|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wspolna kapiel a potem igraszki w lOzku:D
Hej dziewczynki mam maly problem.
Jestem z moim TZ juz ponad rok i umuwilismy sie na wspolna kapiel...a potem zabawy w lozku. Nigdy tego jeszcze nie robilam moze dacie mi jakies rady i powiecie jak sie zachowac gdy bedziemy juz lezeli w wannie... jakie pieszczoty itp
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspolna kapiel a potem igraszki w lOzku:D
x
Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2010-09-20 o 09:49 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Kapiel... seks zreszta tez...Co mam robic zeby nam bylo milo podczas kapieli??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Masz 16 lat, niby sporo, ale sądzę po tym co piszesz (i jak piszesz), że powinnaś zająć się innymi rzeczami. Jesteś pewna, że jesteś gotowa na seks, ze wszystkimi jego ewentualnymi konsekwencjami?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Tak jestem... myslalam nad tzm dlugo i juz wiem ze tego chce.
tylko jeszcze jedno pytanie. Czy na 1 raz wzstarczy sama prezerwatywa cyz koniecznie tabletki??? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli czujesz, że jestes gotowa na to psychicznie, a nie tylko napalona i nabuzowana hormonami to ok. Tylko nie bardzo rozumiem tego umawiania sie. U mnie to stało sie spontanicznie z moim ówczesnych chłopakiem. Nie wyobrażam sobie planować stracenia dziewictwa. Chyba bym była coraz bardziej zdenerwowana im bliżej by było do terminu, a takie planowanie zabija całą magię. Nie lepiej po prostu niczego nie planować?
No i antykoncepcja zdecydowanie. Żeby uprawiać seks trzeba to robić z głową. Powiem szczerze, że na pierwszy raz wolałabym tabletki, bo prezerwatywa jest po prostu gumiasta i jeśli nie będzie dostatecznego nawilżenia to moze ci to sprawic ból. Istnieje też możliwość, że będziesz zestresowana i sie zacisniesz, a z gumką będzie o wiele trudniej. Pamiętam, że nam na samym początku gdy zaczęliśmy współżycie (mój chłopak był też dziewicą wczesniej) pekła gumka, dlatego, że byłam strasznie spięta i mało nawilżona. Oczywiście jeśli macie nawilżacz albo będziesz sama bardzo nawilżona i rozluźniona to nic nie stoi na przeszkodzie prezerwatywie. A jeśli chodzi o seks w wannie, to jest on bardzo przyjemny pod warunkiem, że jest w dużej wannie. Bo w małej można sie połamać tylko. Co jest przyjemne to to, ż emożna sie nawzajem myc i szorować, szczególnie dolne partie. A po umyciu można przystąpic o seksu oralnego, który w tym momencie dla kobiety jest o wiele przyjemniejszy, gdyż ma tą pewność, że z higieną u partnera jest ok. Kobiety bardzo dużą wagę przywiązują do higieny miejsc intymnych u faceta, czasami są przewrazliwione na punkcie zapachu. A w tym wypadku zapach zależy od tego jakiego mydła sie uzyje do wcześniejszego pucowania. ![]() W sumie najfajniejszą pozycją w wannie jest pozycja od tyłu, bo w innych jest troche cieżko. Jak ma się dużą wannę to mozna też w pozycji klasycznej i wtedy jst miło bo jest woda i człowiek jest rozluźniony. Od tyłu na pierwszy raz ci nie polecam, bo bedzie cię pewnie bolało. Faceci wariują przy tej pozycji i czasami nie kontrolują swoich ruchów. Oj, potrafia przywalić w jakis organ (najczęściej w pęcherz)... ![]() Tylko nie planujcie tego, bo seks to zabawa. Trzeba być odpowiedzialnym żeby uprawiać seks. Musisz zadać sobie pytanie czy jesteś gotowa zaryzykować, że zajdziesz w ciażę i czy będziesz w stanie urodzić i wychować dziecko. To jest fajna zabawa tylko okraszona pewnym subtelnym ryzykiem poczęcia nowego życia. ![]() A jeśli juz uznasz, że naprawde jesteś na to gotowa to... tylko sie nie utopcie.
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
NIe umuwilismy sie na seks tylko na kapiel. Ale przeciez to oczywiste ze on tego bedzie chcial w takim momencie...ja tez zreszto... tylko wczesniej sie nie interesowalam tymi sprawami i nie wiedzialem ze trzeba brac tabletki i wogole. moja kolezanka robila to normalnie z gumka
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
pisalas ze nie chcecie uprawiac seksu:| i czemu piszesz "nie wiedziałem"? czy mi sie zdaje czy to jakas prowokacja
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
albo prowokacja albo będzie piękny dzidziuś po tej kąpieli :/
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radze, bo to sie pozniej przyda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

moze dacie mi jakies rady i powiecie jak sie zachowac gdy bedziemy juz lezeli w wannie... jakie pieszczoty itp