|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Sekty
Dzisiaj rano przeczytałam pewien artykuł i dowiedziałam się że jestem satanistką lub mam skłonności do tego ponieważ jestem wegetarianką i ćwicze joge...
Oto ten artykuł: http://wiadomosci.onet.pl/1351736,240,1,1,kioskart.html |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sekty
Ja mam jeszcze mocniejsze uderzenie:
http://marzena.wojtax.pl/gothtest.htm
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Ten drugi link jest świetny
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
A najlepszy fragment czyli podpunkt nr. 26. "Je żywność gotycką."
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Ale swoja droga ciekawe co to jest "żywnośc gotycka"
![]() Shiral może i paranoja, ale te i tym podobne teksty są powszechnie znane od bardzo dawna, ja juz się przyzwyczailam do myśli, że należę do sekty
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
14. Narzeka na nudę
18. Żąda często prywatności. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. 30. Nadużywa internetu. 3.Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. No i jest 5 punktów- jestem GOTHEM Dobrze że są takie testy inaczej umarłabym w niewiedzy Dobrze też że joga już mi się znudziła
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
moj boze,toz ja jestem wcielonym antychrystem!!!!
3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) szczam 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. ![]() 8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu. 9. Wykazuje rosnące zainteresowanie tematami: śmierć, wampiry, magia, vodoo i innymi, które dotyczą szatana. no to ARMAGEDON!! 10. Bierze narkotyki. BRALAM 11. Pije alkohol. PIJĘ 12. Chce popełnić samobójstwo i/lub ma depresję. uuuu to już prawdziwy diabel ze mnie!!! 13. Tnie się, przypala lub robi sobie krzywdę w kazdy inny sposób. (To satanistyczny rytuał, który poprzez ból odwraca uwagę od światła Pana naszego i Jego miłości. Poszukuj pomocy u psychologa.) ![]() 14. Narzeka na nudę. 15. Śpi bardzo długo lub bardzo mało. 16. Czesto nie spi w nocy. 17. Nie lubi światła słonecznego oraz innego światła. nieznosze-jestem przecie wampirem 18. Żąda często prywatności. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. 20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) taaa medytuje by porozumiec się z Vlado Draculą ![]() 21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego. 22. Nie szanuje autorytetu nauczycieli, duchownych, zakonnic, starszych itp. 23. Żle zachowuje się w szkole. zawsze sie zle zachowywalam. 24. Źle zachowuje się w domu.taaaa .... 25. Bardzo dużo je lub bardzo mało je. 26. Je żywność gotycką. CO TO U LICHA JEST TA ZYWNOSC??? ![]() 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) 30. Nadużywa internetu. wiecznie 31. Kreśli symbole satanistyczne lub/i brutalnie potrząsa głową w rytm muzyki. 32. Tańczy poruszając się prowokacyjnie i seksualnie. hie hie hie 33. Wykazuje zainteresowanie seksem.a co mam byc aseksualna? to by bylo dopiero chore!!! jestem zywym przykladem gotha :eeeek: i diabla wcielonego.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
15. Śpi bardzo długo
![]() 18. Żąda często prywatności. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. 30. Nadużywa internetu. Narazie 4 ale 5 buy się znalazło I co to ta żywność gotycka? Może razowiec? To taki ciemny (mhoczny) chleb
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
A ja już wiem!! już wiem co to jest "żywność gotycka", to takie potrawy jak na tej stronce :http://www.najtvolk.art.pl/varia/gothuj/ - ponoć to jadalne :P ale ja nie zamierzam próbować.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym obstawiała kaszankę
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
No prosze, przy okazji dowiedziałąm sie ze strony z gotyckim zarcie, że Dave Gahan jest...Gothem
![]() A ja tak lubię Depeche Mode - to dodatkowy punkt do mojej gotyckości |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
No to witam w klubie
14. Narzeka na nudę. 18. Żąda często prywatności. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. 24. Źle zachowuje się w domu. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. 30. Nadużywa internetu.
