![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiana u solll, zapraszam;>
Serdecznie Was zapraszam do mojego wątku
![]() Wszystkie ciuszki ze starego wątku, które zostały są nadal aktualne, dlatego proszę o przeglądnięcie również jego. link-https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449344 Założyłam nowy wątek, gdyż w tamtym nie miałam już miejsca na dokładki. Na początek kilka zasad: - jeśli masz mniej niż 15 przekupek poproszę Cię o wysłanie jako pierwsza - jeśli masz negatywa, również będę chciała, abyś wysłała pierwsza -wysyłam tylko poleconym ekonomicznym, priorytetem w szczególnych wypadkach. -pytaj o stan ciuchów, gdyż nie zawsze jest on opisany w wątku -proszę odpisuj u mnie, ja będę odpisywać u Ciebie -nie ignoruj mnie, jeśli nic Ci się nie podoba lub rozmyśliłaś się- poinformuj mnie o tym, szanujmy swój czas! -nie rezerwuję rzeczy, bo w czasie negocjacji z jedną dziewczyną bardziej może mi się spodobać coś u innej -mogę zrobić dodatkowe zdjęcia, podać dokładne wymiary na życzenie, raczej nie robię zdjęć na sobie bo każdy ma inną figurę i dana rzecz na każdym inaczej wygląda -moje rzeczy wysyłam wyprane, wymagam tego samego -jestem uczciwa, Ty też taka bądź! -nie odmieniam się, chyba że towar jest niezgodny z opisem/ zdjęciami. -zawsze staram się odpisywać,jeśli bym tego nie zrobiła to przepraszam- przypomnij się wtedy -nie odpowiadam za opóźnienia będące winą poczty ani za zagubione przesyłki! Moja odpowiedzialność za przesyłkę kończy się wraz z nadaniem jej na poczcie. -każde oszustwo zgłaszam na policję! JEŚLI NIE ZGADZASZ SIĘ Z MOIMI ZASADAMI- NIE PROPONUJ MI WYMIANY! MOJA WISH Życzę Wam miłego buszowania i samych udanych wymianek ![]() WSZYSTKIE PLAMY TO WINA APARATU!!! rzeczy wymienione usuwam, lub zaznaczam opis na szaro. dokładki oznaczam kolorem czerwonym.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-12-02 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana u solll, zapraszam;>
*Łyżwy czarne, rozmiar 33 (wkładka ok. 21,5cm)
*Futrzaki ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-25 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* szeroki szaliczek w paski
* gruby, cieplutki rudy szaliczek z atmo * cienka czarna apaszka w duże beżowe kwiaty, jest pozaciągana * szary szalik ze srebrną nitką * bladopomarańczowe pareo na biodra zakończone frędzlami z koralikami. Nieużywane, przeleżało sporo w szufladzie. Można używać jako chustę. * Fioletowa, gnieciona apaszka.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-30 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czarny, ciepły sweter, bez metki, ale myślę, że to rozmiar około m. Jest rozciągliwy, dopasowuje się do sylwetki, rozmiarowo w miarę uniwersalny.
Zdjęcie rozjaśnione, w rzeczywistości sweter jest kruczoczarny.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-12 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* repetytorium do matury z chemii, wyd. Zielona Sowa
* Zbiór zadań z chemii K. Pazdro, niezbędny każdemu maturzyście
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-18 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bokserka żółta BERSHKA z guziczkami przy dekolcie, rozmiar S, będzie spokojnie na M, ma fabrycznie krzywy szew.
Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-12 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* szeroki brązowy pasek z dużą klamrą
* nowy, czarny pasek na gumie, na talię * zwykły czarny pasek, trochę odrapana klamra
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-18 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czapka uszatka, brązowa, w idealnym stanie
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-18 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Buty beżowe z nadrukiem z boku . Jest napisane, że to rozmiar 38, ale to 40- 41. Dla chętnych zmierzę długość wkładki.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-25 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Paletka 4 cieni, Crazy Eyes Palette SEPHORA (oddaję bez tuszu, kredki i aplikatora)
Kolory: * jasny beż (zużycie widoczne), *róż (niewielkie zużycie), *brąz (kilka razy maźnięty), *złoto(kilka razy maźnięte), Wszystkie brokatowe. Zdjęcie zapożyczone z internetu, dla poważnie zainteresowanych zdjęcie real.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-18 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Fioletowe czółenka na obcasie GRACELAND, rozmiar 40, niewiele noszone, oddam TYLKO za inne buty!
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-25 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czarny long z kapturem ANN CHRISTINE, rozmiar S, ale na M też powinno być. Ma małą czarną wiewiórkę bodajże na lewej piersi. Zdjęcie rozjaśnione.
Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-30 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*Prześliczne bolerko ATMOSPHERE z lekkimi bufkami, zawiązywane, miałam na sobie raz, potem długo leżało w szafie, było prane raz, dopatrzyłam się kilku małych plamek- jednej na plecach i 2 na rękawku. Ten sznureczek do zawiązywania jest gdzieniegdzie nadpruty, ale po związaniu go w ogóle nie rzuca się to w oczy. Rozmiar z metki 40-42, ale ja noszę s/m i było dobre; myślę, że to rozmiar uni, bo związywane, więc na każdego powinno pasować
*Ruda bluzka ATMOSPHERE, rozmiar z metki 40, ale to S/M. *Zielony T- shirt TERRANOVA z napisem 'anything boys can do girls can do better', rozmiar M.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-10-30 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-04 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tuniczka mgiełka floral GEORGE, rozmiar chyba 40.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-23 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
* Top w kolorowe kropi ATMOSPHERE, rozmiar 40. Ja z rozmiarem s/m nosiłam na białą bokserkę i fajnie to wyglądało
![]() * Pasiak VOODOO DOLLS, rozmiar M, za drobiazg. * Tuba chabrowa z kokardą NEW LOOK, w rzeczywistości ma intensywny kolor, nie taki wyblakły jak na zdjęciu. Na metce duży rozmiar, ja po lekkim zwężeniu nosiłam ją jako spódnicę. Nie wiem czy chcę oddać.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-12 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Płaszcz dwurzędowy, rozmiar M. Ma trochę zmechaceń i zaciągnięć, ale nie rzuca się to w oczy. Był też zszywany chyba w 2 miejscach, czego wcale nie widać. Noszony przez ok. 2 miesiące. Z paskiem w talii.
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-11-12 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za czapke uszatke?:P
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cos za czapke?
Jaki rozmiar butow beżowych?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może jednak skuszę Cie na te moje tylko mierzone czarne buty(które kiedyś proponowałam) za Twoje fioletowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
O mnie chyba zapomniałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A takie malinowe balerinki Atmosphere?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.