![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kto w 2009 roku wybiera sie do Grecji?
Cześć!
![]() Chciałabym się zapytać czy ktoś wybiera się w tym roku do Grecji?? I w jaką część Grecji.. Wszystkie są piękne ale ja już kolejny raz jadę do Paralii i w każdym roku spotykam coraz więcej Polaków. Może i któraś z was się tam wybiera? Czekam na odpowiedzi wizażystki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kto w 2009 roku wybiera sie do Grecji?
Cytat:
Prawdopodobnie ja będę w Grecji - dokładniej w Salonikach, tam gdzie me serce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam,my wybieramy się do Paralii 20 lipca,będziemy zakwaterowani w apartamentowcu,,Porto Daliani'', liczymy na dobrą zabawe,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
możecie polecić jakieś najtańsze biura podróży na riwiere olimpijska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Fajnie, że jedziecie
![]() No nie wiem jakie za bardzo by ci tu bióro polecić najtańsze. Musisz poszukac jakiś ofert bo ja jade prywatnie wiec nie wiem . Naprawde polecam wszystkim bo watro. To co się tam przeżyje to nie zapomniane chwile. Mili ludzie, cudowna pogoda, pyszne jedzonko, raczej tanio;] "emanko"- ale nie wiesz dokladnie kiedy jak cos bedziesz w tych Salonikach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
My jedziemy do Paralii z biura OK Services,oferta bardzo tania( jedyny minus to przejazd autokarem )biuro sprawdzone przez znajomych,którzy w zeszłym roku byli z OKs. w Bułgarii a w tym roku jadą z nami do Grecji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wyspa Thassos (raj)
4-15 sierpień.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chalkidiki (Kallikratia) ja lece tam 29 czerwiec- 10 lipiec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Napisane przez kamila31031993;11576410]Cześć! ![]() Chciałabym się zapytać czy ktoś wybiera się w tym roku do Grecji?? I w jaką część Grecji.. Wszystkie są piękne ale ja już kolejny raz jadę do Paralii i w każdym roku spotykam coraz więcej Polaków. Może i któraś z was się tam wybiera? Czekam na odpowiedzi wizażystki ![]() Witam! ja mam zamiar wybrać się tak po połowie lipca do GRECJI i właśnie sie zastanawiałam nad Paralią ale prosze napiszcie jak tam jest bo nigdy wczesniej nie bylam w Grecji, więc może lepiej udać sie w inne miejsce?. Mam jeszcze pare pytan, z jakiego biura podróży najlepiej skorzystać, w jakim hotelu sie zatrzymać i czy opłaca sie wykupywać all inclusive, czy jeść na mieście?bo nie stac nas na duze wydatek wiec niewiem czy oplaca sie kupowac jedzenie w barach. Prosze jesli mozesz to napisz gdzie sie zatrzymujesz i jak to wszystko wygląda, bo z tego co piszesz to bylas tam wiele razy.Aha drogo tam jest??? Pozdrawiam Proszę pomózcie wszyscy!!! Edytowane przez aneczka85 Czas edycji: 2009-03-24 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja jade z chłopakiem 25 sierpnia do Paralii z OkService. Biuro taniutkie, sprawdzone w zeszłym roku przez moich rodziców, hotelik śliczny (nie tylko na zdjęciach, wiem bo rodzice właśnie w zeszlym roku go widzieli- Toronto 3). Mi przejazd autokarem nie przeszkadza, wiem, ze za tą cene samolotem nie polece
![]() A i Tompol, kiedy ty jedziesz? ![]() Edytowane przez 201289Kitty201289 Czas edycji: 2009-03-25 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Wielka szkoda ,że się miniemy ,bo my jedziemy z Częstochowy 20 lipca,apartament,,Porto Daliani",życze udanych wakacji i miłego pobytu, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli mam być szczera to polecam bardzo Paralię. co do cen w hotelach nie oriętuję sie tak bardzo bo ja prywatnie jezdze i prywatnie wynajmuje hotel. A co do jedzenie to nie wiem co serwują w hotelach , podobniez codziennie na sniadanie to samo. Dlatego ja skorzystalam z tanich ofert ktore byly w restauracjach. W tym roku jadę tam juz 6 raz i naprawde warto. Co roku spotykają mnie tam nowe niespodzianki. Dlatego wiem że Grecja lubi zaskakiwac ![]() Poza tym jest cudownie. Codziennie gorąco, duzo sklepów, dyskotek, jest gdzie wyjsc posiedziec, pobawić się. Jedzonko pyszne, jeśli zamierzasz zwiedzac to polecam Ateny "Partenon", Meteory, zresztą wszystkie wycieczki są bardzo fajne. Jak byś miala jakies pytania to pisz. Napewno pomoge i odpowiem . pa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie Leptokaria od 30 lipca do 10 sierpnia