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
O cholera! To ja myślałam, że ja porządna jest, bo do kościoła chodzę, a tu doopa i tak ghotem jestem
A to wszystko, bo: 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. (bez wątpienia, maluję paznokcie )5. Wykazuje zainteresowanie w tatuażach i piercingach. 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) 11. Pije alkohol. 14. Narzeka na nudę. 15. Śpi bardzo długo lub bardzo mało. 16. Czesto nie spi w nocy. 21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) 30. Nadużywa internetu.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
O jeju, ja to spełniam więszkośc wymagań
A nawet zwykłym metalem nie jestem![]() 1. Regularnie nosi czarną odzież. (szczególnie czarny elegancki kostium) 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. 5. Wykazuje zainteresowanie w tatuażach i piercingach. (te kolczyki )9. Wykazuje rosnące zainteresowanie tematami: śmierć (pisałam o niej prace maturalną) 11. Pije alkohol. 14. Narzeka na nudę. 15. Śpi bardzo długo (a co ma robić jak narzeka na nudę 17. Nie lubi światła słonecznego (wrażliwe oczki) 18. Żąda często prywatności. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. (nikogo nie ma w domu cały dzień )25. Bardzo dużo je 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. 30. Nadużywa internetu. 33. Wykazuje zainteresowanie seksem. ![]() O dziwo 37. Twierdzi, że NIE jest gothem.
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
:ekhm: Księża ...
1. Regularnie nosi czarną odzież. ( bez komentarza )11. Pije alkohol ( wino to też alkohol:/) 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. ( ...) 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. ( na plebanii wisi antena satelitarna :/) hmm.. ale fakt to tylko 4 hihi. Nie bierzcie tego poważnie tak mi się tylko skojarzyło ![]() A ja...: 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie (obowiązkowo )5. Wykazuje zainteresowanie w tatuażach i piercingach. (no bez przesady:/)11. Pije alkohol.( nie mówie że jakoś nadmiernie ale się zdarza) 18. Żąda często prywatności. 30. Nadużywa internetu. ![]() ![]() ![]() :32. Tańczy poruszając się prowokacyjnie i seksualnie 33. .... nno też ![]() ![]() :dHihi no ładnie Niech się tylko mama dowie :P
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Padam ze śmiechu
![]() A skoro już o sektach mowa to: http://www.pudelek.pl/artykul/1132
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszesa komentarze po prostu
rozżalonych fanek
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
o ludzie to az tak źle ze mna ??
1. Regularnie nosi czarną odzież. 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) 7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. 12. Chce popełnić samobójstwo i/lub ma depresję. 14. Narzeka na nudę. 15. Śpi bardzo długo lub bardzo mało. 16. Czesto nie spi w nocy. 18. Żąda często prywatności. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) 29. Gra w gry komputerowe, które sa brutalne. 30. Nadużywa internetu. ![]() ![]() ![]() 37. Twierdzi, że jest gothem. wiekszosc tego co napisali to prawda...aaaa jetsem GOTHEM... ![]()
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
i będziemy czciły Wizaż?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem gothem
2. Ubiera koszulki z nazwą lub wizerunkiem rockowej grupy muzycznej. 3. Maluje oczy używając czarnych specyfików, maluje usta lub też paznokcie. 6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.) (A niby czemu? W takim razie prosze o zwrot kasy 8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu. 9. Wykazuje rosnące zainteresowanie tematami: śmierć, wampiry, magia, vodoo i innymi, które dotyczą szatana. 14. Narzeka na nudę. 15. Śpi bardzo długo lub bardzo mało. 16. Czesto nie spi w nocy. 18. Żąda często prywatności. 19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. 20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) O tak,jasne 22. Nie szanuje autorytetu nauczycieli, duchownych, zakonnic, starszych itp 25. Bardzo dużo je lub bardzo mało je. 26. Je żywność gotycką. A co to jest ta żywność gotycka? ![]() 28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) 30. Nadużywa internetu. 31. Kreśli symbole satanistyczne lub/i brutalnie potrząsa głową w rytm muzyki.
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: przypomniało mi się, że na Zrób to sama, znajdziemy instrukcje jak skonstruować własną trumnę
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym to przegięcie
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
wysałałam mojej mamie
oł maj gad, moja mama jest gothem!
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

)