|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mam doła bo...
od ponad miesiąca jem (staram się ) mniej, nie tłusto, zero słodyczy,, jezdze na rowerku stacjonarnym 30 min dziennie i moja waga stoi w miejscu a w spodniach luzniej sie nie zrobiło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Mam doła bo...
Hej Nora! Nie łam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam takiej wagi Chcialabym miec Juz od jakiegos czasu mowie w domu ze fajnie by bylo miec cos takiego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bzyku a tak z ciekawosci ile kosztuje twoja waga i jakiej jest firmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jesli cwiczysz to przez pierwsze 2 mis. nie powinno sie wazyc tylko mierzyc.Nastepuje wtedy przyrost tkanki mięsniowej.Potem jak juz te miesnie troche urosna to one zaczynaja spalac tkanke tluszczowa.Przeciez miesnie sa ciezsze niz tluszcz,prawda?Wiec nie lam sie z tego powodu.Duzo cwicz a po pewnym czasie i tak zobaczysz efekty!!Ja musze Ci powiedziec ze od 1 mies.codzie na aerobik i mam tak miesnie napiete ze sie cellulitu prawie pozbylam.Glowa do gory i cwicz!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Salka dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Najlepiej to bym Ci polecila aerobik z instruktorem dlatego ze ja po sobie zauwazylam ze wiele cwiczen robilam sama i zle.Dzis np robie 10 brzuszkow po ktorych czuje ze miesnie mi rosna a kiedys robilam jak ty 40.Na takim kursie klada nacisk na technike i naprawde warto.Trzeba takze wiedziec jakie cwiczenia sa najefektywniejsze i jakie po sobie powinny nastepowac.Ale rower to swietna rzecz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z tym jedzeniem to powinnaś uważać. Chodzi o to, żeby nie dostarczać organizmowi zbytecznych kalorii, bo nadwyżkę energetyczną zawsze odkłada. Uważaj więc, aby kalorii nie było za dużo. Taka norma dzienna oscyluję, o ile dobrze pamiętam ok.2500 kcal.
Acha, i gorąco polecam dodatkowe picie pu-erha, najlepiej 10-letniego. Efekt terapeutyczny zaczyna się dopiero od 5 filiżanek dziennie, smak trochę nie ten tego, ale pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jasne, że mogę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...342851715&rd=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja nie uzywam kremow wyszczupplajacych (wole ujedrniajace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.