![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
metamorfoza dla mlodej mamy??
witajcie!potrzebuje pomocy!zwracam sie do was bo macie wspaniale pomysly wiec moze dla mnie jest jakas szansa
![]() mam ciemne(prawie czarne)wlosy, jasna cere z wypryskami.chcialabym zejsc do jakiegos cieplego koloru...jak myslicie?znudzil mi sie ten ciemny braz wiec chce cos zmienic.poradzcie mi co bo z dnia na dzien lapie wiekszego dola.na glowie mialam juz chyba wszystkie kolory procz karmelkowych, ktore bardzo mi sie podobaja ale nie wiem czy bedzie mi w nim dobrze.poza tym zastanawiam sie jakiego typu mam urode?bo sama nie potrafie okreslic:/ dolaczam zdjecia na 1 jestem bez make up-u (tak wygladam teraz)czerwone plamy ktore sa widoczne latwo tuszuje korektorem-niestety mam problemy ze skora glowy:/ na 2 w krotszych wlosach sprzed 9 miesiecy(z jakims fioletem chyba) na 3 sprzed 2 lat (z dlugimi ale mocfno postopniowanymi) na 4 z wlosami do tylu ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: metamorfoza dla mlodej mamy??
tak dawno go widzialam ze nie pamietam
![]() dla mnie tez krotsze byly wygodniejsze i w ogole ale naszlo mnie na zapuszczenie piorek i zal mi je scinac.daze do "boba" z krotszym tylem.mialam tak sciete(choc nie wszystkie sa rownej dlugosci ale zaczatek mego wyobrazenia juz jest a raczej byl)niestety juz mi odrosly i nie widac tego.poza tym wyglada to lepiej jak je potraktuje prostownica bo sa dosc nesforfne i sie wywijaja.problem w tym ze nie zawsze mam na to czas i rezultat jest taki jak widac:/ dolaczam fotke jak wygladalam zanim mi szopa odrosla.niestety nie znalazlam innej,jest troche niewyrazna.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235573376 bardzo podobasz mi sie na tym zdjeciu, moim zdaniem kolor wlosow bardzo ci pasuje i do tegop ten fiolet naprawde super. Jesli chodzi o boba to ta fryzurka jak najbardziej dla ciebie. chcialabys zejsc do jakiegos cieplejszego odcienia, sama nie wiem moze wybierzesz cos z Farb welli z seri ze zlotym polyskiem??? Moim zdaniem jestes bradzo ladna, a jak wiadomo zadna kobieta nie jest idealem zaraz po wstaniu z lozka. Tez mam niesforne wloski i szczerze ci powiem ze gdyby nie prostownica dalej by wygladaly jak wielka miotla wolajaca o pomste do nieba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie krotkie Ci bardziej pasuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
po kilkukrotnym wstawaniu w nocy tak wlasnie sie wyglada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kilka wizyt na solariun musze odbyc bo jestem tak biala ze az strasze-a w tym brazie to w ogole:/poza tym kosmetyczka i oczyszczanie twarzy ale co dalej... magda a o jakich dokladnie farbach mowisz bo ja jesli chodzi o cos innego niz ciemny braz to ciemna jestem ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ach i marzy mi sie cos takiego ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1235480036
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem masz śliczną sere ;] owszem jest tak kilka przebvarwien ale ktora z nas ich nie ma?? ;] w mniejszym lub wiekszym stopniu... jesli chodzi o fryzurke to slicznie ci w bobie!! bosko ;] na fotce 2 wygladasz bardzo powaznie i chyba za powaznie ;] najwazniejsze ze chcesz jakis zmian
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
super w krotkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
przerobki z jasniejszymi wlosami
![]() ladnie Ci w prostych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzieki olcia!o cos takiego mi chodzilo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Wyglądasz na bardzo miłą i sympatyczną dziewczynę
![]() Wydaje mi się że powinnaś zapuścic brwi, bo te wydają się nieco za cienkie. Masz wysokie czoło, więc skośna grzywka na pewno będzie ładnie wyglądac, możesz nawet spróbowac z prostą a la kleopatra - sama mam taką, i mimo okrągłej buzi wyglada dobrze - jak ne wyjdzie, zawsze można podciąc na skos. Jeśli chodzi o kolor, wydaje mi się że masz chłodny typ urody, więc karmelki odpadają.... ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
lourose masz racje jak tak patrze na swoje brwi to nie wygladaja za ciekawie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
po pierwsze ładnie wyglądasz w krótszych włoskach, takich z pazurkami, cieniowanych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swoją drogą łądna z ciebie kobitka ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71243 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
![]() ![]() tez mysle, ze lato. ale to nie znaczy, ze z jasnych masz rezygnowac. wybierz po prosu chlodny odcien ![]() ![]() takze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
olcia jak zeszlas z czarnego do bladu?!ja tez chce!!powiedz jak kondycja wloskow po sciaganiu koloru?mi sie marzy zmiana ale boje sie o to co potem bede miec fna glowie...czy przypadkiem nie wypadna czy cos
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hmm, niestety to dosc dlugo trwalo :P
przez rok nie farbowalam na czarno, meczylam sie z odrostami, co jakis czas farbowalam szamponami koloryzujacymi na ciemny braz, zeby nie bylo duzej roznicy i jednoczesnie, zeby sie wyplukalo. dzien po Nowym Roku uzylam w domu dekoloryzatora - Elgon. Nie zniszczyl wlosow ![]() na to polozylam super rozjasniajacy super jasny popielaty blond... :P okazalo sie, ze dol sciemnial a u gory chwycilo tak dziwnie... po paru dniach mialam robione pasemka rozjasniaczem, teraz sie ywmieszaly z tym brazem i wyglada calkiem naturalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie zastanawiam sie nad legonem...zalozylam naawet watek na fryzjerstwie ale opinie sa podzielone i nie wierzylam ze mi wezmie wlosy.w sumie caly czas nakladam na wlosy casting a nie normalna farbe wiec moze warto sprobowac
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to zalezy ile lat juz farbujesz itd... wiesz, na jednych zadziala a na drugich nie...
