![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie działa mi panel odpowiedzi
Nie działa mi panel odpowiedzi. Mogę jedynie odpowiadać ale nie mogę pogrubiać tekstu,kolorować ani wstawiać ikonek. Dlaczego tak się dzieje ? Wcześniej nie miała z tym żadnych problemów ??
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy techniczne na forum - kto mi pomoże ?
przesuwam twój post na forum techniczne, zło napewno ci pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
W styczniu zmienialiśmy oprogramowanie forum. M.in. obsługę edytora tekstu (pogrubianie itp.)
Sugeruję: - usunąć wszystkie pliki tymczasowe przeglądarki, następnie zamknąć wszystkie okna przeglądarki i ponownie wejść. - jeśli nie pomoże: sprawdzić, czy przeglądarka obsługuje Javaskrypt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oj złośliwcze a jak to zrobić ? Jestem całkiem zielona jeśli chodzi o sprawy komputerowe. W jaki sposób mam usunąc te tymczasowe pliki z przeglądarki ? I jakie to pliki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
o plikach tymczasowych było pisane dużo. wpisz w wyszukiwarkę pliki tymczasowe i wyskoczy Ci kilka wątków. w którymś na pewno będzie wytłumaczone jak usuwać te pliki dla różnych przeglądarek. a pliki tymczasowe są zapisywane na Twoim dysku, aby następnym razem jak będziesz otwierać okna to będą się wybciej ładować. A okna to okienka, w których przeglądasz strony. aby je zamknąć klikasz x w prawym górnym rogu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Jaka przegladarka?
![]() Na poczatek: start->programy-> akcesoria-> narzedzia systemowe -> czyszczenie dysku-> wybierz C ( lub innym, ten na ktorym jest system) -> zaznacz i usun wszytko co znajdzie z wyjatkiem plikow office ( moga sie przydac kiedys) dalej: skanowanie AD-AWARE - link w moim podpisie "helpik" dalej: Podaj nazwe przegladarki ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki śliczne za pomoc.
Nie zrobiłam dokładnie włg instukcjii bo bałam się że coś sknocę ale użyłam do czyszczenia odkurzacza i.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie mogę odpowiadać mimo zastosowania się do wskazówek.
Witam!
Mam na swoim komputerze (teraz piszę z innego) taki problem, że za nic nie mogę wstawić odpowiedzi do postów. Nawet jak już wejdę w okno odpowiedzi to mogę napisać treść wiadomości, ale nie moge jej modyfikować (formatować tekstu) a w rezultacie gdy klikam polecenie wysłania odpowiedzi pojawia się komunikat, że moja wypowiedź jest zbyt lakoniczna i musi zawierać min. 1 znak. Zaznaczę, że moja wypowiedź była prawie elaboratem ![]() Poczytałam trochę na forum technicznym i zastosowałam się do wskazówek (wyczyściłam tymczasowe pliki internetowe, zabezpieczenia na normalnym poziomie ustawiłam i miejsce na pliki internetowe zrobiłam na 20MB z pinad 300). Jaka w takim razie może być przyczyna moich problemów w takim razie? Bardzo proszę o pomoc, bo chiałabym aktywnie zacząć uczestniczyć w życiu Wizażu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Nie mogę odpowiadać mimo zastosowania się do wskazówek.
1. Jaką masz przeglądarkę (nazwa i wersja)?
2. Jaki system operacyjny? 3. Jaki program ochrony www (antywirus? jaki?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Raz, raz.. próba klawiatury.
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- O kurcze! Mogę pisać! Nie pomogło mi instalowanie IE nowszej wersji (8.0.) bo występował błąd- coś z moim komputerem jest nie tak- i operacja ta nie doszła do skutku. Za to pomogło ustawienie Avasta- dodałam wizaz do stron zaufanych i proszę- działa od razu ![]() Dziękuję Wam za pomoc! I zainteresowanie moim problemem. Pozdrawiam cieplutko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
test
![]() |
#14 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ikonka szybkiej odpowiedzi- gdzieś wyszła?
Gdzie się podziała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderatoreska
|
Dot.: ikonka szybkiej odpowiedzi- gdzieś wyszła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
a teraz jedyną opcją odpowiedzi mam "cytowanie". Ikonka "odpowiedz" pod postami też została pożarta
![]() Czyli wyłączyć tego ad blocka? Albo poczekam na chłopa bo to on jest grzebologiem od spraw technicznych, jeszcze coś popsuję...a ja potrafię ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() gites (sory za cytowanie siebie ale to jedyna opcja). NO to chyba muszę sama coś napsuć, bo nie da się tak funkcjonować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Narzędzia ->Ad Block Plus Ustawienia potem: Filtr -> Dodaj i wpisz: @@http://*.wizaz.pl* W ten sposób Ad Block będzie nadal aktywny, ale z wyjątkiem wizaz.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
"szybka odpowiedź"
Mój problem, polega na tym, że nie mogę odpisać na żaden post! Przy wypowiedziach innych użytkowników nie ma ikonki "szybka odpowiedź", cytuj lub coś innego. Jest jedna- "wielo-cytuj ten post" i na tym koniec. Co ma robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: "szybka odpowiedź"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
nadal brak ikonek zdjęć
Witam,
Mimo zastosowania lub sprawdzenia wszystkich możliwości podanych przez Was w "Nie ma ikonek odpowiedzi, cytowania? Włączony Ad Block?" (nie skutkuje logowanie [ ![]() Forum Wizaz.pl > Hobby > Zrób to sama > Druty, igła i szydełko ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Zielona w PC i ze złości. [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/hanka/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] Edytowane przez hankas00 Czas edycji: 2010-09-17 o 07:59 Powód: wieczorne zakręcenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
dokładnie mam tak samo i nie wiem co robić
![]() Witajcie! nie mogę otworzyć zdjęć z wątku o wykrojach torebek a bardzo mi na nich zależy. Zastosowałam się do poleceń moderatora i ciągle nic ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-09-24 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: brak możliwości otworzenia zdjęć
Wyłączyłaś Adblocka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
|
Dot.: nadal brak ikonek zdjęć
Cytat:
![]() Zapisz screna np. na pulpicie w formacie JPG i wstaw na forum. Jesli w zadnej przegladarce nie widzisz zalacznikow to proponuje: sprawdz ustawienia firewall ( czesto jest dodatkiem do antywirusa) w swoim komputerze, ustawienia routera jesli masz. aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
aniolek tasmanski - naucz mnie
![]() ale już napisanego tekstu . Sama nie umiem na to wpaść , umiem tylko od nowa napisać pogrubiony tekst , odpowiednim kolorem . Nigdy tego nie robiłam , więc może to nie jest problem z wyszukiwarką , tylko nie wiem co nacisnąć . Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-10-29 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moglabyś mnie jeszcze nauczyć ![]() Wiem że trzeba post napisać , już mam na wątku wymiankowym napisany , tylko nie wiem co dalej ![]() Szukałam w wyszukiwarce , ale nic mi się nie wyświetla ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-10-29 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.