| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-03-13, 17:15 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Water Monster

Kolejne szaleństwo w moim wykonaniu - tym razem nie kosmicznie ani nie emo, a przyziemnie, a nawet wodnie   Makijaż nie-do-ludzi  Zapraszam do oglądania i komentowania  Twarz: podkład Revlon korektor Clinique shimmer Maybelline biały cień Oczy: baza Lumene biały matowy cień Bell jako baza cienie Inglota Usta: balsam Tisane cienie Inglota błyszczyk Inglota 
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2008-03-13 o 18:04 Powód: zapomniałam kosmetyku jednego ;) | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:25 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: gdzieś tam... 
				 | 

Dot.: Water Monster

I znowu zaszalałaś      Świetnie wyszło, mi się bardzo podoba  A zdjęcie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6889634 jest po prostu boskie   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:26 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Szczerze powiem ze jak zobaczylam zdjecia to sie przerazilam twojego wyrazu twarzy!!!!stylizacja ok...ale jak juz pisalam przerazajaca   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:27 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

OMG!!!!!Jak wodnik-szuwarek  niezle wymyslilas i jeszcze lepiej zrobilas   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:37 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

A mi się nie podoba. Nawet jako jakaś pseudo - stylizacja. Dziwny ten makijaż...

__________________ Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...)  | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:38 | #6 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

hihi widzie bawimy sie w air brush  rewelacja Yenny Twoje ostatnie propozycje sa swietne!!  wiecej stylizajci   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 17:59 | #7 | |||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Cytat: 
  Cytat: 
      Cytat: 
  Dziekuję Dziewczyny   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |||||
|     |   | 
|  2008-03-13, 18:03 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Przyznaj sie,ze przechodzilas obok graficiarzy i Ci śmigneli spray'em po oczach,a teraz nam wkrecasz,ze to stylizacja   
				__________________ "Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 18:17 | #9 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Malmö 
				 | 

Szalona.... heh  stylizacja jest niesamowita, tutaj wygladasz jak prawdziwy monster http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6889634 bedziesz mi sie po nocach snic lobuzie   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 18:58 | #10 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Okolice Głogowa (dolnośląskie) / Wrocław 
				 | 

Jak syrena    | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 19:00 | #11 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Z tej samej okolicy co mój lap :) 
				 | 

o ŁAŁ ;D TO się nazywa stylizacja    | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 19:24 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Yen , super   Troche a la catwalk   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 19:54 | #13 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    Cytat: 
  To faktycznie prawdziwy łobuz jestem  Ale nie Ariel z Małej Syrenki?   Też moze byc  Dziękuję Dziewczyny   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | ||
|     |   | 
|  2008-03-13, 20:09 | #14 | 
| Wtajemniczenie | 

Świetny makijaż   fajna stylizacja   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 21:41 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 21:57 | #16 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Ciekawa stylizacja    | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 22:23 | #17 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Cytat: 
  niezła stylizacja   | |
|     |   | 
|  2008-03-13, 22:31 | #18 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Evesham 
				 | 

Bardzo fajnie    | 
|     |   | 
|  2008-03-13, 23:52 | #19 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Lubuskie 
				 | 

Troche przerażajaco ale ciekwie!!! Podoba mi sie   A skad ten pomysł??   | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 12:46 | #20 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

hehehe Ty naprawdę jesteś wariatka    Świetne...ale jestem pewna, że gdybyś trochę poczarowała spojrzeniem i porobiła takie poważniejsze zdjęcia, to nikomu nie skojarzyłoby się z potworem z głębin  Wyszłoby wtedy na syrenkę, na nimfę, rusałkę itp.  Ale stylizacja stylizacją i została odebrana tak, jak chciałaś  Ta forma "opaski" na oczach bardzo mi się podoba i przypomina mi mojego Wild Cat'a   
				__________________ Nie pozwalam kopiować i rozpowszechniać moich zdjęć!! Klikaj codziennie  http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ http://www.theanimalrescuesite.com/c...faces?siteId=3 | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 13:06 | #21 | 
| BAN stały | 

wow!!!! powiało grozą   bardzo podobają mi się twoje stylizacje, takie straszne!!!!   | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 14:30 | #22 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kraków/Wieliczka 
				 | 

haha świetne! Gratuluje pomysłwości   . Niby tylko niebieksi pasek na oczkach (i te sine usta  ) ale efekty super  . 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 17:59 | #23 | |||
| Zakorzenienie | 

strzelanie takich min to niezła zabawa   Pomysł, hmm, a jakoś tak pojawił się w mojej glowie, jak patrzyłam na swoją paletę-testerownik Inglota i zastanawiałam sie co by tu zmalować  Cytat: 
  A z tą wariatką... przez grzeczność nie zaprzeczę  Cytat: 
  Cytat: 
  Dziękuję Wam   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-03-14, 18:01 | #24 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-03-14, 18:06 | #25 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Muszę wstawic po jednej focie do tych starych makijaży, bo wszystkie wcięło po ataku hackerów, a ja ciągle je mam gdzieś na dysku   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |
|     |   | 
|  2008-03-14, 18:07 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Wyglądasz potwornie   Jozina z bazin jesteś no   | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 19:29 | #27 | 
| Zadomowienie | 

No tak  ale bardzo pomysłowy, ten niebieski pas przez oczy. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 20:56 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Hehehe    Dziękuję Dziewczyny   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     |   | 
|  2008-03-14, 20:58 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

rozbawiła mnie Twoja minka.. barwo ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2008-03-15, 12:10 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.