![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
KOSMETYKI BeYu (perfumerie Douglas)
Wpisałam sobie w wyszukiwarce, ale nic pomocnego nie znalazłam.
Chciałam spytać czy któraś z Was inwestowała w cienie tej marki? Wiem że w gablotce BeYu są równiez inne kosm. kolorowe, ale tylko cienie zwróciły moja uwagę, głównie te potrójne. Są dość drogie, stąd pytanie - czy warto? Mają świetną konsystencję i przecudne kolorki, ale jak sprawdzają się "w praniu"? I czy to jest jakas ogólnie dostepna marka czy tez tylko Douglasowska? Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2006-11-27 o 13:02 Powód: Rozszerzenie tematu :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie BeYu (perfumerie Douglas)
Ja mam potrójne cienie BeYou, jedne to zielone, a drugie szare. Jestem z nich bardzo zadowolona, są mięciutkie, nie osypują się i na moich oczach trzymają się bardzo długo. Ale mają jedną wadę-są dość drogie, chyba 70zł? Jeżeli cena Cię nie przeraża to możesz je sobie spokojnie kupić.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie cena mnie nieco przeraża, ale z drugiej strony to wychodzi 23 zł za cień, czyli taniej niż Art Deco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wlazłam sobie na zupełnie przyjemną stronkę BeYu
http://www.beyu.de/index.php?id=2 I powiem że coraz bardziej zastanawia mnie ta marka ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez BrudneSkarpetki Czas edycji: 2011-02-20 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9516 - tu masz recenzje na KWC, ale tylko 3
![]() ja tez kiedys mialam cien z BeYu i był świetny, przepięknie migotował i w ogole sie nie obsypywal ![]() ![]() mialam tez kiedys blyszczyk z tej firmy - taki srebrno-zloty, ale to ze 2 lata temu - też go polecam, nie kleił ust, drobinki długo sie utrzymywaly na ustach - w sam raz na jakieś uroczystosci czy większe wyjscia z tą marką spotkalam sie w Douglasie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
No to chyba postanowione - przyszła wypłata, czas zacząć kupowac prezenty na święta (sobie też
![]() Jeśli uda mi się wybrać jakiś śliczny zestaw kolorków (trójeczkę znaczy się) to biorę i zdam relację. Ostrzegam - to troche potrwa bo ja do droższych zakupów biorę się jak pies do jeża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez BrudneSkarpetki Czas edycji: 2011-02-20 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No i co, kupiłaś? ![]() A miał ktoś może jakiś taki rozświetlacz czy to bronzer/róż z gąbeczką BeYu? Orientujecie się ile kosztuje i jakie ma kolorki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też jestem ciekawa tych cieni. Kupiłam potrójne nr 05 ale jeszcze ich nie użyłam i zastanawiem się czy nie oddać i kupić za tą kasę np. potrójne L'Oreala. Coś nie jestem przekonana do BeYu, wyglądają mi (po testowaniu w perfumerii) na słabo napigmentowane. Ma któras z Was te cienie? Warto je zatrzymać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kasia o...
|
Watek w sam raz dla mnie bo byłam wczoraj w Douglasie i zakochałam się w palecie 2 cieni
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam zestw potrójny nr 05 jestem bardzo zadowolona...Nie byłam do nich przekonana a teraz uważam że są naprawdę świetnej jakości i absolutnie nie żałuję zakupu.
Mają same plusy: *kolor na powiece taki jak w opakowaniu, *w ogóle nie osypują się-ani podczas malowania, ani noszenia, *mięciutkie, *bardzo trwałe, nie używam bazy *nie bledną w trakcie noszenia *piękne i wygodne opakowanie z lusterkiem, *świetny aplikatorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Wszędzie kuszą, a co gorsza sama założyłam ten wątek i nadal nie mam cieni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A macie moze zdjecia cieni albo innych kosmetyków BeYu?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja mam paletke 4 fioletowych cieni, roz i blyszczyk.
