłaby inaczej (niektóre może nawet gorzej).Tak naprawdę należałoby to rozszerzyć na wszystkie obecne partie w Polsce.Tak więc hasło popieram,ale szczerze mówiąc wolałbym jakiś zwrot bez wulgaryzmów. Natomiast co do samego tematu,chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tego hasła.Czy popieracie,podoba się Wam,używacie go itp. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.