|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
watek nieco nie na temat
Załozyłam watek na forum ślubnym, ale tu zna mnie więcej osób i może doczekam się jakiejś pomocy
![]() jeśli macie jakieś pomysły, wpisujcie je tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153441 lub w tym wątku ![]() Bardzo proszę moderatorów o nieusuwanie mnie na śmietnik historii Wizażu ![]() Będę bardzo wdzięczna za pomoc. To ma być naprawdę skromny ślub, bez ceregieli, fryzjerów, welenów, idziemy do slubu na nogach, bo mamy rzut beretem, po drodze zahaczymy o kwiaciarnię żeby kupić kilka róż na bukiet. O 8.00 rano mam jeszcze wykład dla stupendystów Kirklanda na UJ, ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: watek nieco nie na temat
Helena, gratulacje
![]() Ja tam bym przyszalała, jeszcze dużo czasu ![]() ![]() Niby skromny, bez welonów, ale dlaczego masz nie wyglądać wyjątkowo? Dziewczyny dały linki do stron z sukniami, na pewno coś wybierzesz. Może fason lekko za kolano, z odcięciem pod biustem? a'la Audrey Hepburn, nawet z etolą ![]() Suknie można przerzucić przez ramię, zanieść i nałożyć tuż przed ceremonią. Po latach wspomnisz, jaka byłaś, piekna, elegancka, młoda ![]() Bądź tez poprosić kogoś zaufanego, by Ci ją przywiózł bezpośrednio pod urząd, podczas gdy Ty będziesz kończyć wykład ![]() ![]() No i nie można zapomnieć, o tym, że Kalinę również warto spowić w jakieś zwiewne atłasy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: watek nieco nie na temat
Wrzuciłam parę pomysłów w tamtym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.