Z cieni i rozu jestem bardzo zadowolona, blyszczyk jest troche malo trwaly. Postaram sie wkleic zdjecia jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
W wątku Nasze Zbiory Kosmetyczne jedna z Wizażanek prezentowała tam 3 paletki potrójnych cieni.Wyglądają pięknie ale cena 70 zł rzeczywiście wysoka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja na zbiorach zamiesciłam fotke trzech paletek portójnych beyu (śliwka, zielenie i brazy) oraz jedne cienie podwójne beyu.
Mam jeszcze 2 błyszczyki( jeden bezowy, drugi rózowy) zarówno z cieni jak i z błyszczków jestem zadowlona(z cieni bardziej). Świetnie trzymają się powieki, nie bledną, są mocno napigmentowane, nakładanie ich to sama przyjemnosc-są mieciutkie ale nie osypują się i rewelacyjnie sie cieniują. Warto wydać te 70 zł. Jak cos to pytajcie ![]() agnieszka.m.j błyszczyki u mnie na ustach trzymają się max 3-4 godziny, ale nie zgodze się że zle kryją... kryją naprawde rewelacyjnie. Ja mam pekniete naczynko na wardze które troche odróżnia się kolorkiem od koloru ust, do tego jest wypukłe ale jak pomaluje usta tym błyszczykiem to go komletnie ne widać Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-12-12 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się , że wątek się rozwija..cienie są naprawdę warte uwagi, polubiłam je bardzo!!
![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2007-12-12 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
czesc! ostatnio dostalam od kolezanki w prezencie swietna maskare firmy BeYu, czyli tej o ktorej wlasnie gadacie. podjaralam sie strasznie, bo to jedyny tusz ktory mi i wydluza i pogrubia jak nalezy, i nie robi grudek na rzesach, i ma piekny kolor gleboki, no i... wcielo mi go, uzywalam moze z trzy tygodnie, jeszcze go duzo bylo, grrr... no i pojawia się problem - gdzie to kupic? bylam juz w paru sklepach - nigdzie nie ma. gdzie to kupowalyscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mala1 BeYu musisz w Douglasach szukac
![]() pare rzeczy, ktore mnie ostatnio kusza ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
na szczescie podciagneli sie jezeli chodzi o cienie bo pare lat temu to srednie byly... ja najbardziej lubie pudry prasowane i rozswietlacze... ciagle kusza mnie te poczworne cienie, dokladnie te kolory co wstawilam
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hehe, mala1, a doczytałaś tytuł wątku, geniuszku? „Cienie BeYu (perfumerie Douglas)”
![]()
..psy szczekają.. Edytowane przez karwanka27 Czas edycji: 2008-12-16 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
do tej pory w rosmanie i w kilku osiedlowych sklepikach kosmetycznych. aaa..., w drogerii natura tez lukalam, ale w ogole nie maja tego w asortymencie. ale spoks, moze byc i douglas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Tylko w Douglasie niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hehe, desti, właśnie zobaczyłam jakie zdjęcia wsadziłaś. Mam te cienie poczwórne beżowo brązowe i róż, plus szminki dwie, błyszczyk, kredki czarną i granatową i maskarę. Mówiłąś że masz chrapkę na cienie - są za-je-bis-te, trzymają mi się na łoczku all day i kurczę to jedyne, które mi nie włażą w załamania powieki i nie tworzą takich smug.
A co do tego czy kilka lat temu tez były takie dobre, to nie mam wiele do powiedzenia w tej kwestii ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
karwanka27 pare lat temu nie byly dobre (mam pare cieni... slabo sie trzymaly i kolory byly tez cieniutkie na oku) dlatego wlasnie tak kolo nich chodze i nie moge sie przekonac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
desti - ja mam bardzo wrazliwa skore i wiele kosmetykow mnie uczula i zawsze uczulalo, czasem nawet te jako reklamowane jako hypoalergiczne
![]() tya, a ja oczywiscie poszlam do douglasa po mascare z BeYu a wrocilam z maskara i dwoma zestawami cieni. chcecie zdjecia? nie wiem czy bylo zdjecie paletki takiej fioletowo-lila-roz, ale taka wlasnie nabylam sobie, hehe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.