|  2008-05-23, 19:34 | #1 | 
| Zakorzenienie |   Piegowaty Azur Blonde

Witam Was Kochane po dłuższej ostatniej mojej nieobecności   Makijaż w granatach, wybaczcie zdjęcia, robione w cieniu, i poprawiane, rozjaśniane w PSie, i nie na moim kompie, więc w sumie nie wiem co mi wyszło na tych zdjęciach. No i wyszły mi piegi od słońca  Miłego oglądania i komentowania  Twarz: baza Oriflame podkład Revlon korektor Clinique shimmer Physicians Formula Oczy: baza Lumene cienie L'Oreal tusz Max Factor tusz do brwi Ori Usta: błyszczyk Avon 
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 19:42 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Dot.: Piegowaty Azur Blonde

a gdzies Ty sie nam podziala?  co do makijazy piekne kolory  no i jak zwykle pieknie wymodelowana twarzyczka!!  szkoda ze u mnie modelowania nijak widac   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 19:44 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Bardzo ładnie ci w granacie, jak zwykle piękny makijaż oka i poliki  a dlaczego w spisie nie ma żadnego różyku a na zdjęciu widać  ? Chyba że to ten shimmer Physicians Formula nadaje nie tylko rozświetlenie, ale też kolorek | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 19:48 | #4 | 
| Raczkowanie | 

Świetnie pasuje do ciebie ta kolorystyka  naprawdę pięknie wyglądzasz w granacie!!! No, i śliczne policzki... 
				__________________ Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 20:09 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

wow  talenciara z Ciebie..    
				__________________ Matma!!! | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 20:33 | #6 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A tak mnie wcięło, czasu brak etc. I jakoś tak nie miałam weny  A Ty Game masz ciemniejszą niż ja karnację, może dlatego modelowania nie widać aż tak wyraźnie jak u mnie... Cytat: 
  Tak, to ten shimmer  Rozbił mi się puder brązującey Sephory, ten w paskach, no i w zamian upolowałam sobie cuś takiego: http://www.physiciansformula.com/en-...ers/02455.html, kolor Miami Strip, cuuudo  Cytat: 
  No właśnie uwiodły mnie te cienie L'Oreala, a że tej firmy jeszcze cieni nie miałam więc jakże mogłam się im oprzeć   Dziękuję Kochane   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |||
|     |   | 
|  2008-05-23, 20:36 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

Makijaż piękny nie ma się do czego doczepić, i nie znikaj Nam bo tak jakoś tu pusto bez Ciebie, pozdrawiam serdecznie   
				__________________ Wiedziałam jak chcę żyć MAZDA RX 8    .........OUT OF YOUR LEAGUE......... | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 20:42 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Aha!mam cie  Jestes Yen nareszcie,juz sie doczekac nie moglam  Brakowalo mi tu twoich slicznych oczu  Po raz kolejny pieknie wygladasz tak slonecznie..u mnie tak szaro buro ,ze taka sloneczna odmiana jak twoje zdjecia jest bardzo mile widziana   Wogole ostatnio nam jakos tak promieniejesz ze ma sie ochote ciagle na ciebie patrzec   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 21:04 | #9 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Postaram się nie znikać  Tak jakoś dziwnie jak nie ma się do czego doczepić, co ja będę doskonalić...    Cytat: 
  U mnie słońce, ale zimny wiatr znad morza, brrr... A ta promienistość moja to naprawdę nie wiem z czego, powinnam raczej poszarzeć    Dziękuję   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | ||
|     |   | 
|  2008-05-23, 21:11 | #10 | 
				 | 

Morze  ja tez chce.. E tam szarzec bedziesz  Mnie tam taka promienistosc odpowiada  Chociaz w syarzm pewnie tez ci ladnie   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 21:13 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Irlandia 
				 | 

