| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-21, 03:24 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | Poznam nowych ludzi z Łodzi i nie tylko...Poznań, Warszawa, Wrocław...wakacje

Witam!  Od wczoraj mam wakacje, ponieważ moje matury dobiegły właśnie końca. Pomyślałam, że to idealny czas w końcu, tak dużo wolnego(aż do października), żeby poznać kogoś nowego  Pierwszy dzień moich wakacji, a ja już nie wytrzymuje  Bardzo lubię poznawać nowych ludzi, dlatego jeżeli ktoś również chciałby się spotkać, pogadać, wyskoczyć na zakupy...niech pisze!  Poznam nowych ludzi najlepiej z Łodzi, ale jeżeli ktoś jest z Poznania, Warszawy lub Wrocławia to również nie będzie z tym problemu  Dojade;p Jeżeli ktoś nie ma planów na wakacje, a bardzo chciałby poznać kogoś nowego...to również się coś wymyśli   Pozdrawiam!  Zainteresowane osoby proszę o odpowiedzi tutaj lub kontakt PM. | 
|     |   | 
|  2010-05-21, 11:43 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Poznam nowych ludzi z Łodzi i nie tylko...Poznań, Warszawa, Wrocław...wakacje

Hej! Ja co prawda nie jestem z zadnego z wymienionych przez Ciebie miast, ale do Warszawy mogę dojechać i w sumie do Łodzi równiez, poza tym mysle o studiach w ktorys z tych dwóch miast   Tez mam wlasnie dluuugie wakacje, tylko zostal mi jeszcze ustny angielski  Pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2010-05-21, 12:50 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Dot.: Poznam nowych ludzi z Łodzi i nie tylko...Poznań, Warszawa, Wrocław...wakacje

Może napiszesz czym się interesujesz, co lubisz robić, gdzie spędzać czas i takie tam bajdu bajdu    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-05-21, 13:31 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Witam, mieszkam w Brzezinach 23 km pod Łodzią. Mam 27lat lubię poznawać nowych ludzi, choć na początku zawsze jestem trochę skrępowana. Mam 6,5letnią córeczkę i w sumie w weekendy mam sporo czasu, a do Łodzi dość blisko. Trochę rozumiem sytuację bo ja też jak mam kilka dni wolnego to dostaję wariacji i nie wiem co ze sobą zrobić. Pozdrawiam Serdecznie!

| 
|     |   | 
|  2010-05-23, 11:36 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Pozytywnie szalone   | 
|     |   | 
|  2010-05-23, 17:59 | #6 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 

__________________ Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. | |
|     |   | 
|  2010-05-26, 16:48 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja bym się chętnie z kimś zapoznała, ale od razu mówię, że jestem nieletnia i nie wszędzie mnie wpuszczają   Mimo wszystko warto spróbować.   
				__________________ 52 - 51 - 50 - 49 - 48 - 47 165 cm Jestem szczęśliwa, odkąd biorę życie we własne ręce. | 
|     |   | 
|  2010-05-30, 15:47 | #8 | 
| Raczkowanie | 

A witam dziewczyny! Ja z Wrocka jestem, też chętnie kogoś poznam tak na imprezę, zakupy, pogaduchy itd. Mam 22 lata. Jeśli któraś zainteresowana, to czekam na info. Paaaa   | 
|     |   | 
|  2010-06-27, 14:30 | #9 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

ja tez jestem z wrocka     | 
|     |   | 
|  2010-06-29, 09:43 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

ja też jestem z Łodzi   i w Warszawie również bywam. kończy mi się właśnie sesja, a nie pracuję (i podejrzewam ,ze w te wakacje nie zacznę) wiec wolnego czasu mam sporo  kiedyś zdarzyło mi się parę razy uczestniczyć w interntowych spotkań, ale już dawno nie brałam w czymś takim udziału, wiec może warto by było znów spróbować   | 
|     |   | 
|  2010-07-01, 17:43 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

ja chetna na spotkanie w stolicy,ale lublin i ogolnie mazowieckie tez moze byc.nie wazne w sumie jak daleko tylko,zeby sie dobrze bawic!

