|  2010-05-13, 19:06 | #1 | 
| Raczkowanie | smarowidła i malowidła avene, clinique, dior, hr, lancome...

Proszę zaznaczcie w poście, jeśli chcecie, żebym odpisała w Waszym wątku. Znalazłam kilka rzeczy, które leżą i się marnują. Może znajdziecie spośród nich coś dla siebie  W zamian nie szukam nic konkretnego, liczę, że coś wpadnie mi w oko. Ale będę wybredna, za co przepraszam. Malowidła: - róż Blush Variation YSL, z wymianki (zużycie niewielkie), nieco porysowana puderniczka - pomadka Estee Lauder, Tom Ford collection, nr 06 St. Tropee Nude. Z wymianki, zużycie ok. 10 % - krwista pomadka Isa Dora, dorzucę jako gratis - puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome. Brak może 5 % produktu, choć wątpię - róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - rozświetlacz (kolorek ma baaardzo delikatny) Urban Beauty, Shimmering Blush nr 02 star struck, H. Rubinstein. Jak poprzednik - tylko za coś "ekstra". Zużycie bardzo minimalne Pielęgnacja: - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - krem nawilżający Hydrabio Legere, Bioderma. Zostało pewnie ok. 8 ml, więc powiedzmy, że to taka większa próbka - balsam Aquolina, hazelnut chocolate, z 250 ml zostało jakieś 80 - dorzucę przy okazji Shea Butter, L'Occitane. Jest to to mniejsze pudełeczko (8 ml) - ewentualnie mogę oddać płyn micelarny Biodermy Sensibio H2O, nowy, 250 ml - płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml Pachniuchy: - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml - Botrytis, Ginestet. Początkowo 100 ml, zużycie na zdjęciu. Tylko za innego niszowca lub np. jakąś odleweczkę Edytowane przez larwinka Czas edycji: 2010-06-03 o 20:16 | 
|     |   | 
|  2010-05-13, 19:36 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: smarowidła i malowidła avene, clinique, dior, hr, lancome...

Może wyszperasz coś u mnie za Annick?

| 
|     |   | 
|  2010-05-13, 19:42 | #3 | 
| Kici kici miau miau | 

moze cos u mnie za HR?

| 
|     |   | 
|  2010-05-13, 20:16 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za Vanille?   Z poza wątku mogę zaproponować odlewki  Np. Etra Etro, Wazamba Parfum d'Empire, Midnight Oud Juliette Has a Gun, Pistachio Ganache Payard, Aziyade Parfum d'Empire, Imperial Opoponax Les Nereides... 
				__________________ Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-13 o 20:21 | 
|     |   | 
|  2010-05-13, 20:56 | #7 | 
| korzonek Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Z gór i równin. 
				Przekupka: 94 pkt  / 100% pozyt. | 

Coś za: płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml. Tylko za innego niszowca, np. jakąś odleweczkę. . Zużycie na zdjęciu (zostało może koło 20 ml... ) | 
|     |   | 
|  2010-05-13, 21:22 | #8 | 
| Rozeznanie | 

Larwinko,  czy znalazłabyś coś u mnie za - róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml. Tylko za innego niszowca, np. jakąś odleweczkę. . Zużycie na zdjęciu (zostało może koło 20 ml... ) Pozdrawiam, nanah 
				__________________ Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę | 
|     |   | 
|  2010-05-13, 21:41 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej, moze cos u mie: róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - rozświetlacz (kolorek ma baaardzo delikatny) Urban Beauty, Shimmering Blush, H. Rubinstein. Jak poprzednik - tylko za coś "ekstra". Zużycie bardzo minimalne Pielęgnacja: - płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml - balsam Aquolina, hazelnut chocolate, z 250 ml zostało jakieś 80 zapraszam | 
|     |   | 
|  2010-05-13, 23:34 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Interesuje mnie to: - puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome. 
				__________________ MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 10:46 | #11 | 
| Raczkowanie | 

ukrycior niestety nic nie znalazłam ranka nie jestem pewna... ale zaintrygował mnie róż YSL. Czy efekt końcowy po zmieszaniu jest w tonacji brązu? rinoa_woman nie wynalazałm nic dla siebie Emilcia_1616 masz dużo fajnych ciuszków, ale tak "na oko" to się nie zdecyduję Nola_ zastanowiły mnie meteorki... Ale w stosunku do nich ciągle pozostaję niezdecydowana  Ceith niestety nic nanah w sumie chyba chętnie bym wypróbowała L'Occitane Cherry Blossom Shimmering Lotion, L'Oreal Professionel Absolut Repair: maska. Zastanawiają mnie też pędzelki (choć to chyba jakaś mania kolekcjonerska niż prawdziwa potrzeba  ) olciawalczak GUERLAIN - ODSYPKA OKOLO 25 KULEK - PASTEL WHITE, MAC - BALSAM DO UST - STROBE KISS (nie wiem cóż to jest, ale brzmi dobrze. Nie mam teraz czasu, ale później sobie zwizażuję  ). Zastanawia mnie także SHISEIDO - LINER W PEDZELKU - LIQUID EYELINER -  FIOLETOWY - UBYTEK OK. 10 %, ale recenzję poczytam później jagabrz ten błyszczyk Biotherm jest naprawdę tak mocno napigmentowany jak sugeruje zdjęcie? W Waszych wątkach odpiszę nieco później, póki co muszę wyjść z domu... Hmmm, w sumie teraz to już chyba wybiec   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-05-14, 11:08 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

hej,znajdziesz cos za  róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush,??