przestan farbowac na jakis czas, mozesz sprobowac zrobic tak jakja, bo farbujac coraz bardziej oblepiasz wlosy czarna farba. mozesz tez w zasadzie rozjasniczem od razu pasemka, ale to tez ciezko bedzie z tego co wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
to moze ja?
witajcie dziewczyny.potrzebuje zmiany!chodzi mi o dobor makijarzu, fryzury i koloru wlosow.fotki dodaje 2 na pierwszej jestem z mokrymi wlosami i staralam sie aby miec odkryte czolo zebyscie mogly dobrac mi jakas fajna fryzurke(mam problemy z luszczyca co widac na czole, ale jeszcze troche i calkowicie sie jej pozbede-jestem w trakcie leczenia).nie boje sie sciecia i radykalnej zmiany koloru.obecnie mam "sprany" ciemny braz z gigantycznymi odrostami.na drugim zdjeciu widac jak wygladalam w sierpniu na swoim slubie.cieply odcien brazu jednak mi nie pasuje, przynajmniej ja sie zle z nim czulam.obecnie moja dlugosc wlosow siega za ucho i maja tendencje do wykrecania i puszenia sie.bede wdzieczna za kazda sugestie.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: to moze ja?
ślicznie Ci na tym drugim zdjęciu, uważam, że w tym kolorku jest Ci idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: to moze ja?
A mowilam w watku, ktory zalozylas przedtem, zeby farbowac na chlodne odcienie :P
widze tez, ze zapuscilas troszke brwi, to dobrze ![]() uzywaj cieni w chlodnej tonacji, fiolety, granaty, itp. itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
tak tak wiem powinnam dostac lanie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanko-czy pasowalby mi popielaty ciemny blond lub jakis jasny zimny braz?mam sprany kolor i marzy mi sie zmiana koloru wlosow!poł zycia mam cimny braz ale naturalny mam ciemny blond i tak sie zastanawiam czy nie wrócic w miare do tego odcienia.chcialam sobie zrobic symulacje na jakims programie ale za cholere nic mi sie nie udaje.sam nie wiem jaki mam typ urody i czy bedzie mi ten kolor pasowac:/POMOCY!!
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja juz swoje zdanie wypowiedzialam, ale widze, ze chyba totalnie nie bierzesz go pod uwage;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
nie biore?no co ty...sama stwierdzilas ze nie musze rezygnowac z jasnych odcieni(tylko chlodnych)problem w tym ze ja siebie nie potrafie wyobrazic z takim kolorem i myslalam ze moze ktos zrobilby mi jakas "symulacje" z takim kolorkiem i np ciekawa fryzurka bo chce rowniez sciac wlosy
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Robilam Ci symulacje w jasniejszych wlosach
![]() widze chec zmian, ale jakby zero wkladu w to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
no wlasnie ten kolor z ktorym robilas nie za bardzo pasuje.chec zmian jest ale czasu brak...u fryzjera bylam o zgrozo
![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja Cię osobiście widzę w bobie, włosy o parę tonów jaśniejsze, zapuść brwi i wydepiluj u kosmetyczki, zrób hennę na brwi. I moim zdaniem ekstra
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a i zapomniałam. Twoim atutem są piękne usta, podkreślaj je na co dzień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazlam chlodnego, jasnego odcienia,ktory by pasowal do tego zdjecia.
Pisalas ze masz problemy ze skora glowy, a leczysz to jakos? Troche na czole wyglada jak luszczyca, jak masz takie stany to lepiej nie przykrywaj tego kosmetykami. "Przymierzajac" Ci fryzury, doszlam do wniosku ze ciemny,chlodny braz zdecydowanie wygrywa i moim zdaniem w takim Ci najlepiej. Jednak wydawalo mi sie, ze zapuscilas brwi ![]() ![]() moze dodasz jakies zdjecie jak sie malujesz i bedzie mozna ocenic, co zmienic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.