|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Urozmaicenia sexu ;)
Po przeczytaniu tematu ''WASZ PIERWSZY SEX ORALNY'' nasunal mi sie nowy temat
a mianowicie UROZMAICENIA.Czytalam, ale jeszcze nie testowalam, o pieszczotach ustami, a jednoczesnie majac obok siebie ''COS'' cieplego i zimnego (w artykule mowa byla o lodzie i herbacie) i na zmiane raz cieplo raz zimno, co o tym myslicie?? Ja probowalam tylko z zimnym napojem,jak wspominalam we wczesniejszym watku na ten temat, mam kolczyk w jezyku, wiec kiedy jest bardzo zimny podobno doznania sa lepsze Mam nadzieje ze temat nie jest zbyt perwersyjny
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Urozmaicenia sexu ;)
Ja ostatnio bawiłam sie bita śmietana ;D
lody i sosy też były w użyciu :P Mój Tż jednak uwielbia jak pije wode gazowana (przytrzymuje ja w buzi) a potem razem z woda.. zaspokajam go oralnie ;P ponoć boSkie doznania^^
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ~*** studentka AWF-u |
|
|
|
|
#3 | |
|
Różowy Jednorożec
|
Cytat:
![]() Kiedyś też nabiłam na niego pączka. I zjadałam. Ale miał radochę
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
o paczach te slyszalam, ale z dziurka a u nas takich chyba nie ma ;D
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja słyszałam o kostce lodu w buzi podczas...
Nie testowałam.
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm... nie próbowalismy :P
najwyzsza poraa..
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ~*** studentka AWF-u |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam zabawe w ciepło -zimno - mój facet przy tym odlatuje
![]() Najpierw robie łyk czegos zimnego (chwile przetrzymuje w ustach)... później czegoś ciepłego i tak na zmianę ...
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie spróbuje ;D bo zabki mi odpadnaaaaaaaaaaaaa..... "zimno, ciepło na przemian......." złooooooooooo!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
oo prosze, poki co zadnych takich szczegolnych urozmaicen nie stosowalismy a tu prosze .... no dzieki kobitki za pomysly ]:->
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie próbowałam. Ale jak to się dokładnie robi? Bierzesz łyk czegoś ciepłego, połykasz to? Cy trzymasz w ustach? Potem robisz dobrze swojemu TŻ-owi? A po poru minutach coś zimnego?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Kochanee moje... a wiec
![]() - uwielbiam bawic sie w niedostepnaaaa prowokatorkee zacheciaszz a pozniej nie pozwalasz na nic ;d ty mozesz go dottykac, on moze tylko na ciebie patrzecc![]() - polaczenie bita smietana z truskawkami (raczej bitwaaa na bita smietane, goli i weseli jeciee siebie nawzqajem, bardzo mniamniusne!)
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi tylko o seks oralny a nie klasyczny to przypomina mi się tylko to:
kostka lodu w buzi na przemian z ciepłym napojem musujące cukierki albo musujący proszek w buzi szampan w buzi bita śmietana lub sos toffi seks oralny bez użycia rąk(przytrzymywania) zamiast klasycznego 69 bokiem , 69 góra-dół ty na dole on nad tobą albo odwrotnie seks oralny z użyciem 2 rąk naraz żel rozgrzewający plus seks oralny zawiązane oczy..wtedy seks oralny może być zupełnie inny związane ręce (jak wyżej) wiecej nie pamietam
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
wg mnie bita smietana zamula, ja osobiscie nie jesetm w stanie jej zbyt duzo zjesc i to odbiera mi jakakolwiek radosc
bo po prostu mnie mdli!Nie probujcie roztopionej czekolady...jesli wasz facet bardzo lubi slodycze....bo moze zajac sie czekolada zamiast na was patrzec hahah no i do tego buzka sie strasznie brudzi ![]() Za to dobry szampan -> r e w e l a c j a fajne sa tez cukierki mentolowe
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Super jest seks z użyciem owoców, wczoraj próbowałam maliny
Ułożone wokół ogonka zjada się jedna po drugiej, powoli...... W dłoni wyciska się soczek i zlizuje z ukochanego, on zajmie się słodko-kwaśną rączką......... BAJKA, ODLOT, SZOK!!!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
nie no ja bym się na owoce do seksu chyba nie przekonała. nie wiem jakoś tak wolała bym je chyba poprostu zjeść
Wg mnie zabawa jest lepsza gdy, to on nie może dotykać. Jakoś jak mój chłopak mnie pieści to raczej sie na tyle koncentruje że nie myślę o macaniu jego
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Oj, małę zboczeńce z Was
Mój TŻ niestety nienawidzi jak się coś wylewa na niego, mówi że się klei A ja uwielbiam sosy, bitą śmietane, lody ... mniam
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)On wtedy odlatuje! Bez kitu! Zwłaszcza jek położę się na nim na waleta, TŻ zajmuje ze wtedy moja pupą, ajajaj |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Magdalena Dobrowolska;8334548]A próbowałaś całować i lizać mu stopy? Mój TŻ ma łaskotki ale poddaje się takim zabawom ( po kąpieli, inaczej twierdzi, że śmierdzących nóg się nie całuje
)Ja osobiście w życiu nie zmusiłabym się do wzięcia do buzi palców u nóg chłopaka
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=GothicLolita22;8334 724]
Cytat:
Nóżki mojego TŻ wielbię tak samo jak usta, włosy, czy fredka - nie kituję! Poza tym, nie każdemu można tak robić, na numerek z nieznajomym napewno nie ( grzybice i te sprawy... pfuj.... ) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

a mianowicie UROZMAICENIA.

~

(Wito, 22.01.2020 

A ja uwielbiam sosy, bitą śmietane, lody ... mniam