| 
|     |   | 
|  2010-05-14, 11:24 | #14 | 
| Kici kici miau miau | 

hej   kostki sa bialo jagodowe - na palcu mam efekt rozowy, ale na cerze troche wpada w taka brzoswinio - rozową tonacje, ciezko to opisac .. ja mialam kiedys zdecydowanie inny koloryt i byl bardziej chlodny. | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 11:46 | #15 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Z tym, że jeśli zdecydowałabyś się na coś, to wchodzą u mnie w grę dwie opcje wysyłki: - albo wysyłam Ci pędzle i balsam L'Occitane w poniedziałek (wtedy prosiłabym Cię o decyzję do niedzieli) - albo wszystko dopiero około 23 lipca   Pozdrawiam serdecznie, nanah 
				__________________ Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-14, 13:04 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

Nie, błyszczyk Biotherm daje tylko poświatę w kolorze jagodowym.

__________________ MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:12 | #17 | 
| Raczkowanie | 

pola_ Chanel  Joes Contraste  blush 48 Enchanteresse to taki kolorek? http://www.makeupandbeautyblog.com/w...chaneresse.jpg Dusiak21 a mogę prosić o link do Twojego wątku?  ranka ojej, jak mają coś z brzoskwini to bardzo źle. Bo mnie takie odcienie nie pasują. To ja może spróbuję nawiedzić jakąś perfumerię i sprawdzić odcień osobiście nanah 23 lipca to dość odległa data jakby nie patrzeć... Hmmm... To może narazie się wstrzymamy z wymianką. Tym bardziej, że największą moją ciekawość wzbudza właśnie ta maska do włosów  jagabrz to mi się podoba  Tyle, że nijak ma się błyszczydło do brązera... To może zajrzę do Twojego wątku raz jeszcze   | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:13 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

tak

| 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:16 | #19 | 
| Kici kici miau miau | 

powiem ci tak - to chyba zalezy od odcienia skory, a jesli chodzi o kolor to chyba jest wycofywany. sprobuje zrobic ci swatcha na raczce jesli chcesz  ja kupilam go dlatego ze u mnie byl pieknie rozowo fioletowy ale potem jakos dziwnie wpadal w brzoskwinie. oczywiscie nie namawiam, tylko mowie jak jest   | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:16 | #20 | 
| Raczkowanie | 

jagabrz szminka ESTEE LAUDER, kolekcja Tom Ford Azuree  The Lip , nr 06 St Tropee nude, używana. Ile zostało?    | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:19 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, czyli chciałabyś błyszczyk Biotherm i pomadkę EL za Bamboo Powder? Jesli tak, to jestem chętna. 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:22 | #22 | 
| Raczkowanie | 

pola_ to Cię pomęczę trochę   Jak opisałabyś odcień na skórze? ranka mimo wszystko spróbuję go znaleźć. A jestem niemalże pewna, że ostatnio widziałam go na lotnisku... Hmm... Ale ostatecznie wzięłam tylko błyszczydło, a koloru różu nawet nie sprawdziłam. Ale pamiętam, że mnie zaintrygował, bo miał w sobie coś ze śliwki. To chyba ten | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:24 | #23 | 
| Kici kici miau miau | 

ok   to czekam  ja wiem ze szukalam go dosc dlugo  ale zdjecia powklejam   | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:24 | #24 | 
| Raczkowanie | 

jagabrz się zastanawiam   Tylko właśnie pytałam jakie jest zużycie tej pomadki? | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:40 | #25 | 
| Rozeznanie | 

Larwinko, rozumiem   
				__________________ Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę | 
|     |   | 
|  2010-05-14, 16:53 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

pomadki zostało 3/4 pojemności możesz jeszcze coś dobrać sobie albo napisz, co byś chciała dobrać? 
|     |   | 
|  2010-05-14, 17:21 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za: puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome. Brak może 5 % produktu, choć wątpię 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-14, 17:39 | #28 | 
| Raczkowanie | 

Mariola13 niestety nic nie znalazłam    | 
|     |   | 
|  2010-05-15, 07:58 | #29 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2010-05-15, 14:45 | #30 | 
| Raczkowanie | 

olciawalczak a to jeszcze mam pytanie w takim razie   Jaki odcień fioletu ma ten liner? ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- jagabrz a ta pomadka to ma połysk czy jest matowa/satynowa? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.