![]() Może powiecie coś o tym miejscu, ktoś był...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Dzięki za odpowiedz! Strasznie mnie kusi ta Paralia i chetnie sie tam wybiore, tylko prosze napiszcie o jakims dobrym hotelu i czy brac z wyzywieniem? drogie jest jedzenie na miescie? oplaca sie czy lepiej miec wykupione w hotelu? Ja mam zamiar sie wybrac na 7 dni wiec ile miej wiecej mam zabrac kasy jesli bede w hotelu bez wyżywienia? Prosze dajcie znac ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Edytowane przez aneczka85 Czas edycji: 2009-03-25 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hej.
![]()
I've got mountains of mistakes. They all come back to haunt me. Every fork in the road I didn't take has never once cut me a break. ♥ x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy! x. odchudzam się! do celu: 13 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, że najszybciej jak mi się uda pozałatwiać sprawy w Polsce to pojadę do Salonik...no chyba, że się pokłócę z TZ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Cześć!!!
Był ktoś albo sie wybiera na Chalkidiki, Thassos albo na Kasandre???? Napiszcie jak tam jest i co z tego najlepiej wybrac, bo znalazlam tam tanie oferty. ![]() Dajcie znac bo musze sie zdecydowac do konca tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanko
Znalazlam taką oferte z ITAKI na Chalkidiki miejscowość Kasandra - hotel Jenny 3*** i tam jest wyzywienie all inclusive za 2000 zl/os. Napiszcie czy ktos cos wie o tym hotelu i czy lepiej byc w innym hotelu i np. w Paralii bez wyzywienia, co bardziej sie oplaca? Mam nadzieje ze tam sa czyste plaze i wogole ladnie Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Olimpic Beach :d
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
JA scotina beach, jedzie ktos?
![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej!!
był ktos na Chalkidiki - Kasandra a dokladniej w Sivirii??? jak tam jest ?? Mam do wyboru albo to miejsce albo Leptokaria Prosze napiszcie gdzie jest ladniej. Wiem ze Paralia słynie od życia nocnego a jak jest w Leptokarii? mozna tam poimprezowac, i tam sa chyba plaże żwirowe? czy lepiej na Chalkidiki, bo tam jest chyba ładniej tylko niewiem czy tez sa tam jakieś dyskoteki ![]() Prosze napiszcie jesli ktos cos wie o tych miejscach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja lecę ze znajomymi na Kretę 08.07-22.07.
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Palaria czy Neri Pori? doradźcie. zależy mi na imprezowym mieście, dyskotekach, nocnym życiu itd.
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja sie wybieram do Leptokarii 10 sierpnia
![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja byłam w Nei Pori, moja siostra była i w Nei Pori i w Paralii...więc ma porównanie. ![]() Nei Pori jest dużo spokojniejszym miasteczkiem od Paralii.
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam!!
ja jednak jade na Chalkidiki a dokladnie do Pefkochori - był tam ktoś?? jest tam chociaz jedna dyskoteka? i wogole można poszaleć na plaży?- chodzi mi osporty wodne Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,my też wybieramy się do Paralii 22maja ,będziemy zakwaterowani w apartamentowcu,,Porto Daliani'' i już nie możemy się doczekać tego wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Witam,my również jedziemy do ,,Porto Daliani'' ale dopiero w lipcu,poprosze opodzielenie się wrażeniami po powrocie,powodzonka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tompol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.