Witaj z Powrotem Yen  Makijaz revelacyjny,pieknie polaczony fiolet z granetem ktory daje wieczorowy look!!!!no i swietny "modelunek" twarzy!!!bardzo mi sie podoba!!! | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 22:01 | #12 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  A wczoraj nad morzem spotkałam takiego oto zwierza - na zdjęciu  Prawda ze słodka?  Cytat: 
  Ten fiolet to nawet nie wiem skąd się tam wziął  Dziękuję   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | ||
|     |   | 
|  2008-05-23, 22:17 | #13 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-05-23, 22:26 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Swietnie  bardzo podobaja mi sie usta i poliki  no a o oczkach nie wspomne   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 22:38 | #15 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Evesham 
				 | 

Pięknie Ci w granacie  Kolejny BARDZO udany makijaz   | 
|     |   | 
|  2008-05-23, 22:50 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

jakie kolory  swietnie wyszlo   | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 10:13 | #17 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  świetna była, wygrzewała się na słoneczku, a jak ją woda podmywała to podnosiła łepek i ogon i wyginała się w takie U, super to wyglądało ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A arbuza to bym zjadła      Cytat: 
    Dziękuję Dziewczęta   
|     |   | 
|  2008-05-24, 10:38 | #18 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Malmö 
				 | 

Wyszlo letnio i soczyscie, swietny jest ten granat   a piegi jeszcze dodaja Tobie uroku   | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 10:51 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Ładny, wyrazisty makijaż. Piegi dodają Ci uroku  A zwierzak przesłodki   | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 12:43 | #20 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Okolice Głogowa (dolnośląskie) / Wrocław 
				 | 

Pięknie wygląda granat do Twoich oczu    | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 15:45 | #21 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Lubię piegi  Cytat: 
  Super była ta foczka  Chociaż to chyba nie foczka, tylko coś innego   Dziękuję   
|     |   | 
|  2008-05-24, 22:32 | #22 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ładne kolorki i makijaż    | 
|     |   | 
|  2008-05-24, 22:39 | #23 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Kraków - Nowa Huta 
				 | 

cudownie modelujesz twarz i kolory naprawdę intensywne oraz doskonale dobrane      | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 08:51 | #24 | 
| Moderatoreska Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Wszystko pięknie   Bardzo Ci pasuje granat, policzki ładnie wymodelowane   | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 11:34 | #25 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Dziękuję i bardzo się cieszę, że się podoba   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |
|     |   | 
|  2008-05-25, 12:59 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: kociewie 
				 | 

Yen, prześlicznie! Bardzo pasujący ci makijaż. Kolorki urzekają! Mam pytanie natury technicznej-maluję na wesele dziewczynę z cudnymi piegami i nie chciałabym ich zakrywać. Za to chcę wyrównać koloryt. Czy podkład Revlon sprawdzi się do tego? (bo widzę, ze go użyłaś  ). | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 16:02 | #27 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dzieki  Odpowiedź natury technicznej - myślę, że się sprawdzi. Ja nie kładę Revlona za dużo na twarz, dlatego właśnie wyrównuje mi karnację nie kryjąc za bardzo. Na jakieś większe niedoskonałości muszę nałożyć korektor. Dobrze jest pod Revlona nałożyć bazę, zauważyłam, że lepiej wtedy wygląda, tak jakoś bardziej świetliście, i łatwiej się rozprowadza. Albo czasami mieszem Revlona z Rimmel Recover - wtedy mniej kryje, ale nadal wyrównuje karnację, jest lżejszy i bardziej świeży, świetlisty. Aha, tylko uważaj z odcieniem jakiegokolwiek podkładu, źle dobrany może sprawić, że piegi zamiast wygladać ładnie i dodawać uroku będą wyglądały szaro, nadadzą twarzy ziemisty i zmęczony wygląd. Udanego malowania koleżanki   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-05-25, 17:00 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

świetne kolorki, pasują do ciebie idealnie    | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 17:43 | #29 | 
| Wtajemniczenie | 

Piękny granacik , który nie jest ciężki   prześlicznie wyglądasz , a do tego jak zawsze cudowne cieniowanie   | 
|     |   | 
|  2008-05-25, 18:39 | #30 | 
| Wtajemniczenie | 

Śliczne kolorki, naprawdę mi się podoba  P.S - jak będziesz miała chwilkę odpisz mi na maila proszę ,bo się martwię ,że nie doszedł   
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.