|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobrze zaopatrzona drogeria w Gdańsku?
Dziewczynki,
Dajcie namiary na jakąś dobrze zaopatrzoną drogerię/kosmetyczny/aptekę z kosmetykami w Gdańsku pliz. Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: dobrze zaopatrzona drogeria w Gdańsku
Dosyć dobrze zaopatrzona jest na Chełmie w Centrum Handlowym na górze jak stoisz plecami do głównej ulicy to po lewej stronie, albo na Gildii jest małe stoisko przeważnie sprzedaje tam facet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
polecam apteke w Alfa centrum na kołobrzeskiej na przymorzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziekuję za odpowiedź.
Kremiki tam mają, ale nie mogłam znaleźć podkładu La Roche, bo twierdzą, że "wychodzą z kolorowej" (chyba). Może wiesz gdzie szukać? Pozdrawiam. Madzia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kolorówka La roche w pełnym wymiarze była ostatnio w aptece w Geanie na Wzgórzu św. Maksymiliana w gdyni. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dobrze zaopatrzona apteka jest w galerii madison w Gdansku, ale kolorówkę La roche dopiero będą mieli. Wszystkie kolorowe La Roche dostaneisz bez problemu w centrum handlowym carrefour na Morenie.
Co do sklepów to ja zawsze zaopatruję się z drogerii natura tuż koło empiku, jest tam swietny wybór kosmetyków polskich firm, oraz mój ukochany sklepik zielarski na Piwnej, który poleciłam juz chyba połowie trójmiasta ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam bardzo, pewnie najprędzej dotrę do Carrefoura na Morenie, bo niedaleko pracuję. Mam jeszcze jedno pytanie, czy polecicie mi jakiś dobry salon kosmetyczny? Słyszałam o jednym na Morenie na Marusrzówny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.