|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
warte polecenia ksiazki dla 20latki
chodzi mi o takie ksiazki od ktorych nie mozna sie oderwac juz odpoczatku jak sie je zacznie czytac
bardzo lubie np ksiazki izabeli sowy "owocowa trylogie" swietnie sie czyta, wciagaja, odstresowuja dale carnegie ma tez bardzo fajnie pisane ksiazki, idzie z nich duzo wyniesc czekam na ciekawe propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: warte polecenia ksiazki dla 20latki
Polecam lekką i przyjemną do czytania ksiazke"Diabeł ubiera sie u Prady". Nie jest to jakies acydzieło, ale czyta się bardzo przyjemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam bardzo fajny kryminał współczesny pt"Śpiąca królewna".Autorem jest Phillip Margolin
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Planowała wprawdzie tylko dwutygodniowy urlop, ale po przybyciu do Mombasy, Szwajcarka, Corinne Hofmann, poznała mężczyznę swojego życia - wojownika masajskiego. Została na Czarnym Lądzie ponad cztery lata, decydując się zamieszkać wraz z jego szczepem w kenijskim buszu. Musiała pokonać wiele biurokratycznych barier, zanim zdecydowała się go poślubić."Jest to relacja z czterech lat, które spędziłam w buszu. Kierowana wielką miłością, wyszłam za mąż za Lketingę, Masaja z Kenii. Tam doświadczyłam nieba i piekła..." - pisze autorka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to może jeszcze Waris Dirie "Kwiat pustyni".Ksiazka o dziewczynie z Somalii której sie udało uciec stamtąd ,pózniej została modelka,ale po drodze było wiele "przygód".Oczywiscie autentyczna ksiazka!!Polecam!!
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Spalona żywcem. Squad bodajze... przeczytałam w jeden dzień i zmusiłam do tego wszystkich moich znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
,,Miłość w czasach zarazy''
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
"Zapach cedru" A. MacDonald
"Zagubiona dziewczyna" C. Roberts [biografia] "Bez mojej zgody" J. Picoult "Wyznania gejszy" nie pamietam autora (A. Goldman ???)
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
polecam Robert Olen Butler "Zaułki Edenu" troche wojenny romans ale świetna jest
Barbara Taylor Bradford "Niebezpieczny mężczyzna" zawile romansidlo
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.