| 
|     |   | 
|  2010-11-09, 18:04 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

hej jestem z łodzi 22 lata moje gg 31 11 31 35    | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 12:46 | #13 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Hej , tez chcialabym sie dolaczyc do dziewczyn z Łodzi moze jakies spotkanko na pogaduszki, z tym ze widze ze cos cicho sie zrobilo na tym poscie...hallo dziewczyny...nie spimy   | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 13:02 | #14 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
  np. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=%B3odzianki | |
|     |   | 
|  2011-02-18, 00:06 | #15 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-26, 20:32 | #16 | 
| Przyczajenie | 

Ja też chętnie się dołączę  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cześć dziewczyny ja też chętnie się przyłączę!   | 
|     |   | 
|  2011-03-26, 22:44 | #17 | 
| Raczkowanie | 

Cześć ja też jestem z Łodzi!    | 
|     |   | 
|  2011-03-28, 21:05 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Ja też, ja też! I chętnie poznam kogoś nowego z Łodzi  Fajnie było by się spotkać jakąś większą grupą wizażanek   | 
|     |   | 
|  2011-03-29, 09:50 | #19 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Jak dobrze ze jest tutaj duzo wizazanek z Łodzi  to faktycznie mozna zrobic grupowe spotkanko   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-07-04, 21:20 | #20 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: centrum Polski 
				 | 

Hej ,ja równiez poznam nowych ludzi.Mam 30 lat  ,dwie córeczki i mieszkam w Łowiczu,niestety prawka nie posiadam   | 
|     |   | 
|  2012-06-26, 12:56 | #21 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: łódź 
				 | 

a ja studiuję w łodzi    wątków i łodzi się namnożyło   | 
|     |   | 
|  2012-07-13, 16:38 | #22 | 
| Raczkowanie | 

ja wybieram się na studia do łodzi, na stomtologie    
				__________________ STOMATOLOGIA   | 
|     |   | 
|  2012-07-16, 13:18 | #23 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: z 
				 | 

witam! mam 19 lat , jestem po maturze i w tym roku wybieram sie na studia na UŁ.   Bede dojezdzala ale daleko nie mam  Kto opowie cos o studiach i dojezdzaniu. Narazie nie widze problemu ale obawiam sie ze szybko sie tym zmecze ;p | 
|     |   | 
|  2012-07-16, 19:48 | #24 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 a ile km będziesz dojezdzac? 
				__________________ STOMATOLOGIA   | |
|     |   | 
|  2012-07-17, 00:04 | #25 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: z 
				 | 

ok 30km    | 
|     |   | 
|  2012-07-17, 00:48 | #26 | 
| Raczkowanie | 

no to nie ma tagedii, ale w sumie tak codziennie to raczej męczące ja od siebie mam ok 200 
				__________________ STOMATOLOGIA   | 
|     |   | 
|  2012-11-16, 17:11 | #28 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Hej dziewczyny, niedawno przeprowadziłam się do Łodzi, mam tutaj bardzo mało znajomych - koleżanek w sumie prawie w ogóle. Szukam jakichś fajnych, pogodnych, pozytywnych bab, z którymi można by się gdzieś przejść od czasu do czasu - kawa, drink, nawet impreza (bardzo lubię tańczyć). Nie jestem maniakiem zakupów galeriowych, ale dla potrzeby chwili - jestem w stanie się dostosować   Jestem osobą aktywną, uwielbiam sport (czynne uprawianie, mam na myśli  ^_^). Jest tam jakaś przyjazna duszyczka mająca chwilę czasu dla zbłąkanej w Łodzi owieczki? Mam 25 lat i lubię towarzystwo w każdym wieku, aby tylko było wartościowe i szczere. Pozdrawiam i zapraszam na maila marysiowo@gmail.com | 
|     |   | 
|  2013-11-21, 19:33 | #29 | 
| Przyczajenie | 

Witam poznam koleżanki  z Łodzi. Szukam koleżanek aby móc czasami wyskoczyć na kawkę, pogadać, wyskoczyć na  siłownię

| 
|     |   | 
|  2014-04-22, 13:34 | #30 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-03 
				 | 

Hej   . Jestem z Łodzi, mam 20 lat i chętnie poznam kogoś z kim można wyskoczyć na kawe, pogadać, zyskać dobrą znajomość | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.