|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() sukieneczka do chrztu WARSZAWA--gdzie kupić ????
Witam
![]() Jeśli był już taki wątek to bardzo przepraszam ale nic takiego nie znalazłam. Wieć tak, proszę Was o pomoc. Gdzie można w Warszawie znalezc duzy i ciekawy wybór sukieneczki do chrztu dla mojej chrześniaczki ??? ![]() Może znacie jakieś miejsce gdzie znajdę dużyh wybór z w miare rozsądnymi cenami ??? ![]() Chrzest w pazdzierniku !!!! jestem dumna mama chrzestną ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: sukieneczka do chrztu WARSZAWA--gdzie kupić ????
Witaj!
Polecam ul. Żytnia siostry zakonne (zapomniałam jak się nazywają), ale dom z czerwonej cegły po schodach (za KAI). Nie ma tam dużego wyboru, ale są ładne. Udało mi się wyprosić siostry o wyszycie imienia i daty chrztu i wyszło pięknie. Ale pamiętaj, że szata to dopiero początek ![]() Najważniejsze, żebyś była dzielną mamą chrzestną i modliła się za swoją chrześniaczkę codziennie!!! To jest najpiękniejsza "szata" jaką możesz jej ofiarować do końca jej dni!!! To bardzo trudne. Sama mam troje chrześniaków i ciężko mi o tym pamiętać. Moje dzieci mi o tym przypominają, gdy się wieczorem modlimy. ps. mój znajomy ksiądz powiedział mi nawet rzecz, która mnie bardzo przy tym mobilizowała. że jak się nie modlisz za swoje dzieci chrzestne, to musisz się z tego wyspowiadać ![]() odwagi więc życzę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Najwięcej rzeczy tj. ubranek , bucików, szatek do chrztu oraz pamiątek i prezentów jest na Bazarze Różyckiego na ul:Targowej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dziekuje wszystkim za pomoc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.