|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PROSZĘ PRZECZYTAJCIE TO! :-)
Wizażaneczki! [img]icons/icon7.gif[/img]... doczytajcie to do końca [img]icons/icon12.gif[/img]
Zwracam się do Was w nadzieji, że pomożecie. A znając Was przynajmniej spróbujecie [img]icons/icon12.gif[/img]. Mam taki mały dylemacik, przez który wertuję ostatnio wszystkie babskie gazetki, ale niestety nic mi to wertowanie nie pomaga... OK, ale do rzeczy! [img]icons/icon12.gif[/img] Chciałabym, żebyście mi doradziły jakiś "CUD KREM". Chodzi mi o taki z wyższej półki (jak np. Clinique, Clarins czy Lancome- obojętnie). Nigdy nie mogłam sobie pozwolić na takie kosmetyki, ale teraz mam okazję zdobyć jakieś mazidełko ze strefy wolnocłowej. Zdaję sobie sprawę, że nie zawsze droże znaczy lepsze, ale szkoda byłoby to zaprzepaścić... Aby ułatwić Wam doradztwo dodam, że mam 27 lat. Moja cera jest trochę odwodniona i jakby mało elastyczna. W strefie T lekko się błyszczy, ma rozszeżone pory i troszę przebarwień po trądziku. Może istnieje jakiś krem, po którym moja cera wypięknieje na wiosnę? [img]icons/icon12.gif[/img] Wiem, że proszę o bardzo ogólne doradztwo, ale może pomożecie [img]icons/icon7.gif[/img]. Czekam z niecierpliwością na propozycje. Pozdrawiam! Uff... chyba przesadziłam z długością tej wiadomości [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: PROSZĘ PRZECZYTAJCIE TO! :-)
Hej Mouse,spróbuj poczytać o kremikach w KW ,tam napewno coś sobie znajdziesz wykorzystując doświadczenia dziewczyn ,które testowały je na sobie.Mam nadzieję ,że trafisz na "swój" krem,bo tak naprawdę to nie jest takie proste.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie doradze Ci kremu, bo poki co gorna polka jest dla mnie niedostepna [img]icons/icon7.gif[/img] , ale zanim to ktos zrobi przejrzyj Katalog Kosmetykow- kremy na dzien, na noc, pod oczy. Zalezy, co Cie interesuje.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/index.php?tsid=1 [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam jeszcze raz [img]icons/icon7.gif[/img]
Mineły już 3 dni, przeglądnełam KW a ja na nic się nie zdecydowałam... Im wiecej czytam, przeglądam tym bardziej niem wiem jaki wybrać ten "cud krem"... z półeczki eksluzywnej [img]icons/icon12.gif[/img] Proszę jeszcze o porady... Pozdrawiam cieplutko [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może Clinique Total Tournaround? (uprzedzam jednaj, ze nie używałam go osobiście)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może idz do Sephory powiedz jaką masz cerę,ze szukasz kremu z wyzszej pólki i Panie dadzą Ci jakieś próbki??Może akurat trafisz na przemiłą Pania i obdaruje Cię spora ilością??Ja lubię Lancoma i HR,miałam tez Shiseido ale to trudno tak na odległość doradzić [img]icons/icon9.gif[/img]Sama popróbuj [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czesc, w ciemno na Twoja cere moge zaproponowac Idealist E.Lauder, ale najlepiej rzeczywiscie bedzie jak pojdziesz do jakiejs dobrej perfumerii i poprosisz o fachowa pomoc. Koniecznie wez ze soba pare malych pudeleczek na kremy (w sklepach nie zawsze maja probki, ale ZAWSZE mozna wziac troche z testerow, wystarczy poprosic) - mozna kupic w kazdej aptece. I KONIECZNIE wyprobuj Idealist-a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.